welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 23
IC posts : 6

Character sheet
Age: Immortal
Occupation: Traveler
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Vidar Týrsson

op wo jan 03, 2018 9:56 am
devil in disguise
Full name: Vidar Týrsson
Nicknames: //

Gender: Male
Sexuality: Heterosexual

Age: 1057 years
Birthday: 2nd of April

Species: Vampire
Magic: Wolfshifting

Birthplace: Somewhere far, far away
Current homeland: Falkreath, but he travels a lot.
Personality
Impulsive, bad temperament, agressive
Cruel, egocentric, ambitious
Wants to feel powerful
Charming

Appearance
Height: 1.82m


Magic

Wolfshifting
Vidar leerde zijn magiesoort pas kennen nadat hij zijn eerste moord had gepleegd. Dit soort agressie triggerde zijn magie en zorgde ervoor dat hij zijn eerste, pijnlijke transformatie meemaakte. De man heeft over de jaren zijn magie beter onder de knie gekregen, waardoor de transformatie een stuk minder pijnlijk is dan voorheen.

Family

Father: Týr Heiðarrson
Real father: Fenrir †
Mother: Maria Orrindóttir

Siblings:
Freyja Týrdóttir // Older Sister // †
Aesir Týrsson // Older Brother
Kvasir Týrsson // Older Brother
Balder Týrsson // Younger Brother
Sigyn Týrdóttir // Younger Sister
Ódin Týrsson // Younger Brother // †

History

Vidar is eeuwen geleden geboren als vierde kind van Týr Heiðarrson en Maria Orrindóttir. Týr en Maria hadden voor hem nog drie andere kinderen gekregen: Freyja, Aesir en Kvasir. Zijn oudere zus en twee oudere broers. Na hem werden er nog drie kinderen geboren: Balder, Sigyn en Ódin. Hun gezin bestond dus uit zeven kinderen, iets wat voor die tijd vrij normaal was. Het gezin vluchtte naar een nieuwe plek, nadat het oudste kind van het koppel overleden was aan een plaag; Freyja. Ze hoopten hier een nieuw bestaan te starten in een kleine nederzetting aan de kust van de regio die tot op de dag van vandaag Falkreath genoemd werd.

Het dorp werd echter geteisterd door een vloek; iedere volle maan veranderden enkele mensen in de omgeving in weerwolven. Die niet langer hun familie konden scheiden van hun prooi en dus veel slachtoffers opeisten. De dorpelingen leefden in angst wanneer het volle maan was en iedereen die naar buiten ging, liep een grote kans niet meer terug te komen. Met volle maan waren het de weerwolven die heersten over het dorp en er was niemand die er iets aan durfde te doen. Het feit dat de zeven kinderen verplicht binnen moesten blijven tijdens zulke nachten, wekte eerder een bepaalde nieuwsgierigheid op bij Vidar dan angst. Hij wist zijn jongste broer ervan te overtuigen mee te gaan, om ook maar één glimps van de wolven te kunnen zien. Die nacht kwam zijn jongste broer Ódin om, door een aanval van een van deze beesten.

Hun vader kon het niet langer meer aanzien dat zijn kinderen met zulk groot gevaar om te sterven opgroeiden. De dood van Freyja tijdens de plaag had hem gebroken en de dood van Ódin was een aanzet om iets aan deze wolven te doen. Hij overtuigde zijn vrouw een potion te maken, een middel om hun gezin te beschermen tegen de monsters van de nacht. Hij wilde zijn kinderen voor eeuwig beschermen tegen zulk kwaad en gevaar. Wat ze echter niet wisten, was dat gepaard met dit oneindige leven en deze kracht, ze ook een vloek over zich heen riepen; een vloek in de vorm van een honger naar bloed, die nimmer gestild kon worden.

Youth
Vidar is geboren als zoon van Týr Heiðarrson en Maria Orrindóttir. Hij groeide eeuwen geleden op in een kleine nederzetting aan de kust van Falkreath.


Laatst aangepast door Vidar Týrsson op di apr 10, 2018 12:44 pm; in totaal 3 keer bewerktDon't underestimate the allure of darkness. Even the purest hearts are drawn to it


Vidar Týrsson
avatar
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 1051
IC posts : 334

Character sheet
Age: 39
Occupation: King of Fallen Skies
Residence : The realm of Valyria
Profiel bekijken

Re: Vidar Týrsson

op wo jan 03, 2018 12:53 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

I don't believe in no devil, 'Cause I done raised this hell
I've been the last one standing, when all the giants fell
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum