welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
opmerkingen
Heb je een opmerking, klacht of compliment die je graag anoniem wilt maken naar het team? Dat is nu mogelijk!

Vul dit Google Form in en we zullen je opmerking zo snel mogelijk behandelen en verwerken!
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : BiBaBo
Aantal berichten : 67
IC posts : 30

Character sheet
Age: 17
Occupation: Zwerver
Residence : Mothers Heart
Profiel bekijken

Not worth the struggle

op zo okt 29, 2017 12:19 am

Met lome passen wandelde de jongeman verder over de verharde baan heen. Zijn hoofd was laag terwijl zijn pas maar regelmatig bleef. Opgetrokken schouders en een afgerichte blik gaven hem een uitstraling van vermoeidheid en levenloosheid, wat hij ook een beetje was op dit moment. Zijn neus stond nog steeds wat dik, samen met zijn oog die bont en blauw was geslaan in het gevecht eerder deze week. De zwelling begon nu eindelijk weg te trekken en daar kreeg hij wel genoegen van, maar het geklaag en gezaag van zijn oude vader begon hem de keel uit te hangen. Met een diepe zucht keek hij even schuin naar het pad die begon af te brokkelen naar een weg die alles behalve gaanbaar was. De jonge knul besloot om maar even steen naar steen te springen, even bijna zijn balans te verliezen, maar zichzelf wel te kunnen herstellen. Met een diepe zucht van opluchting en een gebaar van zijn hand verscheen uit een klein duister wolkje van smog een raaf, die luid kraaiend naar de schouder van zijn meester vloog en er neerstreek. Kalm kroelde hij het wezen even onder diens kinnetje om vervolgens kalm te glimlachen naar de vogel. Een zacht gegrol kwam van hem af en rustig liet de jongen zijn hand zakken. Hij was tevreden met wat hij hier zag en besloot dus maar verder te wandelen, zijn handen in zijn broekzak gezakt.

-Lucian. A t h a z a g o r a p h o b i a .

fear of being forgotten, ignored, replaced
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum