welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Zoia Vellarys
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 128
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Wanheda
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Gravity sucks

op zo jan 14, 2018 7:50 pm
Zoia Vellarys
I tried.. I tried to be the good guy.
Rhoynar. Ze wist niet wat ze ervan moest vinden. De stad was prachtig, ja, dat zeker. De geur van de zoute zee die je overviel wanneer je door de straten liep die je steeds meer richting de zee brachten, was overheerlijk. Maar.. het was geen thuis. Brightwater Keep was alles behalve thuis. De blondine wist niet eens meer wat ze als haar thuis zag. Was dat samen met haar vrienden? Die ze ondertussen al vier jaar ontliep in Vanaheim? Of was het gewoon.. in haar eentje, in de bergen en op de vlaktes die Vanaheim haar aanbood? Ze wist het niet. Ze dacht in Rhoynar een nieuw thuis te kunnen vinden, maar niets daarvan bleek waar te zijn. Ze voelde zich niet langer meer op haar gemak onder de mensen, na vier jaar nagenoeg alleen te hebben geleefd, was ze dit soort drukte niet meer gewend. De enige communicatie die ze over de afgelopen vier jaar had gehad, waren kort en zakelijk geweest, wanneer ze kort Mother's Heart was binnengegaan om haar producten te ruilen voor andere goederen die ze nodig had gehad.

Ze was eerst naar Isla de Juegas gegaan, maar dat was een grote fout geweest. De plek wemelde van de mannen en wellicht was dat nog niet het probleem - het was de rum, ja, de rum was het probleem. Dronkenschap was niet iets ongewoons op die plek en dus had ze verwacht iets anders te kunnen vinden in Brightwater Keep. Oh boy, zat ze verkeerd. De zon was langzaamaan onder aan het gaan en de straten waren nu vooral gevuld door dronkaards en piraten. Of in ieder geval, dat was haar eerste indruk ervan. Ze stapte snel door de straten heen, haar weg banend richting de zee. Het was pas toen ze daar stond, aan de rand van een van de kaders, dat ze even een diepe zucht liet en haar gespannen lichaam ontspande. Rust. Althans, dat was waar ze op had gehoopt. Achter haar hoorde ze de luide voetstappen van een ander, maar het waren geen ferme, duidelijke voetstappen. Eerder wat gestommel, alsof de persoon die haar richting uit kwam niet echt meer recht kon stappen. Ze had zich nog maar half omgedraaid, toen ze merkte dat hij veel dichterbij was dan ze had gedacht. Hij had zijn evenwicht duidelijk verloren en met een lompe beweging belandde zijn lichaam tegen de hare. Gezien ze klein van postuur was, was het niet lastig haar zo in deze positie uit haar evenwicht te gooien en dat was dus ook exact wat gebeurde. Een stap opzij zou haar geholpen moeten hebben om haar evenwicht weer terug te winnen en de man van zich af te kunnen duwen, maar wanneer ze haar voet wilde neerzetten, was er geen stabiele grond meer onder deze te vinden.

Ze was over de rand van de kade gestapt en aangezien ze geen ondergrond meer had voor haar voet om op te leunen, trok de zwaartekracht haar mee naar beneden. De man viel met haar mee, maar ze wist hem midden in de lucht nog van haar af te duwen, voordat ze met een klap in het water terecht kwam.

& Lestat eerstOh darling, it's true. Beautiful things have dents and scratches too.
Lestat Kazimir
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 167
IC posts : 38

Character sheet
Age: Immortal || 26 (actually 98 years)
Occupation: Kidnapper, murderer and musician
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Gravity sucks

op di jan 16, 2018 6:26 pm

L E S T A T ▲
Lestat likte zijn lippen af en keek naar de vrouw die nu slap over zijn schoot heen lag. Haar haar was goudblond van kleur met mooie slagen er in. Ze was wat aan de magere kant, maar bezat wel over die prachtige vrouwelijke rondingen. Haar huid was zacht en smetloos en haar ogen waren diep bruin van kleur geweest. Deze twee kijkers staarde nu wezenloos in het niets, de levendigheid er uit verdwenen. Zonde, maar voor Lestat was het perfect geweest. Zijn prooien waren prachtig en hadden vaak een zekere waarde in deze wereld. Deze vrouw zou gemist worden, al had ze ergens ook een miserabele leven gehad. Zo was haar man een dronkenlap.
En over die dronkenlap gesproken. Een luide kreet vulde zijn oren en daar stond de man. Hij was een piraat en keek van de vrouw naar Lestat. Een lome zucht rolde over de lippen van de vampier en hij richtte zijn gevaarlijke violet gekleurde ogen op  de dronkenlap. De dronken man wist overduidelijk niet wat hij hier mee aan moest en begon te rennen, tot hoe ver je het rennen kon noemen. De man had aardig wat rummetjes naar achteren getikt. "The fun is over, dear," zuchtte de vampier en duwde de vrouw van zijn schoot, die met een plof op de vloer belandde. Hij grinnikte even zachtjes met een sluw lachje op zijn lippen. Ja, dat was dan wel weer een risico aan het doden van je prooi in haar eigen huis. Maar goed, het was niet anders en dit maakte zijn dag dan ook wel weer interessant.

Lestat verliet het huis en volgde het spoor van de man. Die rende, keek over zijn schouder en rende nog harder. Lestat bleef eerst even rustig lopen, om te kijken wat er zou gebeuren. Toen zag hij hoe de dronkenlap tegen een andere meid aan botste en zo samen met haar het water in viel. Lestat schoot vooruit, met zijn bovennatuurlijke vampier snelheid. Hij liet ondertussen zijn jas vallen en trapte voor hij het water in sprong zijn schoenen uit. Hij dook achter de man aan en beet deze onderwater dood. Dit ging soepel en zonder enige moeite. Hij liet het lichaam door en veegde onderwater het bloed van zijn lippen af. Vervolgens zwom hij door naar de jonge vrouw en haalde haar bovenwater. "Quite annoying, those drunks," sprak hij. Het lichaam van de dronkenlap was gezonken en er was enkel een plas rood bloed zichtbaar in het water. De twee bevonden zich nog in het water en Lestat scande de omgeving om te kijken waar hij het water uit kon klimmen met deze jonge dame.Zoia Vellarys
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 128
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Wanheda
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Re: Gravity sucks

op di jan 16, 2018 7:27 pm
Zoia Vellarys
I tried.. I tried to be the good guy.
Het vallen duurde waarschijnlijk niet meer dan twee korte secondes, maar in die tijd had haar instinct het overgenomen en had ze de dronken vent van haar weg geduwd. Ze wilde niet onder hem terecht komen, of ergens in zijn buurt. Ze wilde niet verder mee naar beneden geslepen worden door een dronkaard die zijn vaardigheden om te zwemmen verloren heeft vanwege al het alcohol in zijn lichaam. Niet veel later raakte haar lichaam het oppervlakte van de zee. De klap sloeg alle lucht uit haar longen en even was alles stil. Totdat haar instinct weer insloeg en ze naar boven begon te zwemmen. De plons van een ander persoon die in het water terecht kwam had ze niet gehoord en ze had het dan ook niet verwacht toen twee armen zich om haar heen sloegen en haar mee naar het oppervlakte bracht. Eenmaal boven hapte de blondine enkele malen diep naar adem. Nog steeds behoorlijk beduusd sloeg ze een arm om de ander heen. Ze had even zijn steun nodig, immers.

Het was pas toen hij een opmerking maakte over de dronken man, dat de blondine uit haar soort trans sloeg. Haar luchtblauwe ogen gleden naar waar ze in het water terecht was beland. Waar hij waarschijnlijk niet verder terecht was gekomen. Ze zag hem niet bovenkomen. Een donkere kleurverandering in het water, het leek haast wel donkerrood, zorgde ervoor dat de blondine kort haar wenkbrauwen licht bij elkaar bracht. Er waren geen rotsen dichtbij geweest waar de man tegenaan had kunnen vallen. Ze liet haar blik uiteindelijk op haar 'redder in nood' vallen en glimlacht. "Very annoying, yes." Sprak ze zacht. Haar frons verdween uiteindelijk, nadat ze nog een blik op de rode plas had gericht. Langzaam de link leggend tussen de plas bloed en de man. "Thanks." Sprak ze uiteindelijk, haar pupillen waren echter verwijd van de adrenaline en de angst die door haar lichaam gierde.

"We should get to the shore.." Haar ogen gleden kort over de omgeving. Het was immers winter en desondanks dat het in Rhoynar niet veel kouder werd dan achttien graden, was het water niet bepaald aangenaam om in te blijven. Ze hield de man echter gewoon nog vast. Nu de adrenaline langzaamaan zonk.. besefte ze immers nooit echt in het diepe water te hebben gezwommen.Oh darling, it's true. Beautiful things have dents and scratches too.
Lestat Kazimir
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 167
IC posts : 38

Character sheet
Age: Immortal || 26 (actually 98 years)
Occupation: Kidnapper, murderer and musician
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Gravity sucks

op do jan 18, 2018 8:36 pm

L E S T A T ▲
Lestat vroeg zich voor een moment af of de blondine slim genoeg was om te beseffen dat er geen rotsen in de buurt waren. Dit maakte dat de donkerrode verkleuring in het water alles behalve logisch was. Hier wist Lestat wel een smoes of, op misschien ging hij wel doodleuk vertellen dat de blonde vampier dit zelf gedaan had. De dronkenman had hoe dan ook dood gemoeten, Lestat had geen zin in een klopjacht naar hem toe. Of van die mensen die de 'vampieren' wilde genezen, waardoor hij dus gevangen genomen zou worden tot het zo ver was. Nee bedankt. Als dat zou gebeuren moest Lestat weer verhuizen naar een ander gebied en na die tweeënzeventig jaar had de blonde vampier toch wel waarde gehecht aan het landhuid van Magnus. Gelukkig was Lestat een krachtige vampier en wist hij goed met zijn physic linking om te gaan.

Het meisje stemde met hem in dat die dronkaard inderdaad zeer irritant geweest was geweest. Ook leek het besef tot haar doorgedrongen te zijn dat die man nu dood was. Na haar gesproken woorden verdween de frons op haar gezicht. De jongedame bedankte hem en Lestat keek naar het meisje die zich aan hem vast had geklampt. Uit instinct waarschijnlijk. Hij glimlachte en begon krachtiger te zwemmen naar de kant. Lestat strekte zich zelf uit en hield de kant vast met één hand. "You can use me to climb up," sprak hij. Zodra zij éénmaal aan wal was trok Lestat zichzelf ook soepel op de kant. Zijn kleding was doordrenkt en een stuk verder op lagen zijn schoenen en zijn jas. Lestat stond op en pakte zijn spullen waarna hij zich omdraaide naar de dame toe. "Are you cold?" Vroeg hij terwijl hij zijn jas aanbood, voor het geval dat zo was. Niet omdat hij aardig was, maar gewoon omdat je toch wat moest doen met je leven wanneer je onsterfelijk was.Zoia Vellarys
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 128
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Wanheda
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Re: Gravity sucks

op vr jan 19, 2018 6:06 pm
Zoia Vellarys
I tried.. I tried to be the good guy.
Na haar woorden had ze haar even achter de man gericht. Het water waarin de dronkaard was verdwenen, kleurde ondertussen steeds donkerder rood. Bloed. Dat was de enige verklaring ervoor. Haaien? Nee. Dan zouden zij net zozeer in de problemen hebben gezeten. Een steen kon het niet zijn. Ze waren veel te ver daarvoor gevallen, beiden hadden onmogelijk een steen kunnen raken. De klap was daarnaast niet eens zo hard geweest dat het ervoor kon zorgen dat een persoon ging bloeden, dus er bleven niet veel verklaringen meer over. Eigenlijk.. bleef er nog maar een over. Maar het was geen logische. Ze had er natuurlijk wel eens over gehoord. Vampieren. Ze had er echter nooit in geloofd. Waren het niet gewoon sprookjes om kinderen mee bang te maken? Of was het echt een vloek die over de mensen van Fallen Skies heerste? Alhoewel ze er redelijk skeptisch over was, kon ze geen andere verklaring ervoor bedenken. En als dat zou was, dan was de man om wie ze nu haar armen heen had geslagen, een gevaarlijk persoon.  

Het duurde niet heel lang of de twee waren aangekomen aan een soort van kust. Het hing een stuk boven het water en de man wist het zover te krijgen om de kust vast te grijpen met zijn armen. Haar de kans gevend om vervolgens via hem omhoog te klimmen. Zo handig als het kon, kwam ze langs hem omhoog. Haar voeten uiteindelijk voorzichtig op zijn schouders zetten, voordat ze eindelijk weer op het vaste land stond. Het was pas toen ze enkele seconden uit het water was en de wind nu aan haar natte kleren trok, dat een rilling over haar rug heen gleed. Oh. Die wind in combinatie met haar koude kleren.. dat was best koud. Ze sloeg haar armen wat over elkaar en draaide zich naar de man, van plan een hand naar hem uit te steken om hem uit het water te helpen, maar hij had zichzelf al omhoog getrokken. Toen hij zijn schoenen en jas pakte, liet de blondine haar blik kort over hem heen glijden. Onopvallend, natuurlijk - of althans, dat hoopte ze. Het was pas toen hij zich weer omdraaide dat ze haar ogen van hem af richtte en haar blik op het water richtte. De man was nog steeds niet omhoog gekomen en ze wist nu 100% zeker dat hij dat niet meer zou doen. Gezonken. Dood. Vissenvoer.

De man bood haar plots zijn jas aan, waardoor haar aandacht weer werd getrokken. Ze trok vragend een wenkbrauw op. "I.. eh.. yes, I'm cold.. but you should take the coat yourself, I bet you're cold too?" Ze glimlachte naar hem, alhoewel de jas heel erg aanlokkend klonk - ze had het uiteraard koud - bleef het zijn jas en hij had hem vast ook nodig. "Thanks again for helping me," ze liet haar blik van de man wegglijden naar het water. "I hope he won't be missed, though." Ze wist niet hoe close de mensen van de stad waren. Wellicht absoluut niet, wellicht kende niemand de man echt goed en zou niemand de dronkaard missen. Maar wat als hij een vrouw had? Of kinderen?Oh darling, it's true. Beautiful things have dents and scratches too.
Lestat Kazimir
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 167
IC posts : 38

Character sheet
Age: Immortal || 26 (actually 98 years)
Occupation: Kidnapper, murderer and musician
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Gravity sucks

op do jan 25, 2018 7:14 pm

L E S T A T ▲
Lestat kon de geur van het bloed in het water overduidelijk ruiken. Toch hield hij zijn gelaat strak. De vraag of de sterfelijke bij hem door had dat ze met een gevaarlijk iemand te maken had, bleef door zijn hoofd heen dwarrelen. Hij zou het gaan merken. Lestat was bij de kant gekomen, waar een verhoging was. Hij wist met zijn hand bij de rand te komen en liet de dame zo, via hem omhoog klimmen. Dit lukte haar en ging soepel. De vampier zette zijn acteertechnieken in, om haar het idee te geven dat het toch wel enigszins zwaar was, wat het ook geweest zou zijn voor een normale sterfelijke. Hierna klom Lestat zelf de kant op. Lestat pakte zijn schoenen en kleding die hij een stukje verder op achter had gelaten toen hij het water in was gesprongen. Hij kreeg zo'n gevoel dat de dame hem bekeek en toen hij zich om draaide meende hij een lichte beweging te zien van dat ze weg had gekeken. Lestat vernauwde kort zijn ogen en richtte deze toen op het water. Daar zag je hoe het bloed zich steeds verder mengde met de zee. Hij voelde de neiging om te grijnzen, al deed hij dit niet.

Terug bij de dame bood hij zijn jas aan, aannemend dat ze het toch wel fris zou hebben. De combinatie van natte kleding en de wind zou toch wel koud zijn voor een sterfelijke. Bij haar reactie krulde hij zijn lippen op tot een amusante glimlach. "I can handle the cold," reageerde hij en maakte een gebaar dat hij er opstond dat ze zijn jas aan zou nemen. Vervolgens bedankte de jonge dame hem voor zijn hulp. "No problem at all," sprak hij kalm. En toen kwam de reactie waar hij op had gewacht, al liet hij niks blijken. "He probably wont, since he was just a drunk," sprak hij onbezorgd. "Drunks die all the time here, some just because of alcohol poisoning and others because they have put themselves at risk," ging hij verder en haalde zijn schouders op. Hij besloot om de jas gewoon om de dame heen te slaan. "I see you're cold and I bet you do not want to catch a cold," zei hij aandringend. Hij liet zijn ogen op de dame gericht, kijkend of hij iets van haar gezicht af kon lezen.Zoia Vellarys
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 128
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Wanheda
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Re: Gravity sucks

op vr feb 02, 2018 7:02 pm
Zoia Vellarys
I tried.. I tried to be the good guy.
Ze had het vreemde gevoel dat hij maar deed alsof. Ze was altijd al goed geweest in het betwijfelen van de intenties van anderen. En tot nu toe had ze altijd gelijk gehad. Ze was ervan overtuigd geweest dat de groep in de bergen geen goede bedoelingen hadden gehad met haar en haar vrienden en ze had gelijk gehad. En ditzelfde gevoel bekroop haar bij deze persoon; al had ze niet het idee direct in gevaar te zijn. Ze kon het er waarschijnlijk zelf naar vormen, zolang ze maar niet teveel liet doorschemeren wat ze voelde en wat ze dacht. Daardoor was er ook een lichtelijk verharde blik in haar ogen te vinden, iets wat ze onbewust deed. Ze luisterde naar zijn woorden, maar liet haar blik wat afwezig op het water vallen. Hij kon wel tegen de kou. Hmn? Nog meer redenen.

Ze haalde haar schouders wat op. "Well, at least he won't annoy anyone anymore now. Maybe that's for the best." Ze liet haar blik weer op de man vallen. Ze schrok niet van zijn plotselinge beweging om de jas om haar heen te slaan, maar was wel lichtelijk verbaasd door zijn plotselinge actie. Zacht knikte ze. "It would horrible to catch a cold right now." Zei ze zacht, een van haar mondhoeken gleed wat omhoog. Definitely horrible. Ze had geen fatsoenlijke plek om te verblijven, niemand om op terug te leunen. Nope, dat wilde ze het liefst voorkomen, of course. "Thank you, yet again." Sprak ze. Damn, stond ze nu bij hem in het krijt? Hopefully not. Ze draaide zich volledig naar de man toe en stak haar hand zeker uit. "I'm Zoia Vellarys, it's good to meet you." Stelde ze zichzelf voor, een glimlach fakend.Oh darling, it's true. Beautiful things have dents and scratches too.
Lestat Kazimir
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 167
IC posts : 38

Character sheet
Age: Immortal || 26 (actually 98 years)
Occupation: Kidnapper, murderer and musician
Residence : Rhoynar, Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Gravity sucks

op vr feb 09, 2018 3:07 am

L E S T A T ▲
Ja, wat waren zijn bedoelingen eigenlijk? Lestat was nou niet bepaald het type die mensen gewoon ging redden van een mogelijke verdrinkingsdood en toch had hij dit nu gedaan. Ja, daarbij had hij nog een man kunnen vermoorden, waar hij dan weer zekere vermaak uit wist te halen. En de sprong in het frisse water was ook niet bepaald onaangenaam geweest, ondanks de tijd van het jaar. Oké, Lestat was een vampier en ervoer temperatuur op een geheel andere manier dan stervelijken. Hij voelde het wel, zeker, hij voelde temperatuur op een zeer intense manier. Maar anders, het was niet dat Lestat zou bibberen van de kou, nee, pas vanaf het vriespunt zal het echt naar worden als hij daar een te lange tijd in was geweest. Qua hitte zou het ook pas vanaf het brand punt echt riskant worden. Vuur was tenslotte de manier om een vampier voorgoed van het aardoppervlak af te vegen.

Maar nu, wat moest hij nu? Lestat had zijn jas aangeboden aan de jonge dame die het overduidelijk koud had met al haar natte kleren en de ietwat frisse wint. In Rhoynar was het nooit echt koud, altijd wel aangenaam, maar het was winter, dus ook in Rhoynar werd het tot een bepaald punt koud. De woorden die de jonge dame uitsprak amuseerde hem en wekte zijn interesse. “It sure is,” was dan ook zijn antwoord. Ze had er dus geen moeite mee dat de dronkaard dood was. Een mens. Ook leek ze niet te schrikken van zijn plotselinge beweging, al leek ze wel ietwat verbaasd. Lestat kreeg het idee dat deze jonge dame niet makkelijk bang te krijgen was en hierin zag hij een uitdaging. Zeker omdat de meeste vrouwen juist snel bang werden. Interessante wezens, die vrouwen. “So, better to prevent it,” reageerde hij toen de jonge dame had gezegd dat het vreselijk zou zijn om nu een kou te vatten. Ze bedankte hem nogmaals en Lestat wuifde het bedankje weg met zijn hand. Vervolgens stelde ze zichzelf voor. Zoia Vellarys. “Lestat Kazimir is the name,” stelde hij zichzelf voor. Vervolgens rijkte hij zijn hand naar haar uit. “Mind if I buy you a drink and probably something to eat? It’s better if you dry up in warmer surroudings,” sprak hij, nu hield hij haar blik vast en probeerde hoe dan ook een 'ja' uit haar te krijgen. Tijd om haar ergens anders mee naar toe te nemen en dan kon hij haar wel uithoren. What was her story?Gesponsorde inhoud

Re: Gravity sucks

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum