welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Finn Ironwater
Member
Real name : Walter
Aantal berichten : 13
IC posts : 6

Character sheet
Age: 48
Occupation: Tavern keep
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Sunfall voor de regen [Rikton] Empty Sunfall voor de regen [Rikton]

op wo okt 11, 2017 10:50 pm
Finn waste zijn gezicht en tuurde naar buiten. De zon brak net over de horizon en glinsterde fel over het wateroppervlak. Hij deed het raam dicht en kreeg nog net een laatste goede snuif van de zeelucht. Zijn kleine slaapkamer was niet echt gezellig, maar hij was er toch alleen maar om te slapen dus het deerde hem niet. Met een sloom tempo liep hij naar beneden en deed de deur op slot.
Hij stond midden in zijn taverne en de zeelucht maakte plaats voor de heerlijke aroma van opgeslagen wijn en oud eiken. Hij raapte een kruk die omgevallen was en plaatste deze tegen de bar. Ja zijn taverne, The Sleeping Wolfsbane, het was niet veel maar het was van hem. Een zeer klein gebouwtje dicht bij de haven, maar niet zo dicht bij dat hij alleen maar dronken scheepslieden binnen had. Met een zucht ging hij zitten aan de enige tafel in het midden van de kamer en keek omhoog naar het plafond. Hoe lang was het tot de volgende volle maan? Twee dagen... Hij schudde zijn hoofd en stond op. Hij kon hier niet blijven piekeren er moest gewerkt worden. Met een vloeiende beweging gooide hij de gordijnen open en meteen danste het stof in het eerste licht van de dag. Met een grijns keek hij terug naar zijn kleine taverne, maar zijn grijns verdween eventjes toen hij zichzelf in de grote spiegel achter de bar zag. De wallen onder zijn ogen werden weer groter. Misschien moest hij minder nachten achter elkaar werken in het lab.
Hij liep naar buiten naar de zonnige straten van Sunfall. De zon voelde lekker aan, het was al een tijdje wat naarder geweest en zelfs nu hingen hier en daar wat wolken. Maar hij zou het er het beste van maken. Hopelijk kon hij de boodschappen doen en terug zijn voordat het zou gaan regenen.


Sunfall voor de regen [Rikton] MbQV4pu
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum