welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Penguin
Aantal berichten : 60
IC posts : 10

Character sheet
Age: 106 Years
Occupation: Adviser
Residence : Hillerød
Profiel bekijken

Re: Ready or not

op do nov 02, 2017 10:52 pm


Zoals hij had verwacht maakte de vampier deel uit van hati zijn kleine groepje. Met andere woorden werd het tijd dat Naeberos de andere vampier ook eens een bezoekje zou brengen. Als hij vampieren in de stad wilde laten rondlopen, moest hij maar zien dat ze in toom worden gehouden. Het was alleen maar logisch dat de vampiers die teveel herrie schopte zouden worden gedood. Hoe je het ook draaide of keerde, het bleven monsters en monsters zouden allemaal gedood moeten worden. Misschien moest hij daar ook eens met Freyja over spreken. Ze moest weten dat het niet veilig was om vampiers in je stad te laten wonen. Vampiers, weerwolven, allemaal wezens die niet thuis hoorde in een stad.

Naeberos trok zijn bovenlip op in afgunst. Hoe kon een schepsel dat makkelijk ouder was als hem zo onvolwassen zijn? Enkel oog hebben voor maar twee zaken; bloed en sex. Hij besloot bewust niet te reageren op de woorden van de vampier. “If I ever see you near her again, or know that you’ve touched her, I will cut of your limbs one by one, let the dogs feast of your meat and throw the rest of you over the wall into the wilderness.” Elk woord werd duidelijk uitgesproken en aan zijn stem kon je duidelijk horen dat het een belofte was die dat hij gemaakt had op dat moment. Wat hij deed met de rest van het volk maakten hem niet uit, zolang hij Freyja maar met rust liet. Als hij besloot om één of ander boerenmeisje te verkrachten dat deed hij dat.
Hij liet het zwaard terug draaien, maar deze keer maar één halve cirkel zodat het lemmet naar de grond wees. Nog steeds hield hij één hand naast hem uitgestoken om aan te tonen dat Freyja nog steeds achter hem moest blijven staan. Zijn blauw gekleurde ogen verloren de vampier geen moment uit het oog. Het liefst doodde hij hem daar, maar dat ging enkel voor meer problemen zorgen.

"Some old wounds never truly heal
They bleed again at the slightest word."
"They broke the wrong part of me.
They broke my wings and forgot I had claws."
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum