welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Emma
Aantal berichten : 12
IC posts : 2

Character sheet
Age: 20
Occupation: Musician
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Bound to a Storm

op do okt 26, 2017 7:18 pm
‘En waar moet ik die inspiratie dan vandaan halen?!’ gooide Sam er gefrustreerd uit. Meteen daarna hield hij in. De jongen trok bleek weg, geschrokken van de luidheid van zijn stem. Zijn schouders zakten omlaag en met angst in zijn ogen keek hij naar de grond, bang om zijn moeder met zijn blik nog verder te provoceren. Even bleef het ijzig stil, zijn moeder stond duidelijk op het kantelpunt tussen kalmte en de controle verliezen. “Binnen twee uur terug.” Haar stem was al even afgemeten als haar gebaar richting de deur. “En neem je spullen mee.” Samael knikte stijfjes en stond meteen op. Voor ze van gedachte kon veranderen vluchtte hij de woonkamer uit. Ondanks het warme haardvuur dat daar fel brandde was die ruimte toch het kilst van allemaal, door de aanwezigen.

Sam pakte zijn jas en sloeg een donkerrode sjaal om zijn nek. Gebreid door zijn zusje, de plekken waar ze een steekje had laten vallen waren duidelijk zichtbaar. Samael had er bijna over geklaagd toen hij het kledingstuk ontving, maar iets had hem tegengehouden. De jongen herinnerde zich op het laatste moment dat zijn muziekpapier nog in de woonkamer lag en met grote tegenzin opende hij de eikenhouten deur en schuifelde naar binnen. “Sorry, m'n spullen..” mompelde hij nog voor hij een terechtwijzing hoorde. Met een map vol muziekpapier vertrok hij. De deur viel met een welluidende knal achter hem dicht en hij begon te lopen. De zachte bries in zijn gezicht leek voor een kort moment de zorgen uit zijn hoofd weg te blazen en voor het eerst in dagen verscheen er een lichte glimlach op zijn gezicht. Hij liep doelbewust richting de kade, waar diezelfde wind nog harder zou waaien. Daar streek de jonge muzikant neer op een laag muurtje.

Even dwaalde hij in gedachten af, zijn ogen gesloten. Maar algauw kwam de realiteit weer om het hoekje kijken. Hij was dan wel voor twee uur losgelaten, maar dat betekende niet dat hij echt vrij was. Bij thuiskomst zou zijn moeder zeker willen zien welk effect die inspirerende buitenlucht dan wel gehad zou hebben. Sam sloeg zijn map open en moest dankzij de wind meteen moeite doen om de blaadjes roomwit papier in bedwang te houden. Met beide handen duwde hij de stapel op elkaar en staarde nadenkend voor zich uit. Hij luisterde naar de stemmen om zich heen en zette die om naar klanken, tonen, melodieën. Neuriënd testte hij een van die melodieën uit, de noten proevend op zijn tong.

[Eerste post gereserveerd voor Athena~ c;]


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum