welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Devon McConnell
Member
Real name : Michelle
Aantal berichten : 40
IC posts : 23

Character sheet
Age: 25
Occupation: Kingsguard
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Gurllll Empty Gurllll

op ma okt 16, 2017 11:13 am

The world he had left was not ready for his return
he was not ready to return to the world he had left.


Dagen zoals deze waren simpel. Hij kon achterover leunen in het zonnetje, genieten van zijn vers verdiende maaltijd en even vergeten dat hij zojuist als huurling mogelijk onschuldige had neergehaald. Maar goed. Het leven was hoe het was en hij moest ook overleven en zijn brood halen. Zo lang hij niet eervol kon vechten als soldaat moest hij maar overleven met dit soort taken.

Vandaag was zo'n typische dag waarop niets verder fout kon gaan. Want wat zou er nou fout willen gaan. Er waren geen problemen, geen vuiltje aan de lucht. Tenminste.. dat hoopte hij dan maar, voor nu.

@Thom Dice (sorry inspi was ff ver te zoeken, volgende is beter xd
Most have been forgotten,
Most deserve to be forgotten
Thom Dice
Member
Real name : Leys
Aantal berichten : 61
IC posts : 3

Character sheet
Age: 36
Occupation: Traveler
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Gurllll Empty Re: Gurllll

op zo okt 22, 2017 2:19 am
Wat konden dagen als vandaag toch verschrikkelijk zijn. Verschrikkelijk en lastig.

De zon scheen fel, maar dat was niet wat hem zo irriteerde. Nee, het lag eerder aan het luidruchtige geknor van zijn maag. Al anderhalve dag was deze enkel gevuld met water, en dit begon zijn orgaan wat te vervelen. Thom wilde graag geloven dat het gebrul van een draak niets was bij het geluid dat zijn lichaam momenteel om de zoveel seconden produceerde, maar dat was naar alle waarschijnlijkheid misschien toch nog wat overdreven. In zijn hoofd was het echter wel de waarheid, of in ieder geval iets wat daarop leek. Niet dat het er verder ook maar iets toe deed. Nee, het enige dat nu belangrijk was, was zorgen dat hij niet weer op een lege maag zou moeten slapen vannacht.

Het kwam als een godengeschenk. Een man van - zo schatte Thom - ergens halverwege de twintig zat al achterover leunend recht in zijn zicht. Alsof het een cadeau speciaal voor Thom was, hield hij zijn maaltijd niet al te stevig vast. Als hij stil zou doen, zou hij het misschien wel uit zijn handen kunnen grissen, en hij moest toegeven dat - dat op dat moment als een redelijk goed plan leek. Pas toen hij nog eens goed naar de vent keek en zag dat hij er redelijk fit uitzag, besloot hij van het zojuist bedachte scenario af te stappen.

Wat kon hij doen? Waren er andere opties? Smeken zou niet gebeuren. Daar had Thom genoeg zelfrespect voor. Smeken was voor zwervers en bedelaars, en in Thoms ogen was hijzelf geen van beide. Thom was een reiziger, een  verkenner, iemand met ervaring. Ervaring die hem de afgelopen twee dagen misschien lichtelijk in de steek had gelaten, maar desalniettemin ervaring. Daarnaast gunde Thom de vreemdeling dat plezier en die macht niet. Thom was een individu, en zo zou hij zich ook presenteren: onafhankelijk en sterk.

Maar wat moest hij dan?

Na wat wikken, wegen, en vooral veel herrie vanuit zijn maag besloot Thom de onbekende eerst maar eens wat uit te horen. Misschien was hij wel minder sterk, minder snel en minder snugger dan hij op het eerste gezicht wel leek.

Met lichte tegenzin, maar wetende dat dit de beste keuze was in zijn huidige staat, ging Thom naast hem zitten. Nu nog iets zeggen, en hopen dat de chagrijnigheid niet teveel door zou breken.

'Hallo.'


@Devon McConnell


Gurllll Tumblr_op1ferN7kp1w4o831o1_540
Devon McConnell
Member
Real name : Michelle
Aantal berichten : 40
IC posts : 23

Character sheet
Age: 25
Occupation: Kingsguard
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Gurllll Empty Re: Gurllll

op ma okt 23, 2017 1:39 am

The world he had left was not ready for his return
he was not ready to return to the world he had left.


De dag lag nog voor hem uitgestrekt. En een ding waar Devon zeker van was geweest was dat hij de dag alleen door zou maken. Zodra er echter een 'hallo' klonk die naar hem gericht was, was het duidelijk dat zijn dag helemaal niet zo voorspelbaar was als hij had gehoopt.

Hij kon alleen moeilijk de man negeren en door gaan met zijn belangrijkste taak van vandaag 'uitrusten'. Dus besloot hij maar om omhoog te kijken naar de man duidelijker een stuk ouder dan hij zelf was. En het eerste wat hem opviel was zijn maag die duidelijk ook wou laten weten dat hij aanwezig was.

"Hey." Antwoorde Devon simpel terugkijkende naar zijn maaltijd die hij net wat zorgvuldiger naast zich neer zette en zijn hand bij in de buurt hielt. Als het om vrouwen of mensen hoger dan hem ging was Devon een idioot. Wist hij niet hoe hij zichzelf moest plaatsen en kon hij gezien worden als een sukkel. In het dagelijkse leven was dit nog wel wat anders. Hoe anders had hij al deze jaren kunnen overleven. Hij wist hoe het 'ongedierte' leefde, dacht en werkte. Hij hoorde er zelf ook bij uiteindelijk. "Kan ik je ergens mee helpen?" Het had geen nut om over dingen heen te draaien. Mensen kwamen niet zomaar een praatje met je maken. Alles had altijd een rede en zo had deze man dat ook.
Most have been forgotten,
Most deserve to be forgotten
Gesponsorde inhoud

Gurllll Empty Re: Gurllll

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum