welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 103
IC posts : 44

Character sheet
Age: 23 years
Occupation: Warrior, Chief of Hillerøds Vikingships
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Guards

op za dec 30, 2017 8:47 pm


Na hun diner had men Delaney naar haar kamer gebracht. Ze zou zich installeren in haar eigen kamer en haar 5 wachters, zo zag hij het toch, zouden hun intrek nemen in de kamer naast haar. OP deze manier waren ze altijd in haar buurt. Zelf had Athelstan hen alleen gelaten. Het was namelijk niet echt gepast om even mee te gaan, daar kende hij haar ook niet genoeg voor. Hij had zijn vest aangetrokken en was naar buiten getrokken. Hij stond boven op de muren, die enkel te bereiken waren via het kasteel. Burgers konden hier op geen enkele manier op geraken. Hij had zijn handen op de rand gelegd en leunde erop. Zijn blik was op de binnenplaats gericht waar een beperkt aantal mensen binnen mochten. Momenteel stond er een houten kar klaar, waar mensen op en af materiaal van kwamen halen om vervolgens terug naar binnen te gaan. De voedselvoorraden werden geregeld aangevuld in de avond. Nu de winter er aankwam, werd dit nog vaker gedaan, mede om de voorraad voedsel aan te vullen. Hoe meer voorraad, hoe langer ze hier konden blijven. In de winter was dit zeker belangrijk. Zijn blik schoof wat opzij, naar een aantal wachters van Delaney. Deze waren in gesprek met de mensen van de stallen, waar ze hun paarden hadden achtergelaten. Even fronste hij. Bij aankomst had hij gezien dat de 5mannen geen seconde van Delaney's zijde afweken, maar nu bleek toch dat soms niet was. Althans, nu waren er nog maar 3 mannen bij haar. Niet dat dat veel beter was. Hij kon zich niet inbeelden hoe hij het zou vinden als hij constant geflankeerd werd door 5 wachters. Athelstan kon zichzelf namelijk makkelijk verdedigen. Maar hij was hier dan ook niet aan de macht zoals zijn zus dat wel was, ook al was zij jonger dan hem. Hij hield zijn blik op de twee mannen, die na een tijdje terug naar binnen gingen, opweg naar Delaney.

Eerste post Delaney, daarna open
avatar
Member
Real name : Michelle
Aantal berichten : 93
IC posts : 64

Character sheet
Age: 17
Occupation: Daughter of the Jarl
Residence : Skorravir
Profiel bekijken

Re: Guards

op zo jan 07, 2018 9:48 pm

They broke my wings
but forgot I also carry claws


Het was nou niet heel lang dat ze in Hillerod aanwezig was. Maar enkele dingen waren haar wel per direct duidelijk. Ze geloofden dat ze onoverwinnelijk waren. Dat hun muren alles tegen zouden houden wat maar kon klinken als een gevaar. Daarnaast waren ze ook nog behoorlijke egoistische nietszeggende geldhongerige wolven. Ze zou zich er bijna in thuis voelen. Als de mensen niet zulke angsthazen zouden zijn met zich verbergen achter hun muurtjes.

Dit waren geen vikings. Dit waren geen vechters. Ze waren net zo zwak als in het zuiden van Fallen Skies. Haar vader zou er snel een einde aan maken, daar was ze zeker van. De lady van Hillerod was een kind. Ouder dan Delaney misschien maar qua hart nog altijd een kind.

Het liet haar bijna lachen. De jonge vrouw, opgevoed tot heerser, tot vechter, in sommige manieren zelfs tot monster. Zij zou deze stad zo veel beter konnen leiden. Maar ze zou niet doen. Tenminste niet voor nu. Voor nu was ze enkel hier om informatie te verzamelen die handig zou kunnen zijn.

Een iemand die haar wellicht van die informatie zou kunnen verschaffen was een zekere halfbroer van de Lady of Hillerod. Haar ogen verschoven zich richting de man. Een halve glimlach rond haar lippen vormende terwijl ze naar haar wachters knikte en met de zwarte hond aan haar zijde zijn richting op liep.

Hij was niets voor haar. Niets behalve een mogelijke vorm van informatie. Maar Del was goed in mensen groots laten voelen. Mensen en dan vooral mannen laten proeven naar meer. Het was zo simpel. Ze simpelweg rond haar vingers winden en toekijken hoe ze zouden dansen voor haar.

"Athelstan nietwaar?"

Haar stem was lichtjes en zacht terwijl haar diepblauwe ogen opstaarde naar de man. Een warme glimlach rond haar lippen. "Kan ik je uitnodigen voor een wandeling?" Haar hand gleed even over de kop van de zwarte hond die zijn bovenlip half optrok richting de man terwijl ze haar ogen strak op hem hielt. Afwachtend voor zijn toehappen.
You broke the wrong part of me
You broke my wings but forgot I had claws
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum