welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Lies
Aantal berichten : 32
IC posts : 4

Character sheet
Age: 23
Occupation: Fugitive
Residence : Navarre
Profiel bekijken

The crownless, again shall be king

op wo okt 25, 2017 12:49 am
[dohtml]
WIN OR LOSE, YOU WILL ANSWER FOR IT
THAT’S WHAT KINGS DO

De blondharige man baande moeizaam een weg door de drukke menigte op het grootste marktplein dat d’Auvignon rijk was. Het was zaterdagochtend en dus gebruikelijk dat er dan markt was, waar uiteraard zowat driekwart van de bevolking in de stad op afkwam. Wat dat betreft was hij op de verkeerde plek op het verkeerde tijdstip. Afgezien van de immense drukte, bracht het hoge aantal burgers die om hem heen zwierven als een konvooi bijen rond een bloem, ook een groot voordeel met zich mee. Hij zou moeilijker gepakt of achtervolgd kunnen worden door handlangers van zijn vader, die waarschijnlijk zowat half het leger van Valance eropuit had gestuurd om hem te vinden. De ‘moordenaar’ van de koningin. Heel het koninkrijk dacht dat de Dauphin, de opvolger voor de troon, zijn bloedeigen moeder in koele bloeden had omgebracht. Het tegendeel was echter waar, hij had zijn moeder niet vermoord. Dat had de liefde van zijn leven, Faylice, gedaan. En waarom? Omdat ze haar jaloezie niet in bedwang had kunnen houden en niets liever dan wraak voor zijn huwelijk met Arwen had gewild, waarschijnlijk. Vestyn zag geen andere verklaring voor haar onvergeeflijke, helse daad.

Tussen zijn momenten van gepieker en plannen om zijn moeder te wreken door, had de voormalige Dauphin niet in de gaten dat hij voor de deuren van het koninklijk paleis was geëindigd. Hij was zo opgegaan in zijn eigen gedachten dat hij ogenschijnlijk niet de richting van zijn reis door de straten van de hoofdstad van Navarre uit het oog was verloren. Voor een moment liet hij zijn oceaanblauwe kijkers langs de immense poorten van het prachtige gebouw glijden. In een ver verleden had Faylice hier gewoond, dit moest ooit haar veilige thuishaven zijn geweest voordat ze door onbekende reden op de vlucht was geslagen en aan het hof van Avignon in Valance was geëindigd. Vestyn kon zich nog goed herinneren hoe hij zo zijn best had gedaan om de waarheid over haar verleden bij haar los te peuteren. Ondanks alle moeite die hij erin had gestopt, was het hem nooit gelukt om die volledig te achterhalen, slechts flarden waren aan hem toevertrouwd. Destijds had het de blondharige man niet veel gedeerd; hij hield onvoorwaardelijk veel van haar, ongeacht wie of wat ze was. De moord op zijn moeder had daar echter verandering in gebracht. Pas nu zag hij dat verblind was geweest van verliefdheid waardoor hij haar ware aard niet had gezien. Faylice Medici was een monster rechtstreeks gezonden vanuit de Hel om hem het leven ondragelijk te maken. En hoe ze daar wel niet in geslaagd was. De seconde dat zijn moeder stierf, was zijn hart tegelijkertijd met die van haar gestopt met kloppen.

Vestyn staarde opnieuw naar de halfgeopende poorten van het paleis. Zou hij de stap wagen om Fay d’r leven net zo miserabel te maken als dat van hem? Hij wist niet eens zeker of haar vader daar wel de oorzaak van was. Een laatste keer keek de man achterom naar het drukke straatleven in d’Auvignon, voordat hij de stap binnen de poorten van het kasteel zette. Een guard kwam op hem afgesneld en keek hem vragend met een dwingende blik in zijn ijskoude ogen aan. “I am here to see King Thriumph. Tell him I have an important message about the whereabouts of his daughter.”
For Thriumph
533 woorden
.:: WE BUILT A DYNASTY THAT HEAVEN COULDN'T SHAKE ::.
avatar
Papzak
Real name : Bo
Aantal berichten : 112
IC posts : 21

Character sheet
Age: 40
Occupation: King of Navarre
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Re: The crownless, again shall be king

op za jan 13, 2018 11:45 pm

.Thriumph Medici.
with flesh and blood, I commanded an army

Weinig blikken waren nodig om de volgende verkenner uit zijn vertrekken te sturen. In ieder geval, wat Thriumph zijn kamer noemde. Het was de trots van het hele kasteel, daar waar alle andere kamers, zalen en gangen omheen waren gebouwd: de troonzaal. Het was een enorme zaal, gemaakt om de twee enorme pronkstukken in het midden er het best te laten uitkomen. Lange passen brachten de man naar die ene, ietwat grotere troon waarin hij zich liet zakken. Een lichte zucht verliet zijn lippen. In deze tijden liepen de dagen in elkaar over, als de ware stilte voor de storm. Thriumph wist het, alsof het aan te voelen was in de lucht om hem heen. Hij wist dat dat meer redenen gaf om juist extra scherp te blijven, en dat was precies wat hij deed.

Weer een van zijn guards kwam gehaast Thri’s kant op. ”My king, there is someone at the gate.” Geïrriteerd trok hij een wenkbrauw op. ’Who is it?’ Klonk zijn kille stem net zo geïrriteerd. ”Some Vestyn Tenebrae wants to have a meeting. He claims to have information about Faylice, my lord.” De wenkbrauw van de man, niet nog niet was gezakt, trok zich nog wat hoger op. ’Is that so? Well bring him in than, be sure to guard him very closely.’ Met die woorden gebaarde hij de man naar buiten. Het was duidelijk dat de guard al langer bekend was met zijn manier van doen. De man draaide zich zonder woorden om, om vervolgens met een gehaaste pas zich richting te poorten te bewegen.

Na enig geduld verscheen dezelfde guard weer, gezamenlijk met een paar anderen. Daartussen de blondharige man, die Thri nog niet eerder had gezien, al had hij er al genoeg over gehoord. Niet alleen van de verhalen rondom de man heen, Thri had zijn huiswerk al lang en breed gedaan. Zijn ijsblauwe ogen direct op Vestyn gericht terwijl het gezelschap zich dichter naar hem bewoog. ’Oh isn’t that the fallen Dauphin of Valance?’ Bijna spotted in zijn kille toon begroette hij de blondharige man. Nieuwsgierig naar wat hij te brengen zou hebben. ’So what is it with you Tenebrae’s and the insane interest in my daughter?’ Was zijn directe vraag erna, waarbij hij zijn hoofd een tikkeltje scheef draaide.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum