welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 108
IC posts : 65

Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Lady of Sundarin
Residence : Sundarin
Profiel bekijken

Big, bigger, biggest

op zo okt 29, 2017 3:28 pmBIG, BIGGER, BIGGEST

Met enige regelmaat bezocht ze Archeon, de hoofdstad van Valyria en Fallen Skies. Vergeleken met deze stad was Sundarin maar een klein gehucht. Archeon was groot en uitgestrekt en was de plek waar royals zich huisden. Als Lady of Sundarin was het haar plicht dan ook om hier met enige regelmaat te komen. Al sinds kinds af aan bracht ze bezoekjes aan de stad, maar nog steeds zou ze makkelijk kunnen verdwalen. Haar familie had een ruim opgezette villa in Archeon waarin zij nu  momenteel in verbleef. Gelukkig had ze een aantal slaven onder haar hoede die de stad op hun duim kenden en die haar zonder enige problemen van A naar B konden brengen. Ze was zojuist samen met één van haar handelspartners in een soort theehuis geweest om wat zaken te bespreken. Dit gesprek was ten einde gelopen en nu liep ze samen met wat bedienden terug naar haar rijtuig die haar terug zou brengen naar de villa. Ze had ervoor gekozen om nog even door één van de grote parken van Archeon te lopen. Zoals alles in Archeon was deze groot en goed onderhouden. Als je hier door de verschillende aangelegde tuinen liep dan vergat je bijna dat je midden in de woestijn liep.

[&Alice Blackfyre]


avatar
Member
Real name : Waz
Aantal berichten : 28
IC posts : 19

Character sheet
Age: 23 Years Old
Occupation: Librarian
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: Big, bigger, biggest

op ma nov 06, 2017 6:38 pm
I will stand my ground and be strong,
And I will do it without false hope.
Ze had zich altijd makkelijk aangepast en kon het zich overal thuis maken, maar ergens miste ze toch bepaalde dingen uit Navarre. Zoals het feit dat haar wolvenvacht overdag niet wegbrandde onder de zon en dat ze kon schuilen in de bossen. Valyria was prachtig op zijn eigen manier, maar er bleef altijd een hunkering naar andere plaatsen, verre steden en bovenal het land waar ze ooit ter wereld was gebracht. Ze had zichzelf voorgenomen om binnenkort op reis te gaan. Als ze andere steden bezocht en een aantal boeken mee bracht voor de bibliotheek van Archeon zou deze ook baat hebben bij haar tijdelijke afwezigheid. Hun collecties waren bij lange na niet compleet, al zouden ze dat nooit echt zijn.

Een van haar favoriete plekken in Archeon waren de tuinen. In de barre woestijn was dit een oase van groen en bloeiende planten. Een bewijs dat het toch kon, net als die kleine begroeide plekjes die je om een waterplaats heen vond ergens ver tussen de zandduinen. Een aantal muzikanten speelden hun liederen in het park en Alice zat met gesloten ogen te luisteren, achterover leunend op een bankje. Ze hield alles in de gaten door op de geluiden om haar heen te letten, maar genoot ondertussen van de muziek.

NOTES  ©️️️


avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 108
IC posts : 65

Character sheet
Age: 26 years
Occupation: Lady of Sundarin
Residence : Sundarin
Profiel bekijken

Re: Big, bigger, biggest

op di nov 07, 2017 12:11 amBIG, BIGGER, BIGGEST

Er werd overduidelijk veel tijd gestoken in het onderhouden van de tuinen van Archeon. Een grote verscheidenheid aan planten en bloemen kon je hier vinden. Vaak zelfs helemaal geïmporteerd uit verre oorden, omdat ze geen oorsprong hadden in Valyria. Valyria kende ook niet veel plantensoorten, daarvoor was het klimaat te droog en was de bodem van zichzelf niet voedzaam genoeg. Cactussen en andere planten die in de loop van de jaren geleerd hadden om met weinig water te leven waren er genoeg, maar gemiddeld waren er meer liefhebbers voor fleurige bloemen en kleurrijke struiken. Door het moment van de dag was het park nog niet volledig overspoeld met mensen en waren vooral arbeiders bezig om de boel te onderhouden. Toch was er een handje vol mensen die de stad waren ontvlucht om hier hun tijd te spenderen. Een stuk verderop waren er ook al muzikanten bezig die hun liederen ten gehore brachten. Deze waren vreemd voor Daelorian, die ook geen grote interesse had in muziek. Haar belangstelling lag voornamelijk bij geld. Desondanks gebood ze een van haar dienaren om wat muntstukken te schenken aan de muzikanten. In de loop der jaren had Daelorian wel gemerkt dat het beter was om een sympathieke en gulle indruk achter te laten bij de mensen, dan kon je uiteindelijk ook meer terug verwachten. Haar oog viel op een vrouw die op een bankje zat toe te luisteren naar de gespeelde liederen. Het kon vast geen kwaad om op dit moment van de dag een gesprek aan te knopen met een vreemdeling. Overigens had ze deze middag toch weinig afspraken op de planning staan. Ze stapte op de vrouw af, terwijl ze zichzelf forceerde om vriendelijk te glimlachen. ”Ben jij bekend met deze liederen?” vroeg ze eenmaal een paar armlengtes verwijderd van de dame.


Gesponsorde inhoud

Re: Big, bigger, biggest

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum