welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Valdimárr Guðfriðr
Member
Real name : Penguin
Aantal berichten : 120
IC posts : 23

Character sheet
Age: 397 y/o
Occupation: Chief of Seere
Residence : Seere
Profiel bekijken

Unclaimed territories - Pagina 2 Empty Re: Unclaimed territories

op wo okt 25, 2017 4:13 pm

SEERE

Ooit, vele jaren geleden, was Seere een prachtig eiland, waar mensen van overal ter wereld heen kwamen om de prachtige kerk die in het midden staat te bezoeken. Vroeger waren de mensen hier zeer gelovig en dat kan je nu nog steeds zien aan sommige gebouwen en standbeelden, sommige beschouwden de stad zelfs als heilig. Vele kwamen er ook heen om te onderhandelen, gezien de lange mijnen die onder het eiland liggen vol zitten met ijzererts, maar het geestelijke had een grotere inpact om de bewoners en toeristen. Net zoals overal in Rhoynar werd het geloof hier ook minder, tot er niet veel van over bleef. Nog steeds zijn veel mensen uit op de ijzererts, maar niemand heeft de toestemming om deze te komen mijnen.
Alles is echter drastisch veranderd. Van buiten af lijkt het nog steeds een normale stad en valt er niet gelijk iets aan op te merken, maar je moet niet alles geloven wat je ogen zien. Het is nu een thuishaven voor de ergste criminelen. Niks moet en haast alles is toegestaan. Voor vele kan dit een gevreesde plek zijn en daarom dat het vermeden wordt door zij die er niets te zoeken hebben. Anderen vinden het een plaats van geluk en genot, want daar draait het allemaal om. Er vind zich amper handel plaats en de meeste mensen komen hier voor het plezier dat ze er kunnen beleven. Als je eenmaal een voet op het eiland zet, maakt het niet meer uit wie je bent, wat je titel is of waar je vandaan komt. Iedereen is hetzelfde en iedereen wordt gelijkaardig behandeld. Wil je niet onder de wet van Seere vallen, moet je maar zien dat je hier nooit heen komt of dat niemand je ooit meeneemt.

Natuurlijk zou het een eiland zijn dat gedoemt is om te eindigen in complete vernieling als er niemand is om alles een beetje onder controlen te houden. Deze taak heeft Valdimárr vele jaren geleden op zich genomen en de man wordt door bijna iedereen gerespecteerd en geaccepteerd. Wanneer dat iets volledig uit de hand dreigt te lopen, is hij de persoon die ertussen komt. Je zou kunnen zeggen dat hij de persoon is om heen te gaan als je problemen hebt, maar veel hulp moet je niet verwachten. Zijn enige taak is enkel om ervoor te zorgen dat Seere blijft bestaan en verder geniet hij van alles dat om hem heen gebeurt.
De enige plek waardat het verboden is om te doen wat je wilt, is in de oude kerk die in het midden van het eiland staat. Het is daar waar dat Valdimárr woond en elke misdaad die daar gepleegd wordt zonder zijn toestemming, eindig in de dood. Om de zoveel tijd worden hier door hem grote feesten georganiseerd, waar iedereen voor is uitgenodigd.

Wat velen niet weten is dat Seere meer geheimen met zich meedraagt dan je kan zien met het blote oog. Heel hun systeem is complexer dan de meeste weten.




"He had this look in his eyes that made you wonder just how many people he'd killed, and this... grin that made you realize he's probably lost count."
Alaezna Nenetl
Member
Real name : Mimi
Aantal berichten : 38
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Codex Writer
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Unclaimed territories - Pagina 2 Empty Re: Unclaimed territories

op wo okt 25, 2017 5:59 pm
Kan je nog iets meer uitleggen over de geheimen en hoe het systeem in elkaar zit?




Unclaimed territories - Pagina 2 U9PSJ1z
Valdimárr Guðfriðr
Member
Real name : Penguin
Aantal berichten : 120
IC posts : 23

Character sheet
Age: 397 y/o
Occupation: Chief of Seere
Residence : Seere
Profiel bekijken

Unclaimed territories - Pagina 2 Empty Re: Unclaimed territories

op wo okt 25, 2017 6:04 pm
Ik heb je er een pb voor gestuurd!




"He had this look in his eyes that made you wonder just how many people he'd killed, and this... grin that made you realize he's probably lost count."
Dacosta Laendaerys
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Unclaimed territories - Pagina 2 Empty Re: Unclaimed territories

op wo okt 25, 2017 7:19 pm


Geaccepteerd


Het voorstel voor de unclaimed Territories; Seere door Valdimárr Guðfriðr is geaccepteerd.
Dit houdt in dat jij naar Dacosta Laendaerys een pm mag sturen met de volgende informatie er in:

Titel van jouw stadhouder: (King/Queen is niet mogelijk)
Tekst in het nederlands over jouw stad voor bij de geaccepteerden lijst: (zo'n 50 woorden)
Tekst in het engels voor op het board van jouw stad: (zo'n 50 woorden)
Tekst voor in het Rhoynar topic over jouw stad: (mag zo groot als jij zelf wil, mag later aangepast worden)
Minimaal 1 beeld in concept art stijl voor in het Rhoynar topic en op het Seere board.

Jouw karakter zal, mits deze al is goedgekeurd, verplaatst worden naar het important character board en een afbeelding van jouw stadhouder zal op de cityrulers pagina komen. Dit tweede kan enige tijd duren.




I'll show them what happens,
When you put a dragon in a cage
Gesponsorde inhoud

Unclaimed territories - Pagina 2 Empty Re: Unclaimed territories

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum