welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 189
IC posts : 123

Character sheet
Age: 25
Occupation: Viking
Residence : Falkreath - Hillerod
Profiel bekijken

Hoist The Colours

op di nov 14, 2017 8:23 pm
HOIST THE COLOURS

De haven van de stad lag er momenteel enigszins verlaten bij. Hier en daar liepen wat lui rond die zich bezighielden met het onderhouden van de schepen en het inladen/uitladen ervan. Nu de winter er aan zat te komen zou de scheepvaart geleidelijk iets afnemen. Er werd nog steeds gevaren, maar minder regelmatig en de afstanden waren vaak korter. Agnar groette een man die bezig was met zijn visvangst aan wal te brengen, waarna hij ergens plaatsnam op één van de houten kisten die hier stonden. Uit zijn zak viste hij een stuk vers gebakken brood wat besmeerd was met boter. Het was misschien niet het meest smakelijke tussendoortje, maar het vulde. Ondertussen kon hij op deze plek al het aanwezige volk gadeslaan. Het liefst had hij in de schoenen van deze zeelui willen staan, maar zover had het jammer genoeg nooit mogen komen. Hij kon het niet maken tegenover zijn moeder om lange tijd van huis te zijn. Zij had hem en zijn zusje nodig. Sinds het overlijden van zijn vader, enkele jaren terug, was ze nooit meer hetzelfde geweest en steunde ze vrijwel volledig op haar kinderen. Agnar werkte dan ook niet alleen voor zichzelf, maar moest er ook voor zorgen dat zijn moeder brood op de plank had liggen. Iets wat hij overigens met alle liefde deed voor de vrouw die vele jaren voor hem gezorgd had.

[&Athelstan]
avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 103
IC posts : 44

Character sheet
Age: 23 years
Occupation: Warrior, Chief of Hillerøds Vikingships
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: Hoist The Colours

op do nov 23, 2017 9:48 pm

Hier stond hij weer. Athelstan had na zijn lange tocht een tijdje vertoefd op het land, maar ondanks dat hij soms op het land moest zijn, hield hij van de schepen en van de tochten die men ermee maakte. Als Chief van de schepen, had hij natuurlijk een zeer goede reden om regelmatig naar de dokken te gaan en alles mee in orde te maken. Hij was zelf graag in de weer en probeerde ook zoveel mogelijk zelf te doen. Natuurlijk had hij, als Chief, ook de taak op zich genomen om jongere te trainen en klaar te maken voor de lange, gevaarlijke tochten. Zulke tochten gingen meestal gepaard met een stevig gevecht hier en daar, maar dat maakte het natuurlijk juist leuk. Zonder een gevecht was de tocht maar saai, al moest hij zich natuurlijk soms inhouden om bepaalde banden niet te breken. Er waren een aantal regels wat betrof het vaste land, maar dat wilde natuurlijk niet zeggen dat de onbeschermde eilanden ongeschonden bleven. In de winter had men echter wel geluk, want in deze periode ging men minder vaak op pad. Dat gaf hen natuurlijk wel de kans om alles wat bij te schaven. Zowel de vechttechnieken als de materialen en andere dingen. Athelstan had net een zware kist met werkmateriaal op één van de schepen gezet, toen hij iets verder iemand naar de schepen zak kijken. Hij had de man eerder al wel eens in de vlucht gezien, maar hij kende hem niet persoonlijk. Hij knikte kort naar de man en begroette hem kort. "Goedendag." Hij knikte kort naar hem. Als Chief was het belangrijk om goede contacten te leggen en om ook manschappen bijeen te sprokkelen.avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 189
IC posts : 123

Character sheet
Age: 25
Occupation: Viking
Residence : Falkreath - Hillerod
Profiel bekijken

Re: Hoist The Colours

op za nov 25, 2017 7:33 pm
HOIST THE COLOURS

Winter stond voor de deur en dat betekende dat ze eerst nog redelijk wat maanden uit te zitten hadden voordat er weer volop gevaren werd. Toch keek hij er nu al met smacht naar uit. De Lady van Hillerod had hem een plek in de vloot aangeboden wat een droom was die voor hem uitkwam. Agnar had altijd al de rol van een echte viking willen vervullen, maar door familieomstandigheden was hij daar nooit aan toe gekomen. Nu lag er een kans klaar voor hem en was hij bereid om die te pakken.

De enige die ronddwaalde bij de haven was hij niet. Vanuit zijn ooghoeken zag hij hoe een man van zijn leeftijd zijn kant op kwam lopen. ”Goedendag,” groette hij toen hij eenmaal dichtbij genoeg was. Het was voor hem een vreemdeling, alhoewel zijn gezicht hem ergens bekend voorkwam. Agnar knikte even kort als begroeting. “Jij ziet eruit als iemand met verstand van boten,” constateerde hij. Agnar had gezien hoe de man eerder nog bezig was geweest op een van de schepen. Het zou daarom goed kunnen dat hij dit gezicht nog vaker langs zou zien komen als hij zou uitzeilen voor Hillerod.

Gesponsorde inhoud

Re: Hoist The Colours

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum