welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 40
IC posts : 11

Character sheet
Age: 30 years old
Occupation: Smuggler
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Method of seduction & Lestat

op wo okt 11, 2017 8:56 pm
kiss me properly and pull me apart

Het zonlicht dat de kamer binnen scheen herinnerde Jasper er meteen aan dat hij niet in zijn eigen huis was. Hij kreunde zachtjes, kneep zijn ogen stevig dicht om ze tegen de plotselinge felheid te beschermen en draaide zich met een ruk om, zodat hij nu met zijn rug tegen de raamkant lag. Wat was er gisteravond gebeurd? Jasper kon zich vaag vlagen van de avond ervoor herinneren – drank (waarschijnlijk te veel om goed voor hem te zijn), gezang, gelach, een man, een kus. Nog dieper in zijn geheugen graven wakkerde zijn hoofdpijn nog feller aan – iets dat hij zo veel mogelijk wilde vermijden.

Jasper drukte zijn gezicht dichter tegen het kussen, zichzelf vervloekend dat hij niks meer kon herinneren van zijn nachtelijke escapades. Hij snoof de geur van het dekbed op en van de kamer – zoetig en weeïg, als een sterk parfum dat de avond ervoor opgespoten was vermengd met de geur van alcohol. De kussens en het dekbed waren warm en kristalwit, een teken dat hun eigenaar waarschijnlijk rijk was en waarschijnlijk ook tot een hogere stand dan Jasper zelf behoorde. Was dit huis van een lid van de adellijke familie? Eén van de Bayards, de Keightleys, hoe ze ook mochten heten? Het verbaasde hem dat hij nog op de namen van de hogere standen van Rhoynar kon komen terwijl zijn hoofd en herinneringen verdoofd waren door de alcohol – iemand als hij die normaal gesproken een hekel had aan die koningsgezinden die maar liepen te pochen met hun weelde en rijkdom.

Of was hij wel in Rhoynar? Het zou hem op dit moment niet eens verbazen als hij in het verre noorden, ergens tussen Falkreath en Navarre of iets dergelijks was, in plaats van in zijn eigen woonplaats. De man dacht aan zijn eigen huisje aan de kust bij Brightwater Keep dat op een vervallen hut leek als hij het vergeleek met dit huis waar hij in was beland, de kajuit op zijn eigen boot (‘comfort’ en ‘zeilboot’ waren twee woorden die immers nauwelijks samengingen) en glimlachte lichtjes – dit moest het meest comfortabele bed zijn waar hij de afgelopen jaren ooit op had geslapen. Van wie het ook mocht zijn – van de man in kwestie was geen spoor te bekennen.

Nieuwsgierig stak hij zijn hoofd boven de dekens uit (zijn ogen iets dichtknijpend door het licht dat opnieuw recht in zijn gezicht scheen), zoekend naar degene met wie hij afgelopen nacht het bed had gedeeld. De man had smaak, dat was Jasper in ieder geval duidelijk.
tag: lestat kazimir
BY MITZIi'm a phoney i'm a fake, a fraud, a snake
gimme all your love so i can fill you up with hate
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 98
IC posts : 14

Character sheet
Age: Immortal || appears like 26 years (actually 93 years)
Occupation: Actor
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Method of seduction & Lestat

op za jan 13, 2018 9:35 pm

L E S T A T ▲
Een stad vol leven, zo kon je Brightwater Keep wel noemen, ja. Het centrum zit vol met café's waar al het gespuis van Rhoynar op af komt. Vandaag was een dag waarbij hij even niks hoefde. Over een paar dagen zou hij weer on-stage moeten, voor het toneelstuk waar hij nu al veel te lang in deelnam. Maar het was een manier van leven. In het begin was het oprecht een hobby geweest. Lestat was iemand die goed kon acteren en nog voor hij was herboren als vampier, was het ook echt zijn droom geweest om te acteren. En nog steeds vond hij het geweldig, zeker omdat het ook nog eens een interessante manier was om aan zijn prooien te komen.
Maar zo waren er nog meer manieren om aan zijn maaltijden te komen, of andere manieren van genot. De nacht was gevallen. Lestat had zijn losse witte blouse aan. Hij was een vampier, echt last van de kou zou hij niet hebben, al kon hij het zeker wel waarnemen, maar anders. Naast de witte blouse, had hij een strakke zwarte pantalon aan, met al even zwarte schoenen er onder. Hij zag er geweldig uit, al zei hij het zelf, wanneer hij zich op deze manier kleedde.
In het café had hij een man ontmoet. Een knappe man, natuurlijk, want op het lelijke gespuis zal Lestat nooit af gaan. Er was veel alcohol genoten en voor je het wist hadden hun lippen contact met elkaar gemaakt en meer.

Nu stond Lestat met alleen een broek aan tegen de muur aan geleund, zijn ogen gefixeerd op de man in het bed. Lestat zelf had nauwelijks ergens last van, al kon hij zeker wel voelen dat er een hoop alcohol in zijn lichaam was beland. Hallo, ook vampieren konden aangeschoten tot dronken worden, alleen minder heftig, veel minder heftig, dan bij sterfelijke wezens.

Na de wilde avond had Lestat de man mee genomen naar zijn huidige woning in Brightwater keep. Een groot huis aan de rand van de stad die hij had geërfd van een allang overleden en vergeten familie. De familie van de man die hem tot vampier maakte, Magnus. Van buitenaf leek zijn huis oud, misschien zelfs verlaten, maar hier binnen was het één en al rijkdom. Lestat zelf had ook een paar mensen die hij hield als slaven, die het werk voor hem deden en om niet al te veel op te vallen, liet hij alles buiten het huis zijn gang gaan. Soms kwamen er zwervers bij zijn huis, in de hoop binnen te kunnen komen, om een nacht niet buiten te hoeven slapen, maar dat lukte niet, of Lestat nou wel of niet aanwezig was. Ook al reisde Lestat veel als acteur, bevond hij zich nu weer in Brightwater Keep, in zijn oude, vertrouwde huis.

Jasper was de naam van de man. Niet jong, maar zeker niet oud. Nee, Lestat zou niet snel het bed delen met een man ouder dan, grof gezegd, vijfendertig? Hing er natuurlijk vanaf of de man in kwestie sterfelijk was of niet. Maar Jasper hier was een normale sterveling, een mens.
Jasper kwam in beweging, leek last te hebben van het felle licht en met zichzelf te worstelen om herinneringen van de nacht er voor naar boven te halen. De blonde vampier verroerde zich niet, bleef staan waar hij stond terwijl hij Jasper observeerde. En toen stak Jasper zijn hoofd boven de dekens uit, zoekend naar de bewoner van dit adembenemende huis. Lestat stapte naar voren, zodat hij in het zicht kwam van de ontwaakte man. "Goedemorgen, schoneslaper," sprak de blonde vampier. Je kon duidelijk aan zijn accent horen dat hij niet van nu was. De meesten dachten dat hij gewoon heel ergens anders vandaan kwam, maar nee, het was de tijd die het hem deed. Achtennegentig jaar om precies te zijn en van die jaren was hij zo'n zeventig jaar vampier.avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 40
IC posts : 11

Character sheet
Age: 30 years old
Occupation: Smuggler
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Method of seduction & Lestat

op zo jan 14, 2018 6:17 pm
kiss me properly and pull me apart

Toegegeven, Jasper kon met alle recht een ervaringsdeskundige genoemd worden als het om ‘in vreemde kamers wakker worden’ ging – iets dat in zijn kringen in Brightwater Keep nogal vaak voorkwam -, maar dit moest toch wel de meest luxueuze kamer zijn waar hij ooit in terechtgekomen was. Met één hand bedekte hij zijn voorhoofd terwijl hij zijn andere arm gebruikte om iets overeind te komen vanuit de dekens. God. Hij moest ooit eens stoppen met zoveel drinken dat hij de avond en nacht ervoor amper meer kon herinneren – maar die belofte aan zichzelf had Jasper al talloze keren gemaakt, en hij wist dat het toch elke keer gebroken zou worden. De verleiding van alcohol en al het andere dat de goden verboden hadden lag toch immers voor het grijpen in de hoofdstad van Rhoynar.

Hij nam even de tijd om zijn ogen te laten wennen aan het licht voor dat hij ze weer opende. Toen pas zag hij de man die aan het bed stond. Had hij hier net ook gestaan, toen hij net wakker werd? Jasper knipperde even weer, om er zeker van te zijn dat de man werkelijk in dezelfde ruimte stond en dat hij geen bedenksel was van Jaspers door alcohol op hol geslagen hersenen. Terwijl hij zijn donkere ogen over de man liet gaan, leken er enkele herinneringen aan de avond en nacht ervoor terug te komen. Zijn halflange blonde haar, zijn ontblote bovenlijf… Perfect. ’Goedemorgen, schone slaper,’ zei hij uiteindelijk, als een standbeeld dat tot leven leek te komen. Op die opmerking kon Jasper alleen maar lachen.

’Goedemorgen…’ Reageerde hij, gevolgd door een gaap. Hij trok zijn lippen op terwijl hij op de naam van de man in kwestie probeerde te komen, maar zijn hoofd leek te bestaan uit één grote mistwolk. Jasper liet het maar zo – wellicht zou hij het hem zo zelf vertellen. ’Weet u wellicht waar we op dit moment zijn, sir? zei hij iets plagerig terwijl hij glimlachte, met een nep-chique accent waar de meeste mensen van hoge adel zo doorheen zouden kunnen prikken. Het accent van de man kon hij zo net niet plaatsen. Valyriaans misschien? Was hij zo knock-out geweest dat hij zich mee had laten voeren naar de hoofdstad?
tag: lestat kazimir
BY MITZIi'm a phoney i'm a fake, a fraud, a snake
gimme all your love so i can fill you up with hate
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 98
IC posts : 14

Character sheet
Age: Immortal || appears like 26 years (actually 93 years)
Occupation: Actor
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Method of seduction & Lestat

op zo jan 14, 2018 6:59 pm

L E S T A T ▲
Het was vermakelijk om te zien hoe de mensen die hij wel eens mee nam compleet verbaasd waren over waar ze terecht gekomen waren. Hoe ze zich afvroegen wat er gebeurd was, of ze überhaupt nog wel in Rhoynar, of iets dergelijks waren. Lestat zag ze altijd ontwaken en de eerste reacties waren het prachtigst. Arme zielen.

Lestat zelf was al vrij snel weer opgestaan, voor wat een vampier aan slapen deed. Het was meer even tot rust komen, weg dwalen in gedachten, de alcohol uit het systeem laten vloeien en vervolgens weer opstaan. Vanuit het bed had hij nog even naar het plafond gestaard. Nagedacht over de eerste keer toen hijzelf dit huis binnen kwam. Magnus die hem naar dit bed begeleidde. Het bed waar hij zelf gestorven was, om vervolgens weer te ontwaken als vampier. Magnus was helaas niet lang in zijn leven geweest, had hem niks geleerd over de leefstijl van een vampier. Die had Lestat zelf mogen ondervinden, met veel vallen en opstaan. Oh, hoeveel vampieren hem wel niet verachtte omdat hij zo intens laks was geweest in het verleden.

En eigenlijk was hij nog steeds enorm laks en deed hij wat hij wilde. Nam mee wie hij wilde. Doodde wie hij wilde en veranderde wie hij wilde. Dat laatste was nog niet voorgekomen. Hij wachtte op de perfecte metgezel, iemand die zijn leven interessanter zou maken. Man of vrouw maakte niet uit. In tegen stelling tot Magnus, die zichzelf van kant had gemaakt, zou hij zijn fledgling wel begeleiden.

"Goedemorgen..." reageerde Jasper gevolgd door een charmante gaap. Lestat trok één blonde wenkbrauw op en zijn bijzonder gekleurde, bijna violet gekleurde ogen twinkelde. "Lestat," reageerde hij met een malicieuze ondertoon. Hij was een vampier, tenslotte, en het zat helemaal in zijn karakter. Lestat kwam nog dichter naar het bed toe en liet zijn hand langs één van de half-doorzichtige witte gordijnen gaan, voor hij ging zitten. Hij lachte zacht bij de vraag van de man. "Waar zou jij op dit moment willen zijn?" Hij lachte opnieuw en liet zijn blik over de man heen glijden. "En ik dacht dat je no aardig helder was, vannacht," vervolgde Lestat en grinnikte even. Nee, intens dronken was de man niet echt geweest, tenminste, zo had het geleken, want alles was prima en soepel gegaan.avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 40
IC posts : 11

Character sheet
Age: 30 years old
Occupation: Smuggler
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Method of seduction & Lestat

Gisteren om 9:39 pm
kiss me properly and pull me apart

De man tegenover hem leek precies op de persoon die hij zich had voorgesteld als de eigenaar van dit monumentale huis. Zijn houding was statig, zijn tred leek iets bovennatuurlijks te hebben – alsof hij zich geruisloos door de kamer kon verplaatsen. Des te meer voelde Jasper zich bijna misplaatst hier tussen al die luxe, met zijn ruwe uitstraling (zijn uiterlijk waarschijnlijk verradend dat hij de meeste tijd op zee in de volle zon doorbracht), zijn baard die hij waarschijnlijk al een week niet geschoren had en de onflatteuze geeuw die hij slaakte.

En toch… Jasper had een stilte laten vallen tussen zijn goedemorgen-wens, iets dat de man had opgevangen als een vraag om zijn naam. Lestat – dus zo heette hij. ’Lestat,’ herhaalde Jasper, alsof zijn naam de sleutel was tot een aantal herinneringen van de avond ervoor. Op dat moment realiseerde hij zich dat hij niet eens wist met welke naam hij zich aan de man had voorgesteld – Jasper of Maverick? Hij bleef hem aankijken, volgde zijn bewegingen, de manier waarop de gordijnen zachtjes ritselden. Ondertussen was hij nog iets verder overeind gekomen, zodat hij bijna met zijn rug tegen het hoofdbord van het bed zat. Lestat ging dicht bij hem zitten, zodat Jasper eindelijk goed zijn gezicht kon zien. Hij hield voor een paar tellen zijn adem in, bijna ongemerkt. Waar hij eerst nog suf en slaapdronken leek, voelde hij zich opeens alert. Zijn gespeeld-plagerige vraag werd ontvangen met een lach en een bijna sinistere vraag. ’Waar zou jij op dit moment willen zijn?’ ’Hmm…’ Jasper liet zijn blik nadenkend naar het plafond glijden, alsof daar het antwoord op zijn vraag te vinden was. ’Een prachtige gigantische villa in Valyria, met een landgoed dat zich uitstrekt over de hele vlakte, tot aan de horizon,’ sprak hij grijzend als een kind dat opsomde wat hij voor zijn verjaardag wilde, Lestat weer aankijkend. ’Zit ik dicht bij de waarheid?’ Zowel zijn naam als bijzondere accent waren nog steeds een raadsel voor hem.

De tweede opmerking van de blonde man liet Jasper lachen. ’Oh ja?’ Vroeg hij, bijna verbaasd, zichzelf in gedachten gelukkig prijzend dat hij niet meteen in slaap was gevallen. ’Heb jij niet gedronken dan, dat je alles van de vorige avond nog zo goed weet?’ Jasper trok zijn mondhoek op en keek Lestat nieuwsgierig aan.
tag: lestat kazimir
BY MITZIi'm a phoney i'm a fake, a fraud, a snake
gimme all your love so i can fill you up with hate
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 98
IC posts : 14

Character sheet
Age: Immortal || appears like 26 years (actually 93 years)
Occupation: Actor
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Method of seduction & Lestat

Gisteren om 10:50 pm

L E S T A T ▲
Zo'n huis in een piratenstad als Brightwater Keep. Ja, het was mogelijk. Dan vond het huis zich wel meer aan de rand, of zelfs enigszins buiten Brightwater Keep, het gebied waar t ook veel groener begroeid was, dan in de stad zelf. Het was perfect voor een vampier om hier te leven. Het was er rustig en je viel iets minder op. Daarbij wisten velen niet eens waar de Lestat woonde, behalve dat zijn hoofd veel en regelmatig voorkwam in Brightwater Keep. Maar hoe kon die man toch zo rijk zijn? En hij was acteur in een toneelstuk? Hoe kon je daar nou zo rijk mee worden? Lestat zelf maakte zich alles behalve druk om de gedachten van mensen. En zo erg veel mensen kenden hem nou ook weer niet. Toch was hij een mysterieuze verschijning.

Het bed was groot, Kingsize. Je kon er gemakkelijk met vier personen in slapen. De lakens waren wit en zacht, het matras zelf was ook perfect even als de vele kussen die op het bed lagen. In de dekenhoezen en de kussenslopen zaten nog lichte, glimmende, witte versiersels om het bed op te sieren en langs het bed hingen zachte, doorzichtige witte gordijnen. De rest van het interieur werd in deze kamer opgevuld met donkere eikenhouten kasten, waar ook weer antieke versiersels in zaten. Er was hier en daar zelfs goud te bespeuren. Zoals de kandelaren. Alles was mooi versierd, van de spiegel die in de hoek stond, met prachtige afwerkingen en het plafond, die donkerder was dan de muren. Lestat vulde het plaatje perfect op.

Lestat had zijn naam gegeven, wie Jasper herhaalde. Misschien om zijn naam te proeven of om te kijken of er herinneringen mee naar boven kwamen. Misschien had Lestat zelf nog wel een rol gehad in het één en ander. Lestat speelde zachtjes met de gordijnen terwijl hij langs het bed liep, liet zijn hand er elegant langs zitten, waarna hij ging zitten. De man in het bed was compleet het tegenovergestelde van hem. Terwijl Lestat mensen afdwong voor hem te werken op die boten en zo aan zijn rijkdommen wist te komen, deed Jasper het harde werk zelf. Enige schuldgevoel kwam er bij Lestat niet naar boven. Hij vond het fascinerend om zo'n man bij hem te hebben, op deze manier. Zijn gebruinde huid door de zon, tekens van het harde werken, goed ontwikkelde spieren, discipline. Ook had de man zich in een beste periode niet meer geschoren en zag hij er wild uit in verhouding met Lestat zelf. Maar hierin zag Lestat iets prachtigs en daarom was de man bij hem, daarom had Lestat hem uitgekozen om mee te nemen. En toen kwam de welbekende vraag. Waar ben ik? Lestat lachte en scande de man even, waarna hij de iet wat sinistere vraag stelde over waar hij op dit moment zou willen zijn. Het antwoord die hij ontving liet hem opnieuw lachen, waarna hij even stil bleef. "Een grote villa, dat klopt, al zal het zeker niet de grootste zijn," begon Lestat. "Een groot landschap, dat klopt ook enigszins, al is deze nogal... verwilderd met de tijd," ging Lestat vervolgens verder. Ja, de buitenkant van het huis had zo mooi kunnen zijn, maar Lestat had de natuur zijn gang laten gaan. "Vanaf hier kan je het water nog zien, dus we bevinden ons gewoon in Rhoynar, vlak buiten Brightwater Keep," ging Lestat vervolgens verder en lachte opnieuw. "Ik hoop je niet teleurgesteld te hebben?" Vervolgde Lestat, waarbij hij lichtjes zijn wenkbrauw optrok.

"Ik denk dat ik bijna immuun ben tegen alcohol," sprak Lestat simpelweg en lachte. "Daarbij helpt een goede maaltijd ook wel aardig," ging Lestat vervolgens verder en opnieuw glinsterde zijn ogen even op. Lestat had verschillende maaltijden gehad, nog vlak voor Jasper op zijn pad was gekomen.

OOC: Heeft Lestat bloed gedronken van Jasper?Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum