welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op do jan 04, 2018 1:47 am


Violent delights have violent ends.

Ergens deed het hem goed om haar zo vrolijk te zien, al kwam het door de drank. Het grootste deel van de tijd droeg ze toch iets van een frons op haar gezicht, dus het was fijn om daar eens verandering in te zien. Om haar nu zo zorgeloos en kwetsbaar op zijn bank te hebben liggen, bracht hem even terug na een aantal weken geleden. Die ene avond in zijn bed, waar iets was gebeurd waar ze tot op de dag van vandaag niet over hadden gesproken. En natuurlijk dacht hij er zo nu en dan weer over na. Want wat betekende het allemaal? Het was om gek van te worden.

Toen hij zijn onzekerheid uitsprak, werd dit weer weerkaatst door een vrij ongegronde opmerking van haar kant. Hij had zo langzamerhand al wel door moeten krijgen dat er op dit moment niet echt met haar te redeneren viel. Niet dat dat normaal wel lukte, maar oké. Op dit moment leek er niets tussen haar en haar alcohol in te kunnen staan. “If you say so,” luidde zijn enige reactie dan ook. Het was behoorlijk vermoeiend om als redelijk nuchter persoon in discussie te geraken met iemand die al een stuk verder heen was, dus hij was het ook niet van plan. Toen ze op stond, was hij er even van overtuigd dat ze meteen weer achterover zou kantelen, om daar met een flinke klap op de vloer terecht te komen. Met een geamuseerde expressie keek hij toe hoe ze daar probeerde te staan, handen op haar heupen, compleet instabiel. Het was een aandoenlijke vertoning. Uiteindelijk vertelde hij haar dat ze haar rum moest komen halen, waarop ze haar evenwicht verloor en zichzelf nog net wist te redden. Voor hij kon vragen of alles oké was, begon ze te lachen. “This is bound to go wrong, you know?” zuchtte hij, nog steeds glimlachend. Ze wist uiteindelijk heelhuids naar hem toe te komen, waarna ze haar hand meteen op de fles legde. Geannexeerd. Ze liet hem echter wel weten dat het vriendelijk van hem was om met haar te delen. “I know,” zei hij op de meest niet-bescheiden toon die hij op kon brengen. “Now, come here,” ging hij verder, terwijl de fles losliet en haar pols vastpakte om haar naast zich op de bank te trekken. “Before you actually drop to the floor.”

avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op do jan 04, 2018 10:54 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
De grond leek onder haar voeten vandaan te schuiven en eventjes bleef ze staan, waarna ze een lachbui omhoog voelde komen en zo goed als mogelijk probeerde deze enigszins in te houden – waarin ze natuurlijk faalde. Alles leek vele malen grappiger dan normaal vanavond. Ze hoorde hem zuchtend zeggen dat dit wel fout moest gaan. “What? Of course not, don’t be so silly.” Diep van binnen wist ze dat er een kern van waarheid in zijn woorden had gezeten. Skaði vervolgde haar weg en kwam uiteindelijk bij hem aan, waar ze meteen haar hand om de fles heen klemde.

Geamuseerd had ze hem laten weten dat het lief was om de fles met haar te delen, waarop hij reageerde dat hij dat wist. Natuurlijk wist hij dat. Een vage grijns speelde rond haar lippen terwijl ze hem aankeek. Hij liet de fles ondertussen los en voordat ze het wist hadden zijn vingers zich om haar pols geklemd, waarna hij haar naast zich op de bank trok. Veel kracht had hij er niet voor nodig, want ze stond nog altijd zo wankel als wat op haar benen. Je zou maar hoeven te blazen en ze zou omvallen. Een zachte grinnik ontsnapte uit haar mond terwijl ze naast hem op de bank neerplofte.  “Since when are you the caring type of person?” vroeg ze hem met een brede grijns, waarna ze een slok van de fles rum nam. Eventjes hield ze haar ogen gericht op de fles, maar besloot toen toch maar zo vriendelijk te zijn om hem de fles weer voor te houden. Het zou anders wel erg hypocriet zijn om de fles nu volledig voor zichzelf te claimen. Al zou ze er best toe in staat kunnen zijn op dit moment. “I have to admit that it suits you well.” Nog altijd was die brede grijns niet van haar gezicht af te slaan, een kleine bijwerking van de vele rum die ze al naar achter had gegooid. Met haar hoofd leunde ze wat naar achter, tegen de bank aan, zodat ze hem vanaf deze positie nog altijd aan kon blijven kijken. Rustig bestudeerde ze de kleine details in zijn gezicht. Elke keer als ze het litteken onder zijn oog zag, gingen haar herinneringen naar dat ene moment. Nog eventjes en ze zou gek worden van het constante gevoel wat door haar lichaam heen golfde wanneer hij in haar buurt was.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op do jan 04, 2018 3:05 pm


Violent delights have violent ends.

Als hij veel verder heen was geweest, had hij hoogstwaarschijnlijk meegedaan met haar plotselinge lachbui. Alles was immers tien keer leuker wanneer je alcohol op had, of zo leek het dan. Met een zucht merkte hij op dat dit wel fout moest gaan, iets dat duidelijk te zien was. Skaði was er natuurlijk niet mee eens en vertelde hem dat hij niet zo stom moest doen. Meteen had hij spijt dat hij de fles naar haar had uitgestoken, in plaats van deze in een teug achterover te slaan. Het was nooit echt leuk om de meest nuchtere persoon in de kamer te zijn, zo bleek maar weer.

Asher keek even naar haar omhoog, waar ze met een vage grijns naar hem terugkeek. Hij had geen enkel idee wat ze allemaal van plan was, maar die blik voorspelde weinig goeds. Al kon hij zich niet voorstellen dat er op dit moment veel substantieels door haar hoofd ging. Hij besloot haar maar op de bank te trekken, voordat er echt iets misging. Al grinnikend stelde ze hem een vraag die hem even zijn wenkbrauw deed optrekken. Als het erop aankwam, was er maar een persoon op aarde waar hij echt om gaf. Waarvoor hij zijn eigen leven neer zou leggen. “Well, somebody needs to take care of you. Apparently,” mompelde hij vervolgens. Normaal kon Skadi prima op haar eigen benen staan, al was dat vandaag duidelijk niet het geval. Vervolgens werd de fles hem weer voorgehouden, die hij met een glimlach aannam. Hij nam een aantal redelijke slokken en voelde ondertussen ook al hoe de effecten van de rum langzaam begonnen te dagen. Dat kenmerkende warme, rustgevende gevoel. Alles leek een stukje langzamer te gaan dan voorheen, maar het was allemaal prima. Haar volgende opmerking deed hem even opkijken, niet wetend of hij het als compliment moest zien of niet. De vage grijns op haar gezicht zei echter al genoeg, dus liet hij het maar voor wat het was. Terwijl ze achterover zakte, nam hij nog een slok. Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat haar blik ongegeneerd op hem was gefixeerd. “You're staring,” merkte hij op nonchalante toon op. “That's impolite.” Niet dat hij het heel erg vond, maar ergens werd hij er een tikkeltje ongemakkelijk van.

avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op do jan 04, 2018 4:47 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Het was een bepaalde waas waarin ze leek te hangen. Alles ging een stuk slomer en moeilijker, tegelijkertijd voelde ze zich superieur aan alles en iedereen. De nare gedachten die eerder in haar hoofd rond hadden gezworven waren weggedreven en gaf haar een zekere vorm van rust.

Skaði vroeg hem sinds wanneer hij het zorgzame type was geworden, waarop ze een antwoord terug kreeg die haar breed liet grijnzen. Sober had ze niemand nodig om voor haar te zorgen. Tenminste, dat was iets waar ze zelf in was gaan geloven. Op dit eiland waren er meerdere momenten geweest dat hij zowel indirect en direct voor haar had gezorgd. De eerste dag toen hij haar uit de handen van Seton had gehouden. Na de volle maan, toen ze meer dood dan levend in de kelder had gelegen. En nu, dronken en hoogstwaarschijnlijk al zo ver heen dat ze niet eens het aantal vingers aan één hand zou kunnen tellen zonder alles dubbel te zien en in de lach te schieten.

Hij merkte op dat ze naar hem staarde, en dat staren niet zo netjes was. “No it’s not,” zei ze grinnikend terwijl ze op haar zij naar hem omdraaide, waarbij haar hoofd plotseling op zijn schouder kwam te liggen. Nu ze zich nog iets dichter bij hem bevond voelde ze weer dat gevoel in haar onderbuik. Haar ogen gingen traag naar de fles rum die hij vast had, om te veronderstellen dat deze nog wel een nieuwe konden gebruiken. Al was het maar puur om het feit dat ze dan niet steeds hoefde te delen. Voor een paar seconden hield ze haar mond, maar kwam daarna weer in beweging. “I think we need one more bottle..” mompelde ze terwijl ze overeind ging zitten en haar hand op zijn knie plaatste, om de andere op de rand van de bank neer te zetten en zichzelf zo overeind drukte. Iet wat wankel kwam ze op twee benen te staan. Het was alles behalve een goed idee om nog een fles te gaan halen. Dan moest ze eerst helemaal naar de keuken weten te komen, wat al een kleine kans van slagen was. Haar op dit moment een fles geven tijdens het lopen was ook niet zo’n veilig idee, straks zou ze nog met haar gezicht in de scherven komen. Sowieso was de hele woonkamer veranderd in een mijnveld. Er waren genoeg dingen waaraan ze zich zou kunnen bezeren, maar op dit moment leek ze bereid om dat risico te nemen.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op vr jan 05, 2018 12:46 am


Violent delights have violent ends.

Alles leek ineens veel minder erg. Het feit dat hij Cres al lang geleden had beloofd dat hij terug zou komen. Zijn constante vreemdgaan. De bipolaire, ongeïdentificeerde relatie die hij met Skaði aan had gegaan. De alcohol zorgde ervoor dat het allemaal even niet uitmaakte. Er was alleen het hier en nu, waarin hij zich eigenlijk perfect leek te voelen. Het was warm, zijn huid leek bijna te gloeien, maar niet op een vervelende manier. Meer alsof iemand hem had overdekt met een warm deken. Skaði was een behoorlijk aangenaam gezelschap en het was ook behoorlijk lastig voor hem om zijn ogen van haar af te houden. Het enige vervelende was dat hij zich behoorlijk moe voelde. Een resultaat van de lange dag en het effect van de rum. Er was altijd even dat momentje waarop je in slaap dreigde te vallen, voordat je de roes echt begon te voelen.

Zijn antwoord deed haar opnieuw grijnzen en ergens zou hij de hele wereld geven om te weten wat er in haar hoofd omging. Om te weten wat ze van hem dacht, want soms had hij geen enkel benul. Zo nu en dan kon ze bijzonder koelbloedig uit de hoek komen en een dag later was ze weer zo vriendelijk als ze maar kon zijn. Hij begreep er niks van, zoals gewoonlijk. Toen hij doorhad dat ze schaamteloos naar hem zat te staren, maakte hij daar een opmerking over die opnieuw behoorlijk nonchalant werd ontvangen. Het leek haar allemaal weinig uit te maken. Toch hielp het, want ze draaide zich om en haar hoofd kwam tegen hem aan te liggen. Een fijn gevoel, waar hij maar vluchtig van kon genieten, want binnen no-time stond ze weer overeind. Natuurlijk met het bericht dat ze nóg een fles nodig hadden. Asher keek haar licht fronsend aan, terwijl ze op haar benen stond als een pasgeboren hert. Compleet wankelend. “I’d like to see you try,” zei hij toen op een sceptische toon. Het was niet alsof ze de keuken zou halen, laat staan dat ze het in zich had om de fles te vinden en heelhuids weer terug te brengen. Nu ze daar zo stond, greep hij de kans om de rest van de fles leeg te drinken, al was het niet ontzettend veel meer. “Just know I won’t be coming to pick you up if you fall.” Hij had haar immers gewaarschuwd. En wie niet leren wilde, moest maar voelen.


avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op vr jan 05, 2018 7:14 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Er waren redelijk wat momenten geweest dat haar hoofd terug was gegaan naar dat ene moment. Hoe ze zich toen had gevoeld, alsof er een horde aan vlinders was losgelaten in haar buik. Het was een simpele zoen geweest. Iemand met zijn positie zou hoogstwaarschijnlijk de tel verloren zijn dat hij dat had gedaan, en bij haar was het niet veel anders als ze eerlijk moest zijn. Bij elke andere man veroorzaakte het echter een misselijkmakend gevoel, maar niet bij Asher. Nee, op een wonderbaarlijke manier had ze gewenst dat het moment voor eeuwig had geduurd.

Ze stond niet bepaald stevig op haar voeten en er was niet echt een manier om dat te verminderen. Toen ze een stap verzette, voelde ze hoe haar hele wereld heen en weer draaide en het leek er verdomd veel op dat ze neer zou gaan. Net op tijd wist ze zich om te draaien en plaatste ze haar beide handen op zijn knieën, daar enige vorm van houvast zoekende. “I think it would be a very, very good idea if you were going to get that bottle for me.” Er stond een brede grijns rond haar lippen terwijl ze de woorden uitsprak, de nadruk op very leggende. Als ze dit soort acties de volgende dag nog kon herinneren, zou ze haar hoofd waarschijnlijk tegen de muur aan rammen van schaamte. Normaal gesproken was ze alles behalve zo. Onbewust boog ze zichzelf iets verder naar voren, waardoor haar volledige evenwicht op zijn knieën terecht kwam. Hij hoefde maar te bewegen en ze zou alsnog op de grond vallen. Hij meldde haar ondertussen ook dat hij niet van plan was om haar op te komen rapen als ze op haar weg naar de keuken toe zou vallen. “Why not? I thought you..” Haar zin werd nooit afgemaakt en niemand zou op dit moment te weten komen wat ze had willen zeggen. De brunette onderbrak haar eigen woorden toen ze zag hoe hij het laatste beetje in de andere fles naar binnen had gegoten. Een lichtelijk verontwaardigde blik verscheen op haar gezicht en ze keek hem niet bepaald geamuseerd aan. “Why did you do that?” klaagde ze terwijl er een overdreven diepe zucht uit haar keel kwam zetten. Nog altijd had ze zijn handen op zijn knieën geplaatst, puur en alleen al omdat het de dichtstbijzijnde vorm van houvast was geweest voor haar. Niet dat ze het heel erg vond om op dit moment zo voor hem te staan, ondanks dat hij zo asociaal was geweest om de fles leeg te drinken – een zonde in haar ogen, op dit moment.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op vr jan 05, 2018 11:00 pm


Violent delights have violent ends.

Op dit moment maakte ze zeker geen stabiele indruk. Asher had dan ook liever dat ze gewoon ging zitten, voordat ze om zou vallen. Het zou ook weer zo zielig zijn als ze nu regelrecht op haar bek zou gaan. Niet dat ze er nog veel van zou voelen: van pijn was maar weinig sprake wanneer je genoeg had gedronken, of het nou fysiek of mentaal was. Meestal kwam de ellende pas de volgende ochtend aanzetten. Zo nu en dan werd hij zelf ook wakker na een stevig avondje drinken met een of andere willekeurige wond op zijn lichaam. Hoe hij eraan was gekomen, wist hij vaak niet meer. Het was verbijsterend met wat voor schade je soms door kon blijven lopen. Zoals hij ergens al verwacht had, leek het erop dat ze nu toch echt ten gronde ging. Ze wist zich echter op het nippertje nog vast te houden aan hem, waarop hij even verbaasd opkeek. Hij had immers niet verwacht dat ze ineens zo dichtbij zou zijn. Onbewust had hij zijn vrije hand enigszins naar haar uitgestoken, in een reflex om haar op te vangen toen hij had gedacht dat ze zou vallen. Hij rolde vervolgens geamuseerd met zijn ogen toen ze zei dat het haar beter leek dat hij een nieuwe fles ging halen. “You think?” reageerde hij op sarcastische toon. Vervolgens ging hij weer wat comfortabeler zitten. “I don’t know. I’m good right here.” Hij was niet echt van plan om ook maar iets te gaan doen. Half omdat het pijnlijk duidelijk was dat ze al genoeg had gehad, half omdat hij echt geen zin had om op te staan. Asher voelde hoe haar gewicht nog meer op hem kwam te rusten en deed dan ook zijn best om geen onverwachte bewegingen te maken. Ergens zou het wel leuk zijn om haar alsnog onderuit te zien gaan, maar zo gemeen was hij nou ook weer niet. Haar volgende opmerking maakte ze niet af, al had hij het einde ervan toch wel graag willen horen. Een nieuwsgierige expressie verscheen op zijn gezicht terwijl hij haar aankeek. “You thought I what?” vroeg hij, al had hij niet het gevoel dat er een eerlijk antwoord zou komen. Ze was waarschijnlijk nog net helder genoeg om zichzelf enigszins te kunnen censureren, zo bleek het. Het laatste beetje rum goot hij maar naar binnen, op die manier zou het Skaði immers niet meer kwaad kunnen doen. Ze nam het hem echter wel kwalijk. “Because you’re way ahead of me and I need to keep up,” liet hij haar al glimlachend weten. Hij mocht nog wel een fles naar binnen werken, wilde hij net zo ver heen geraken als zij nu was. “Are you gonna stay there?” vroeg hij vervolgens, knikkend naar haar handen die nog op zijn benen rustten. Het leek hem niet bepaald de meest handige manier van staan, maar daar trok ze zich vast weinig van aan.

avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op za jan 06, 2018 2:01 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Het zou een veel beter idee zijn als Asher gewoon op zou staan, naar de keuken zou lopen, een nieuwe fles rum uit de kasten zou halen en deze vervolgens met haar delen op de bank. Misschien had ze al iets teveel op, maar dat leek haar weinig te boeien. Haar gezelschap leek er echter wel rekening mee te houden, want hij bleef gewoon zitten. Ook leek het erop dat hij niet van plan was om op te staan, zelfs niet nadat ze gesuggereerd had dat hij het dan maar moest gaan halen. “I think you’d be better off in the kitchen, getting another bottle.” Het was duidelijk dat ze nog niet klaar was met drinken, al zou het verstandig zijn om geen druppel meer te nemen. Straks zou ze zichzelf nog een alcoholvergiftiging drinken.

De nieuwsgierige blik die na haar woorden op zijn gezicht was verschenen, was haar niet ontgaan. Echter was haar aandacht op de lege fles rum gericht geweest, waardoor ze haar zin had afgekapt. Hij wilde duidelijk weten wat ze had willen zeggen, waarbij haar aandacht weer naar hem verschoof. Niet dat het veel succes had. “I thought you..” Opnieuw maakte ze haar zin niet af, dit keer werd ze namelijk onderbroken door haar eigen gegiechel. Het was een typisch meisjesachtig geluid wat een wat vervreemdend effect had op de brunette. De eeuwige frons op haar gezicht was verdwenen en had plaats gemaakt voor een rijker palet van emoties, waaronder ook een aantal van deze vrolijke. Het voelde ook gewoon zo zorgeloos, alsof er voor de verandering eens niets was waar ze zich druk om hoefde te maken. Alsof er nooit iets ergs gebeurd was en het leven alleen maar rozengeur en maneschijn was. Pretlichtjes waren te zien in haar ogen terwijl ze hem geamuseerd aankeek.

“Does it bother you that I’m staying here?” Haar ogen waren ondertussen naar haar handen gegaan, die nog altijd op zijn knieën rustte. Het was alles behalve een handige positie waarin ze stond, zeker omdat ze af en toe gevaarlijk voorover leunde. Elk moment kon ze haar evenwicht verliezen en bovenop hem tuimelen, al was er een deel van haar wat dat geen vreselijke uitkomst leek te vinden. Het was beter dan op de harde, koude grond vallen. “Because I don’t remember that you bothered when I sleep next to you in bed.” Met een overdreven ik-heb-je-wel-door-blik keek ze hem aan, zo serieus mogelijk, haar hoofd een klein beetje gekanteld. Het was duidelijk dat ze niet wist wat ze er allemaal uitgooide. Opnieuw voelde ze onbewust met haar evenwicht balanceerde, door telkens te wisselen tussen haar voeten en handen, wat ervoor zorgde dat ze een beetje heen en weer wiegde. Haar ogen hield ze recht in die van Asher gericht, moeite om hem aan te kijken had ze vanavond in elk geval niet.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op za jan 06, 2018 4:46 pm


Violent delights have violent ends.

Als hij iets minder verstandig was geweest, had hij het waarschijnlijk ook nog gedaan. Asher bezat al een redelijk tekort aan zelfbeheersing en de manier waarop ze hem aankeek, maakte het ook niet bepaald makkelijker om nee tegen haar te zeggen. Toch was hij er heilig van overtuigd dat een extra fles haar nog weleens de das om zou kunnen doen. Alcohol was nog best gevaarlijk en vaak realiseerde mensen zich pas dat ze te veel op hadden wanneer het al te laat was. En hij zat er nou niet op te wachten om haar halfdood op de grond te hebben liggen. Ze leek er echter geen genoegen mee te nemen toen hij zei dat hij niet van plan was nog een fles te halen. Met een vermoeide zucht keek hij haar even weer aan. Hij had geen zin in een ‘welles-nietes’ debat. “If you’re physically incapable of getting another one, maybe you shouldn’t be having it in the first place.” liet hij haar vervolgens weten op een iets minder vrolijke toon. Dronken mensen konden best vermoeiend zijn.

De onafgemaakte zin wist zijn interesse echter weer te wekken. Hij wilde weten wat ze had willen zeggen, wat ze dacht, al had hij het gevoel dat ze het zelf niet eens meer wist. Vol anticipatie keek hij haar aan toen ze van plan leek te herhalen wat ze gezegd had, maar wederom kapte ze haar zin halverwege af, waarop hij zijn hoofd met een vermoeide zucht naar achteren liet vallen. Er kwam een gegiechel van haar af dat hij nooit uit haar mond had verwacht. Hij kantelde zijn hoofd weer naar voren om haar aan te kunnen kijken en schudde even met zijn hoofd. “You’re exhausting, you know that?” Het was enerverend hoe graag hij had willen weten wat zich er aan het andere einde van die zin bevond, maar hoogstwaarschijnlijk zou hij het nooit te weten komen. De vrolijke blik in haar ogen maakte alles echter al snel weer goed.

Toen hij zich hardop afvroeg of ze hier op die ongemakkelijke manier zou blijven staan, vroeg ze of het hem irriteerde. Eigenlijk niet, al had hij haar het liefst nog dichterbij gehad. Maar de manier waarop ze op haar eigen benen stond te wankelen, baarde hem toch enige zorgen. Vooral omdat er een redelijke kans bestond dat ze naar voren zou tuimelen. Een flinke kopstoot was toch wel het laatste wat hij nu wilde. Voor hij antwoord kon geven, maakte ze echter nog een opmerking die ze nuchter nooit van haar leven zou maken. Hij kon het dan ook niet laten om een geamuseerde grijns op zijn gezicht te zetten. “I guess I like having you close to me.” Zijn handen gleden ondertussen naar haar polsen, om haar zo voorzichtig naar voren te kunnen trekken.

avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op za jan 06, 2018 8:49 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Er verscheen een quasi-beledigde blik op haar gezicht toen hij haar iets minder vrolijk aansprak. Natuurlijk had hij gelijk, maar zijzelf vond op dit moment dat ze nog wel een fles verdiende. Waarom.. geen idee. Ze vond het gewoon, klaar. Ze wilde meer drinken, iets waar ook geen verklaring voor was, behalve dan dat de alcohol die al in haar systeem zat haar onverantwoorde ideeën gaf.

Toen ze niet bepaald uit haar woorden leek te komen liet hij zijn hoofd met een vermoeide zucht naar achter zakken, blijkbaar was hij niet zo geamuseerd geweest met haar halve zin. Zijzelf vond het daardoor des te mooier, wat duidelijk werd door het gegiechel wat uit haar mond kwam. “Hmn,” kwam er bedenkelijk uit haar mond toen hij haar vermoeiend noemde. Dat moesten ze nog maar eens zien. Ondanks zijn woorden bleef ze nog altijd in een goede bui.

Skaði keek voor een moment naar de geamuseerde grijns die rond zijn lippen was verschenen na haar woorden. Haar blik ging iets omhoog en ze keek hem aan, al werd haar aandacht al snel getrokken door zijn vingers die zich om haar polsen sloten. Ze voelde hoe hij haar voorzichtig wat naar voren trok, wat ze toestond. Omdat ze niet echt anders kon plaatste ze haar knie op de rand van de bank, tussen die van hem in, om vervolgens haar andere knie ter hoogte van zijn bovenbeen op de bank te plaatsen. “You do?” kwam er geamuseerd uit haar mond terwijl ze haar andere knie zo verplaatste dat deze aan zijn andere kant stond. Nu ze zo bij hem op schoot zat, waren ze opeens wel weer heel dicht bij elkaar. Ze kon er dan ook vrij weinig aan doen dat haar hartslag een tikkeltje versnelde. Als ze eerlijk moest zijn zat zijn schoot wel comfortabel, en ze wist niet goed of ze dat als een goed of slecht ding moest zien. Onbewust had ze haar beide handen op zijn schouders gelegd toen ze bezig was geweest met op zijn schoot kruipen. “Is this close enough for you?” zei ze zachtjes met een ondeugende glimlach rond haar lippen terwijl ze hem redelijk geïntrigeerd aankeek. Sober zou ze nooit zo makkelijk zijn, zomaar bij iemand op schoot kruipen en deze vervolgens nog verder uitdagen. Tenminste.. ze had het nog niet eerder gedaan, sober. Haar haat voor de meeste mannen die in Fallen Skies rondliepen was daar natuurlijk de oorzaak van. Wie weet was het bij hem wel anders. De brunette had haar hoofd iets dichter naar die van hem toe bewogen, en het leek erop dat ze die laatste paar centimeter nog ging overbruggen. Maar nee. Grinnikend trok ze haar hoofd weer een beetje terug, ze was duidelijk bezig om hem te plagen.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op ma jan 08, 2018 5:34 pm


Violent delights have violent ends.

Even leek het erop dat hij zijn geduld zou verliezen. Hij had er al niet bijzonder veel van, en het feit dat Skaði nooit leek te weten wanneer ze op moest houden met doordrammen, hielp ook niet echt. Ze keek hem dan ook enigszins beledigd aan toen hij voor een laatste keer liet weten dat hij niet van plan was nog een fles voor haar te gaan halen, op een niet bepaald vriendelijke toon. Ergens had hij de neiging om gewoon naar bed te gaan. Uit Skaði zou toch geen logisch woord meer komen en hij was er daarbij vrij zeker van dat zij ook haar nest in zou duiken als hij dat deed.

Onbewust trok hij haar naar zich toe, iets dat ze zonder protest toeliet. Geamuseerd reageerde ze op zijn opmerking, die hem nuchter waarschijnlijk een veel minder positieve reactie had opgeleverd. Een zacht, bevestigend geluid was zijn enige respons. Hij kon zijn ogen niet van haar afhouden en voor hij het wist, zat ze bij hem op schoot. Haar handen kwamen op haar schouders te liggen, terwijl hij de zijnen voor het gemak maar op haar bovenbenen liet rusten. Asher moest er alles aan doen om zich in te houden. Een of ander primitief verlangen leek aangewakkerd te worden, elke keer dat ze zo dichtbij hem was. Hij wilde niets anders dan haar vastgrijpen en haar nog dichter naar zich toe trekken. Hij wilde zijn handen over haar hele lichaam laten gaan, wilde haar – Nee. Asher probeerde iedere neiging te onderdrukken en beantwoordde haar ondeugende glimlach met een zelfverzekerde glimlach, alsof hij de rust zelve was. Ze vroeg of dit dichtbij genoeg was, waarop ze nog iets dichterbij kwam voordat ze haar hoofd een beetje terugtrok. Ergens wist hij wel dat dit de verkeerde kant op ging, dat hij degene was die er een eind aan moest maken. Maar aan de andere kant probeerde ze hem overduidelijk uit te dagen, en wie was hij om die uitdaging niet aan te gaan? Zonder echt na te denken over waar hij mee bezig was, voelde hoe een van zijn handen naar boven ging, om ergens tegen haar hals tot rust te komen. “Almost,” antwoordde hij vervolgens zachtjes op haar voorgaande vraag. Voor een fractie van een seconden keek hij haar nog even aan, alsof hij zich ooit nog had kunnen bedenken. In de volgende seconden sloot hij ze, en trok haar naar zich toe om zijn lippen op de hare te zetten.

avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op vr jan 12, 2018 10:04 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Ondanks dat haar verstand gedomineerd werd door de alcohol, was ze zich er goed van bewust dat ze op zijn schoot terecht was gekomen. Er was een kleine kans dat de hele avond morgenochtend een waas voor haar zou zijn, dat ze zich niets van dit alles nog kon herinneren. Maar op het moment zelf maakte ze alles heel bewust mee. Ze had gevoeld hoe hij lichtjes naar voren had getrokken, waardoor ze zich op zijn schoot had gepositioneerd. Vervolgens kon ze het niet laten hem lichtjes te plagen, door haar hoofd iets dichter bij de zijne te brengen en deze vervolgens weer terug te trekken. Ze voelde zijn handen op haar bovenbenen, terwijl die van haar rustig over zijn stevige schouders gedrapeerd waren. Het duurde niet al te lang voordat één van zijn handen omhoog kroop. Met een schuin oog keek ze naar beneden, om hem vervolgens weer vanonder haar lange wimpers aan te kijken. Zijn huid tegen de hare voelde bijzonder aangenaam. Hij gaf antwoord op de vraag of ze dichtbij genoeg was. Bijna. Haar hart ging als een razende in haar borstkas tekeer toen ze voelde hoe hij haar naar zich toe trok. Ze sloot haar ogen en niet lang daarna raakte haar lippen die van hem. Skaði zoende hem lichtjes terug, terwijl haar handen van zijn schouders af waren gegleden en nu op zijn bovenarmen rustte. Het was fout, oh zo fout. Tegelijkertijd vond ze het geweldig, ze voelde zich geweldig door het contact met hem. Lichtjes trok ze haar hoofd een beetje terug, waarna ze haar ogen opende en hem aankeek. Nog altijd was ze gevaarlijk dichtbij, kon ze zijn ademhaling tegen haar zachte huid aan voelen kriebelen. De brunette keek hem nog kort aan, waarna ze haar lippen weer op de zijne drukte en zich nog iets steviger tegen hem aandrukte. Dit keer met iets meer passie.  Haar hart klopte nog altijd als een bezetene en haar huid voelde koortsig aan op de plaatsen waar haar lichaam die van hem raakten. Een van haar handen ging wat afwezig over zijn arm heen, terwijl de ander zich op de achterkant van zijn hoofd bevond. Hij deed iets met haar wat ze niet kon beschrijven. Wat zag ze in een man zoals Asher? Om te beginnen hadden ze geen gezonde start gehad, waar nog eens de meerdere uit de hand gelopen momenten achteraan kwamen. En toch voelde ze wat ze voelde, een gevoel in haar onderbuik wat zachtjes op was komen spelen toen hij haar aanraakte. Normaal gesproken moest ze niets van mannen hebben, niet na alles wat er met haar gebeurd was. Maar iets aan hem was anders, iets aan dit alles was anders. Ze was dan misschien wel dronken, maar ze was nog niet zo ver weg dat ze helemaal niets meer voelde.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op di jan 16, 2018 10:51 pm


Violent delights have violent ends.

In tegenstelling tot Skaði, voelde Asher nog vrij weinig van het relatief kleine beetje alcohol dat hij naar binnen had gewerkt. Met de jaren had hij toch een redelijke tolerantie opgebouwd, zo bleek het, en de effecten van de rum bleven dan ook grotendeels uit. Het enige verschil was dat hij zich enigszins moe begon te voelen, iets dat vanzelf wel weer weg zou gaan als hij zich er even doorheen zette. Zo onderhand wist hij wel precies wat en hoeveel hij moest drinken om welk effect te krijgen. Oefening baarde immers kunst.

Aangeschoten genoeg om de drank de schuld te geven van wat hij nu ging doen, was hij niet. Het was iets dat hij nuchter ook maar al te graag had willen doen, alleen nu had het kleine beetje rum toch de laatste remmingen weggenomen. Plus het feit dat Skaði zelf er nog erger aan toe was en hij er daarom vrij zeker van was dat ze geen nee zou zeggen. Misschien was het een beetje een dubieuze manier om te krijgen wat hij wilde, maar om eerlijk te zijn, maakte dat hem op dit moment maar vrij weinig uit. Ze zat op zijn schoot alsof ze zichzelf op een presenteerblaadje aan hem aanbood. Wie was hij om nee te zeggen? De immense twijfel en het gigantische ongemak dat ze na de eerste keer hadden gehad, leek hen geen van beiden echt iets te doen nu. Zonder tegenstand kuste hij haar, en niet veel later merkte hij dat de kus ook van haar kant beantwoord werd. Zijn vingers streken even over haar zachte huid terwijl hij voelde hoe haar handen naar beneden gleden. Op haar lippen proefde hij de onmiskenbare smaak van rum. Het ging hem allemaal iets te snel voorbij en voor hij het wist, werd het contact weer verbroken en keek ze hem weer even aan. Hij kon het niet laten om even een genuanceerd-triomfantelijke blik op zijn gezicht te zetten. Er zat nog amper afstand tussen hun gezichten in en voor iemand ook maar de kans had om na te denken over wat er gebeurde, kwam ze weer terug. Deze keer een stuk intenser dan voorheen. Opnieuw sloot hij zijn ogen en bewoog welwillig mee met haar bewegingen. Het fijne aan dit soort momenten was dat het hem in staat stelde om even helemaal nergens aan te denken, behalve aan haar. Hij gaf haar de leiding, liet zich maar al te graag meevoeren op haar tempo. Zijn ene hand gleed van haar gezicht naar haar achterhoofd, waar hij deze ergens in haar haren liet begraven. De ander ging van haar heup af iets naar boven, waar hij uiteindelijk bij de ronding van haar borst bleef liggen. Enige zelfbeheersing had hij immers nog wel.

avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op wo jan 17, 2018 12:16 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Zonder er ook maar twee keer over na te hoeven denken had ze zich op zijn schoot laten trekken. De brunette had het zich comfortabel gemaakt en van het ene was het ander gekomen. Ze hadden niet meer over dat ene moment gesproken, maar beide waren het vast nog niet vergeten. Hoe zou ze zoiets uit haar hoofd kunnen krijgen? Ze had zichzelf voorgehouden dat het een one time thing was geweest, dat ze zich kort hadden laten gaan in het moment. Dat er meer speelde, dat was een gedachte die ze uit haar hoofd had verbannen. Zij, die zo’n grote hekel had aan alles van het mannelijke geslacht. Toen ze in het muffige scheepsruim had gezeten had ze aan zichzelf gezworen dat ze nooit meer voor de charmes van een man zou vallen. Uiteindelijk waren ze allemaal hetzelfde: onbetrouwbaar en uit op één specifiek ding. Het ging ongeacht de gevolgen voor een ander. Zolang ze maar kregen wat ze wilde. Toch liet ze het gebeuren. De alcohol kon ze later zeker als de schuldige aanwijzen, maar de kans was zeer groot dat ze er geen spijt van zou hebben. De volgende ochtend zou ze zich waarschijnlijk alleen nog maar vlagen van dit alles kunnen herinneren. Maar immers had ze de vorige keer ook geen spijt gehad. Het was een simpele kus geweest. Wat was daar mis mee?

Vurig drukte ze haar lippen opnieuw op die van hem. Haar huid tintelde een beetje op de plaats waar hij haar zojuist zacht had aangeraakt. Kort had ze hem aangekeken, maar daarna had ze al snel besloten dat ze nog niet genoeg had gekregen. Ze wilde meer. Ze wilde hem. De alcohol leek elke lust te vertienvoudigen op dit moment. Ze had ook al aardig wat op. Haar lippen bewerkte die van hem terwijl ze voelde hoe één van zijn handen zich in haar haren verstrengelde, terwijl de ander zich langzaam steeds iets verder naar boven begaf. Skaði voelde haar hart als een bezetene tekeer gaan. Haar ene hand rustte uiteindelijk in zijn nek, met de toppen van haar vingers die zachtjes langs zijn huid streelde. Haar andere hand had ze nog altijd op zijn bovenarm liggen, terwijl ze zichzelf zo dicht mogelijk naar hem toe had gewerkt. Dit moment duurde veel langer, waarbij ze genoot van zijn adem die tegen haar wangen aan kriebelde en de duidelijke aanwezigheid van zijn lippen. Ze werd er bijna een beetje licht in haar hoofd van – als ze dat al niet gewoon was van de alcohol. Uiteindelijk kwam ze weer een beetje tot bedaren en trok ze haar hoofd traag een beetje terug. Niet ver, maar net genoeg om het directe contact tussen hun lippen te verbreken. Vanonder haar lange wimpers keek ze hem aan, knipperde een keer wat verdwaasd en streek nog altijd met haar vingers lichtjes over zijn nek. Woorden schoten haar tekort op dit moment. Wat viel er dan ook te zeggen? Skaði beet zachtjes op haar eigen onderlip en boog haar hoofd toen naar de zijkant, waar ze haar lippen zachtjes in zijn nek plantte. Waarom ze het deed wist ze niet, misschien omdat ze het gewoon uit wilde proberen, omdat ze wilde weten hoe hij op haar aanrakingen reageerde.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Embrace the reckless

op vr jan 19, 2018 6:44 pm


Violent delights have violent ends.

Even beet hij zijn tanden op elkaar toen ze daadwerkelijk op zijn schoot terecht kwam. Hoewel er nu al een redelijke tijd verstreken was sinds het bloedbad dat in zijn huis had plaatsgevonden, had hij nog steeds enigszins last van het mes dat Seton toen zo hardhandig in zijn bovenbeen geduwd had. Het had weken geduurd voordat hij erop kon staan, nog langer voordat het grootste deel van de pijn was weggeëbd, maar het laatste beetje liet nog steeds op zich wachten. Ergens vreesde Asher dat het nooit weg zou gaan. Het was niet meer erg genoeg dat hij er echt van wakker zou gaan liggen, maar vervelend was het wel. Een beetje druk op de verkeerde plek en hij zou het hoogstwaarschijnlijk uitschreeuwen van de pijn. Maar dat was een risico dat hij wilde nemen, want op dit moment leek hetgeen wat hij het allerliefst wilde binnen handbereik te zijn.

Zoals gewoonlijk maakte hij zich los van iedere reële gedachte die hem vertelde dat dit een slecht idee was. Hij was getrouwd, had een kind met iemand anders – die hij hoognodig eens op moest zoeken – om nog maar niet te spreken van de dubieuze dynamiek die er tussen hen speelde. Hij had haar als slavin gekocht, wist nog glashelder hoe het die dag voelde om zijn handen om haar nek te klemmen. En nu, ondanks alles, zaten ze hier samen en hij kon zijn handen niet van haar af houden. Hij wilde niets liever dan zo dicht mogelijk bij haar zijn, op iedere manier die er bestond. Een keer was voor hen beiden niet genoeg; na een korte blik gewisseld te hebben, raakten ze beiden weer verwikkeld in een verhitte zoen. Hoe meer ze hem gaf, hoe meer hij van haar wilde. Verslavender dan de rum die hij op haar lippen proefde. Opnieuw trok ze haar gezicht een klein stukje terug, waarop zijn gedachten in een klap terug leken te komen. In die enkele seconden hadden ze echter een hele andere toon aangenomen dan voorheen. Ergens verwachtte hij dat haar rationele kant ineens naar boven zou komen. Dat ze hem zou vertellen te stoppen, dat hij zijn hand weg moest halen die nog steeds suggestief op haar ribbenkast rustte. Ze beet op haar lip, een uitzicht waar hij nog iets langer van had willen genieten, voordat ze haar lippen in zijn nek zette. Direct voelde hij een rilling over zijn rug lopen en liet een lage, appreciërende zucht horen. Voor het gemak kantelde hij zijn hoofd een tikkeltje opzij, om haar zo meer toegang te kunnen geven. Ondertussen gingen zijn handen naar de kraag van haar witte blouse, die hem op dit moment alleen maar in de weg zat. Het kostte hem bijzonder weinig moeite om de stof uit elkaar te scheuren, ongeduldig als hij was. Het nieuwe uitzicht dat het hem bood, was het hem allemaal wel waard.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum