welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Popo
Aantal berichten : 6
IC posts : 0

Character sheet
Age: 50
Occupation: in charge of the flowers in the garden
Residence : Forlindon
Profiel bekijken

Erwann Valanbaon [WIP]

op di dec 05, 2017 8:23 pmNaam Erwann Valanbaon
Nickname 'Wind god', Feilian [飛簾]
Leeftijd 50
Woonplaats Forlindon, Nymmerwell
Soort Elf
Magie Elemental manipulation; Wind
Ouders ??

Uiterlijk Net als andere elven heeft Erwann puntige oren, hoewel minder spits en lang dan sommige anderen in Forlindon. Erwann heeft een zeer zuivere witte huid die hij, naast zijn ras, te danken heeft aan zijn moeder wiens huid zo blank als sneeuw is. Erwann heeft van nature lichtgrijs haar wat in de zon lijkt oplicht in een spektakel van zilverkleuren. Erwann heeft chocoladebruine ogen met tinten van groen, wat het geheel herfstachtig doet aanvoelen.

Erwann is met zijn 1 meter 78 zeker niet de grootste elf in Forlindon maar dat, samen met zijn lange lenige spieren, is wel wat hem zo soepel en behendig maakt. Erwann is namelijk in staat om zichzelf onopgemerkt langs mens en dier te laten glijden, mede met behulp van zijn magie natuurlijk. Erwann's gezichtsvermogen is niet, zoals de meesten elven, beter dan dat van een gemiddeld mens door een val met een ongelukkige afloop op jonge leeftijd. Om zijn gezichtsvermogen te compenseren maakt hij, soms, gebruik van een simpele bril.

Als Erwann zelf iets zou moeten benoemen wat hij mooi vind aan zijn uiterlijk zal hij waarschijnlijk zijn ogen zeggen, omdat deze afwijken van de meeste mensen. Daarentegen vind hij zijn korte vingers en beperkte lengte het minst mooie aan zijn uiterlijk.

Persoonlijkheid

Geschiedenis wip


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum