welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Editor
Real name : Kiki
Aantal berichten : 57
IC posts : 24

Character sheet
Age: 34 jaar
Occupation: Mercenary / Witcher
Residence : Skorravir
Profiel bekijken

Gwynnbleid

op vr aug 18, 2017 3:46 pm
Gwynnbleid
NICKNAMES:
Gwynn
AGE:
32 years
BIRTHDAY:
10 december
GENDER:
male
MAGIC:
Shapeshifter
SPECIES:
human
FACE CLAIM:
Geralt of Rivia
PLAYER:
Kiki
Een man die weinig geeft om zijn verleden. Als kind is hij door zijn ouders afgestaan aan een oude school die jonge kinderen traint om 'wapens' te worden. Ze worden opgeleid om killers te worden en daarna worden ze vaak ingehuurd als bescherming voor koningen, hoge lui en andere mensen met een hoop geld. Gwynnbleid praat niet graag over zijn verleden bij de school en heeft die tijd verdrongen. Hij doet altijd wat hem juist lijkt. Gwynn is een rechtvaardig persoon die zijn eigen gevoel achterna loopt in situaties. Hij is door de jaren heen vrij goed geworden in mensen inschatten om te weten wat hij voor zich heeft staan. Een echt 'thuis' heeft Gwynnbleid niet, hoewel hij graag rond Falkreath te vinden is. Maar hij reist veel tussen de gebieden als mercenary, een man die in te huren is om te doden. Mochten het nou monsters of mensen zijn, voor het juiste aanbod doet hij het. Hoewel hij het laatste niet veel meer doet. Gwynn bemoeit zich niet met politieke omstandigheden en houd zich het liefste buiten persoonlijke fete's van mensen. Vaak is hij te zien in zijn shapeshifter form, omdat dit makkelijker voortbeweegt tijdens het reizen.
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 594
IC posts : 39

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Gwynnbleid

op wo sep 27, 2017 3:56 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum