welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Kattam
Aantal berichten : 17
IC posts : 2

Character sheet
Age: 21
Occupation: Hunter
Residence : Nymmerwell (traveling)
Profiel bekijken

A hunt in the deep forest (open)

op wo nov 22, 2017 9:46 pmYou wanna fly, you got to give up the shit that weighs you downGeluidloze stappen snelde doorheen het woud, op weg naar een specifiek doel. Voorzichtig maar toch met wat spoed liep de verhulde persoon verder, over de dicht bedekte bosvloer. Cape om haar heen geslagen, boog in hand, pijl in de andere. Behendig ontweek ze takken, bladeren, alles wat ook maar het minste geluid kon maken. Deze half elf had een duidelijk plan voor ogen. Eerst haar strikken checken, en dan, als het nodig was, op een verdere jacht gaan.

Leeg, dat was het eerste wat ze opmerkte. Zodra de zwart harige vrouw ook maar voet had gezet op het wild pad had ze het door. De strik was niet meer, deze lag kapot op de bosvloer. De sporen van de kleine strijd die hier had plaatsgevonden waren nog steeds zichtbaar. Klauw sporen in de grond, plusjes haar hier en daar. Wat het ook was geweest wat in de val gelopen was had zich er alweer uit gekregen.. Maar Yennefer gaf de moed niet op. Op haar knieën neergezakt herstelde ze al snel haar valstrik. Dit wild pad werd door meer dan alleen dit wezen gebruikt, de val opnieuw opzetten kon geen kwaad. Eenmaal klaar duwde de jonge vrouw haar weer recht, op weg naar de volgende strik.

Haar moeder had haar geleerd niet op een enkele val te vertrouwen. Volgens haar was het alsof je verwachtte elke keer een prooi aan je pijl te rijgen, als je er maar een handvol had. Daarom zette ze altijd meer dan een val uit. Hetzou ook niet lang duren voor ze bij de volgende zou zijn. Het bos was vol met routes gebruikt door het wild. Als je de juiste vond had je altijd kans op een mooie vangst.

ooc: open, and feel free to mess with her hunt if you want toVorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum