welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Lies
Aantal berichten : 36
IC posts : 8

Character sheet
Age: 26
Occupation: Assassin
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Welcome to the chaos

op wo okt 18, 2017 11:40 am
Ragnar

He was something violent and fierce

De donkerharige man liet de valkkleurige hengst onder hem met een flink tempo doorstappen, ondanks dat het dier moeite leek te hebben met de modderige straten van d’Auvignon. De platte keien die de straat betegelden, waren glibberig en glad door de recente regenval, waardoor de hengst maar moeilijk vooruitkwam. Normaal gesproken zou Ragnar afgestapt zijn om zijn ros te ontlasten, maar vandaag was daar geen tijd voor. Hij wilde op tijd in het koninklijk paleis zijn. Hij had al te lang uitgesteld wat niet uitgesteld had mogen worden. Een bezoek aan Thriumph.

De immense poorten van het kasteel kwamen na een moeizame tocht door de nauwe steegjes en glibberige straten van d’Auvignon eindelijk in zijn vizier. De bruinharige bastaardzoon liet zijn intens groene kijkers voor een moment op het almachtige ijzerwerk van de poorten rusten, voordat hij van zijn paard afsprong en in de richting van de ingang begon te bewegen. Echter werd hij bij aankomst door een poortwachter tegengehouden. Vragend keek de man hem aan. “I have an audience with the king, let me through,” antwoordde Ragnar lichtelijk geïrriteerd. De wachter leek hem niet op zijn woord te geloven. “please?” plakte hij er nog achteraan. Na wat een eeuwigheid leek te duren, werd hem eindelijk de toegang tot het kasteel ontleend. Weliswaar onder bewaking, al was hij in ieder geval binnen.

Door twee guards werd Ragnar door de gangen van het kasteel geleid. Elke gang die ze doorkwamen leek op de vorige. Uiteindelijk kwamen ze uit bij een immense deur die, als hij het goed had, toegang zou verlenen tot de troonzaal van Thriumph. De donkerharige man had het goed ingeschat; het was inderdaad de ruimte waar hij de koning van Navarre zou ontmoeten.
De deuren werden voor zijn ogen geopend, een guard duwde hem naar binnen in de richting van de persoon die aan het eind van de hal op de troon gevestigd zat. “Your majesty, I have come here at your service.” sprak Ragnar, aan alle formaliteiten doende.

welcome to the chaos

OOC. Thriumph
avatar
Papzak
Real name : Bo
Aantal berichten : 110
IC posts : 20

Character sheet
Age: 40
Occupation: King of Navarre
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Re: Welcome to the chaos

op vr okt 20, 2017 2:45 pm
Thriumph


Thriumph liet zich zakken in de immense troon die voor hem, en hem alleen bestemd was. Naast zich stond een kleinere troon, voor de koningin van Navarre, die al lange tijd niet gebruikt was. En als het aan Thri lag zou daar ook voor een lange tijd zo blijven. Hij redde zich prima voor nu, en iemand waarmee hij zou moeten “delen” zou alleen maar ongelukkig uitkomen. Nee hij hield niet van delen, en had dat nooit gedaan. Mede dankzij Aeron had hij zeer veel waarde gehecht aan dat wat van hem was, en vanaf jongs af aan dat al moeten verdedigen met alles wat hij had. En zo zou hij dat nu ook blijven doen, hoe groot, of klein zijn prijs zou zijn. Naast dat moest Thri altijd op scherp staan, en blijven. Was het niet zijn geliefde broertje die op een nieuwe manier zijn macht af probeerde te pakken, dan was het wel een oude bekende uit Valance die zijn kan uit kwam.

Terwijl hij achterover leunde liet hij een lichte zucht over zijn lippen rollen. Hij wist dat de zekere man bijna aan zou komen voor de poorten, maar had het zijn guards heel duidelijk gemaakt dat Ragnar niet zomaar binnen de poorten zou komen, voordat hij de volledige bevestiging had gegeven om hem binnen te laten. Eenmaal gedaan wachtte hij net zo geduldig totdat het gezelschap binnen kwam in de enorme troonzaal en voor hem kwam te staan. ’Ragnar,’ Sprak hij toen hij de man in zich had opgenomen. ’what a pleasure to meet you.’ Waren zijn volgende woorden, net zo politiek correct als de zijne. Niet dat hij het een pleasure vond, in tegenstelling zelfs. De man had wat goed te maken en iets zei hem in zijn licht arrogante blik dat het nieuws hem nog niet bereikt had. ’You’re here to clear some business right?’ Bracht hij daarna, even koud en arrogant als zijn eerste woorden, rustig afwachtend naar zijn reactie.avatar
Member
Real name : Lies
Aantal berichten : 36
IC posts : 8

Character sheet
Age: 26
Occupation: Assassin
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Welcome to the chaos

op di okt 24, 2017 12:25 am
Ragnar

He was something violent and fierce

De formaliteiten spatten van de ontmoeting af, toen ook de koning zijn deel van de begroeting had volbracht. Ragnar maakte opnieuw een buiging door zijn knieën om zijn respect te geven aan Thriumph. Ook al had hij in werkelijkheid weinig respect voor zijn hooggeplaatste rang, enkel de macht die de man bezat interesseerde hem. “You’re here to clear some business, right?” begon Thriumph, waarbij Ragnar de kilte van zijn stem op zijn huid kon voelen. De donkerharige man deed echter geen stap achteruit, maar juist vooruit, wat waarschijnlijk niet goed ontvangen zou worden door de koning en gezien kon worden als een brutaliteit. Echter deerde het hem weinig, hij was hier immers niet om een brave onderdaan van die man te spelen. Hij was hier met één duidelijk doel voor ogen: de onderhandeling van zijn geliefde, en overigens enige, dochter, Faylice.

Enkele weken geleden had hij het allemaal uitgedacht tot in de kleinste details en nauwkeurig in kaart gebracht. De moord op Adaline, de ontvoering van Faylice kort daarna, en uiteindelijk, de beschuldiging van Vestyn en diens executie. Driekwart van zijn plan was feilloos geslaagd, maar de executie was misgelopen omdat zijn halfbroertje de benen had genomen. Overigens nadat hij Ragnar een zwaard door zijn linkerschouder had gestoken. Woedend was hij geweest toen juist het belangrijkste deel van zijn hele plan was mislukt. Nadat hij enigszins hersteld was van zijn opgedane verwonding, was Ragnar in de richting van Navarre vertrokken. Hij mocht Vestyn dan wel verloren zijn (voor nu), maar Faylice zou hij niet zo makkelijk laten gaan. Juist nu was de uitlevering en onderhandeling met Thriumph zo belangrijk. Zijn dochter was de sleutel tot succes. Zij was het belangrijkste obstakel in de weg van Spectre naar de troon van Navarre. Als hij Fay uit de weg had geruimd, kon hij Spectre aan de troon helpen.

Een gewaagde grijns ontketende op zijn gelaat, terwijl een zekere duisternis in zijn diepgroene kijkers sluimerde. “I certainly am, your Grace.” antwoordde Ragnar op eenzelfde toon als dat Thriumph had gesproken – kil en arrogant. De donkerharige man rechtte zijn rug, waarna zijn stembanden opnieuw tot actie werden gemaand. “As you might have guessed already, your beloved daughter is missing.” Voor een moment laste de jongeman een adempauze in, terwijl hij ondertussen de blik van Thriumph probeerde te peilen. “And as it happens, I might know where she is.” De gedurfde grijns op zijn lippen groeide dichter naar zijn oren toe. “In fact, I know exactly where she is.”

welcome to the chaos
avatar
Papzak
Real name : Bo
Aantal berichten : 110
IC posts : 20

Character sheet
Age: 40
Occupation: King of Navarre
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Re: Welcome to the chaos

op vr jan 12, 2018 8:34 pm

.Thriumph Medici.
with flesh and blood, I commanded an army

Er was geen lange observatie voor nodig om erachter te komen dat de man voor hem nagenoeg geen respect voor hem had. Of dat nou kwam omdat zijn eigen ego ergens boven hem uit deed zweven, of dat hijzelf blijkbaar nog had te bewijzen was hij nog niet uit. Uiteraard kon het altijd, en dat was het waarschijnlijk ook, een combinatie van beide zijn. In allebei de gevallen vond hij zich meer dan capabel genoeg om daar verandering in te brengen, en daar had Thriumph niet bepaald haast mee.

Sterker nog, de man tegenover hem leek daar iets meer last van te hebben, des te meer redenen om het rustig aan te doen. Zonder enige notie te nemen van zijn bewegingen naar voren bleef Thri op zijn troon, al hief hij zich net wat rechterop. De kille en arrogante toon in de stem van Ragnar liet hem licht grijnzen. Is that so? Then where may she be?’ Ging hij verder, dezelfde toon aanhoudend als eerder. Langzaam liet hij zich iets verder voorover leunen, zijn ellebogen steunend op de leuningen. Even kalm liet hij zijn met de minuut donkerdere ogen richting zijn guard glijden om vervolgens zijn blik weer terug op de donkerharige man te vestigen.

De kleine grijns over zijn lippen verbreedde zich iets, de stilte weer de overhand in de ruimte laten nemen. De man tegenover hem had werkelijk waar geen idee. Iets wat hem tegelijkertijd mateloos irriteerde als amuseerde. ’Funny thing is,’ Sneed zijn kille stem, druipend van het sarcasme, door de grote ruimte heen. ’That beloved daugther of mine visited me a couple of weeks ago.’ Zijn ogen lieten de groene kijkers van Ragnar voor geen seconde los. Hij liet zijn hoofd een tikkeltje schuin zakken, wachtend naar de reactie van de man. ’Or is that a part of your genius plan.’ Met zijn kin op zijn handen steunend liet hij zijn blik nogmaals naar de guard naast hem glijden. En daar was een sprankel in zijn ogen, wat kwam dat maar al te toevallig uit dat hij nog wat van hem moest hebben, precies op het moment met zijn gesprek met Ragnar. Het enige puntje is, er bestaat geen toeval bij Thri..

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum