welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : BiBaBo
Aantal berichten : 67
IC posts : 30

Character sheet
Age: 17
Occupation: Zwerver
Residence : Mothers Heart
Profiel bekijken

Eversnow

op ma okt 30, 2017 12:31 am

Hij was hier nu al best een tijdje en het viel allemaal reuzemee... Hij vond het wel aangenaam eigenlijk. Met een lichte zucht besloot hij even om rond te kijken. Hij had nog niet echt veel buiten de Brothel geweest, waar hij zowat zijn thuis van had gemaakt hier in Hillerod. Hij wist dat zijn vader hem serieus wat slaag zou geven als hij zou weten waar hij nu zat, maar goed dat die oude knakker dat nooit teweten zou komen. Heh. Hij zou wel iets opmaken als hij terug zou gaan naar Mothers heart. Iets van oh I got lost or something. Yeah, perfect. Dat was gewoon te perfect eigenlijk. Hij grijnsde even triomfantelijk bij dat idee, ookal was hij er ook zeker van dat pap daar gewoon door zou zien, hij kende zijn zoon ook een beetje... But hey, he could try eh. He tried everyday, you never know eh. Hij had zojuist iets verkocht een had vreemde dingen gekregen die andere goud en munten noemden. Hij vond het een ok iets maar had er raar naartoe gekeken. In zijn hele leven werd alles geowon verhandelt. Je kreeg iets voor iets anders en zo kwam je rond in de wereld. Maar dit was anders, iedereen leek dit tradeding te hebben en ga zo maar verder. Hij leek het wel zo ongeveer te snappen, het was namelijk niet zo verschillend van ruilen... Alleen was het maar met eens iets ruilend. Hij snapte niet goed waarom maar zolang hij de principes van deze regio kende was dat genoeg voor hem. Een waarom moest er niet bij voor hem, veel te veel info kon hij toch niet binnen houden hij was toch een idiote eikel of iets in die trant.
Maar goed! Hij had dus deze mooie pels enzo gekocht en hij had even gezien hoe het moest. Hij had het best koud namelijk. Dit was wat anders dan de kleine hoeveelheid sneeuwval die ze soms zagen in de hoogste bergen van Vanaheim. De eeuwige sneeuw had hij nog niet veel gezien in zijn thuisland en dit was dus fenomenaal. Niet alleen dat, maar de gebouwen ook. Het was allemaal zoveel anders dan dat hij thuis gewoon was en dat was eigenlijk best bijzonder. Hij vond het een fijne ervaring dus je hoorde hem zeker niet klagen. Rustig bekeek hij het ding dat hij had gekocht. Than, de smoglike raven, zat op zijn schouder genesteld zoals altijd... En zoals altijd was hij nutteloos. Want zodra Matthew tegen iemand aanramde en even zijn evenwicht half verloor... Kraaide die idioot als een gek naar het mens... Nadat het was gebeurd. Like, niet voroaf? geen waarschuwing? Okay waakhond hij wist het wel er was iemand geez. Even duwde hij een hand tegen de loeiende vogel, waardoor deze even boos pikte naar de hand van zijn meester, mopperend over alles dat de wereld hem vast misdaan had. "Ah sorry," zei hij, gericht op de persoon die hij omver had gelopen... Terwijl hij probeerde zijn vogel stil te krijgen.


-Agnar

. A t h a z a g o r a p h o b i a .

fear of being forgotten, ignored, replaced
avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 189
IC posts : 123

Character sheet
Age: 25
Occupation: Viking
Residence : Falkreath - Hillerod
Profiel bekijken

Re: Eversnow

op ma okt 30, 2017 12:49 am
EVERSNOW

Winter leek gearriveerd te zijn, want door de sneeuwval werd hij gisteren gedwongen om de nacht te spenderen in een herberg in Hillerod. Dit gaf hem wel de tijd om de stad wat beter te verkennen, want hij had nog geen avond meegemaakt hier. Toch was hij wel tot de conclusie gekomen dat er niets tot weinig te beleven was in deze stad. Iemand had hem het bordeel aangeraden, maar dit advies had hij genegeerd. Ondanks dat hij op zich best een verzetje of twee, misschien drie kon gebruiken, wilde hij zijn geld niet besteden aan pure lust. De noordeling was dan ook op tijd naar de herberg gegaan om daar de nacht door te brengen. Nu hij wakker was liep kuierde hij door de straten van Hillerod heen. In plaats van terug te reizen naar Skorravir had hij besloten om hier nog wat uurtjes door te brengen. Hij had nog wat zaken nodig die hier net zo goed te verkrijgen waren als in Skorravir. Op weg naar de lokale markt werd hij echter letterlijk tegen het lijf gelopen door een vreemdeling. Agnar wist gelukkig zijn evenwicht te behouden. De vreemdeling was niet alleen, want op zijn schouder zat een vogel die flink van zich liet horen. “Ah sorry,” bracht de jongen uit, terwijl hij het beest probeerde te sussen. “Geen probleem joh.” Het kon natuurlijk altijd voorkomen dat je het oog op de weg verloor en dat er dan plots iemand uit het niets tevoorschijn kwam. “Weet jij toevallig waar hier een smid zit?” Nu hij hier toch zo stond met deze jongen kon hij hem net zo goed vragen. Zelf was hij namelijk niet erg bekend in deze stad.
avatar
Member
Real name : BiBaBo
Aantal berichten : 67
IC posts : 30

Character sheet
Age: 17
Occupation: Zwerver
Residence : Mothers Heart
Profiel bekijken

Re: Eversnow

op ma okt 30, 2017 10:56 am

De persoon waar hij tegenop was gelopen zag er een stuk ouder uit dan hem. Toch zuchtte hij even terwijl hij even zijn hoofd wat draaide. Zijn blauw oog gloeide even kort op waarbij de vogel, die keihard aan het krijsen was, in enkele seconden gewoon stil was. Hij knikte even lichtjes, vele malen beter zo. SOms voelde hij zich echt niet de baas over Thanathos. Dat beest deed maar wat hij wilde en dat was echt iets kuts want hij wilde gewoon... Stuff doen weet je wel. Zuchtend keek hij echter op met een openlijke en vriendelijke glimlach nu de irritatie van hem was weg gebracht. Hij was nog nooit zo aardig geweest in zijn thuisstad, het koude weer had vast een goede impact op zijn gedrag. Haha! Win! “Geen probleem joh.” Matthew sloeg de pels even over zijn armen heen en legde ze er goed onder om hun te beschermen van het koude weer dat heerste in de stad. Hij wilde zijn vingers uiteraard niet verliezen aan dit strontkoude weer. “Weet jij toevallig waar hier een smid zit?” Hmn? "Oh uhm... No, I'm not from around here," zei hij even kalm en vlot. "But I think I saw one when I entered the city... NOt sure though," sprak hij even nadenkend terwijl hij even zijn geheugen probeerde op te frissen. Yeah deze jongen wist helaas niet hoe en wat in Hillerod, hell, hij was vast nu ook de weg kwijt maar dat zou hij niet zeggen ssh.

. A t h a z a g o r a p h o b i a .

fear of being forgotten, ignored, replaced
avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 189
IC posts : 123

Character sheet
Age: 25
Occupation: Viking
Residence : Falkreath - Hillerod
Profiel bekijken

Re: Eversnow

op ma okt 30, 2017 12:09 pm
EVERSNOW

De jongen bleek niet van hier te zijn en kon hem daarom ook niet vertellen waar hij een smid kon vinden. Wel meende hij er eentje gezien te hebben toen hij de stad binnen was gewandeld, maar zelfs daar was hij niet zeker van. Het viel Agnar nu pas op, toen hij de tijd had genomen op de jongen in zich op te nemen, dat hij er ook niet echt uitzag als iemand die hier geboren en getogen was. Nee, deze jongen kwam uit een ander oord en was duidelijk niet gewend aan de kou. ”Aye, dan zal ik nog even door moeten zoeken,” liet hij hem weten. ”Waar kom je wel vandaan?” Falkreith was niet echt een aantrekkelijke plek voor reizigers uit andere landen. Je liep ze dan ook zelden tegen het lijf. De meesten kozen voor een snoepreisjes toch Rhoynar of Navarre. De weersomstandigheden waren daar toch iets verdraaglijker voor de gewone man.
Gesponsorde inhoud

Re: Eversnow

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum