welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
opmerkingen
Heb je een opmerking, klacht of compliment die je graag anoniem wilt maken naar het team? Dat is nu mogelijk!

Vul dit Google Form in en we zullen je opmerking zo snel mogelijk behandelen en verwerken!
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Real name : Marielle
Aantal berichten : 754
IC posts : 121

Character sheet
Age: 39
Occupation: King of Fallen Skies
Residence : The realm of Valyria
Profiel bekijken

01. Valyria

op do aug 17, 2017 7:06 pm


 
   
   
 
Valyria
Su'um ahrk morah


ALGEMEEN
Country Valyria
Inhabitants Valyrians
Capital Archeon
Colours Golden and Black
Symbol Dragon
Slogan Su'um ahrk morah | Breath and focus
Government Absolute monarchy
Heir Princess Ravenna Eloïse Valyria Akesh
Religion Faith of the dragon
Racial distribution 95% humans,  5% other.
Resources None naturally
Description of major cities
Hoewel het woestijn land niet heel dichtbewoond is, is elke stad wel een wonder om te aanschouwen. Van dorpen met kleine huizen met platte daken en glasloze ramen om de hitte buiten te houden tot de enorme hoofdstad waar geen huis te hoog is of kunstwerk uitbundig genoeg. Je moet van goede grond komen en hard gebouwd zijn wil je het kunnen overleven in je eigen opgezette stad of dorp.
a typical valyrian city

LANDMARKS
Het land van zand en steen. Valyria is een harde wereld om in te overleven. Het is moeilijk om een leger door de eindeloze zandvlaktes te forceren en met roofdieren op de loer is het dan ook bijna onmogelijk om Archeon uiteindelijk aan te vallen. Dit is dan ook de rede waarom de Laendaerys familie deze barre wereld van zand gekozen heeft als thuishaven. Er zijn weinig echt kenmerkende plaatsen in Valyria en dit is dan ook haar kracht. Iedere plek lijkt op elkaar, en voor een onervaren reiziger of vijand van de troon is het een eeuwige gevangenis waar maar enkelen kunnen overleven.
De randen van Valyria hebben begroeiing, hier kan je dan ook de meeste kleinere dorpen vinden die wel nog dieren houden, dieper in de woestijn is zo weinig te vinden dat de enorme stad Archeon alles wat zij wil hebben moet importeren.

RELIGION
Waar andere gebieden vrijer kunnen zijn is het in Valyria duidelijk. Er zijn hele kerken in de steden opgezet om draken en ieder die hen kon controleren te verheiligen. Dit is dan ook de enige reden waarom de Laendaerys familie aan de macht is gekomen. Met hun unieke magie die zelfs draken naar de grond kan brengen werden zij benoemd tot Dragonborn. Zo dicht bij de mythische wezens zelf dat ze bloed leken te delen met de heilige monsters. Draken worden zowel gevreesd als geliefd en gezien in Valyria als degene die het land geschapen hebben en ooit zullen vernietigen.
 

valyrian weather pattern

FAUNA
Niet veel dieren kunnen het overleven in de brandende Valyriaanse zon. Maar degene die het kunnen overleven zijn dan ook perfect aangepast voor de harde realiteit. En dit maakt ze gevaarlijker dan een gemiddeld dier. Ze hebben maar een ding in gedachten. Overleven.

Mammals Lions, Wild dogs, Camels, Sheep, Hyena, Jackals, Light breed Horses, Porcupines, Kit Foxes
Avian Harris's hawks, Dragons, Phoenix, Cactus Wren, Parakeets, Blue Bunting, Ravens, Vultures, Kestrels,
Herpetofauna Cataglyphis ants, Armadillo's, Bearded Dragons, Rattlesnakes, Ball Phythons, King Cobra, Desert Tortoise, Fire Ants, Killer Bees, Crocodiles, Gilamonsters
Monsters Shades, Wendigos, Wraiths


an valyrain dragon" Hear my Thu'um! Feel it in your bones. Match it, if you are Dovahkiin"
Laatst aangepast door Larethian Akesh op do apr 05, 2018 9:19 pm; in totaal 3 keer bewerkt
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 572
IC posts : 38

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: 01. Valyria

op wo sep 27, 2017 12:43 pm


    
Archeon

Gelegen aan de oever van een grote rivier die rechtstreeks door de eindeloze woestijn van Valyria steekt is de grootste stad van Fallen Skies. Archeon, de stad van goud en de rustplaats van de kroon. Van de buitenkant en binnen in de straten lijkt deze stad werkelijk op een sprookjeswereld. Er is geen vuiltje te vinden en iedereen die hier woont heeft het geld om personeel in te huren. Je wordt dan ook raar aangekeken als je niet in de nieuwste mode rondloopt. Iets van de stad afgelegen ligt het enorme paleis waar Fallen Skies vanuit wordt geregeerd. Je mag jezelf gelukkig, of juist totaal niet gelukkig, stellen als je ooit een kans hebt om het paleis te bezoeken.

In het paleis zelf is meer goud en kunstwerken te vinden dan in heel Archeon bij elkaar. En in de troonzaal een troon gevormd uit Drakenbotten door de eerste van de Laendaerys familie die een draak naar de grond hebben kunnen brengen. Deze familie wordt gevreesd en geliefd voor vele. Hun arrogantie en perfectie boven alles staand en hun kracht vergelijkend met dat van draken zelf.avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 82
IC posts : 45

Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Lady of Sundarin
Residence : Sundarin
Profiel bekijken

Re: 01. Valyria

op ma okt 02, 2017 8:04 pm


 


Sundarin


Sundarin, een eeuwenoude woestijnstad aan een rivier die het noorden verbind met het zuiden. In de volksmond wordt de stad de ‘Yellow city’ genoemd vanwege de geelkleurige steensoort die veelal gebruikt wordt voor het maken van de gebouwen. Dat de stad eeuwenoud is merk je wel als je over straat loopt. In tegenstelling tot Archeon doet het minder modern aan, maar daarom niet minder indrukwekkend. In het algemeen zijn de inwoners van deze stad iets traditioneler en conservatiever dan in Archeon. Alle invloedrijke families in de stad hebben hun eigen kleur die hen vertegenwoordigd en deze is ook vaak terug te zien in hun kledij. Sundarin wordt geregeerd door de familie met het meeste geld en dat zijn al eeuwenlang de Rahaeris. Zij hebben hun fortuin voornamelijk gegenereerd door de slavenhandel. Iets waar Sundarin ook erg bekend om staat.

Hieronder vind je de meest belangrijke gebouwen en plaatsen in de stad:
Belmon Square: Het centrum van de slavenhandel. Slavenhandelaren komen hier om hun slaven te presenteren en te verkopen. In het midden van het plein staat een fontein met daarop een standbeeld van een draak.
University of Sundarin: Naast de slavenhandel staat Sundarin ook bekend om zijn eeuwenoude universiteit. Men komt hier van heinde en verre om te studeren. Hier worden ook maesters getraind en bevindt zich de grootste bibliotheek van Fallen Skies.
Fighting Pits: Verspreid door de stad vind je arena’s waar gladiatoren gevechten plaatsvinden om de inwoners van de stad te entertainen. De grootste en meest imposante pit is Arkzan’s Pit. Hier worden jaarlijks grote toernooien gehouden.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum