welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
opmerkingen
Heb je een opmerking, klacht of compliment die je graag anoniem wilt maken naar het team? Dat is nu mogelijk!

Vul dit Google Form in en we zullen je opmerking zo snel mogelijk behandelen en verwerken!
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 572
IC posts : 38

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

01. Introduction

op wo sep 27, 2017 12:44 pm

a beginning of greatness

Soms spreekt men over een wereld vol sprookjes en fantasieën, dit zijn kinderverhaaltjes om de jongste onder ons met een gerust hart naar bed te laten gaan. De realiteit is zo veel harder en gruwelijker.

Welkom op Fallen Skies. De enorme wereld gebaseerd op meerdere populaire tv-series en games. In deze mensen rpg is zo goed als alles mogelijk. Of je nou een simpele visser wil zijn of de eerstvolgende duke, jarl of zelfs king.

Alles wat je maar wil weten over de RPG is te vinden in de Glossary. Alleen de Tutorial is noodzakelijk om je avontuur te beginnen. In de Bestiary en World Travel guide kan je meer informatie vinden over de gebieden, steden, dieren en andere wezens die dit land bewonen.

Mochten er nog vragen zijn, nadat je alles hebt doorgelezen kan je altijd een van de admin's een pm sturen. Dit kan ook altijd als jij vind dat we een goed idee missen! Fallen Skies staat altijd open voor veranderingen en vernieuwingen en iedereen kan hier aan meehelpen.


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum