welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Kattam
Aantal berichten : 17
IC posts : 2

Character sheet
Age: 21
Occupation: Hunter
Residence : Nymmerwell (traveling)
Profiel bekijken

Yennefer Aderyn

op di nov 21, 2017 9:38 pmYou wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down


Naam:Yennefer Alderyn
Leeftijd:21
Geslacht:Vrouw
Race: Half elf
Geaardheid Ze verkiest vrouwen al nijgt Yennefer meer naar het aseksuele spectrum

Woonplaats: Nymmerwell
Magie: Shapeshifting into a peregrine falcon


Persoonlijkheid: Op het eerste zicht zou je niet zeggen dat ze de vriendelijkste is, zeer zeker niet. Met een continue slechtgezinde blik op haar gezicht is het dan ook maar moeilijk te denken dat ze een rondwandelende bron van vreugde is. Dit is echter niet het geval, niet als je dieper wilt graven. Onder al haar sarcasme en koppigheid schuilt een echt hart van goud. Het is verrassend hoe vrolijk ze wordt bij degenen waar ze zich comfortabel voelt, hoe de frons op haar gezicht verandert in een warme glimlach.

In conversaties kan ze zeer sarcastisch en snappy uit de hoek komen, zeker als je beweert dat haar ideeën niet kloppen. Deze vrouw is erg gesteld op haar eigen ideeën, plannen normen en waarden. Ga hier tegen in, of erger, verbreek ze, en ze gaat in de aanval over. Het is anders toch mogelijk om haar van idee te laten veranderen. Ondanks haar bare en kortaffe antwoorden luister ze wel naar andere meningen. Als deze dan ook nog eens beter zijn dan de hare sluit ze zih er bij aan. Of ze gewoon accepteert dat andere mensen en niet-mensen nu eenmaal anders denken dan haar.

Het laatste wat nog valt te zeggen over deze half elf is dit, ze is enorm leergierig. Hoewel ze misschien zo niet klinkt of eruitziet wilt ze zo graag mogelijk nieuwe dingen leren. Haar kennis en vaardigheden verrijken is nu eenmaal een van haar favoriete bezigheden. Dus, als iets ook maar een beetje interessant klinkt of er fascinerend uitziet zal ze kost wat kost erachter komen wat het is.

Likes:Birds, learning, flying, nature, silence
Dislikes:Loud noises, annoying people, smelly places, small spaces, wet wings, snobby elves


Uiterlijk:Yennefer is het typische voorbeeld van een half elf. Oren die net niet puntig genoeg zijn voor een elf. Toch leunt haar uiterlijk iets meer aan bij de elven kan, Yennefer heeft een zeker sierlijkheid aan haar. Van ver af gezien zou je zelfs kunnen zeggen dat ze een elf is, tot je haar van dichterbij bekijkt.

Haar zwarte, golvende haar rijkt tot aan haar schouders. Niet dat deze zo vaak te zien zijn. Deze half alf heft een voorkeur voor capes, vooral het soort met grote kappen. Ook verkiest ze duidelijk broeken tegenover jurken of rokken, je zal haar er niet snel in eentje zien rondlopen.


Geschiedenis: Yennefers leven was al sterk beïnvloed zelfs nog voor ze geboren was. Haar moeder was een normaal mens, een mens dat leefde van het bos. Ze was een jager en verzamelaar wie haar nieuwste vangsten en vondsten vaak verkocht op verschillende markplaatsen. Ze reisde van stad tot stad, verkocht haar waren en trok dan weer verder. Plots stopte dit, door niemand anders dan een elf. Op een dag was haar moeder op haar dode gemak weer haar waar aan het verkopen toen er een elf bleef staan. Bijna meteen klikte het tussen de twee en zoals verwacht bloeide de liefde op. Er was echter iets niet helemaal pluis hieraan, iets wat de vrouw later pas ontdekte.

Het was maanden na hun eerste ontmoeting dat de vrouw begon op te merken dat ze bijkwam in gewicht. Niet lang daarna ontdekte ze ook de oorzaak ervan. Ze was dolblij. De elf was dit echter niet. Hij wilde niks te maken hebben met dit kind en al snel doorsneed hij ook elk contact dat de twee hadden. Pas later ontdekte Yennefer’s moeder dat deze elf al een familie had, en dat ze gewoon een iets spannends er tussen door was geweest.

Yennefer werd geboren in een klein dorp, een onbekend dorp. De jonge half elf groeide op zonder ooit haar vader gekend te hebben, haar moeder weigerde over de man te spreken. Niet dat dit haar zoveel ergerde, er waren wel belangrijkere dingen te doen in de wereld. Ze moest mee op jacht met haar moeder, ze moest helpen met het verzamelen van speciale en zeldzame kruiden. Dit was iets waar het meisje van hield. Ze hield van de natuur. Yennefer leerde ook snel bij. Haar moeder leerde het meisje alles wat ze wist, hoe ze strikken moest zetten, jagen met een boog, welke platen giftig waren en welke niet.

Uiteindelijk ging de half elf ook op haar eigen leven. Haar moeder werd ouder, ze kon niet meer zo makkelijk doorheen de bossen als ze vroeger kon. De vrouw had genoeg geld verzameld om een klein kruidenzaakje te starten ergens in een dorpje in het bos. Maar een leven op een vaste plaats was niet weg gelegd voor de jonge vrouw. Met een kort maar warm afscheid verliet ze haar moeder om haar leven verder te zetten in het bos.


Misc.
- Ze heeft haar magie geërfd van haar vader.
- Yennefer heeft claustrofobie, ze is doodsbang in kleine ruimtes.
- Ooit zou deze half elf een roofvogel willen hebben, het is een jeugd droom van haar om een valkenier te zijn.
- Yennefer kan goed om met een pijl en boog, kent haar weg rond een dieren karkas en kent de basis vaardigheden van een dolk.Laatst aangepast door Yennefer Aderyn op wo nov 22, 2017 8:47 pm; in totaal 1 keer bewerkt


avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Yennefer Aderyn

op di nov 21, 2017 9:41 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

I'll show them what happens,
When you put a dragon in a cage
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum