welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Papzak
Real name : Bo
Aantal berichten : 112
IC posts : 21

Character sheet
Age: 40
Occupation: King of Navarre
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

02. Navarre

op vr aug 18, 2017 3:24 pm


 
   
   
 
Navarre
Rule with blood


ALGEMEEN
Country Navarre
Inhabitants Navarrians
Capital D'auvignon
Colors Dark green, Red, Gold
Symbol Deer
Slogan A rule without blood isn't a true rule
Government Monarchy
Ruler Thriumph Medici
Religion
Trades Valyria
Beschrijving van de steden
Aangezien Navarre haar landgrenzen ver noordelijk en zuidelijk heeft liggen, heeft Navarre haar steden ook uitgestrekt gevestigd. Te beginnen met de absolute hoofdstad die een laatste noordelijke barricade vormt van Fallen Skies. Aan de zuidelijke landgrenzen ligt Navarre's grootste handelsvesting, deze vormt een verbinding tussen de omliggende landen en de hoofdstad zelf. De touwtjes tussen deze steden staan strak gespannen, en de route wordt als een van de zwaarst beveiligde wegen gezien.
Info

LANDMARKS
De kaart van Navarre wordt getekend door een grote bergkam die bijna heel het land beslaat. Waar die zuidelijk zijn oorsprong vindt op de grenzen van Valyria, en noordelijk langzaam maar zeker uitsterven om uiteindelijk uit te monden in de meters kliffen die de kustlijn van het land kent. Waar de wind zuidelijk nog de warmte van de woestijnen meeneemt, komt die noordelijk de kille bries van de koude water tegen. Dit maakt het landschap grillig maar vruchtbaar met talloze bossen die zich eindeloos over de landen uitstrekt.Tussen de bossen in liggen uitgebreide heides die met zandbanken zorgen voor de afwisseling in landschap. Toch heeft het land extreme tijden gekend, en het begrip: "the great burning" laat vele nog huiveren. De noordelijke westkant van Navarre wordt nog steeds getekend door de assige geur van verbrand hout, iets waaruit nog weinig leven heeft weten te ontstaan. Hierdoor is dit gebied  tot "The Ash Forest" genaamd.


 

Info

FAUNA
Ondanks dat het landschap van Navarre grillig te noemen is, zijn er door de uitgestrekte bossen talloze dieren te vinden. Natuur heeft hier zijn eigen balans met veel roofdieren die de populaties klein houden. Dat maakt het gevaarlijk om zomaar door de bossen heen te dwalen, laat staan erin te leven. Toch is er ook een balans tussen de dieren en de inwoners. Opvallend zijn de grote populaties van herten, iets wat het land kenmerkt.

Zoogdieren Herten, fretten, marters, zwijnen, vossen, wolven, bergleeuwen, marmotten, paarden, beren, runderen, narwallen, bultruggen, dolfijnen, bruinvissen
Vogels Valken, uilen, raven, duiven, zee-arenden, haviken
Reptielen & insecten ratelslangen, kleine hagedissen, grote kevers
Vissen haaien, roggen, zeeduivels
Monsters & schepsels shades, wraithes, werewolves


Info"Hold nothing back"
Laatst aangepast door Thriumph Medici op di sep 26, 2017 9:10 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Papzak
Real name : Bo
Aantal berichten : 112
IC posts : 21

Character sheet
Age: 40
Occupation: King of Navarre
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Re: 02. Navarre

op za sep 23, 2017 8:26 pm


 
D’auvignon

Op het noordelijkste puntje van Navarre ligt het fort dat Fallen Skies als land sluit. De hoofdstad dient zowel als handelspost en als wachtpost voor de noordelijke wateren. Waar het paleis echt de show steelt, oprijzend met haar enorme torens op de laatste kliffen. De stad zelf is eromheen gebouwd, en door zijn belangrijke ligging benoemd tot hoofdstad. De mensen verkiezen de veiligheid boven de vrijheid binnen de muren en laten de vrijheid achter in de donkere bossen die de stad omringt. Door de vele handel die er plaats vind kan de stad zich rijk noemen, dit is ook te zien in de luxueuze gebouwen, nog iets wat D’auvignon zo aantrekt. De vele rijke kooplieden vormen elke ochtend grote markten binnenin de stenen straten in de stad, de levensmiddelen verzorgend die de mensen nodig hebben. De stad wordt uiteindelijk afgesloten met brede en hoge muren die de veiligheid ook echt binnen de muren houden.


avatar
Member
Aantal berichten : 7
IC posts : 0

Character sheet
Age: 12 winters
Occupation: Politics
Residence : Nordshal
Profiel bekijken

Re: 02. Navarre

op ma okt 02, 2017 9:43 pm


 
Nordshal

Nordshal is een klein dorp in volle bloei. In het hart van Nordshal bevind zich een grote open plaats. Hier worden feesten en kampvuren gehouden, maar er is ook ruimte voor vergaderingen en soms zelfs voor het offerblok. Daarrond bevind zich de markt en een kleine rivier. Elke woensdag en zondag wordt hier alles verkocht. Het is een drukte van jewelste. Daarna begint het dorp zich in straatjes te verdelen. Je vind er bakkers en beenhouwers, kleine winkeltjes, maar vooral veel huisjes. Meer naar de randen van het dorp toe bevind zich het slachthuis, de hoefsmid, de juweliers (ruwe diamant) en de handelaars. De gebouwen gaan soms ook de hoogte in. Helemaal achteraan (als je het vanaf de poort bekijkt) staat een van de enigste stenen huizen. Erg mooi is het niet, maar het is zeker imposant. Daar woont de regering van Leanna en haarzelf. Een goede kilometer verder heb je de paarden stallen en hier staat ook de omheining. Een stenen muur, met een stalen poort. In de poort staat het symbool van het heilige hert en daaronder van een beer. Aan de kust heb je bedrijvige havens, die handel voeren met het hart van Fallen Skies. De rest van het gebied is vrij vlak en stenig. Hier en daar begint de voet van een hoge berg.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum