welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Nynke
Aantal berichten : 17
IC posts : 3

Character sheet
Age: 18 years
Occupation: Handmaiden
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Hellooo

op do okt 19, 2017 2:44 pm
Want ik ken hier ongeveer de helft ofzo niet dus, let's introduce le moi Very Happy is toch weer fijner om te weten met wie je eigenlijk aan het rpg'en bent nietwaar B) hahahah

Dusss hi all, ik ben Nynke Very Happy Ik ben 15 jaartjes jong en ik geloof daarmee ook een van de jongste mensen hierzo. B) Op het moment doe ik 4 havo met een N&G(natuur en gezondheid)-profiel. Maar school is saai om over te praten, dus meer hoeven jullie daar ook niet over te weten. :p Thuis doe ik vrij veel met muziek. Ik zit nu al 9 jaar op pianoles, en ik zing. Verder lees ik veel boeken, en kijk ik heeel veel series. B)) Teenwolf, Reign, Vampire Diaries, the Originals, Sherlock, the 100, Riverdale, 13 Reasons Why, Game of Thrones...  en ik ben er sws wel een paar vergeten maar bij deze een glimp in mijn serieverslaving lol. Ik luister ook vaak muziek, vooral Imagine Dragons want <333. Ik heb ook een huisdier huhuhu. Een lapjespoes genaamd Soesy. c: OH en ik zit dus op WC en door de hype over FS daar ben ik hier dus ook terechtgekomen. B) Mocht je me daar willen opzoeken, ik ben daar oa  Swallowflight en Coyotepaw. (en nog een hoooop anderen die op het moment niet zo actief meer zijn lmao) (:
Pffff, idk wat ik nog meer moet zeggen dus als je vragen hebt, stel ze gerust, ik bijt niet meestal niet dan :pp (A).
xxx
avatar
Member
Real name : Lies
Aantal berichten : 8
IC posts : 1

Character sheet
Age: 27
Occupation: Fisherman
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Re: Hellooo

op do okt 19, 2017 9:25 pm
Welcome Nynke! ;D
Oeh, Imagine Dragons is mijn favoriete band <3
Ik wens je alvast veel plezier op FS en wie weet tot in de rpg!


.:: THE WEAK CAN NEVER FORGIVE, BUT THE STRONG CAN ::.
avatar
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 1051
IC posts : 334

Character sheet
Age: 39
Occupation: King of Fallen Skies
Residence : The realm of Valyria
Profiel bekijken

Re: Hellooo

op vr okt 20, 2017 8:53 am
Welkom! Leuk om wat meer over je te weten te komen! Echt bizar hoeveel leden met zoveel uiteenlopende leeftijden op fs zitten. (Ik ben zelf 25)

Veel plezier op fs ;D
I don't believe in no devil, 'Cause I done raised this hell
I've been the last one standing, when all the giants fell
Gesponsorde inhoud

Re: Hellooo

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum