welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Goodreads

op zo nov 19, 2017 8:22 pm
www.goodreads.com Is een community waar je kan bijhouden welke boeken je hebt gelezen, welke boeken je wilt lezen, etc. Het is ook de perfecte site om nieuwe boeken te ontdekken en wat ik ook super leuk vindt, je kan je vooruitgang bijhouden wanneer je een boek leest en anderen kunnen je volgen. Van je vrienden kan je zien wat zij op het moment lezen, wat ze willen lezen, welke boeken ze hebben gelezen, wat ze van boeken vonden, etc en ik vind dat super leuk.
Het is eigenlijk een soort boeken-facebook, maar dan draait het hier ook puur over boeken. Verder zijn er ook andere leuke dingen op Goodreads, zoals book-give-aways en andere dingen, maar ik ben zelf de site ook nog een beetje aan t ontdekken.

https://www.goodreads.com/Nathaleesi

De link hierboven is mijn profiel, dus als jij ook goodreads hebt, stuur dan ff een verzoekje. Ik vind het namelijk super leuk om te volgen wat anderen lezen en op die manier boeken te ontdekken.

x Nath


"I breathe in my courage and exhale my fear"
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 734
IC posts : 535

Character sheet
Age: 38
Occupation: Lord of Isla de Juegas
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Re: Goodreads

op zo nov 19, 2017 8:39 pm
Ik zoek binnenkort ook weer nieuw leesvoer, dus ik drop m'n link hier ook maar even B) Vriendenverzoeken en leessuggesties zijn altijd welkom!

https://www.goodreads.com/Gyfowavatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Re: Goodreads

op ma nov 20, 2017 7:00 pm
Heb ik jou A court of Thorns and Roses al aangeraden? Zo nee dan raad ik deze nu aan.


"I breathe in my courage and exhale my fear"
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum