welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Skaði Vöggurdóttir

op ma okt 23, 2017 2:45 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Name: Skaði Vöggurdóttir
Age: 21 years old
Gender: Female
Species: Werewolf
Magic: Alchemy
Residence: Rhoynar

Faceclaim: Phoebe Tonkin

Personality: Skaði is kort samengevat een echte pain in the ass voor de persoon die veel met haar te maken krijgt. Door haar weerwolf vloek is haar sterke persoonlijkheid op elk vlak krachtiger. Zo kan ze snelle moodswings hebben, maar vooral haar eigenwijze kant komt vaak naar voren. Als iemand het één zegt, zal ze het ander doen puur om de persoon in kwestie zoveel mogelijk dwars te zitten. Skaði heeft soms nog wel eens moeite met het accepteren van haar vloek en het inhouden van haar nieuwe, dierlijke kant.

History: Skaði werd geboren in Falkreath, om precies te zijn in de hoofdstad Skorravir. Haar vader, Vöggur Aslaugson, was een bekende viking en was vaak op zee te vinden. Haar moeder had echter geen intentie om het kind van een viking te houden, ze was een iet wat aparte vrouw uit het zuiden van Fallen Skies en was perrongeluk zwanger geraakt. Toen haar kind geboren werd liet ze het dan ook achter, om vervolgens weer in het richting van het zuiden te vluchten. Men vond haar lichaam een paar weken later, of tenminste, wat er nog van over was.

Ze groeide op bij haar vader die niet bepaald blij was met het hebben van een dochter, en veel goed contact tussen de twee was er dan ook niet. Er was een hobby die ze graag uitoefende die haar nogal apart maakte, net zoals haar moeder. Haar liefde voor giftige planten en het maken van vreemde goedjes liet men dan ook denken dat ze een heks was. Het meisje werd naar een ander dorp gestuurd om daar voor iemand te werken. Hier probeerde ze tijdens de volle maan weg te lopen, maar wat ze niet wist was dat er bepaalde wezens ronddwalen door de bossen in Falkreath rond die tijd van de maand. Ze werd gebeten door een onbekende weerwolf, werd de volgende dag gevonden door de mensen van haar dorp en ernaar teruggebracht. Echter duurde dat niet heel lang, want het dorp werd geplunderd door piraten uit Rhoynar en ze werd door hen meegenomen, om daar vervolgens verkocht te worden aan haar nieuwe eigenaar.

Haar nieuwe eigenaar kwam in de vorm van Asher Morrigan, de Lord van het eiland Isla de Juegas. Ze was bijna gekocht door één van zijn kapiteins, een man genaamd Seton Huxley, maar werd overboden door Asher. Dit veroorzaakte later die dag nogal een scene, waarbij de kapitein uiteindelijk in stukjes onderaan de klif van Asher's villa eindigde. Het was het begin van een nieuwe vriendschap, al leek het daar in het begin niet echt op.
notes: none


Laatst aangepast door Skaði Vöggurdóttir op wo dec 13, 2017 6:08 pm; in totaal 1 keer bewerkt
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Skaði Vöggurdóttir

op ma okt 23, 2017 8:08 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

I'll show them what happens,
When you put a dragon in a cage
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum