welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Maaike
Aantal berichten : 6
IC posts : 0

Character sheet
Age: 23
Occupation: Shaman of Zyanya
Residence : Traveling (Navarre)
Profiel bekijken

Howdy Ho!

op za okt 21, 2017 5:52 pm
Hoi allemaal!

Lang geleden dat ik zo'n topic heb geopend XD
Mijn naam is Maaike en ik ben 23 jaartjes. Ik kwam op deze site eigenlijk omdat ik wat forums aan het bekijken was hier en daar en well... its looking so awesome here o3o kon het niet laten om me aan te melden!
Ik RPG nu maar een kleine 6 jaar. En de laatste jaren ben ik eigenlijk op 1 forum blijven hangen, vandaar dat ik niet vaak mezelf meer voorstel :'3

Ik studeer voor allround dierverzorging in Barneveld, woon op kamers, heb een mega lieve vriend en uhm verder kijk ik wel een aantal series en film franchises. Ik schrijf graag ofcourse en teken ook nog wel eens wat (als ik inspiratie heb) verder heb ik een hele rits aan huisdieren bij mijn ouders zitten.

Ik ben benieuwd hoe het gaat worden in rp hier ^^ en hopelijk pas ik er een beetje tussen XD
Als er vragen zijn, be my guest!

Misschien tot in de rpg :3
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum