welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 81
IC posts : 41

Character sheet
Age: 26years
Occupation: Insurgent
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Speech of the Red

op za dec 30, 2017 10:08 pm

Hier stond hij dan, zoals hij bijna elke dag had gedaan sinds de dood van zijn ouders. Er was niemand die hem nog op zijn vingers kon tikken. Eindelijk kon hij doen waar hij al een tijd mee in zijn hoofd zat. Hij zou mensen verzamelen, bij elkaar krijgen die wilden strijden voor de burgers, voor de lagere klasse. Het was een algemeen probleem, maar hier in Archeon viel alles nog meer op. Het was een koninklijke stad, waardoor het verschil tussen adel en armen nog meer te zien was. De adel was hier opvallend en de ondermaatse burgers waren in hoekjes geschoven of zelfs verdreven, dus was dan ook dé stad van goud. Weer een reden meer om hier te staan. Als iemand van middenklasse, kon hij vrijuit spreken, spreken voor zij die dat niet konden en mochten. Net zoals zijn laatste toespraken, hier op een trapje in het midden van de stad, was ook vandaag weer een groot succes. Er waren heel wat mannen die hem hadden aangesproken en veel mensen die zich bij hem en zijn kameraden wilde aansluiten. Adrian stapte van het opstapje toen hij in zijn ooghoek iemand bekend zag passeren. Rae. Hij had haar eerder al eens aangesproken, omdat ze hier vaak rondhing tijdens zijn toespraken. "Rae!" Adrian wrong zich tussen de massa door naar de jonge vrouw. "Als je nu niet overtuigd ben, weet ik het ook niet meer." zei hij met een brede glimlach en tilde zijn armen op alsof het de normaalste zaak was.

Eerste post voor Rae aka Robin, daarna open

avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 128
IC posts : 69

Character sheet
Age: 18
Occupation: Princess of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Speech of the Red

op zo jan 07, 2018 10:09 pm

she got those warrior goddess
gypsy soul magical witch bitch type of vibes


Het was hilarisch om in de achterstraten rond te lopen. Zelfs in Archeon was er soms wanhoop en pijn te vinden. Maar sinds enkele weken had ze een veel leuker nieuw speelgoed gevonden. De jongen die zichzelf waanzin aangepraat. Een hoop om tegen de monarchie op te staan. Denkende dat zijn luide stem de loop van de tijd kon veranderen. Hoe stom, middelmatig en hoopvol moest je zijn.

Het was heerlijk om naar te luisteren, en de mensen die meededen maakte het allemaal nog beter. Luide schreeuwen van instemming waren duidelijk terwijl zij zichzelf stil hielt. Een princes van Archeon zou je nooit hier in de straten vinden, normaal gesproken dan. Maar Robin had er een handje van om haar haar op te steken in een simpele knot. Kleding aan te doen van hun bediendes, wat zo ondertussen haar eigen kleding was geworden en er op uit te gaan. Zo had ze dit persoontje dan ook leren kennen. Hij had gaar gezien als potentieel medewerker in wat zijn plan dan ook was. En hoewel ze hem eerst had afgewezen zag ze er nu alleen maar meer plezier in om wel mee te gaan in zijn waanbeelden.

Natuurlijk was ze hem weer opgevallen. Luid riep hij haar 'bijnaam' en kwam haar kant op rennen als een jonge puppy waar ze hem alleen maar mee kon vergelijken. Met een halve grijns zette ze haar armen in haar zij en knikte langzaam. "Nou je doet wel heel hard je best Adrian. Ik moet zeggen dat ik wel heel erg overtuigd ben nu." Met een knipoog keek ze even rond. "Dus. where do I sign up? En wat wil je van me, dat is natuurlijk ook wel een belangrijke vraag." Grinnikte ze zacht fijlloos meegaand in haar eigen spel. Wat wellicht de belangrijkste zaak van deze arme jongen zijn leven was. Zielig eigenlijk, hoe wanhopig hij zich vast hielt aan dit beeld. Zo zielig zelfs dat ze het heerlijk vond.
I'll turn into a monster
If you pay me enough
avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 81
IC posts : 41

Character sheet
Age: 26years
Occupation: Insurgent
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: Speech of the Red

op wo jan 17, 2018 9:34 pm

Met dat zijn armen optilde, boog hij wat als 'deftige' (maar overdreven) buiging. Hij was niet altijd de meest serieuze, want hem wel sierde. Hij moest namelijk niet overkomen als een gedrilde officier die hier toespraken kwam doen, nee, hij moest zich tussen de massa kunnen mengen. Hij was één van hen. Hij moest sociaal zijn, grapjes maken en nog veel andere dingen doen om het vertrouwen van iedereen te winnen. Het kon er misschien uitzien als 'gek', zeker met zijn doel voor ogen, maar elke beweging, elke stap die hij deed had een bewuste reden. "Nou je doet wel heel hard je best Adrian. Ik moet zeggen dat ik wel heel erg overtuigd ben nu." Hij haalde even zijn mondhoek op en knikte op wat ze zei. "Ik probeer mezelf te overtreffen." bevestigde hij zelf met een knikje. "Dus. where do I sign up? En wat wil je van me, dat is natuurlijk ook wel een belangrijke vraag." Met een vlotte vingerbeweging, haalde hij een speciale munt uit zijn zak. "Ik vraag niemand om zijn naam te noteren, zeker niet nu de koning zijn ogen op ons gericht heeft." Je wist maar nooit. Hij liet niemand zijn naam noteren omdat men met zo'n lijst makkelijk de anderen kon verraden. Nu was het een mondelinge bevestiging. Zijn woord tegen dat van anderen. "Ik zou al heel blij zijn als ik je binnenkort op de geheime samenkomst zie. De dag en de locatie wordt later nog doorgegeven." ging hij verder in op haar vraag. Weer iemand meer. Hun aantal groeide met de dag. Het werd tijd om er iets mee te doen, om van start te gaan. HIj hield haar de munt voor. "Op vertoon van deze munt kan je de info krijgen en zal je binnen geraken."


avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 128
IC posts : 69

Character sheet
Age: 18
Occupation: Princess of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Speech of the Red

op do jan 18, 2018 9:51 pm


De grijns rond haar lippen was moeilijk weg te slaan terwijl de jongen aan gaf dat hij zichzelf graag wou overtreffen. Oh ja, dat was duidelijk te zien. Het was zo zeker dat hij zichzelf wou overtreffen dat hij nieteens slim genoeg was om eens goed naar haar te kijken en te beseffen dat hij tegen de Prinses van Valyria stond te kletsen. Maar goed, dat zouden ze dan ook maar even achterwegen laten. Geen rede voor hem om te weten.

"De koning heeft je in de gate hmm?"

Oke, per direct was dat tien keer interresanter voor haar. Haar vader was een tiran als het om gevaar richting zijn familie ging. Een van de dingen die Robin van hem had overgenomen. Niemand zou ook maar voor een seconde haar familie moeten aanraken. Maar voor nu leek het er niet op dat Adrian daar een mogelijkheid toe had. Haar vader zou dat niet zo zien though. Die vond alleen al spreken over zijn familie bedreiging genoeg.

"Ik had niet verwacht dat je clubje al groot genoeg zou zijn om zijn aandacht te trekken. Moeten we daar niet iets aan doen dan?"
Terwijl ze haar hoofd even vragend schuinhield bleef de grijns aanwezig op haar lippen. Haar vader zou haar afmaken voor hier staan en net doen alsof ze uberhaupt iets gaf om de gehele rebelse actie van Adrien. Maar wie weet kon ze zelfs nog wat leuke informatie ontfutselen uit de arme jongen.

Met een geinterreseerde blik draaide ze de munt rond in haar vingers. Bekeek beide kanten tot in detail. "Iedereen met zo'n munt? Dat lijkt me nou ook niet bepaald veilig? Wat als een guard zijn handen d'r op krijgt. Er zou een wachtwoord moeten zijn naast de munt. Eentje die eens in de zoveel tijd veranderd." Opperde ze hem met een onschuldige glimlach als de goede burger die ze was.

She's like an earthquake in human form
breaking apart everything in her way

I'll turn into a monster
If you pay me enough
avatar
Member
Real name : Yanthe
Aantal berichten : 81
IC posts : 41

Character sheet
Age: 26years
Occupation: Insurgent
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Re: Speech of the Red

op do apr 05, 2018 7:56 pm

"De koning heeft je in de gate hmm?" Hij haalde zijn schouders op toen ze zijn eerder opmerking deels herhaalde. "Onze groep, gelukkig, niet. Andere groepen met dezelfde intenties hebben niet voorzichtig genoeg gewerkt." merkte hij op. Zijn groep daarin tegen had altijd enorm voorzichtig gewerkt, in de schaduwen van de Kings guards. Daar was Adrian altijd op gebrand geweest, aangezien zijn vorige groep insurgents, waartoe hij behoorde, door een stomme fout ten onder ging. "Ik had niet verwacht dat je clubje al groot genoeg zou zijn om zijn aandacht te trekken. Moeten we daar niet iets aan doen dan?" "Als we op deze manier blijven verder doen, moeten niets doen." zei hij met een knipoogje. Ze waren al groter dan ooit te voren en hadden in meerdere streken aanhangers. "Iedereen met zo'n munt? Dat lijkt me nou ook niet bepaald veilig? Wat als een guard zijn handen d'r op krijgt. Er zou een wachtwoord moeten zijn naast de munt. Eentje die eens in de zoveel tijd veranderd." Adrian had zijn blik geen moment van haar laten afwijken terwijl ze de munt bekeek. Er waren wel meerdere mensen geïnteresseerd geweest, maar niemand had eerder een opmerking over de munt gegeven. De gouden munt was geen alledaagse munt in Archeon, maar was afkomstig van Sunfall. Op één van de zijdes stond een prachtige zon, die verwees naar Sol Invictus. Bij nader onderzoek zouden ze elders moeten gaan zoeken, weg van Archeon, wat dan weer goed uitkwam voor hen. "They don't know that the coin is linked to insurgents, I assure you." was zijn enige reactie. "And a password only makes things complicated."

Gesponsorde inhoud

Re: Speech of the Red

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum