welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Vivian Crowford
Member
Real name : Quinty
Aantal berichten : 56
IC posts : 8

Character sheet
Age: 24 Year // Immortal
Occupation: Huntress
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

[RPG] Pokémon Journey Empty [RPG] Pokémon Journey

op za okt 21, 2017 6:31 pm

Pokémon Journey is een zeer geavanceerd rpg forum dat is gebaseerd op de spellen van Pokémon. Kies uit Pokémon van over de hele wereld en creëer je eigen karakter om de regio's te ontdekken. Wat wordt het voor jou: trainer, coördinator, breeder, ranger of misschien zelfs Team Rocket? Bepaal je eigen lot en laat het avontuur beginnen! We hopen je snel te mogen verwelkomen op:


--


UPDATE

HALLOWEEN & TR UPDATE!


Het is weer tijd om te griezelen! Niet alleen omdat Halloween is gearriveerd op Pokémon Journey, maar ook omdat onze engerds – Team Rocket, de Pokémon stelende maffiabende – een update hebben gekregen!

Er is weer van alles te doen gedurende het Halloweenfestival, dat dit jaar in het teken staat van die (soms heerlijk slechte) klassieke horrorfilms. Zoals altijd zijn er weer spookhuizen opgezet in zowel Kalos als Hoenn, waar je een hoop griezelige Pokémon tegen kan komen en je deze zelfs kan vangen! Hiervoor heb je wel een Spoopy Ball nodig, maar niet gevreesd: deze kan de gratis ophalen bij de Halloween Markt, waar ook nog een hoop andere leuke items voor een even leuk prijsje te vinden zijn! Laat je het spookhuis liever links liggen, maar wil je wel een uitdaging? Ga dan op de site op zoek naar The Ditto en sleep die prachtige prijs in de wacht! Voor meer speelplezier kan je altijd terecht bij You'll Trade Too of Trivia. Oh, en vergeet vooral niet om je trick-or-treattasje op te halen!

Als een tot leven gewekte mummie is Team Rocket uit zijn doodskist van verwarrende, onnodig ingewikkelde dingen gesprongen! Met nog maar drie rangen per branch in de organisatie en een hoop verfrissend nieuwe Objectives gaat deze maffiaorganisatie verder. Ook is het experience-systeem in de kist achtergelaten. Rust in vrede.

Heb je zin gekregen om mee te griezelen of lid te worden van Team Rocket? Geweldig, kom dan eens langs op Pokémon Journey!


[RPG] Pokémon Journey HySsYlZ
"Get out of my way, understand!? I don't need to spell if out for you, I hope...?"
Danial Keith
Member
Real name : Quinty
Aantal berichten : 15
IC posts : 0

Character sheet
Age: 24 Jaar
Occupation: Ex-Pirate gone Rogue (Unemployed)
Residence : Seere
Profiel bekijken

[RPG] Pokémon Journey Empty Re: [RPG] Pokémon Journey

op ma jun 04, 2018 11:26 pm

UPDATE

HAPPY PRIDE!


Hang de vlaggen uit of laat je karakters ze met veel trots dragen, want het Pride Event is op Pokémon Journey van start gegaan! Gedurende deze maand van liefde kunnen de Blind Dates niet gemist worden. Is je karakter niet op zoek naar eens relatie, dan kan je op deze manier natuurlijk ook gewoon meer vrienden ontmoeten. Neem je liever deel aan iets met meer flair? Dat kan! Schrijf je in voor het Drag Contest en steel de show!

Zijn die activiteiten niet jouw ding, dan alsnog niet getreurd: er is nog meer dan genoeg te doen. Een lieve brief schrijven, alleen nu verkrijgbare items bewonderen of een ouderwets spelletje in een nieuw, kleurig jasje spelen – het kan allemaal!

Interesse? We zien je graag op Pokémon Journey!


[RPG] Pokémon Journey VMQ7LXY
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum