welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Celeste
Aantal berichten : 72
IC posts : 38

Character sheet
Age: 29
Occupation: Jack of all trades
Residence : Seere
Profiel bekijken

Re: Sailors tell stories, Pirates make legends

op wo nov 29, 2017 10:35 am
Ook al was het Hydra al eerder opgevallen dat Fraser haar ogen op de een of andere manier vrijwel volledig veranderd had, voelde hij zich lichtelijk ontzet toen ze haar ogen op hem richtte en hij kon zien hoe overtuigend de vermomming wel niet was. (Hij vroeg zich af hoeveel ze daadwerkelijk kon zien, aangezien ze zich op hem leek te kunnen focusen.) De aanblik was niet per sé een shock; hij had wel ergere dingen gezien – en veroorzaakt – maar om het aangezicht van haar ogen normaal te noemen was iets anders, vooral omdat hij wist dat het via magie was gedaan. Hij had zich altijd ongemakkelijk gevoeld rondom magiegebruikers; te veel ruimte voor onverwachte handelingen.

Fraser leek zich hoe dan ook kostelijk te amuseren met de rol die ze had aangenomen. Ze legde het er in ieder geval behoorlijk dik bovenop, stak zelfs een arm uit alsof ze de hulp ook maar enigszins nodig had. Hydra rolde met zijn ogen voor hij het kon helpen, maar pakte haar wel bij de arm en leidde haar weg van de markt. Hij liep met opzet extra langzaam, puur om te kijken of het haar zou irriteren. Hij had haar haar kalmte nog geen enkele keer zien verliezen en was nieuwsgierig wat het wel niet kostte om haar zover te krijgen. Mensen op stang jagen was altijd al een van zijn meest favoriete bezigheden geweest; op die manier kreeg hij ze meestal wel uitgelokt tot fysieke actie, waar hij immers vrijwel altijd op uit was.

Een idee bloeide in hem op. In plaats van haar terug naar haar schip te leiden, sloeg hij een zijstraat in, waardoor hij haar dieper Seere in leidde. Terwijl hij liep, hield hij haar nauwlettend in de gaten, benieuwd hoe lang het zou duren voor ze de hele poppenkast opgaf. “I’m so sorry,” zei hij, overduidelijk gespeeld. “Must be further away than I thought.” Hij had nog niet echt een duidelijk idee wat hij met haar wilde bereiken. Dat hij wat meer over haar te weten kwam, natuurlijk, en wat ze hier überhaupt in Seere dacht te komen doen. Voor de rest wilde hij gewoon zien hoe ver haar geduld zich strekte.


Laatst aangepast door Ridley Byrne op ma dec 04, 2017 10:47 am; in totaal 1 keer bewerkt


M Y_B A D_D R E A M S_L I N G E R
but I wouldn't expect anything else
avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 205
IC posts : 46

Character sheet
Age: 25 years
Occupation: Captain Fraser
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Sailors tell stories, Pirates make legends

op za dec 02, 2017 10:59 pm

Na een draai met zijn ogen, had Hydra haar bij de arm gepakt en liepen ze samen de richting uit van waar ze eerder was gekomen. Omdat hij haar leidde, had hij ook de laatste hand over het tempo, wat voor haar te traag was. Ze was zelf iemand die altijd wat vaart zette achter alles en nog wat. Toch gaf ze geen kick. Ze moest namelijk haar concentratie bij haar ogen houden. Ze had momenteel de grens overschreden en had haar ogen al langer dan normaal onzichtbaar, wat heel wat energie en concentratie opslorpte. Met dat ze haar aandacht daar op hield, had ze in eerste instantie ook niet door dat ze weg waren gedraaid van de schepen, en dat ze dieper Seere in liepen. Ze was niet bekend met de streek en kon dan ook niet meteen zeggen of ze wel of niet juist waren. Even draaide ze haar hoofd, zoekend naar een herkenbaar aspect, iets dat ze eerder gezien had. Hydra excuseerde zich. “Must be further away than I thought.” Met dat hij dat zei, werden haar bruine ogen terug zichtbaar. Haar aandacht ging momenteel niet meer naar haar ogen, maar naar haar omgeving. Ze kon zich normaal wat meer ontspannen, nu ze zich niet op haar ogen moest concentreren, maar Hydra stelde haar niet bepaald gerust.  "Much further.." murmelde ze toch lichtelijk achterdochtig. Haar schip zou nooit zonder haar vertrekken, daar had ze geen schrik voor, maar ze wilde ook niet verloren lopen in Seere, één van de ruigste plekken waar ze van gehoord had. Ondanks dat ze nu een Captain was, was ze totaal het tegenovergestelde geweest in haar vorig leven. Deze buurt was ze dan ook niet gewoon. Ze draaide haar hoofd weg van Hydra. Met dat ze dit deed, zag ze een wankelende man op hen afkomen, waardoor Penelope op de rem ging staan en Hydra mee naar achteren trok, zodat de man, die duidelijk dronken was, met gemak kon passeren. Haar blik ging naar het bordeel waar hij uit was gekomen. Hier was ze zeker niet gepasseerd in de heen weg. "Where are we going, Hydra?" vroeg ze kort af aan hem en bleef stroef staan waar ze stond, hem tegenhoudend om verder te gaan.

avatar
Member
Real name : Celeste
Aantal berichten : 72
IC posts : 38

Character sheet
Age: 29
Occupation: Jack of all trades
Residence : Seere
Profiel bekijken

Re: Sailors tell stories, Pirates make legends

op zo dec 03, 2017 1:09 pm
Ook al raakten ze steeds verder van het centrum verwijderd, de straten werden er niet bepaald minder druk op. Seere was nu eenmaal een stad die eigenlijk langzaam buiten zijn proporties aan het groeien was, dankzij de vele bordelen en het algehele gebrek aan regels en wetten. Het krioelde in Rhoynar – en andere delen van de wereld – van de misdadigers en andere ongure types die in Seere hun heil hadden gezocht. Hydra moest dus goed om zich heen blijven kijken terwijl hij zich een weg door de smalle steegjes baande. Vooralsnog leek Fraser niet te hebben gemerkt dat hij de compleet andere kant was gelopen, dus vervolgde Hyra zonder commentaar zijn weg.

Pas enkele minuten later, nadat hij zijn niet bepaald welgemeende excuses had gemaakt, leek ze pas achterdochtig te worden. Toen ze hem aankeek, zag hij dat haar ogen weer van wit naar bruin gegaan waren, wat Hydra al als een kleine overwinning zag. Nog steeds zei hij niets over hun eindbestemming; hij gaf enkel een geheimzinnige glimlach en sloeg een zijstraat in. Vrijwel meteen daarna voelde hij Fraser aan zijn arm trekken, waardoor hij noodgedwongen enkele stappen naar achtere zetten. Een overduidelijk dronken man zwalkte langs hen en verdween de hoek om. Het was niet moeilijk te raden waar hij vandaan gekomen was; het bordeel lag vlak naast hen. Dat had Fraser ook opgemerkt en eindelijk leek het haar genoeg te zijn. Kortaf vroeg ze waar ze heengingen, waarop een triomfantelijke grijns op Hydra’s gezicht verscheen. Daar was ze. Kitty’s got claws. Eindelijk.

Aangezien ze haast letterlijk haar hakken in het zand had gezet, had hij weinig keuze behalve ook te blijven staan. “Roundabout here,” beantwoordde hij haar vraag terwijl hij nonchalant zijn schouders ophaalde. Het was niet alsof hij een evil lair had waar hij haar mee naartoe had willen nemen. “You could follow me in there and I could buy you a drink while you tell me how you manage to get a ship of pirates to listen to you, and how you do this,” hij gebaarde naar haar algehele verschijning. “Or we could stand out here while you tell me. Whichever you prefer.” Het maakte hem weinig uit; zolang hij zijn antwoorden maar kreeg, was hij tevreden.


M Y_B A D_D R E A M S_L I N G E R
but I wouldn't expect anything else
avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 205
IC posts : 46

Character sheet
Age: 25 years
Occupation: Captain Fraser
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Sailors tell stories, Pirates make legends

op di dec 26, 2017 4:05 pm

Penelope had de zwalkende dronken man niet verder gevolgd met haar ogen, maar had deze strak op Hydra gericht, die haar arm nog steeds vast had. Hij had zijn schouders nonchalant opgehaald nadat ze hem gevraagd had waar ze naartoe gingen. Naar hier, dat was zijn oh zo wijze antwoord. Hij gaf haar twee opties, beide zouden in zijn voordeel liggen. Dacht hij nu echt dat ze hem alles op een schoteltje zou meegeven? Zo zou ze haar status niet verder helpen. De kracht die ze net gebruikt had om hem tot stand te brengen, gebruikte ze nu door hem achter de hoek te trekken, waar de dronken man net achter was verdwenen. Dit was haar antwoord op zijn voorstel. Mooi toch . Haar blik ging vluchtig naar de grond. De stenen van in de hoofdstraat hadden plaatsgemaakt voor zacht zand, iets waar ze rekening mee moest houden. Ze duwde hem half en half tegen de muur en legde in één beweging haar handen op zijn ogen, waarbij ze zijn ogen al dan niet ruw, sloot. "I'm not really good in telling stories." zei ze zachtjes en hield haar handen nog steeds op zijn ogen. Dit was niet de meest logische greep waarop iemand een ander zou vasthouden. Ze bleef hem vasthouden en zorgde er ondertussen voor dat ze zelf verdween. Ze was niet meer zichtbaar voor het oog, maar dat wist Hydra nu nog niet. Ze had hem namelijk nog steeds vast, hij voelde nog steeds haar handen op zijn ogen. "Maybe next time," Het waren de woorden die haar afscheid aankondigde en met dat ze het zei, liet ze hem los en stapte ze meteen naar de verharde weg. "See ya, Hydra." Met deze woorden stapte ze op de verharde weg, waar haar voeten, geen afdrukken achter lieten. Haar voetsporen waren zichtbaar tot aan de verharde weg, vandaar waren ze weg. Ze deed aanstalten om verder weg te gaan, om naar haar eindbestemming te gaan, de haven. Maar ze kon het niet laten om even te blijven staan, op een kleine afstand natuurlijk, om te zien wat Hydra's reactie was op haar plotse, nogal brute, verdwijning.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum