welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op za maa 17, 2018 9:40 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Vrijwel meteen na het uitspreken van haar impulsieve woorden had ze spijt. De paniek sloeg toe toen hij haar vroeg waarom, deels omdat ze zelf het antwoord niet eens wist op die vraag. Toch wist ze er wat oprechte woorden uit te krijgen, een verantwoording voor haar plotselinge verklaring. Ze kon zichzelf wel voor haar kop slaan, hoe kon ze zich zo laten gaan? Na alles van de afgelopen weken leken ze eventjes de goede kant op te gaan.. en dan zei ze dit. Maar de woorden kwamen niet terug van zijn kant, iets wat diep van binnen meer met haar deed dan ze zou willen toegeven. Zachtjes beet ze op de binnenkant van haar lip, niet hard genoeg om deze te laten bloeden, maar hard genoeg om een nare steek te voelen. Ondanks alle ruzies die ze de afgelopen weken hadden gehad, had ze uiteindelijk nooit het gevoel gehad dat ze hem echt haatte. Niet zoals ze andere mannen kon verachten die haar op die manier behandelden. Op de één of andere manier liet ze hem met alles wegkomen, wat niet bepaald gezond was. Voor een moment voelde ze dan ook een andere impuls opkomen: ze wilde hem van zich afduwen, haar kleding pakken en de villa verlaten. Iets wat ze eigenlijk al veel eerder had moeten doen. Maar ze kon het niet. Ze voelde iets voor hem wat die impuls meteen weg wist te werken. Het dilemma tussen haar hart en haar hersenen was frustrerend, wat nog zacht uitgedrukt was.

De glimlach die ze eerder rond haar lippen had gehad was langzaam maar zeker afgezwakt. Hij liet haar zachtjes weten dat ze niets had verpest met haar woorden, al kon ze dat niet echt geloven. Ze had het moment aardig verpest als je het haar vroeg. Ze had haar emoties niet zo moeten laten gaan. Zijn vinger streek lichtjes langs haar kaaklijn terwijl ze hem aankeek, niet goed wetende wat ze moest verwachten van wat er komen ging. Terwijl hij verder ging had ze al zo’n gevoel wat er ging komen. Of eerder, wat hij niet van plan was om te gaan zeggen. Ze zou geduld moeten hebben. Voor een moment keek ze hem recht aan, en heel eventjes was er een gekwetste blik in haar ogen te vinden. “Alright..” mompelde ze zachtjes. Haar huid begon te gloeien en ze voelde hoe haar hoofd rood aan begon te lopen van de schaamte. Ze verbrak het oogcontact en draaide haar hoofd een kwartslag, zodat ze hem niet meer aan hoefde te kijken. Haar armen had ze ondertussen onzeker voor haar borstkas gekruist, terwijl ze haar blik richtte op de rozen die hij haar eerder had gegeven, zichzelf afvragend wat voor betekenis er dan wel achter de bloemen had gezeten.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo maa 18, 2018 12:24 amVan de sfeer van net was vrijwel niets mee over. Zo euforisch als hij zich net had gevoeld, zo verward was hij nu. Binnen enkele seconden was de situatie compleet veranderd, iets waar ze de laatste tijd behoorlijk goed in waren geworden. Als er iets duidelijk was, was het dat ze een compleet bipolair stel waren. In het tijdsbestek van enkele seconden konden positieve gesprekken omslaan in ruzies en vice versa. Deze keer stond hij op het punt iets te krijgen dat hij toch wel heel graag had gewild, alleen op de een of andere manier was alles zodanig misgelopen dat alles gewoon ontzettend pijnlijk was geworden. Skaði had een moment genomen om zich bloot te leggen en begon daar nu ongetwijfeld spijt van te hebben. Hij had ook zeker niet het gewenste antwoord gegeven. Asher probeerde nog een poging te doen de schade te herstellen, maar tevergeefs. Zijn woorden leken weinig tot geen impact te hebben, en hoe langer dit ongemak voortduurde, hoe meer hij het gevoel had dat Skaði weer in haar schulp kroop. Zachtjes raakte hij haar gezicht aan en de blik die hij vervolgens terugkreeg, leek zijn maag in een flinke knoop te leggen. Ondertussen kleurden haar wangen een tikkeltje rood en week ze haar blik af. Haar armen werden op defensieve wijze voor haar borstkas gekruist en Asher was verstandig genoeg om de hint te begrijpen. Hij kroop van haar af en ging op de rand van het bed zitten, waar hij haar shirt van de grond viste. Vervolgens gaf hij deze aan haar. “I’m sorry,” mompelde hij zachtjes. Voor wat wist hij niet precies. Voor alles eigenlijk. Voor het feit dat hij die drie woorden niet uit zijn mond had kunnen krijgen. Voor het feit dat ze op een of andere manier verliefd op hem was geworden en hij haar daarvoor bedankte door haar het leven zuur te maken. Voor het feit dat hij niet het minste greintje respect voor haar op kon brengen door haar gewoon te vertellen waar hij wel en niet aan toe was. Aarzelend reikte hij naar haar hand, om deze lichtjes vast te pakken. Een klein teken tot verzoening.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo maa 18, 2018 1:05 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Skaði had zichzelf snel voorgenomen dat dit de laatste keer zou zijn dat ze zo open kaart voor iemand speelde. Er kwamen alleen maar problemen van en dan werden zowat perfecte momenten als deze op een ruwe manier verziekt. Niet lang daarna had ze zichzelf er alweer aan herinnerd dat het niet eerlijk was om op die manier na te denken. Hij kon er ook weinig aan doen dat hij die drie woorden niet over zijn lippen kon krijgen. Ergens had ze dan liever dat hij ze helemaal niet uitsprak omdat hij er niet zeker van was, dan dat hij ze er meteen uit zou gooien en ze ongemeend zouden zijn. Toch bleef de onzekerheid pijnlijk.

Redelijk onbewust had ze haar armen voor haar borstkas gekruist, een mislukte poging om zichzelf enige bedekking te geven. Vervolgens kroop hij van haar af, wat ergens een licht teleurstellend gevoel teweeg bracht. Langzaam kwam ze overeind, haar handen nog altijd voor zich gekruist terwijl ze hem vanonder haar wimpers aankeek. Ze zag hoe hij naar de grond boog en haar shirt beetpakte, om deze vervolgens aan haar te overhandigen. Zachtjes pakte ze het kledingstuk van hem aan. “It’s alright..” fluisterde ze terug terwijl ze een keer slikte, er zat een brok in haar keel die maar niet weg leek te willen gaan. Haar hoofd had nog altijd een rode kleur van de schaamte van deze hele situatie. Met beide handen frommelde ze wat met het shirt voordat ze deze weer over haar hoofd heen trok. Kort klemde ze haar kaken op elkaar, terwijl haar ogen naar het dienblad op de grond gingen. Ergens wilde ze dat ze de tijd terug kon spoelen, om die stomme woorden nooit uit te spreken. Aan de andere kant was het niet goed om zoiets te willen, ze waren er nog niet klaar voor. Misschien als individu wel, maar niet op de manier waarop zij het hoopte. Haar ogen gingen naar zijn hand, die hij aarzelend naar de hare liet gaan. Zachtjes omsloten haar vingers de zijne, terwijl ze haar donkere ogen in de zijne haakte. “I can wait.” Het was niet dat ze ooit eerder zulke sterke gevoelens voor een man had gekregen – zeker niet aangezien ze normaal een pesthekel had aan het andere geslacht, iets wat kwam door de dingen die ze mee had gemaakt in haar leven.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo maa 18, 2018 3:03 amWederom had hij het allemaal weer weten te verzieken. Ze was eerlijk geweest, had zich volkomen kwetsbaar gemaakt tegenover hem en alsnog was hij emotioneel te incompetent om haar die drie simpele woordjes te laten horen. Hij wist niet waar hij nog op wachtte. Hoeveel meer bewijs had hij nog nodig voor hij zich realiseerde dat Skaði meer was dan een betekenisloze scharrel, dan een voorbijgaande crush? Liefde was geen begrip waar hij ontzettend bekend mee was, maar iedereen moest toch in staat zijn om te herkennen wat hij voor haar voelde? Sinds ze bij hem was komen wonen, had hij ontzettend veel tijd met haar doorgebracht en alsnog kon hij geen genoeg van haar krijgen. Zelfs de talloze ruzies van de laatste tijd hadden er niet voor gezorgd dat hij haar weg wilde hebben. Sterker nog, hij zou compleet radeloos zijn als ze op een dag gewoon verdwenen zou zijn.

Even keek hij op haar neer met een verontschuldigende blik. Hij had ook niet gewild dat het zo was gelopen. Hij verplaatste zich naar de andere kant van het bed en voor een fractie van een seconde schoot zijn aandacht naar dat kleine stemmetje achterin zijn hoofd dat hem opdrong om gewoon te grijpen wat hij wilde hebben. Het vertelde hem dat hij lang genoeg had gewacht, dat hij haar lang genoeg had getolereerd en dat het tijd was dat hij kreeg wat hem toekwam. Voor de zoveelste keer die week werd hij compleet ziek van zichzelf en boog naar de vloer toe om Skaði haar shirt te geven, alsof dat stukje stof haar tegen hem zou kunnen beschermen als het eenmaal mis ging. Hij bood zijn excuses aan, voor niets specifieks, en ze zei dat het allemaal oké was. Hij kon het niet laten om het gevoel te hebben dat dat niet waar was. Hij had tevens geen idee of hij hier moest blijven of niet. Zijn ogen waren gericht op een willekeurig punt in de kamer, terwijl ze het shirt weer aandeed. Toen ze eenmaal gekleed was, wist hij nog niet wat hij moest zeggen. In plaats daarvan, zocht hij toenadering door haar hand zachtjes vast te pakken, iets waar ze gelukkig wel op reageerde. Ze keek hem rechtstreeks aan en liet hem weten dat ze wel kon wachten. Er verscheen even een waterige glimlach op zijn gezicht en hij knikte. Het leek erop dat ze niet helemaal op dezelfde golflengte zaten. Asher wilde, zoals gewoonlijk, fysiek veel te veel in veel te weinig tijd. Skaði daarentegen leek emotioneel een stuk op hem voor te lopen. Hij kneep even zachtjes in haar hand voor hij deze losliet. “You mind if I go to the docks in a bit?” vroeg hij, voorzichtig. De afgelopen weken was hij elke dag namelijk zonder pardon het huis uit gestormd om haar vervolgens de hele dag alleen te laten. Het was een gevoelig puntje, op z’n minst. “I mean, there’s a lot to do before we leave and-“ Hij kapte zijn zin halverwege af, gezien hij zich ineens iets afvroeg. “You’re still coming with me, right?” Het kwam er iets kwetsbaarder uit dan hij had gehoopt, gezien hij bijna verwachtte dat ze niet meer mee zou willen.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op wo maa 21, 2018 12:42 pm
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Het feit dat hij zich meteen had teruggetrokken toen er enige twijfel bij haar was ontstaan, gaf haar diep van binnen een bevestigend gevoel. Hij zou niets tegen haar zin in ondernemen. Dat hij de drie specifieke woorden niet terug had kunnen zeggen had haar ergens teleurgesteld, al had ze er gemengde gevoelens over. Het leek erop dat hij geen dingen tegen haar wilde zeggen die niet gemeend waren. En als hij meer tijd nodig had op het emotionele vlak, dan zou ze hem dat ook geven. Net zoals dat bij haar hetgeen waar ze een paar minuten geleden mee bezig waren geweest nog een gevoellig puntje was. Ze moesten een balans vinden tussen de twee uitersten. Iets wat lastig was, maar waarvan ze hoopte dat ze het samen wel aan konden.

Skaði richtte haar ogen op hem zodra hij naar zijn kant van het bed bewoog en haar shirt van de grond af vistte. Een trillerige ademhaling rolde over haar lippen, waarna ze zichzelf overeidn werkte en het shirt over haar hoofd aantrok. Vrijwel meteen voelde ze haar hartslag weer wat tot rust komen. Er viel een korte stilte waarin beide niet goed wist te zeggen wat nu, totdat hij weer begon met spreken. Ze verzekerde hem dat ze kon wachten. Het was sowieso al heel wat dat ze hem zo toe had gelaten, gezien ze normaal al huiverde van het minste lichaamscontact met andere levende zielen. Asher was anders. De gevoelens die ze voor hem koesterde waren zich diep in haar gaan wortelen de laatste maanden. En als deze niet oprecht waren geweest, dan had ze hier na al die ruzies niet meer gezeten. De brunette accepteerde zijn hand en verstrengelde haar vingers met die van hem. Het was nog altijd opmerkelijk hoe groot het verschil was tussen hun handen. Nadat hij zachtjes in haar hand had geknepen, wat een scheve glimlach van haar kant opleverde, liet hij haar weer los. Hij vroeg haar of ze het erg vond dat hij naar de havens ging. Iets wat hij nog niet eerder had gevraagd, gezien het normaal was geworden dat hij dagelijks wegstormde. Asher zei dat er nog een hoop te doen was voor hun vertrek, waarna hij zichzelf afkapte en vroeg om een bevestiging dat ze nog met hem mee zou gaan. Haar mondhoek trok lichtelijk iets omhoog, in een zachte glimlach, terwijl ze haar donkere ogen in die van hem gehaakt hield. Vervolgens boog ze zich iets dichter naar hem toe, om haar voorhoofd tegen het zijne aan te laten rustten. “Of course I will..” mompelde ze zachtjes terwijl neusvleugel lichtjes tegen die van hem streek. Ze was niet van plan om alles weg te gooien voor zo’n simpel iets. Natuurlijk wilde ze nog met hem mee. Ze had immers geen idee wat ze zonder hem zou moeten. “You’re not going to get rid of me that easy..” Vervolgens trok ze haar gezicht weer iets terug, waarna ze knikte. “Go do your duty, but be home for dinner.” Soms moest ze zichzelf er weer even aan herinneren dat hij een lord was. Dat er nog meer mensen waren die zijn aanwezigheid vereistten dan alleen zijzelf.
notes: asher
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op wo maa 21, 2018 11:25 pmGelukkig leek zijn zelfbeheersing het deze keer van zijn impulsiviteit te winnen. Het was niet ongewoon voor hem om momenten te hebben waarop hij gewoonweg deed wat hij wilde, om zich daarna pas bewust te worden van de consequenties van zijn acties. En zelfs daarna ging hij vaak nog door met het maken van idiote beslissingen. Hij kon zichzelf nou eenmaal moeilijk weerhouden van hedonistische pleziertjes die hem later alleen maar ellende zouden brengen. Iets waar hij ooit nog eens aan moest gaan werken.

De stilte die volgde naar hun abrupte onderbreking was behoorlijk ongemakkelijk. De dag was bijzonder goed begonnen en nu leek het allemaal weer enigszins fout te gaan. Toch wist hij nog precies hoe hij zich vannacht had gevoeld, hoe hij had gehoopt dat vandaag geen nutteloze herhaling zou zijn van de afgelopen dagen. Dat de verandering waar ze allebei op hoopten ook daadwerkelijk zou komen. En dat was niet iets dat zomaar zou gebeuren. Het was iets waar ze allebei aan moesten werken, dus nam hij afstand en deed iets waar hij eigenlijk bijzonder slecht in was: hij bood zijn excuses aan. Hoe graag hij het ook tegen haar had willen zeggen, op dit moment wist hij niet of hij het wel honderd procent meende. Want hoe vaak had hij zich in het verleden wel niet volledig op iemand gestort, alleen om er vervolgens spijt van te hebben? Het was iets dat hij niet over wilde doen met Skaði. Hij wilde hun relatie stabiliseren, wilde ervoor zorgen dat hij een beter persoon zou zijn voor haar, voordat hij die drie woordjes tegen haar zou zeggen. Anders verdiende hij haar niet. Voorzichtig vroeg hij of ze het oké zou vinden als hij weer naar de havens zou gaan, terwijl hij lichtjes in haar hand kneep. Vervolgens vroeg hij zich af of ze überhaupt nog wel mee wilde. Hij had het immers alweer verpest. Een kleine glimlach verscheen op zijn gezicht toen haar voorhoofd tegen het zijne aan kwam te rusten en ze vertelde dat ze natuurlijk wel met hem meeging. Hij grinnikte toen ze hem liet weten dat hij niet zo makkelijk van hem af zou komen. “Good,” merkte hij zachtjes op. Ze nam weer wat afstand en vertelde hem vervolgens om te gaan, maar dat hij wel op tijd terug moest zijn voor het avondeten. Even speelde er een glimlachje rond zijn lippen. “Will do,” zei hij, waarop hij zijn eigen shirt ook maar van de grond raapte. Voor hij opstond, keek hij haar nog even aan. “Can I get a kiss before I go?” vroeg hij. Om een of andere reden voelde het niet goed om zonder weg te gaan.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op do maa 22, 2018 6:35 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
De brunette vertelde hem dat hij zijn taken moest gaan doen, maar dat hij wel moest zorgen dat hij voor het avondeten weer thuis zou zijn. Nadat hij haar had verteld dat het in orde kwam, boog hij zich voorover om zijn shirt van de grond te rapen. Ergens voelde ze zich nog altijd niet helemaal lekker over dit hele gebeuren. Ze had haar kaarten te snel op tafel gegooid, iets wat ze normaal nooit deed. Normaal probeerde ze die kaarten krampachtig voor zichzelf te houden. Anderen haar gevoelens tonen was een teken van zwakte. En als ze ergens een hekel aan had, dan was dat het tonen van haar zwaktes aan anderen. Onbewust leek ze daar bij Asher niet zoveel last van te hebben.

Voor een kort moment had ze zich de gelukkigste vrouw op aarde geprezen. Alles was echter als een kaartenhuis in elkaar gezakt, tenminste, zo leek het dan. Dat gevoel verdween al snel weer toen ze haar voorhoofd tegen de zijne aan liet rusten, om hem op deze manier duidelijk te maken dat hij door zo’n klein ding niet meteen van haar af zou zijn. Ze had voor hetere vuren gestaan, ze had langer moeten wachten op bepaalde dingen. Ze zou op hem wachten als hij meer tijd nodig had zich op emotioneel vlak bij te trekken.

Bij zijn vraag of hij nog een zoen van haar zou krijgen trokken haar mondhoeken lichtjes omhoog en overbrugde ze de afstand tussen hen in nog een laatste keer. Zachtjes drukte ze haar lippen op de zijne en hield het moment voor een paar seconden vast, voordat ze zich weer iets terugtrok. Echter werd ze overvallen door een impuls en sloeg ze haar armen om hem heen, om hem in een omhelzing te trekken. Skaði was blij dat ze weer normaal met elkaar leken te kunnen praten, al was het nog maar afwachten hoelang ze het vol konden houden. Ze had er echter wel vertrouwen in, waarop gebaseerd wist ze niet, dat het dit keer anders zou gaan worden. Nog eventjes genoot ze van zijn aanwezigheid, voordat ze hem weer de hele dag zou moeten missen. Maar ze zou uitkijken naar de avond, misschien wel iets van een dinner voor ze klaarmaken zodat ze hem kon verrassen wanneer hij thuiskwam. Haar neus drukte ze in zijn nek, terwijl ze haar ogen voor het gemak sloot.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op do maa 22, 2018 10:54 pmSoms joeg het hem bijna angst aan hoe instabiel hun relatie was. Gisteravond hadden ze nog knallende ruzie gehad. Het was erg genoeg geweest voor Skaði om zijn spiegel in een duizend stukjes te slaan, maar eerlijkgezegd wist hij eigenlijk niet precies meer wat het nou geweest was waar ze het zo hevig over oneens waren geweest. Diezelfde avond hadden ze weer een soort van vrede gesloten en nog geen enkele minuten had hij het alweer zodanig weten te verpesten dat ze zich allebei ontzettend ongemakkelijk voelden. Het was vermoeiend en frustrerend, wat in de meeste gevallen realiseerde hij zich niet precies wat hij fout deed, totdat het veel te laat was. Nu leek de sfeer echter weer om te slaan, want in plaats van een knallende ruzie leken ze nu weer enigszins normaal met elkaar te kunnen praten. Het was bijna alsof er een knop omgedraaid werd en Asher voelde zich binnen enkele seconden dan ook meteen weer op zijn gemak.

Eigenlijk vond hij het ontzettend aandoenlijk dat ze zei dat hij wel op tijd thuis moest zijn voor het avondeten. Alsof ze hier al jaren met zijn tweeën woonden en hun relatie daadwerkelijk zo huiselijk was geworden. Alsof hij haar elke ochtend gedag kuste wanneer hij wegging en hij ’s avonds weer terugkwam om samen met haar te eten, om vervolgens weer in elkaars armen in slaap te vallen zoals ze dat elke nacht deden. Het was een heel simpel iets, maar om de een of andere reden wilde hij het ontzettend graag. Hij kon het dan ook niet helpen om nog om een afscheidskus te vragen, iets waar ze hem maar al te graag van wilde voorzien. Zachtjes voelde hij haar lippen tegen de zijne gedrukt worden en even sloot hij zijn ogen en liet zichzelf van het moment genieten. Toen ze zich terugtrok, had hij niet bepaald de tijd om op te staan, want voor hij het wist voelde hij haar armen om zich heen. Er verscheen een spontane glimlach op zijn gezicht, terwijl hij het verfrommelde shirt uit zijn handen liet vallen. Vervolgens sloot hij ook zijn armen om haar heen en sloot zijn ogen, om daarna even zo te blijven zitten. Ergens wilde hij niet meer weg nu, maar hij zou toch moeten. Uiteindelijk plantte hij nog een laatste kus op haar wang en kwam dan toch overeind. Hij pakte zijn shirt op om deze vervolgens aan te doen en keek haar nogmaals aan. “I’ll see you tonight,” zei hij, met een kleine glimlach. Daarna verliet hij het huis om zijn dag voor de zoveelste keer aan de haven te spenderen.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo maa 25, 2018 12:03 am
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Skaði had er geen moeite mee de afstand tussen hen in te overbruggen en haar lippen op de zijne te plaatsen voor een afscheidskus. Ze had niet verwacht dat er een periode in haar leven zou komen waarbij ze zoiets zou doen. De afgelopen weken had ze al helemaal niet meer gerekend op enige verzoening tussen hen, maar alles leek nu een bepaalde draai te hebben genomen die alles anders maakte. Het was al een hele prestatie opzich dat ze nog altijd hier was, na alles wat er de afgelopen weken was gebeurd. De jonge vrouw gaf hem niet de kans om overeind te komen, want voordat ze het zelf wist had ze haar armen om hem heengeslagen en trok ze hem in een stevige omhelzing. Alsof ze op deze manier aan hem kon laten zien hoeveel hij wel niet voor haar betekende. Dat alles oké was, ondanks hun lichtelijk ongemakkelijke momentje een paar minuten geleden. Haar mondhoeken trokken onbewust wat meer omhoog toen ze zijn stevige armen om haar slanke lichaam heen voelde sluiten. Ze hield ervan om zo in zijn armen te zitten.

Een zucht rolde over haar lippen toen ze de deur dicht hoorde slaan. Voor een paar minuten liet ze zichzelf languit in het bed vallen, starend naar het plafond. Wanneer ze zo alleen was gingen haar hersenen weer op volle toeren malen. Echter werd ze al snel weer uit het doolhof van gedachten gehaald toen de witte kat zacht zijn kop tegen haar wang aandrukte, een teken dat ze maar eens uit bed moest komen.

Het was redelijk eenzaam, zo’n grote villa voor jezelf terwijl de tijd voorbij leek te kruipen. Gelukkig had ze het gezelschap van de kat, anders had ze zichzelf pas echt eenzaam gevoeld. Nadat ze zich in een simpele, witte jurk had gewerkt had ze het dienblad gepakt en had ze de resten van haar ontbijt opgeruimd. In haar ooghoek had ze gezien hoe de kat er met een stuk ei vandoor was gegaan, maar ze had het beest maar gelaten.

De rest van de dag had ze wat rondgehangen in de villa. Toen de middag tegen een einde kwam was ze bezig gegaan aan het avondeten, hopende dat Asher zich inderdaad zou laten zien voordat het helemaal duister zou worden. Ze kon er niks aan doen dat ze zich nog wel lichtjes onzeker voelde over dit alles, maar ze zou het vertrouwen in hem weer wat meer terug moeten krijgen. Iets waartoe ze bereid was om zich daarvoor in te zetten. Ze wilde hem niet echt kwijtraken een volgende keer.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo maa 25, 2018 11:08 pmEven had hij de neiging gehad om haar tijdens de kus achterover te drukken, om weer bovenop haar te klimmen en verder te gaan met wat ze net bijna hadden gedaan. Het ongemak van voorheen leek als sneeuw voor de zon verdwenen te zijn en een klein deel van Asher zag dit als de perfecte kans voor een tweede poging. Normaal had hij het dan ook al lang gedaan, maar met Skaði wilde hij dit soort dingen absoluut niet forceren. Ze was er niet klaar voor totdat hij die drie godvergeten woorden uit zijn mond wist te krijgen, dus hij zou netjes wachten tot het allemaal zover was. Asher was echter geen geduldig man en was er tevens grotendeels aan gewend dat hij meteen kreeg wat hij wilde. Wachten zou hem niet bepaald makkelijk af gaan.

Voor het eerst in weken ging hij met een opgelucht gevoel richting de havens. Vandaag had hij zich niet hoeven haasten, puur en alleen zodat hij weg zou zijn voordat Skaði wakker werd. Hij hoefde zich daarnaast ook geen zorgen te maken over wat hem vanavond te wachten stond, want de ruzies leken voor nu wel verdreven te zijn. Nu hij daadwerkelijk weer naar huis wilde, duurde de dag ineens een stuk langer voor zijn gevoel. Alles ging vreselijk langzaam en iedereen leek iets van hem te moeten hebben. De uren gingen langzaam voorbij en uiteindelijk was het grootste deel van het werk gedaan. Het was allemaal iets uitgelopen, maar ze waren nu in ieder geval wel klaar om uit te varen. Het enige probleem was dat hij nu wat later was voor het avondeten, iets dat alleen nog maar verergerd werd door de vrouw van de bakker die hem weer ontzettend lang ophield. Zoals gewoonlijk voelde ze zich geroepen om hem aan een kruisverhoor te onderwerpen. Vreemd genoeg had ze hem ook nog voorzien van een Valentijnsdagcadeau, omdat ze het zo zielig vond dat hij niet bij zijn vrouw had kunnen zijn dit jaar. Asher had het wel komisch gevonden.

Vervolgens zorgde hij ervoor dat hij zo snel mogelijk thuiskwam. Donker was het nog niet, dus hij had het gevoel nog redelijk op tijd te zijn. Zodra hij naar binnen stapte, rook hij al dat Skaði in de keuken bezig was. “Something smells good,” liet hij haar weten. De mand die hij gekregen had van de bakkersvrouw zette hij op tafel, waarna hij er even in keek. “How was your day?” vroeg hij, enigszins afwezig terwijl hij naar de kat keek die de keuken ook in kwam struinen. Het beest had het eten immers al wel geroken.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma maa 26, 2018 12:17 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
De tijd was voorbij gekropen, al had ze het gevoel dat ze redelijk wat dingen had ondernomen vandaag. Haar eetlust was teruggekeerd, wat haar had gemotiveerd om een diner voor hen klaar te maken. Vervolgens had ze nog een kleine verrassing geregeld, al had ze geen idee wat hij ervan zou vinden. Ze zouden het vanzelf wel zien vanavond. Skaði had besloten een soep te maken, eentje die ze in het hoge noorden ook wel eens klaar had gemaakt. Hiervoor had ze alleen wat vers vlees, groentes en specerijen voor nodig gehad. De villa rook in elk geval heerlijk en ze had de kat al een aantal keer uit de keuken moeten jagen.

Skaði voelde hoe haar mondhoeken lichtjes omhoog trokken toen ze de deur open hoorde gaan. Haar ogen gingen vluchtig naar het raam. Het was nog niet donker, iets wat betekende dat hij echt zijn best had gedaan om op tijd weer thuis te zijn. Dit alles voelde als een soort bevestiging, dat dingen echt gingen veranderen vanaf nu. De hoop was nog niet verloren, alles behalve. Hij liet haar weten dat er iets heel goed rook en kon het niet laten om kort te grijnzen. De brunette had alles uit de kast gehaald om een stevige maaltijd klaar te maken, immers konden ze dat beide wel gebruiken. Op de eettafel stonden hun borden al klaar, samen met een fles wijn uit Sunfall en een tweetal glazen. In het midden van de tafel stond een kleine vaas, met daarin één van de rozen uit het boeket wat hij haar die ochtend had gegeven. Het haardvuur was aangestokken zodat er een bepaalde sfeer was ontstaan in het huis. Ze had duidelijk haar best gedaan voor hem. En dan moest hij de grootste verrassing nog te zien krijgen. “It was quite alright, although I missed you,” vertelde ze hem vanuit de keuken. “Yours?”
Ze beet zachtjes op haar lip toen ze de pan van het vuur haalde en deze in de richting van de eettafel tilde. Nu pas zag ze hem, bij de tafel waar een mand op stond. De jurk die ze had aangetrokken leek alsof deze voor haar alleen gemaakt was. Haar vrouwelijke vormen kwamen er perfect in uit en het gaf haar een sierlijke uitstraling. Ze had geen idee hoe hij erop zou reageren dat ze zich zo had uitgedoft, speciaal en alleen voor hem. Normaal gesproken gaf ze er geen moer om hoe ze erbij liep, ze was immers toch niet gewend om in mooie kleding rond te lopen. Haar ogen gingen kort naar de kat, die verlekkerd naar de tafel keek, waar ze de pan met soep op had gezet. Vervolgens keerde ze zich weer tot Asher, waarbij ze de jurk iets fatsoeneerde en hem afwachtend aankeek. Ze kon zich niet herinneren dat ze ooit eerder zoiets had aangetrokken. Wie weet vond hij het wel helemaal niets.
notes: OUTFIT
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op do maa 29, 2018 1:33 amHet was de eerste keer in weken dat hij niet met een rothumeur richting de havens hoefde. De tegenzin die hij normaal voelde om weer naar huis te gaan, was volledig verdwenen. Sterker nog, hij kon niet wachten tot het werk gedaan was en hij die godvergeten heuvel weer op kon lopen om weer bij haar te zijn. Cynisch als hij was, vroeg hij zich af hoe lang dit gevoel voort zou duren. Het was geen geheim dat hun relatie behoorlijk chaotisch was: de ene dag was het alsof hij zich in de zevende hemel begaf en de dag daarna kon hij haar weer niet uitstaan. Hij kon slechts hopen dat het deze keer wel goed zou blijven gaan, iets waar hij zelf ook enige moeite in moest steken. Hij deed wat hij kon, zijn belofte aan haar houden om voor het avondeten thuis te zijn.

Zodra hij de deur achter zich dicht liet vallen, werd hij begroet door een aangename geur die uit de keuken leek te komen. Skaði was op het eerste gezicht nergens te bekennen, maar het vergde geen genie om uit te pluizen dat ze waarschijnlijk aan het koken was. Iets waar de kat ook van wilde profiteren. Hij liet haar weten dat het in ieder geval smakelijk rook. Toen hij de gedekte tafel zag, trok hij even een wenkbrauw op. Alles was al klaargezet, inclusief een fles wijn, glazen en één dieprode roos in het midden van de tafel. De ambiance werd afgemaakt door het flakkeren van het vuur in de haard, iets waar hij dankzij haar al lang en breed aan gewend was. Even kreeg hij een vaag, bijna nerveus gevoel in zijn maag. Niemand had ooit zoveel moeite in hem gestoken. Voor het gemak leek hij de mand die hij had gekregen even achter op de tafel. Vervolgens pakte hij de fles wijn op, om te kijken waar deze vandaan was gekomen. Skaði reageerde ondertussen vanuit de keuken dat ze hem had gemist, iets dat een kleine glimlach op zijn gezicht wist te brengen. “Terribly long and awfully dull,” liet hij  haar weten toen ze naar zijn dag vroeg. Het schip in gereedheid brengen was allesbehalve interessant werk, vooral wanneer je thuis iemand op je had wachten waar je je tijd veel liever aan besteedde. Hij keek op toen ze de eetkamer binnenkwam, en wist zijn blik vervolgens niet meer van haar af te halen. Rustig zette ze de pan neer en streek even over haar jurk heen om deze te fatsoeneren. Asher’s mond hing ondertussen een klein stukje open uit verbazing, terwijl hij de fles wijn zachtjes weer op tafel zette. Hij wist niet waar hij het eerst naar moest kijken. Hij had haar nooit eerder zo gezien, maar het was absoluut iets waar hij wel aan zou kunnen wennen. De jurk accentueerde haar heupen en liet tevens de zachte ronding van haar borsten zien. Hij liet zijn ogen langzaam over haar heen gaan, over de vorm van haar sleutelbeenderen en haar slanke armen die zo perfect tot hun recht kwamen. Ze zag er elegant uit, vorstelijk bijna. Voor enkele seconden vergat hij dat hij ook nog adem moest halen. “You look absolutely fucking stunning,” zei hij zonder twijfel, terwijl zijn blik nog steeds op haar gefixeerd was. Het liefst zou hij haar zonder pardon naar zich toe trekken om vervolgens iedere centimeter van haar lichaam door die jurk heen te verkennen, maar ergens wist hij zich nog geen vorm te geven.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op do maa 29, 2018 11:30 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
De geweldige ingeving om een dinner voor hen klaar te maken had ze bedacht op het moment dat ze hem gevraagd had voor het eten thuis te zijn. Ze had zich lichtjes schuldig gevoeld dat ze niets voor hem had op deze bijzondere dag. Nu had ze dan toch een kleinigheidje bedacht om wat waardering van haar kant te laten zien voor alles wat hij deed. De gedachten dat ze de vorige dag nog een hevige ruzie hadden gehad werkte vervreemdend. De hele dag keek ze uit naar het moment dat ze de voordeur open zou horen gaan, hoe hij binnen zou komen lopen en zijn spullen ergens dropte, om vervolgens verrast te worden door hetgeen waar ze al de halve middag mee bezig was geweest. En dan was er ook nog de jurk, die ze als een kleine bonus had weten te bemachtigen.

Zijn blik was nog altijd op haar gefocust toen hij haar liet weten dat ze er geweldig uitzag. Skaði kon het niet helpen dat ze zich opgelucht voelde na zijn goedkeuring. Immers had ze geen idee of hij haar kleding überhaupt wel had kunnen appreciëren. “Thank you..” zei ze op een iets zachtere toon terwijl ze hem met een voorzichtige glimlach aankeek. Haar wangen waren langzaam aan iet wat rood gekleurd. Alles aan zijn reactie voelde aan als een groot compliment. De manier waarop zijn mond lichtjes open was gezakt toen ze aan was komen lopen en de manier waarop hij nu nog altijd naar haar keek. Het deed haar hart allemaal iets sneller kloppen.

Ze deed een stapje naar voren en overbrugde hiermee de kleine afstand die tussen hen in was geweest. De brunette verplaatste haar evenwicht van de zool van haar voet naar haar tenen en leunde iets naar voren terwijl ze haar lippen op die van hem drukte. Vervolgens trok ze zich weer terug, al nam ze nog niet de moeite meer afstand tussen hen in te creëren. “You made it home before dark,” merkte ze opgewekt op, al probeerde ze zichzelf niet overenthousiast te laten klinken. Toch kon ze niet verbergen dat ze oprecht blij was dat hij zich aan zijn belofte had gehouden. Dan was haar zekerheid waarschijnlijk naar een nog lager level gedaald. Haar ogen gingen naar de gedekte tafel, alles straalde een zekere sfeer af die ze voor hem had willen scheppen. “Shall we?” vroeg ze vervolgens maar. Van de heerlijke geuren die in het hele huis hingen had ze best honger gekregen. Skaði kon het niet laten om kort met haar vingers langs de bovenkant van zijn hand te strijken, voordat ze deze zachtjes beetnam en hem weer aankeek. Al het ongemak tijdens hun misverstand in de ochtend was als sneeuw voor de zon verdwenen.
notes: OUTFIT
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op za maa 31, 2018 9:46 pmBraaf als hij was, kwam hij toch nog netjes voor het avondeten thuis. Normaal trok hij zich maar weinig aan van mensen die hem vertelden wat hij moest doen, maar een verzoek van Skaði was toch heel wat anders. Daarnaast had ze het hem behoorlijk makkelijk gemaakt: om een of andere reden had hij niet kunnen wachten om weer naar huis te gaan, zodat hij bij haar kon zijn. Iets waar hij uiteindelijk voor beloond werd. Ze had behoorlijk haar best gedaan, iets dat te merken was aan de verrukkelijke geur die zich door het huis had verspreid. Om eerlijk te zijn, had hij niet verwacht dat ze ook maar iets voor hem zou doen. Gisteren had hun relatie nog op knappen gestaan, dus veel tijd om iets voor te bereiden, was er niet. Zijn idee om haar een ontbijtje op bed te geven, gecombineerd met een bos rode rozen, was dan ook behoorlijk impulsief geweest. Het was pas toen ze de eetkamer binnenliep dat hij de echte verrassing te zien kreeg.

Asher was lichtelijk sprakeloos toen hij haar naar binnen zag paraderen. Het leek alsof de jurk speciaal voor haar gemaakt was en even vroeg hij zich af waar ze deze in hemelsnaam vandaan had gekregen. Veel vrouwen waren er niet op het eiland, dus van een grote vraag aan dit soort uitbundige kledingstukken was ook geen sprake. Toch maakte het hem op dit moment vrij weinig uit. Ze leek bijna opgelucht toen hij haar complimenteerde, iets dat hij ergens wel aandoenlijk vond. Ze liep er nooit zo bij, wellicht dat het voor de verandering een tikkeltje spannend was. Hij kon het niet laten even te grijnzen terwijl ze een stap naar hem toedeed en hij sloot zijn ogen toen ze een kus op zijn lippen drukte. Intuïtief ging zijn hand naar haar heup, om haar zo nog ietsjes dichterbij te trekken. Opgewekt merkte ze op dat hij op tijd thuis was gekomen, waarop hij weer glimlachte. “I wouldn’t dare to keep you waiting,” zei hij, waarop hij nog even een vluchtige kus op haar voorhoofd plantte. Op deze manier werd het toch wel lastig om van haar af te blijven. Asher volgde haar blik naar de eettafel en knikte toen ze voorstelde om te gaan eten. Na de hele dag gewerkt te hebben, had hij wel enige eetlust. Toch kon hij het niet laten om nog even een stomme opmerking te maken. “Honestly, I have an appetite for something else entirely right now,” merkte hij op, terwijl hij zijn blik nogmaals over haar lichaam liet glijden. Vervolgens gingen zijn ogen even naar zijn hand die door de hare vastgepakt werd, waarop hij zijn vinger even een aantal keer over de rug van haar hand streek. Hij kon de glimlach niet van zijn gezicht halen terwijl hij plaatsnam aan de tafel en even een blik op de pan wierp. “What’d you make?” vroeg hij, enigszins nieuwsgierig. Het rook niet naar iets dat hij al eerder had gehad en hij begon zo onderhand toch echt wel honger te krijgen.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo apr 01, 2018 1:01 am
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Voor een moment had ze getwijfeld of ze niet gewoon voor haar eigen kleding moest gaan, maar ze had zich voorgenomen dat ze zich niet zo aan moest stellen en had de jurk toch aangetrokken. Ergens was het best spannend, er zo chique bijlopen was niets voor de noorderlinge. Ze was het niet gewend om redelijk dure stoffen om haar lichaam te hebben, noch was ze het gewend om zichzelf op deze manier voor iemand anders te kleden. Ze had expres een jurk gekozen die nog aardig wat aan de verbeelding overliet, maar toch bepaalde hinten naar haar vormen had. Zijn reactie was dan ook het grootste compliment wat hij haar had kunnen geven op dit moment en haar onzekerheid leek iets af te nemen.

De enthousiaste glimlach rond haar lippen werd alleen maar iets breder door zijn woorden. Kort sloot ze haar ogen toen hij zijn lippen op haar voorhoofd zette. Het voelde allemaal een beetje onrealistisch aan, de manier waarop ze nu met elkaar omgingen. Haar wangen kregen weer lichtjes kleur bij zijn opmerking, waarna ze hem een veelzeggende blik toewierp. Natuurlijk snapte ze wel wat voor foute opmerking hier gemaakt werd, ze was niet dom. Zachtjes beet ze op haar onderlip, terwijl ze zijn ogen op haar voelde branden. Ergens vond ze het niet eens erg dat hij zo reageerde, ze had zo’n reactie ook wel een beetje uitgelokt met de keuze van haar jurk. Ze had zich immers zo uitgedost voor hem. Echt reageren op zijn opmerking deed ze niet, aangezien ze geen idee had wat ze erop kon reageren. Daarom pakte ze maar zijn hand beet en voelde hoe hij met zijn vinger over de rug van haar hand bewoog. Een vage glimlach speelde op haar lippen terwijl ze hem naar de tafel leidde en tegenover hem ging zitten. Hij vroeg haar wat ze had gemaakt. “A soup my grandma used to make. I hope you like soup.” Eigenlijk had ze er niet eens over nagedacht of hij dat überhaupt wel lekker vond. Het was een recept uit het noorden, zeker een soep om stevige trek te stillen. Ze konden het beide waarschijnlijk wel gebruiken, een stevige maaltijd voor het eerst in weken. Eigenlijk had ze vandaag pas gezien hoe dun haar armen weer waren geworden. Nu Asher zo tegenover haar zat, kon ze zien dat ook hij aardig wat was afgevallen. Afwachtend keek ze hem aan, hopende dat ze niet compleet mis had geschoten met haar keuze voor de soep. Verder stonden er ook wat andere dingen, zoals vers brood en wat in stukken gesneden fruit.
notes: OUTFIT
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
Gesponsorde inhoud

[M] Heartstrings - Pagina 5 Empty Re: [M] Heartstrings

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum