welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Daechir Elessedil
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 32
IC posts : 8

Character sheet
Age: 18 (36)
Occupation: Assassin
Residence : Forlindon, Nymmerwell
Profiel bekijken

Prophecy of Fate Empty Prophecy of Fate

op wo nov 01, 2017 1:55 pm

prophecy of fate

x-men universe rpg


Prophecy of Fate heeft recent een grondige rework gehad, waardoor we nu een hele nieuwe setting kunnen aanbieden aan zowel oude als nieuwe leden. Tijdens de oorlog is Genosha Island verwoest door een luchtaanval van de Amerikaanse overheid. De studenten zijn geëvacueerd naar Sundberg, een stadje in Zwitserland. Op Prophecy of Fate kun je nu registreren als een ontheemde mutant, een Sundbergse leerling of zelfs een menselijke inwoner. De opties zijn dus eindeloos!

We hopen je snel te kunnen verwelkomen op Prophecy of Fate.

indexguideruleswanted ranks


▸ Er is een activity check voor oude leden
▸ De guides en rules zijn up-to-date gemaakt
▸ Er zijn nog een heleboel open vacatures voor hoge ranks


Prophecy of Fate MFq22t6
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum