welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Denise
Aantal berichten : 112
IC posts : 96

Character sheet
Age: 364
Occupation: Professional fucker
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

[M] I'm bringing sexy back

op vr okt 20, 2017 3:10 pm
Het was gewoon.. saai eigenlijk. Niet te geloven, normaal waren er wel iets van klanten ofzo waarmee de blonde zichzelf mee had kunnen vermaken. Maar nee. Eric zuchtte even, het geklaag van Nathan in zijn gekke kop negerende. Hm,
misschien dat hij was van Hati's alcohol of drugs kon... 'lenen',  het terug te geven van de spullen niet inbegrepen dan. Hij kwam dan ook eens uit zijn kamer, zoals altijd shirtless, om de andere vampier op te zoeken. Het was best grappig om over na te denken, de eigenaar van deze plek, en hierbij dus ook zijn baas, was eigenlijk degene die hem had geturnd. Hij had er zelfs nog mee ingestemd. tja, voor eeuwig leven en hierbij dus ook voor eeuwig een hotstuff zijn. Wie zou het daar niet ermee eens zijn? Eric had het een geweldig idee gevonden. Nathan niet zo, maar die was nou eenmaal een mopperkont, die om wel... alles kon zeiken. Maar dan ook echt alles. zodra hij Hati spotte, leunde Eric dan ook praktisch gezien tegen hem. "Hey~" Hij ging serieus er van van stelen, shht. Niemand behalve hij wist het nog.
avatar
Member
Real name : Jamie
Aantal berichten : 50
IC posts : 25

Character sheet
Age: 419
Occupation: Brothel owner
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: [M] I'm bringing sexy back

op za okt 21, 2017 12:06 am
Hati was bezig bij de bar alles op orde aan het krijgen voor wanneer de klanten weer zouden komen. Het was vrij rustig. Een van de vrachtschepen was gisteren vertrokken en hierbij ook een lading lustige mannen weg. Het was zeker jammer maar geen ramp voor een plek als deze. Ze hadden hun vaste klanten die hun ‘usual’ wilde. Of dit nu verwees naar een drankje aan de bar, wat magische plantjes of een van zijn staff waar ze de voorkeur naar hadden maakte niet uit. Ook reizigers kwamen vaak een kijkje nemen op deze plek, allemaal in de avond. Dus nu hadden ze weinig te doen. Iets wat voornamelijk irritant was als je niet hoefde te slapen zoals hijzelf…. En des betreffende persoon die nu tegen hem aan hing. Hij grinnikte even bij het voelen van het vertrouwde lichaam en emoties van Eric. Het was logisch, hij was de master van de jongen. Simpelweg, degene die hem vampier had gemaakt. Het hielp dus ook dat Eric goed genoeg was om te blijven bij the Dirty Paws. Hij hielt van fysiek contact en was zeker niet slecht te noemen in zijn werk, hij kon dat zeker bevestigen. Daarbij waren zowel zijn emoties als die van zijn alter sterk en aanwezig. Voor hem de perfecte combo, aangezien Eric op lust draaide en Nathan op haat. Zijn twee favoriete emoties om te voelen van een ander. Hij aaide dan ook even door de haren van de ander en drukte een zoen op zijn slaap. “Hey handsome, what are you doing?~ You're not allowed by the bar and you know that”

danks bob for code
THE EXTREME ALWAYS SEEM TO MAKE AN IMPRESSION
avatar
Member
Real name : Denise
Aantal berichten : 112
IC posts : 96

Character sheet
Age: 364
Occupation: Professional fucker
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Re: [M] I'm bringing sexy back

op za okt 21, 2017 8:27 am
De ochtend en de middag waren bijna hatelijk, er was niets te doen, en omdat hij ook hier bij de Dirty Paws werkte, mocht Eric ook eigenlijk niet de andere 'waren' gebruiken.. Uiteraard stak hij vaak zijn middelvinger op naar deze regels. Het was toch niet dat hij snel high, stonden, dronken of wat dan ook kon zijn.. tja, perks van vrij dood zijn noemde hij dat. Jammer genoeg was Hati het hier niet mee eens. Hij greens even schaapachtig bij de woorden ook van deze. Tja, allowed of niet.. het maakte hem niet uit. "Ah, you know I'm bored to death here" en ja, hij vond het altijd wel leuk om vampiergrappen te maken. Het feit dat de zwartharige even door zijn haren woelde, al was het puur pestend, wat Eric even veels te blij mee. Hij, het was aandacht, en simpel gezegd was hij een aandachtshoer. Door zijn 'verveling' bleef hij dan ook aan Hati hangen. Kom op, meer aandacht? Hij kon er letterlijk niet subtiel mee zijn. Door een idee dat hij dan ook net had bedacht, moest Eric wel even grijnzen. Het was niets bijzonders voor zijn doen, maar het bleef werken, dus waarom zou hij ermee stoppen? Hij hield dan ook nu gewoon rustig Hati vast bij zijn kont.
avatar
Member
Real name : Jamie
Aantal berichten : 50
IC posts : 25

Character sheet
Age: 419
Occupation: Brothel owner
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: [M] I'm bringing sexy back

op zo okt 22, 2017 9:19 pm
Hati had niet voor niks strenge regels naar zijn personeel. Niemand mocht gebruik maken van de andere waren. Dit betekende alcohol, drugs maar ook het ander personeel. De reden was enorm simpel, je werd verslaafd. Vooral de mensen die hij had zouden veel te snel verslaafd worden, stelen en hun lichaam zou achteruit gaan. Dat wilde hij niet, ze verkochten hier immers lichamen aan de nacht. Je moest je handelswaar mooi en in conditie houden. En hoewel hij wist dat Eric en de enkele andere vampiers die hier werkte het beter konden hanteren ging hij geen vriendjes politiek houden. Nee was nee en dat betekende iedereen. Daarbij was drinken of eten in het algemeen zeer onprettig voor hun soort. Natuurlijk deed hij het zelf vaak genoeg. Soms om hun waren uit te proberen en soms om mee te doen met fancy uitjes die ze hadden. Hij deed graag mee met een ander, al zou hij er zelf nooit genot uit ervaren. Hij voelde immers niks, pijn, ongemak, al die dingen waren voor hem maar vaag. Emoties voelde hij helemaal niet, maar ook fysieke dingen waren voor hem meer interessant dan echt effectief pijnlijk of aangenaam. "So cheesy of you my dear, I'm almost disappointed. But rules are rules and you know I won't allow you cheating them" Hij bracht simpelweg zijn armen rond het middel van de ander en trok hem dichterbij, zodat hij tegen zijn borst aan leunde, "And I have the feeling you will keep me from doing my job" Toch kon hij het niet laten om te grijnzen toen hij de hand van de ander bij zijn achterwerk voelde. Een warme en diepe grinnik vulde hem waarna hij de ander simpelweg zoende, werkte in zijn geval enorm goed.

danks bob for code
THE EXTREME ALWAYS SEEM TO MAKE AN IMPRESSION
avatar
Member
Real name : Denise
Aantal berichten : 112
IC posts : 96

Character sheet
Age: 364
Occupation: Professional fucker
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Re: [M] I'm bringing sexy back

op zo okt 22, 2017 9:36 pm
Regeltjes, regeltjes, regeltjes. Ze waren allemaal zo saai, maar tja, alsnog moesten ze gehanteerd worden. En tja, als iemand die daar ook eigenlijk helemaal niet tegenkon, als iemand hem ook maar probeerde iets dwingen te doen.. tja, dan verwachtte deze snel een dreun. Of iets heel anders. Het was iets dat je nooit zeker kon weten met de blonde. "I'm always cheesy, you know me long enough for that~ But well, not that like everything here the humans get addicted to is disgusting.. expect the sex ofcourse." Hij greens er even charmant bij. Het was letterlijk zijn baan om ook sexy te zijn. Toen Hati hem naar zich toetrok, deed Eric dat dan ook zonder geklaag, nog meer tegen hem aan leunende. "Me? I wouldn't dare~" Hij maakte wel een zacht, maar vooral goedkeurend geluid toen de ander in Eric's achterwerk had geknepen, waarna hij vol met lust Hati terugzoende. En ja, het werkte meer dan geweldig.
avatar
Member
Real name : Jamie
Aantal berichten : 50
IC posts : 25

Character sheet
Age: 419
Occupation: Brothel owner
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: [M] I'm bringing sexy back

op do okt 26, 2017 7:48 amZelfs voor zijn geliefde neefje telde deze regels. Heel het concept van neven vond hij nog altijd raar, want de goudharige man hier was niet zo dicht familie als je zou denken. Als dat hij gedacht had toen ze elkaar waren tegen gekomen voor de eerste keer. Maar dit kind was dus de zoon van zijn Ome snake. Jörmungandr, broer van Fenrir. Niet de liefste man van het stel maar dat kon hij ook niet over zijn eigen vader zeggen. Het leek erop dat niemand van Loki's kinderen dat had meegekregen. Misschien zijn tante wel, die hij kende hij niet zo goed. Ach het was de moeite ook niet waard. Hij had de vampier al snel in huis genomen en dat vond hij een prima regeling tot nu toe. Hij grinnikte even bij de woorden van de ander en leunde op diens schouder. "Hmmm watch out boy, I might put that on the 'not to do' list aswel for you" Er klonk een lichte, humorvolle uitdaging in. Alsof hij wilde weten wat degene bij hem ertegen zou willen doen. Hierna ging hun zoen weer verder en hij moest toegeven dat de ander simpelweg aangenaam voor hem was. Hij kreeg veel emoties binnen en dat was alles waar hij maar om zou kunnen vragen.

danks bob for codeTHE EXTREME ALWAYS SEEM TO MAKE AN IMPRESSION
avatar
Member
Real name : Denise
Aantal berichten : 112
IC posts : 96

Character sheet
Age: 364
Occupation: Professional fucker
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Re: [M] I'm bringing sexy back

op do okt 26, 2017 11:03 am

Het concept van dat de twee neven waren.. tja, hij lette daar niet eens meer op. Dus? Het maakte hem niets uit, en het leek de ander ook niets uit te maken. Dus dit hielden ze dan ook gewoon aan. Niet da anderen ervan wisten. Ze leker niet eens op elkaar, hoogstens dat ze beiden sexy mannen waren. Ze hadden elkaar bij het opgroeien toch maar nauwelijks gekent, of zelfs gezien, voornamelijk omdat hij pas veel later was geboren. Maar dat waren pas de details. Eric stond dan ook nog steeds tegen Hati aan met een ondeugende blik in zijn ogen. "Aw, that's just mean. You know that" bij de zoen ging hij dan ook zeker verder zonder geklaag. Wat kon hij zeggen? Tja, hij hield gewoon van de aandacht. Van wie het ook was.
Hati
BY MITZI
Gesponsorde inhoud

Re: [M] I'm bringing sexy back

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum