welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Lies
Aantal berichten : 62
IC posts : 14

Character sheet
Age: 23
Occupation: Lord of d'Auvergne
Residence : Navarre
Profiel bekijken

The crownless, again shall be king

op wo okt 25, 2017 12:49 am
[dohtml]
WIN OR LOSE, YOU WILL ANSWER FOR IT
THAT’S WHAT KINGS DO

De blondharige man baande moeizaam een weg door de drukke menigte op het grootste marktplein dat d’Auvignon rijk was. Het was zaterdagochtend en dus gebruikelijk dat er dan markt was, waar uiteraard zowat driekwart van de bevolking in de stad op afkwam. Wat dat betreft was hij op de verkeerde plek op het verkeerde tijdstip. Afgezien van de immense drukte, bracht het hoge aantal burgers die om hem heen zwierven als een konvooi bijen rond een bloem, ook een groot voordeel met zich mee. Hij zou moeilijker gepakt of achtervolgd kunnen worden door handlangers van zijn vader, die waarschijnlijk zowat half het leger van Valance eropuit had gestuurd om hem te vinden. De ‘moordenaar’ van de koningin. Heel het koninkrijk dacht dat de Dauphin, de opvolger voor de troon, zijn bloedeigen moeder in koele bloeden had omgebracht. Het tegendeel was echter waar, hij had zijn moeder niet vermoord. Dat had de liefde van zijn leven, Faylice, gedaan. En waarom? Omdat ze haar jaloezie niet in bedwang had kunnen houden en niets liever dan wraak voor zijn huwelijk met Arwen had gewild, waarschijnlijk. Vestyn zag geen andere verklaring voor haar onvergeeflijke, helse daad.

Tussen zijn momenten van gepieker en plannen om zijn moeder te wreken door, had de voormalige Dauphin niet in de gaten dat hij voor de deuren van het koninklijk paleis was geëindigd. Hij was zo opgegaan in zijn eigen gedachten dat hij ogenschijnlijk niet de richting van zijn reis door de straten van de hoofdstad van Navarre uit het oog was verloren. Voor een moment liet hij zijn oceaanblauwe kijkers langs de immense poorten van het prachtige gebouw glijden. In een ver verleden had Faylice hier gewoond, dit moest ooit haar veilige thuishaven zijn geweest voordat ze door onbekende reden op de vlucht was geslagen en aan het hof van Avignon in Valance was geëindigd. Vestyn kon zich nog goed herinneren hoe hij zo zijn best had gedaan om de waarheid over haar verleden bij haar los te peuteren. Ondanks alle moeite die hij erin had gestopt, was het hem nooit gelukt om die volledig te achterhalen, slechts flarden waren aan hem toevertrouwd. Destijds had het de blondharige man niet veel gedeerd; hij hield onvoorwaardelijk veel van haar, ongeacht wie of wat ze was. De moord op zijn moeder had daar echter verandering in gebracht. Pas nu zag hij dat verblind was geweest van verliefdheid waardoor hij haar ware aard niet had gezien. Faylice Medici was een monster rechtstreeks gezonden vanuit de Hel om hem het leven ondragelijk te maken. En hoe ze daar wel niet in geslaagd was. De seconde dat zijn moeder stierf, was zijn hart tegelijkertijd met die van haar gestopt met kloppen.

Vestyn staarde opnieuw naar de halfgeopende poorten van het paleis. Zou hij de stap wagen om Fay d’r leven net zo miserabel te maken als dat van hem? Hij wist niet eens zeker of haar vader daar wel de oorzaak van was. Een laatste keer keek de man achterom naar het drukke straatleven in d’Auvignon, voordat hij de stap binnen de poorten van het kasteel zette. Een guard kwam op hem afgesneld en keek hem vragend met een dwingende blik in zijn ijskoude ogen aan. “I am here to see King Thriumph. Tell him I have an important message about the whereabouts of his daughter.”
For Thriumph
533 woorden

I will protect you against anyone who tries to tear us apart.
I want you, and no one else.

avatar
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 172
IC posts : 63

Character sheet
Age: 40 [Immortal]
Occupation: Fallen King
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Re: The crownless, again shall be king

op za jan 13, 2018 11:45 pm

.Thriumph Medici.
with flesh and blood, I commanded an army

Weinig blikken waren nodig om de volgende verkenner uit zijn vertrekken te sturen. In ieder geval, wat Thriumph zijn kamer noemde. Het was de trots van het hele kasteel, daar waar alle andere kamers, zalen en gangen omheen waren gebouwd: de troonzaal. Het was een enorme zaal, gemaakt om de twee enorme pronkstukken in het midden er het best te laten uitkomen. Lange passen brachten de man naar die ene, ietwat grotere troon waarin hij zich liet zakken. Een lichte zucht verliet zijn lippen. In deze tijden liepen de dagen in elkaar over, als de ware stilte voor de storm. Thriumph wist het, alsof het aan te voelen was in de lucht om hem heen. Hij wist dat dat meer redenen gaf om juist extra scherp te blijven, en dat was precies wat hij deed.

Weer een van zijn guards kwam gehaast Thri’s kant op. ”My king, there is someone at the gate.” Geïrriteerd trok hij een wenkbrauw op. ’Who is it?’ Klonk zijn kille stem net zo geïrriteerd. ”Some Vestyn Tenebrae wants to have a meeting. He claims to have information about Faylice, my lord.” De wenkbrauw van de man, niet nog niet was gezakt, trok zich nog wat hoger op. ’Is that so? Well bring him in than, be sure to guard him very closely.’ Met die woorden gebaarde hij de man naar buiten. Het was duidelijk dat de guard al langer bekend was met zijn manier van doen. De man draaide zich zonder woorden om, om vervolgens met een gehaaste pas zich richting te poorten te bewegen.

Na enig geduld verscheen dezelfde guard weer, gezamenlijk met een paar anderen. Daartussen de blondharige man, die Thri nog niet eerder had gezien, al had hij er al genoeg over gehoord. Niet alleen van de verhalen rondom de man heen, Thri had zijn huiswerk al lang en breed gedaan. Zijn ijsblauwe ogen direct op Vestyn gericht terwijl het gezelschap zich dichter naar hem bewoog. ’Oh isn’t that the fallen Dauphin of Valance?’ Bijna spotted in zijn kille toon begroette hij de blondharige man. Nieuwsgierig naar wat hij te brengen zou hebben. ’So what is it with you Tenebrae’s and the insane interest in my daughter?’ Was zijn directe vraag erna, waarbij hij zijn hoofd een tikkeltje scheef draaide.Do you feel the hunger? Does it howl inside?
Does it terrify you? Or do you feel alive?

avatar
Member
Real name : Lies
Aantal berichten : 62
IC posts : 14

Character sheet
Age: 23
Occupation: Lord of d'Auvergne
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: The crownless, again shall be king

op za maa 10, 2018 4:28 pm
WIN OR LOSE, YOU WILL ANSWER FOR IT
THAT’S WHAT KINGS DO

Na enige tijd aan de poorten van het koninklijk paleis te hebben gewacht, werd de voormalige Dauphin van Valance eindelijk door vier guards van de king naar binnen geleid. Wat Vestyn vrijwel direct opviel was hoe streng hij in het kielzog gehouden werd, alsof hij een levensgevaarlijke crimineel was die vierentwintig uur per dag bewaking nodig had. Voor zover bij hem bekend was, wist Thriumph niet wie hij was of waar hij oorspronkelijk vandaan kwam. Maar zoals met alle kings en queens wist de blonde man ook dat ieder zo hun eigen trouwe voorraadje spionnen achter de hand had, en altijd meer wisten dan je in eerste instantie deed vermoeden. Zo ook bij Thriumph zou Ves op zijn hoede zijn, want uiteindelijk kende hij de man niet en dus ook zijn bedoelingen evenmin.

Tussen zijn denktrant in werd hij door de vier guards door de gangen van het kasteel geleid. Elke gang die ze passeerden leek op de vorige. Uiteindelijk kwamen ze uit bij een immense deur die, als hij het goed had, toegang zou verlenen tot de troonzaal van Thriumph. De blondharige man had het goed ingeschat; het was inderdaad de ruimte waar hij de king van Navarre zou ontmoeten.
De deuren werden voor zijn ogen geopend, een guard duwde hem naar binnen in de richting van de persoon die aan het eind van de hal op de troon gevestigd zat. Even slikte Vestyn de brok in zijn keel weg, evenals de plotseling opdoemende twijfel in zijn hart. Deed hij er wel goed aan om Fay zo te verraden? Ze had dan wel zijn moeder in koele bloeden vermoord, maar naar zijn idee was ze om belangrijke redenen haar thuisland ontvlucht die ze zelfs nooit met hem had durven delen. En nu hij de man die haar vader moest wezen, zo kil en ijzig in de grote troon zag zitten, deed het zijn beslissing nog meer aan het wankelen brengen.

Voor een seconde sloot Vestyn zijn oceaanblauwe kijkers, zich afsluitend van de wereld om hem heen, en zich compleet focussend op het uitschakelen van zijn gevoelens voor de donkerharige vrouw. Met het heropenen van zijn ogen, was hij ook de liefde voor haar verloren. Het gaf hem de vrijheid die hij nodig had om de eerste stap tot de wreking van zijn moeders dood te nemen. De voormalige Dauphin richtte zijn schouders op en stapte zelfzeker naar voren. Uit gewoonte maakte hij een lichte buiging voor de king, waarna woorden vanuit diens richting zijn kant opkwamen. “Oh, isn’t that the fallen Dauphin of Valance?” De vraag deed Vestyn voor een milliseconde verbaasd opkijken, maar algauw herinnerde hij zichzelf eraan dat Thriumph waarschijnlijk meer over hem wist dan hem lief was. “So, what is it you Tenebraes and the insane interest in my daughter?” antwoordde de donkerharige king vanaf zijn troon, waarbij zijn hoofd lichtelijk scheef werd gekanteld. Vestyn liet zijn blauwe kijkers op het gelaat van Thriumph rusten voordat hij zijn woorden aan hem bekend zou maken. “What do you mean by ‘Tenebraes’, if I may ask, my lord? As far as I am concerned, my half-brother is dead – or at least, heavily wounded in some hospital bed back in Valance.” begon de blondharige man op kalme toon, al was de haat die hij voor Ragnar voelde toch duidelijk voelbaar met elk woord dat over zijn lippen vloeide. “But I didn’t come here to discuss my half-brother with you. I came here, because I know exactly where Faylice hides out.” antwoordde Vestyn op eenzelfde rustige toon. Na een korte adempauze vervolgde hij, “She has been a guest at my court in Avignon for several months, but nobody knew exactly who she was and where she originally came from. Until last week, when one of my spies discovered her roots. I don’t know why she ran away from home, but I bet you want your only heir back.”
For Thriumph
648 woorden

I will protect you against anyone who tries to tear us apart.
I want you, and no one else.

avatar
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 172
IC posts : 63

Character sheet
Age: 40 [Immortal]
Occupation: Fallen King
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Re: The crownless, again shall be king

op ma apr 02, 2018 6:33 pmYOU ARE LOSING MY INTEREST
AND THAT IS VERY,
VERY DANGEROUS


Het waren altijd dode momenten als de guards de “gasten” op aan het halen waren. Verveeld gleden zijn ogen door de grote zaal heen. Zijn gedachte al bezig met wat er zich af zou gaan spelen een paar minuten later. De miljoenen mogelijkheden werden al netjes opgesteld in zijn hoofd, terwijl hij zich kon bedenken wat hij zou doen. De tenebraes waren niet zo geliefd geweest in zijn lijn, en Thri was zelf ook nooit zo’n fan geweest. Maar bij de woorden van de blondharige man leken er zich zoveel opties bij te komen, zich afvragend wat zijn dochter, Faylice, nu weer had gedaan. Toch zou het waarschijnlijk goede informatie zijn voor hem om te hebben, gezien informatie bijna altijd een meerwaarde had. Er was niets zo dan op een troon zitten en precies weten wat er gaande was in zijn Navarre.

Het klikkende geluid van de grote deuren verraadde de man dat Vestyn zo zijn intrede zou maken. Rustig liet hij zijn ijsblauwe ogen er naartoe glijden. Waarnemend dat er even een kink in de kabel leek te zitten voor de jonge man. Zijn lippen gleden in een kleine glimlach terwijl zijn geduld nog verder beproeft werd met het tempo, of eerder, de traagheid, waarmee het stel naar voren kwam. Een handgebaar was genoeg om de guards weer uit de zaal te krijgen, al zouden ze niet ver weg gaan. Vergenoegd keek hij toe hoe de oceaanblauwe ogen gesloten werden, de lichte beweging in zijn keel duidend op een lichte slik. Toch vond hij een ander paar blauwe ogen toen ze zich weer opende, iets wat zijn grijns zich even liet verbreden.  Tenminste had deze Tenebrae wel gevoel voor manieren, iets wat Thriumph had gemist bij Ragnar. Even verschoof hij zich in de troon, zijn elleboog leunend op 1 kant terwijl hij even zijn ogen af liet dwalen. Echter waren het de woorden van de blondharige man die hem lieten opkijken, 1 wenkbrauw lichtelijk opgetild. ’Oh don’t you know?’ Begon Thriumph, spottend richting de man. ’Ragnar was here just a few days ago, seemed a little more lively,’ Hij pauzeerde zijn zin even om nog een blik op de blauwe ogen van de man tegenover hem te vestigen. ’than you are illustrating right now.’ Hij had de haat gehoord, iets wat als muziek in zijn oren klonk. Niks was zo leuk als een beetje rivaliteit op laten stuiven tussen twee broers.

De volgende woorden lieten zijn hoofd even scheef draaien, de zelfgenoegzame blik nog steeds over zijn gelaat gestreken. Zijn vragende blik zei genoeg voor een vervolg van de koude woorden. De koude grijns over zijn lippen groeide even, terwijl hij de volgende details over zijn dochter en waar ze had gezeten doorkreeg. ’Is that so? I’ve heard you two,’ Zijn blik verduisterde zich, terugdenkend aan de keer dat Faylice langs was gekomen. ’had a thing?’ Even liet hij zich terug in de rugleuning vallen, zijn blik afwezig starend. ’Well, of course I want my heir back.’ Sprak hij daarna, zakelijk en afstandelijk voordat zijn toon nogmaals veranderde. ’How come you want to spill all that information to me? The so-called bad guy?’

THRIUMPH MEDICI


Do you feel the hunger? Does it howl inside?
Does it terrify you? Or do you feel alive?

Gesponsorde inhoud

Re: The crownless, again shall be king

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum