welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Zoia Vellarys
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 128
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Wanheda
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Zoia Vellarys Empty Zoia Vellarys

op wo nov 01, 2017 7:17 pm
ZOIA VELLARYS
Zoia Vellarys ZHW67Iv
Maybe life should be about more than just surviving.
Full name: Zoia Vellarys
Name meaning:
Zoia // Alive
Vellarys // Unknown meaning
Alias: Wanheda, commander of death
Age: 23 years old
Birthday: January 15th
Gender: Female
Sexuality: Bisexual

Race: Human
Magic: Necromancy

Home
Currently: Vanaheim

Zoia is niet geboren in Vanaheim, ze komt van een onbekend eiland ergens in de buurt van Fallen Skies, maar ver genoeg dat het eiland nog nooit is gezien door iemand van Fallen Skies zelf en op het eiland geen weet was van het bestaan van Fallen Skies. Ze is op haar achttiende terechtgekomen in Vanaheim, toen het schip waarop ze zat crashte in de Bay of Fire, dichtbij de grens tussen Falkreath en Vanaheim. Daar heeft ze enige tijd gewoond samen met een groep mensen van haar eiland en ze is bij haar vrienden gebleven totdat ze haar Necromancy magie op een 'ongewenst' moment tot uiting kwam. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze uiteindelijk het besluit heeft genomen weg te gaan van haar groep en tot op de dag van vandaag trekt ze door Vanaheim en Fallen Skies heen.

PERSONALITY
Traits: Independent, fierce, determined, stubborn, protective, caring, serious

APPEARANCE
Height: 1.64m
Hair: Blonde, halflong
Eyes: Skyblue

Build: Zoia is vrij klein en heeft een licht atletische bouw.

MAGIC
Necromancy
Zoia heeft eigenlijk zowat haar hele leven lang gedacht geen magie te hebben, alhoewel zowel haar vader als haar moeder over magie bezaten. Dit komt omdat het in haar jeugd nooit ten uiting is gekomen en pas op latere leeftijd, tegen de leeftijd van 19 jaar aan, te voorschijn is gekomen tijdens een benarde situatie voor haar, maar vooral voor haar vrienden. Echt trots op haar magiesoort is ze dan ook niet en ze wil graag beweren dat ze het onder controle heeft, maar dat is niet echt.. waar.

Wanheda
Dit is een bijnaam/alias die ze heeft gekregen, nadat men te horen kregen over de 'moord' op een groep mensen in de bergen tegen de grens tussen Vanaheim en Falkreath, mede met hulp van haar Necromancy krachten. Het is geen bijnaam waar ze trots op is en ook iets wat ze dus geheim probeert te houden, want weinigen weten hoe Wanheda er echt uit ziet. Er wordt geloofd dat ze de Commander of Death is, maar weinig is daarvan waar. Natuurlijk kan ze lijken weer tot leven wekken en voor haar laten vechten, maar dat maakt haar niet een commander van de dood zelf.

De grootste reden van geheimhouding van haar alias, komt ook door het feit dat veel mensen haar zoeken door wat daar in de bergen is gebeurd. Necromancy is een verboden magie, maar ook moord is verboden. En naast de mensen die haar zoeken vanwege de 'illegale dingen' die gedaan zijn, zijn er ook mensen die gewoon interesse hebben in haar.. 'abilities'.

HISTORY
Geschiedenis kan nog een beetje veranderd worden in de toekomst, gezien ik er niet helemaaal blij mee ben~

In het kort:
- Geboren op een eiland niet bekend voor Fallen Skies
- Leert enkele medische dingen van haar moeder en begint uiteindelijk om 12 jarige leeftijd aan een opleiding healer
- Wordt op haar zeventiende gearresteerd voor 'verraad' wegens de overheid van het eiland
- Wordt op een boot gezet met een paar andere 'criminelen', in de hoop dat zij een nieuw thuis kunnen vinden, zodat de rest van het eiland ooit ook kan volgen.
- Het schip crasht in the Bay of Fire in Vanaheim.
- De groep zet daar hun kamp op, maar krijgt een conflict met een andere groep in de buurt.
- Ze worden tijdens een aanval gered door weer een andere groep, die ze de Mountain Men noemen.
- De mountain men geven hen een plek om te slapen en een nieuw thuis, maar Zoia vertrouwd het niet zo.
- Zoia vertrekt, maar de volgende dag valt de bom in het kamp en blijkt haar wantrouwen juist te zijn.
- Ze probeert haar vrienden te redden, maar dat lukt niet helemaal. Haar Necromancy magie wordt getriggerd, waardoor ze lijken oproept die de Mountain Men aanvallen, zowel de schuldige mensen als de onschuldige mensen. Bijna iedereen van de groep komt om, hier komt haar nicknaam Wanheda vandaan.
- Aangezien ze haar vrienden niet langer meer kan aankijken, vanwege de dingen die ze in de bergen heeft gedaan, besluit ze om te vertrekken uit de groep zonder veel te zeggen.
- Heeft vier jaar bijna volledig alleen gespendeerd, in de hoop zo de Mountain Men te ontwijken en alle ophef over Wanheda te ontwijken, in de hoop dat.. het zou zakken.Laatst aangepast door Zoia Vellarys op wo jan 17, 2018 8:11 am; in totaal 2 keer bewerkt


Zoia Vellarys BcW1N2o
Oh darling, it's true. Beautiful things have dents and scratches too.
Dacosta Laendaerys
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Zoia Vellarys Empty Re: Zoia Vellarys

op do nov 02, 2017 10:56 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

I'll show them what happens,
When you put a dragon in a cage
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum