welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Lies
Aantal berichten : 43
IC posts : 10

Character sheet
Age: 26
Occupation: Assassin
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Welcome to the chaos

op wo okt 18, 2017 11:40 am
Ragnar

He was something violent and fierce

De donkerharige man liet de valkkleurige hengst onder hem met een flink tempo doorstappen, ondanks dat het dier moeite leek te hebben met de modderige straten van d’Auvignon. De platte keien die de straat betegelden, waren glibberig en glad door de recente regenval, waardoor de hengst maar moeilijk vooruitkwam. Normaal gesproken zou Ragnar afgestapt zijn om zijn ros te ontlasten, maar vandaag was daar geen tijd voor. Hij wilde op tijd in het koninklijk paleis zijn. Hij had al te lang uitgesteld wat niet uitgesteld had mogen worden. Een bezoek aan Thriumph.

De immense poorten van het kasteel kwamen na een moeizame tocht door de nauwe steegjes en glibberige straten van d’Auvignon eindelijk in zijn vizier. De bruinharige bastaardzoon liet zijn intens groene kijkers voor een moment op het almachtige ijzerwerk van de poorten rusten, voordat hij van zijn paard afsprong en in de richting van de ingang begon te bewegen. Echter werd hij bij aankomst door een poortwachter tegengehouden. Vragend keek de man hem aan. “I have an audience with the king, let me through,” antwoordde Ragnar lichtelijk geïrriteerd. De wachter leek hem niet op zijn woord te geloven. “please?” plakte hij er nog achteraan. Na wat een eeuwigheid leek te duren, werd hem eindelijk de toegang tot het kasteel ontleend. Weliswaar onder bewaking, al was hij in ieder geval binnen.

Door twee guards werd Ragnar door de gangen van het kasteel geleid. Elke gang die ze doorkwamen leek op de vorige. Uiteindelijk kwamen ze uit bij een immense deur die, als hij het goed had, toegang zou verlenen tot de troonzaal van Thriumph. De donkerharige man had het goed ingeschat; het was inderdaad de ruimte waar hij de koning van Navarre zou ontmoeten.
De deuren werden voor zijn ogen geopend, een guard duwde hem naar binnen in de richting van de persoon die aan het eind van de hal op de troon gevestigd zat. “Your majesty, I have come here at your service.” sprak Ragnar, aan alle formaliteiten doende.

welcome to the chaos

OOC. Thriumph
avatar
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 172
IC posts : 63

Character sheet
Age: 40 [Immortal]
Occupation: Fallen King
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Re: Welcome to the chaos

op vr okt 20, 2017 2:45 pm
Thriumph


Thriumph liet zich zakken in de immense troon die voor hem, en hem alleen bestemd was. Naast zich stond een kleinere troon, voor de koningin van Navarre, die al lange tijd niet gebruikt was. En als het aan Thri lag zou daar ook voor een lange tijd zo blijven. Hij redde zich prima voor nu, en iemand waarmee hij zou moeten “delen” zou alleen maar ongelukkig uitkomen. Nee hij hield niet van delen, en had dat nooit gedaan. Mede dankzij Aeron had hij zeer veel waarde gehecht aan dat wat van hem was, en vanaf jongs af aan dat al moeten verdedigen met alles wat hij had. En zo zou hij dat nu ook blijven doen, hoe groot, of klein zijn prijs zou zijn. Naast dat moest Thri altijd op scherp staan, en blijven. Was het niet zijn geliefde broertje die op een nieuwe manier zijn macht af probeerde te pakken, dan was het wel een oude bekende uit Valance die zijn kan uit kwam.

Terwijl hij achterover leunde liet hij een lichte zucht over zijn lippen rollen. Hij wist dat de zekere man bijna aan zou komen voor de poorten, maar had het zijn guards heel duidelijk gemaakt dat Ragnar niet zomaar binnen de poorten zou komen, voordat hij de volledige bevestiging had gegeven om hem binnen te laten. Eenmaal gedaan wachtte hij net zo geduldig totdat het gezelschap binnen kwam in de enorme troonzaal en voor hem kwam te staan. ’Ragnar,’ Sprak hij toen hij de man in zich had opgenomen. ’what a pleasure to meet you.’ Waren zijn volgende woorden, net zo politiek correct als de zijne. Niet dat hij het een pleasure vond, in tegenstelling zelfs. De man had wat goed te maken en iets zei hem in zijn licht arrogante blik dat het nieuws hem nog niet bereikt had. ’You’re here to clear some business right?’ Bracht hij daarna, even koud en arrogant als zijn eerste woorden, rustig afwachtend naar zijn reactie.

Do you feel the hunger? Does it howl inside?
Does it terrify you? Or do you feel alive?

avatar
Member
Real name : Lies
Aantal berichten : 43
IC posts : 10

Character sheet
Age: 26
Occupation: Assassin
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Welcome to the chaos

op di okt 24, 2017 12:25 am
Ragnar

He was something violent and fierce

De formaliteiten spatten van de ontmoeting af, toen ook de koning zijn deel van de begroeting had volbracht. Ragnar maakte opnieuw een buiging door zijn knieën om zijn respect te geven aan Thriumph. Ook al had hij in werkelijkheid weinig respect voor zijn hooggeplaatste rang, enkel de macht die de man bezat interesseerde hem. “You’re here to clear some business, right?” begon Thriumph, waarbij Ragnar de kilte van zijn stem op zijn huid kon voelen. De donkerharige man deed echter geen stap achteruit, maar juist vooruit, wat waarschijnlijk niet goed ontvangen zou worden door de koning en gezien kon worden als een brutaliteit. Echter deerde het hem weinig, hij was hier immers niet om een brave onderdaan van die man te spelen. Hij was hier met één duidelijk doel voor ogen: de onderhandeling van zijn geliefde, en overigens enige, dochter, Faylice.

Enkele weken geleden had hij het allemaal uitgedacht tot in de kleinste details en nauwkeurig in kaart gebracht. De moord op Adaline, de ontvoering van Faylice kort daarna, en uiteindelijk, de beschuldiging van Vestyn en diens executie. Driekwart van zijn plan was feilloos geslaagd, maar de executie was misgelopen omdat zijn halfbroertje de benen had genomen. Overigens nadat hij Ragnar een zwaard door zijn linkerschouder had gestoken. Woedend was hij geweest toen juist het belangrijkste deel van zijn hele plan was mislukt. Nadat hij enigszins hersteld was van zijn opgedane verwonding, was Ragnar in de richting van Navarre vertrokken. Hij mocht Vestyn dan wel verloren zijn (voor nu), maar Faylice zou hij niet zo makkelijk laten gaan. Juist nu was de uitlevering en onderhandeling met Thriumph zo belangrijk. Zijn dochter was de sleutel tot succes. Zij was het belangrijkste obstakel in de weg van Spectre naar de troon van Navarre. Als hij Fay uit de weg had geruimd, kon hij Spectre aan de troon helpen.

Een gewaagde grijns ontketende op zijn gelaat, terwijl een zekere duisternis in zijn diepgroene kijkers sluimerde. “I certainly am, your Grace.” antwoordde Ragnar op eenzelfde toon als dat Thriumph had gesproken – kil en arrogant. De donkerharige man rechtte zijn rug, waarna zijn stembanden opnieuw tot actie werden gemaand. “As you might have guessed already, your beloved daughter is missing.” Voor een moment laste de jongeman een adempauze in, terwijl hij ondertussen de blik van Thriumph probeerde te peilen. “And as it happens, I might know where she is.” De gedurfde grijns op zijn lippen groeide dichter naar zijn oren toe. “In fact, I know exactly where she is.”

welcome to the chaos
I can never become the man
you want me to be.
I would despise that man.

avatar
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 172
IC posts : 63

Character sheet
Age: 40 [Immortal]
Occupation: Fallen King
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Re: Welcome to the chaos

op vr jan 12, 2018 8:34 pm

.Thriumph Medici.
with flesh and blood, I commanded an army

Er was geen lange observatie voor nodig om erachter te komen dat de man voor hem nagenoeg geen respect voor hem had. Of dat nou kwam omdat zijn eigen ego ergens boven hem uit deed zweven, of dat hijzelf blijkbaar nog had te bewijzen was hij nog niet uit. Uiteraard kon het altijd, en dat was het waarschijnlijk ook, een combinatie van beide zijn. In allebei de gevallen vond hij zich meer dan capabel genoeg om daar verandering in te brengen, en daar had Thriumph niet bepaald haast mee.

Sterker nog, de man tegenover hem leek daar iets meer last van te hebben, des te meer redenen om het rustig aan te doen. Zonder enige notie te nemen van zijn bewegingen naar voren bleef Thri op zijn troon, al hief hij zich net wat rechterop. De kille en arrogante toon in de stem van Ragnar liet hem licht grijnzen. Is that so? Then where may she be?’ Ging hij verder, dezelfde toon aanhoudend als eerder. Langzaam liet hij zich iets verder voorover leunen, zijn ellebogen steunend op de leuningen. Even kalm liet hij zijn met de minuut donkerdere ogen richting zijn guard glijden om vervolgens zijn blik weer terug op de donkerharige man te vestigen.

De kleine grijns over zijn lippen verbreedde zich iets, de stilte weer de overhand in de ruimte laten nemen. De man tegenover hem had werkelijk waar geen idee. Iets wat hem tegelijkertijd mateloos irriteerde als amuseerde. ’Funny thing is,’ Sneed zijn kille stem, druipend van het sarcasme, door de grote ruimte heen. ’That beloved daugther of mine visited me a couple of weeks ago.’ Zijn ogen lieten de groene kijkers van Ragnar voor geen seconde los. Hij liet zijn hoofd een tikkeltje schuin zakken, wachtend naar de reactie van de man. ’Or is that a part of your genius plan.’ Met zijn kin op zijn handen steunend liet hij zijn blik nogmaals naar de guard naast hem glijden. En daar was een sprankel in zijn ogen, wat kwam dat maar al te toevallig uit dat hij nog wat van hem moest hebben, precies op het moment met zijn gesprek met Ragnar. Het enige puntje is, er bestaat geen toeval bij Thri..Do you feel the hunger? Does it howl inside?
Does it terrify you? Or do you feel alive?

avatar
Member
Real name : Lies
Aantal berichten : 43
IC posts : 10

Character sheet
Age: 26
Occupation: Assassin
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Welcome to the chaos

op do maa 08, 2018 9:16 pm


Ragnar

He was something violent and fierce

Bijna ongeïnteresseerd liet de donkerharige bastaardzoon zijn blik verveeld langs de immens hoge, stenen muren van de troonzaal glijden, nog altijd in afwachting van wat Thriumph hem te melden had. Ondanks dat de man zich maar al te goed bewust was van de rang die de vader van Faylice droeg, deed het hem maar weinig angst inboezemen. Eigenlijk helemaal geen angst, terwijl hij wist dat met de kleinste wenk van zijn vingers de koning hem kon laten onthoofden. Hier en nu. Al zou dat hem niet verstandig lijken, aangezien hij kostbare informatie voor Thri had met betrekking tot zijn oh-zo-geliefde dochter, Faylice.

Na wat in zijn opinie een eeuwigheid leek te hebben geduurd, opende de koning van Navarre eindelijk diens koninklijke lippen. Waarna woorden vrijwel meteen Ragnars kant uitkwamen. “Is that so? Then where may she be?” De donkerharige man volgde elke beweging van de oudere man nauwlettend, instinctief wetend dat hij voorlopig nog niet uitgepraat was. Het erop wagend dat hij hetzelfde soort koning was als zijn eigen vader, wist Ragnar dat hij hem beter niet in de reden kon vallen.
Het was de bastaardzoon ondertussen niet ontgaan dat Thriumph zo nu en dan een blik uitwisselde met zijn guard, waarna zijn ogen zich weer op hem vestigden. Eveneens was een kleine grijns net zomin aan Ragnars blikveld ontschoten. “Funny thing is, that beloved daugther of mine visited me a couple of weeks ago.” hoorde de donkerharige man uit de koning zijn mond komen. Shit, daar viel zijn zo goed doordachte plan door de mand. Als versteend luisterde hij naar wat hij hem nog meer mee te delen had. “Or is that a part of your genius plan?”
Ragnar stond genageld aan de grond, terwijl zijn hersenspinsels overuren draaiden om de fout die hij begaan was alsnog recht te trekken. Al vertelde een stemmetje in zijn achterhoofd dat dit niet zo makkelijk op te lossen was.

Twee intens groene ogen richtte zich op van de vloer en keken direct in die van Thriumph. Hoewel Ragnar geen voet meer had om op te staan, waagde hij toch een poging om zijn huidige situatie te verbeteren. “I don’t know how she escaped, but if I may ask, why did she visit you?” sprak Ragnar, het gesprek over een hele andere boeg gooiend.

welcome to the chaos


Laatst aangepast door Ragnar Tenebrae op di maa 20, 2018 1:32 am; in totaal 1 keer bewerkt
I can never become the man
you want me to be.
I would despise that man.

avatar
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 172
IC posts : 63

Character sheet
Age: 40 [Immortal]
Occupation: Fallen King
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Re: Welcome to the chaos

op ma maa 12, 2018 8:10 pm

.Thriumph Medici.
with flesh and blood, I commanded an army

De arrogantie die de man tegenover Thriumph bij zich droeg liet hem toch licht verwonderd toekijken. Naar hoe de man tegenover zich stond, totaal geen respect had voor hem en zelfs richting hemzelf stapte. Voor vele een reden om het als agressie tegen de troon te zien, wat met de dood bekostigd kon worden. Toch liet de man zich totaal niet van zijn stuk af brengen en wachtte totdat hij het tegengestelde bij Ragnar zou kunnen bereiken. En volgens zijn berekeningen die zich in zijn hoofd plaatsvonden zou dat niet heel lang meer duren. Zo droeg zijn gezicht een grijns. Alsof hij voorpret had, terwijl dit toch een aardig serieuze kwestie was. Voor nu genoot hij van zijn tergend langzame tempo, en hoe dat op de het tandvlees van de donkerharige man tegenover hem werkte. Hij mocht dan bijna tot geen respect voor hem, of de troon hebben, Thriumph zorgde er met alle liefde voor dat hij voelde wat hij kon doen. Want dat was letterlijk gezien alles.

Het verraste de man bijna dat hij volledig zijn woorden uit kon spreken zonder onderbroken te worden. Hij wist ook dat de man voor hem niet de minste was, en behoorlijk geslepen zou zijn. Zeker met zijn plannen, die zijn dochter insloten. Toch was het een behoorlijk riskante missie, om zo zich te laten zien op zijn court, waardoor hij zich bedacht hoeveel de man voor hem daadwerkelijk zou weten. Voor nu was Thri dan ook nog lang niet verveeld, wat een voordeel was voor Ragnar. Of nadeel, het was maar zoals je het bekeek. Daar was het moment waar hij vanaf moment één naar uit keek. Blijkbaar was het tóch niet helemaal volgens plan gegaan, wat verrassend nou. De kleine grijns op zijn lippen werd breder, en zo verdonkerde zijn ogen. Nogmaals blikte hij naast Ragnar, naar de guard die langzaam aan zenuwachtig begon te worden. Waarschijnlijk had deze ook al langzaam door dat hij er beter niet had kunnen zijn, maar daar was het nu al lang en breed te laat voor. De groene ogen wendde zich naar de grond, genoegzaam keek de king toe hoe hij even bevroor. Leunend op een hand liet Thri zich nog wat verder naar voren zakken, zijn ijsblauwe ogen even onderzoekend als dat ze altijd al waren.

“I don’t know how she escaped, but if I may ask, why did she visit you?” Bijna verveeld keek Thriumph recht terug in de groene ogen van de man tegenover hem. ’Well maybe because you were too busy making the deals around her.’ Zijn stem zakte verder onder het vriespunt, maar zijn grijns werd zelfgenoegzamer. ’You see,’ Begon Thriumph, arroganter dan eerder. ’If I really want something, I’ll get it. If not with any other way, than with mine.’ Zijn woorden waren bijna een waarschuwing, terwijl zijn ogen geen seconde van hun doel afweken. Dat Ragnar hem tenminste een heel klein beetje had geholpen liet hij uiteraard achter wege. ’Take this example.’ Met de woorden draaide hij zijn hoofd naar de guard die nu toch wel nerveus begon te worden. De ijsblauwe ogen blikte verder, waar het de routes van de denkwijze van de man omlegde voor zijn stem weer sprak. ’Can you do something for me?’ Zo poeslief als dat met zijn stem zou kunnen sprak de man, het contact niet verbreken. ’Look this man in the eye, and tell him you love him, that would be, lovely.’ Met dezelfde duistere grijns keek hij toe hoe de man zich omdraaide en precies deed wat hij vroeg. ’And give him a nice hug as wel, would you.’ Terug leunend in zijn troon keek hij toe hoe het toneelstukje zich voor zijn ogen uitspeelde, nauwlettend de reactie van Ragnar in de gate houdend.


Do you feel the hunger? Does it howl inside?
Does it terrify you? Or do you feel alive?

Gesponsorde inhoud

Re: Welcome to the chaos

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum