welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 286
IC posts : 143

Character sheet
Age: 19 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

We had embers in our bloodline

op di okt 24, 2017 6:39 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Nu ze de lady van Hillerød was geworden had ze een hele hoop nieuwe verantwoordelijkheden gekregen. Er kwam namelijk veel meer bij kijken dan het ondertekenen van belangrijke contracten en het gezicht van de stad en haar huis zijn. Het was aan haar om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden bleef, en er kwamen dagelijks mensen met de meest vreemde problemen aanzetten. Daarbij was ze erachter gekomen dat haar stad een hol was waar meerdere vampiers gehuisvest waren, iets waar ze al mee te maken gehad had. De misselijkheid kwam bijna weer omhoog zetten..

Maar er was nog meer dan het tevreden stellen van de inwoners en het ontvangen van andere hoogstaande adel uit Fallen Skies. De stad was haar verantwoordelijkheid, en om deze zo goed mogelijk te beschermen had ze meer kennis nodig over het gebied en de stad zelf. Dat tweede was niet zo moeilijk, het was een punt wat ze gemakkelijk in haar eentje kon doen en ook al deed. Het eerste echter.. buiten de muren gaan was niet verstandig, al helemaal niet alleen. Daarom had ze Morton en Athelstan laten roepen.

Samen met haar broers had ze afgesproken om over een uur bij de poorten van de stad te zijn. Deels had ze door laten schemeren waarom ze deze trip wilde maken, maar ze had er niet al te veel over losgelaten. Een uur na haar gesprek met hun reed ze dan ook op haar witte merrie door de hoofdstraat van Hillerød. De stenen onder de hoeven van haar grote paard dreunde en mensen stapten snel aan de kant voor haar, redelijk onder de indruk van het stevige paard waar ze op reed. Eenmaal bij de poort hield ze in, om te zien of haar broers er al waren. Ze was gekleed in warme kleding en een dikke mantel met wolvenbond als kraag om haar lichaam op temperatuur te houden.
notes: morton, athelstan & outfit
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum