welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Aantal berichten : 101
IC posts : 12

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Wanheda
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Gravity sucks

op zo jan 14, 2018 7:50 pm
Zoia Vellarys
I tried.. I tried to be the good guy.
Rhoynar. Ze wist niet wat ze ervan moest vinden. De stad was prachtig, ja, dat zeker. De geur van de zoute zee die je overviel wanneer je door de straten liep die je steeds meer richting de zee brachten, was overheerlijk. Maar.. het was geen thuis. Brightwater Keep was alles behalve thuis. De blondine wist niet eens meer wat ze als haar thuis zag. Was dat samen met haar vrienden? Die ze ondertussen al vier jaar ontliep in Vanaheim? Of was het gewoon.. in haar eentje, in de bergen en op de vlaktes die Vanaheim haar aanbood? Ze wist het niet. Ze dacht in Rhoynar een nieuw thuis te kunnen vinden, maar niets daarvan bleek waar te zijn. Ze voelde zich niet langer meer op haar gemak onder de mensen, na vier jaar nagenoeg alleen te hebben geleefd, was ze dit soort drukte niet meer gewend. De enige communicatie die ze over de afgelopen vier jaar had gehad, waren kort en zakelijk geweest, wanneer ze kort Mother's Heart was binnengegaan om haar producten te ruilen voor andere goederen die ze nodig had gehad.

Ze was eerst naar Isla de Juegas gegaan, maar dat was een grote fout geweest. De plek wemelde van de mannen en wellicht was dat nog niet het probleem - het was de rum, ja, de rum was het probleem. Dronkenschap was niet iets ongewoons op die plek en dus had ze verwacht iets anders te kunnen vinden in Brightwater Keep. Oh boy, zat ze verkeerd. De zon was langzaamaan onder aan het gaan en de straten waren nu vooral gevuld door dronkaards en piraten. Of in ieder geval, dat was haar eerste indruk ervan. Ze stapte snel door de straten heen, haar weg banend richting de zee. Het was pas toen ze daar stond, aan de rand van een van de kaders, dat ze even een diepe zucht liet en haar gespannen lichaam ontspande. Rust. Althans, dat was waar ze op had gehoopt. Achter haar hoorde ze de luide voetstappen van een ander, maar het waren geen ferme, duidelijke voetstappen. Eerder wat gestommel, alsof de persoon die haar richting uit kwam niet echt meer recht kon stappen. Ze had zich nog maar half omgedraaid, toen ze merkte dat hij veel dichterbij was dan ze had gedacht. Hij had zijn evenwicht duidelijk verloren en met een lompe beweging belandde zijn lichaam tegen de hare. Gezien ze klein van postuur was, was het niet lastig haar zo in deze positie uit haar evenwicht te gooien en dat was dus ook exact wat gebeurde. Een stap opzij zou haar geholpen moeten hebben om haar evenwicht weer terug te winnen en de man van zich af te kunnen duwen, maar wanneer ze haar voet wilde neerzetten, was er geen stabiele grond meer onder deze te vinden.

Ze was over de rand van de kade gestapt en aangezien ze geen ondergrond meer had voor haar voet om op te leunen, trok de zwaartekracht haar mee naar beneden. De man viel met haar mee, maar ze wist hem midden in de lucht nog van haar af te duwen, voordat ze met een klap in het water terecht kwam.

& Lestat eerstI bear it, so they don't have to.
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 98
IC posts : 14

Character sheet
Age: Immortal || appears like 26 years (actually 93 years)
Occupation: Actor
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Gravity sucks

Gisteren om 6:26 pm

L E S T A T ▲
Lestat likte zijn lippen af en keek naar de vrouw die nu slap over zijn schoot heen lag. Haar haar was goudblond van kleur met mooie slagen er in. Ze was wat aan de magere kant, maar bezat wel over die prachtige vrouwelijke rondingen. Haar huid was zacht en smetloos en haar ogen waren diep bruin van kleur geweest. Deze twee kijkers staarde nu wezenloos in het niets, de levendigheid er uit verdwenen. Zonde, maar voor Lestat was het perfect geweest. Zijn prooien waren prachtig en hadden vaak een zekere waarde in deze wereld. Deze vrouw zou gemist worden, al had ze ergens ook een miserabele leven gehad. Zo was haar man een dronkenlap.
En over die dronkenlap gesproken. Een luide kreet vulde zijn oren en daar stond de man. Hij was een piraat en keek van de vrouw naar Lestat. Een lome zucht rolde over de lippen van de vampier en hij richtte zijn gevaarlijke violet gekleurde ogen op  de dronkenlap. De dronken man wist overduidelijk niet wat hij hier mee aan moest en begon te rennen, tot hoe ver je het rennen kon noemen. De man had aardig wat rummetjes naar achteren getikt. "The fun is over, dear," zuchtte de vampier en duwde de vrouw van zijn schoot, die met een plof op de vloer belandde. Hij grinnikte even zachtjes met een sluw lachje op zijn lippen. Ja, dat was dan wel weer een risico aan het doden van je prooi in haar eigen huis. Maar goed, het was niet anders en dit maakte zijn dag dan ook wel weer interessant.

Lestat verliet het huis en volgde het spoor van de man. Die rende, keek over zijn schouder en rende nog harder. Lestat bleef eerst even rustig lopen, om te kijken wat er zou gebeuren. Toen zag hij hoe de dronkenlap tegen een andere meid aan botste en zo samen met haar het water in viel. Lestat schoot vooruit, met zijn bovennatuurlijke vampier snelheid. Hij liet ondertussen zijn jas vallen en trapte voor hij het water in sprong zijn schoenen uit. Hij dook achter de man aan en beet deze onderwater dood. Dit ging soepel en zonder enige moeite. Hij liet het lichaam door en veegde onderwater het bloed van zijn lippen af. Vervolgens zwom hij door naar de jonge vrouw en haalde haar bovenwater. "Quite annoying, those drunks," sprak hij. Het lichaam van de dronkenlap was gezonken en er was enkel een plas rood bloed zichtbaar in het water. De twee bevonden zich nog in het water en Lestat scande de omgeving om te kijken waar hij het water uit kon klimmen met deze jonge dame.avatar
Member
Aantal berichten : 101
IC posts : 12

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Wanheda
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Re: Gravity sucks

Gisteren om 7:27 pm
Zoia Vellarys
I tried.. I tried to be the good guy.
Het vallen duurde waarschijnlijk niet meer dan twee korte secondes, maar in die tijd had haar instinct het overgenomen en had ze de dronken vent van haar weg geduwd. Ze wilde niet onder hem terecht komen, of ergens in zijn buurt. Ze wilde niet verder mee naar beneden geslepen worden door een dronkaard die zijn vaardigheden om te zwemmen verloren heeft vanwege al het alcohol in zijn lichaam. Niet veel later raakte haar lichaam het oppervlakte van de zee. De klap sloeg alle lucht uit haar longen en even was alles stil. Totdat haar instinct weer insloeg en ze naar boven begon te zwemmen. De plons van een ander persoon die in het water terecht kwam had ze niet gehoord en ze had het dan ook niet verwacht toen twee armen zich om haar heen sloegen en haar mee naar het oppervlakte bracht. Eenmaal boven hapte de blondine enkele malen diep naar adem. Nog steeds behoorlijk beduusd sloeg ze een arm om de ander heen. Ze had even zijn steun nodig, immers.

Het was pas toen hij een opmerking maakte over de dronken man, dat de blondine uit haar soort trans sloeg. Haar luchtblauwe ogen gleden naar waar ze in het water terecht was beland. Waar hij waarschijnlijk niet verder terecht was gekomen. Ze zag hem niet bovenkomen. Een donkere kleurverandering in het water, het leek haast wel donkerrood, zorgde ervoor dat de blondine kort haar wenkbrauwen licht bij elkaar bracht. Er waren geen rotsen dichtbij geweest waar de man tegenaan had kunnen vallen. Ze liet haar blik uiteindelijk op haar 'redder in nood' vallen en glimlacht. "Very annoying, yes." Sprak ze zacht. Haar frons verdween uiteindelijk, nadat ze nog een blik op de rode plas had gericht. Langzaam de link leggend tussen de plas bloed en de man. "Thanks." Sprak ze uiteindelijk, haar pupillen waren echter verwijd van de adrenaline en de angst die door haar lichaam gierde.

"We should get to the shore.." Haar ogen gleden kort over de omgeving. Het was immers winter en desondanks dat het in Rhoynar niet veel kouder werd dan achttien graden, was het water niet bepaald aangenaam om in te blijven. Ze hield de man echter gewoon nog vast. Nu de adrenaline langzaamaan zonk.. besefte ze immers nooit echt in het diepe water te hebben gezwommen.I bear it, so they don't have to.
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum