welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Maaike
Aantal berichten : 2
IC posts : 0

Character sheet
Age: 23
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Howdy Ho!

op za okt 21, 2017 5:52 pm
Hoi allemaal!

Lang geleden dat ik zo'n topic heb geopend XD
Mijn naam is Maaike en ik ben 23 jaartjes. Ik kwam op deze site eigenlijk omdat ik wat forums aan het bekijken was hier en daar en well... its looking so awesome here o3o kon het niet laten om me aan te melden!
Ik RPG nu maar een kleine 6 jaar. En de laatste jaren ben ik eigenlijk op 1 forum blijven hangen, vandaar dat ik niet vaak mezelf meer voorstel :'3

Ik studeer voor allround dierverzorging in Barneveld, woon op kamers, heb een mega lieve vriend en uhm verder kijk ik wel een aantal series en film franchises. Ik schrijf graag ofcourse en teken ook nog wel eens wat (als ik inspiratie heb) verder heb ik een hele rits aan huisdieren bij mijn ouders zitten.

Ik ben benieuwd hoe het gaat worden in rp hier ^^ en hopelijk pas ik er een beetje tussen XD
Als er vragen zijn, be my guest!

Misschien tot in de rpg :3
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum