welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo apr 01, 2018 1:39 amHaar onzekerheid was hem niet ontgaan, maar ze leek wat op te bloeien zodra hij haar een compliment gaf over hoe ze eruitzag. Het moest behoorlijk nieuw voor haar zijn, maar ergens hoopte hij dat ze er wel aan zou kunnen wennen. Ineens zag hij voor zich hoe hij haar mee zou kunnen nemen naar allerlei onzinnige officiële gelegenheden waar hij als stadhouder heen moest. Iedereen liep er behoorlijk netjes bij en Skaði zou op deze manier perfect in het plaatje passen. Op die manier hoefde hij Zypha’s chagrijnige kop niet overal mee naartoe te sleuren en hij zou tevens iets hebben om de hele avond naar te kijken.

Asher keek haar rechtstreeks aan terwijl ze hem liet weten dat ze soep had gemaakt waarvan het recept afkomstig was van haar oma. Hij glimlachte toen ze opmerkte dat ze hoopte dat hij wel van soep hield. “I do,” reageerde hij, waarop hij voor zichzelf wat oplepelde. Hij werkte het meeste voedsel wel zonder al te veel moeite naar binnen, iets dat bijna wel moest wanneer je maanden op zee spendeerde. Vooral tegen het einde aan was er nog maar weinig eetbaars aan boord. Hij nam aan dat Skaði’s kookkunsten stukken beter waren dan wat hem op het schip geserveerd werd. Ze had ook nog volledig uitgepakt, buiten de soep stond er ook nog allemaal ander eten op tafel. Het aanzien ervan maakte hem alleen nog maar hongeriger, dus besloot hij zijn maaltijd maar even uit te testen. Zodra hij de soep proefde, verscheen er opnieuw een glimlach op zijn gezicht. “It’s good,” liet hij haar weten, waarop hij nog een aantal lepels naar binnen werkte. Vervolgens pakte hij de fles wijn en haalde de kurk eruit en schonk zijn eigen glas vol. “Wine?” vroeg hij vervolgens aan haar, waarop hij de fles met een vragende blik boven haar glas hield. Hij had geen idee of ze wilde drinken, vooral gezien het de laatste keer allesbehalve goed ging. Iets waar hij nu even niet aan herinnerd wilde worden.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma apr 02, 2018 12:39 am
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Ze kon zich eigenlijk niet voorstellen dat er dames waren die hun volledige leven doorbrachten in dit soort jurken. Stel je voor dat je elke ochend tientallen minuten moest steken in het aankrijgen van zo’n kledingstuk. Het had haar in elk geval een tijdje gekost voordat ze door had hoe ze het ding aan moest trekken en dan was deze jurk nog niet eens zo gecompliceerd. Dames die tot de hogere stand behoorden hadden tevens nog een corset waar ze ingesnoerd moesten worden – iets waarvan ze blij was dat zij dat niet hoefde. Alleen de gedachte al om zo’n bedrukkend gevoel op je maag te hebben liet haar mondhoeken naar beneden zakken.

Het compliment wat hij haar had gegeven werd duidelijk geapprecieerd, iets wat ze hem dan ook indirect liet zien door een kleine verandering in haar houding. Het duurde niet lang voordat de twee tegenover elkaar aan de gedekte tafel zaten. Asher leek geen problemen te hebben met de soep, waarop een overduidelijke opluchting in haar ogen verscheen en ze hem met een kleine glimlach aankeek. Ze was niet bepaald een keukenprinses, maar ze had een aantal recepten van haar oma die ze redelijk goed kon namaken. Heer stevige soep was er één van. Zelf had ze ook een aantal lepels uit de pan gehaald en keek hem afwachtend aan toen hij de eerste hap proefde. Haar mondhoeken trokken nog verder omhoog en ze nam zelf ook een lepel. Het proefde net zoals de soep van haar oma. Als je haar zou vertellen dat het door de oude vrouw was gemaakt, had ze het zo geloofd. Haar ogen gingen naar de fles wijn die hij opende en vervolgens boven zijn glas hield om deze in te schenken. Er verscheen kort een bedenkelijke blik op haar gezicht toen hij vroeg of ze ook wilde. Ze had echter niet veel tijd nodig om instemmend te knikken. “Yes, please,” zei ze nadat ze haar soep had doorgeslikt. Haar ogen gingen naar de rode vloeistof die in haar glas terrecht kwam en nadat de fles weer op tafel stond pakte ze het met haar duim en wijsvinger beet, om het vervolgens een beetje in de lucht te houden. “To us,” zei ze met een kleine grijns terwijl ze haar ogen in die van hem haakte. Ze hoopte dat er sprake was van een us. En Odin, wat hoopte ze van wel.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma apr 02, 2018 1:43 amAsher had het gevoel dat hij onder de indruk moest zijn van het feit dat ze zichzelf eigenhandig in die jurk had weten te werken. Zypha paradeerde altijd rond op een soortgelijke manier, of vaak nog uitbundiger, en had zeker de hulp van twee dienaressen nodig om haar in die dodelijke combinatie van jurk en korset te hijsen. Tot op de dag van vandaag zag hij het nut niet in van het hele proces, al had Sierra hem ooit verteld dat mannen vrouwen in korset schijnbaar een stuk aantrekkelijker vonden. Hoewel hij de moeite waardeerde, was hij tot de conclusie gekomen dat er toch niets boven de volledige absentie van kledingstukken ging. Toch had Skaði hem positief weten te verassen, gezien hij zijn ogen nog steeds niet echt van haar af kon houden.

Zonder moeite werkte hij de soep naar binnen. Het smaakte hem niet alleen bijzonder goed, hij had ook nog eens behoorlijke trek na de hele dag aan het werk te zijn geweest. Al lang voordat hij kapitein werd, was hij erachter gekomen dat de bemanning het nooit zozeer op prijs stelde wanneer hun meerderen zich te goed voelden voor het werk dat de crew doorgaans deed. Asher was zich hier nog steeds maar al te goed van bewust, dus verlaagde hij zich zo nu en dan tot wat mindere klusjes om de crew tevreden te houden. Zelf was hij er een stuk minder blij mee. Na wat soep naar binnen gelepeld te hebben, reikte hij naar de wijnfles, waarvan hij het label nogmaals checkte. Sunfall. Hij goot wat in zijn eigen glas, waarop hij haar ook wat aanbood. Na een korte, bedenkelijke blik zei ze ja en vulde Asher ook haar glas. De fles werd weer op tafel gezet en zijn ogen gingen naar Skaði die haar glas naar hem hief. “To us.” Asher weerkaatste de grijns die op haar gezicht te zien viel. Vervolgens hief hij ook zijn glas en tikte het hare vluchtig aan, terwijl hij haar aan bleef kijken. “To us.” Hij zette het glas vervolgens aan zijn lippen en nam een gulle slok. Vervolgens zette hij het weer op tafel om daarna een stuk brood te pakken. “Ship's ready, we're sailing out tomorrow morning,” liet hij haar vervolgens weten. Het was vrij kort dag, maar tegelijkertijd had het al veel te lang geduurd sinds hij zijn gezicht voor het laatst had laten zien in Brightwater Keep.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma apr 02, 2018 3:28 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
To us. De woorden galmde nog even na in haar hoofd terwijl ze het glas tegen die van hem aan tikte en het vervolgens naar haar lippen bracht. Ze voelde de drank naar binnen druppelen en nam een kleine slok. Vervolgens zette ze het glas weer neer en richtte ze zich weer tot haar soep, waar ze nog wat van naar binnen werkte. Eigenlijk had ze best wel wat honger. Het was goed dat ze voor dit recept was gegaan. Haar ogen dwaalden af naar het zacht knetterende haartvuur. Het was vreemd hoe ze zich hier zo thuis was gaan voelen.

Haar ogen gingen weer terug naar Asher toen hij aankondigde dat ze morgenochtend uit zouden varen. Voor een moment keek ze hem in stilte aan, waarna ze knikte. Ergens had ze niet verwacht dat ze zou snel uit zouden varen. Wat als ze er een dag later achter was gekomen? Had hij haar dan gewoon achtergelaten? Snel drukte ze de gedachten weg, het was niet iets waar ze zich opnieuw druk om wilde maken. Ze ging met hem mee. Voorzichtig trok haar mondhoek een beetje omhoog. “Guess we should pack our things after dinner, then.” Ze was van plan om de kleine hoeveelheid spullen die tot haar toebehoorde mee te nemen. Tenminste, een deel dan, want ze verwachtte niet dat ze voor altijd weg zouden blijven. De voorwerpen om potions en poisons van te maken waren echter wel handig om mee te nemen. Je wist maar nooit. Natuurlijk zou ze ook kleding in moeten pakken. Verder had ze niet heel veel nodig. Er zouden vast dames zijn die kratten vol met jurken aan lieten slepen door bediendes, maar Skaði zou waarschijnlijk haar spullen zelf kunnen dragen. Zoveel was het immers niet wat ze had. Ook zou Heimdall, de witte kat die op dit moment languit op de bank lag te slapen, met hen mee moeten.

“Where am I going to sleep on your ship?” vroeg ze hem opeens. De vraag was haar te binnen geschoten en ze keek hem met een voorzichtige frons aan, terwijl ze naar een stukje brood greep en er een stuk vanaf scheurde. Skaði stopte een stukje brood in haar mond terwijl haar ogen nog altijd op Asher gericht waren.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma apr 02, 2018 7:40 pmTo us. Met die twee woorden hoopte hij dat er een nieuw hoofdstuk voor hen werd ingeluid. Dat alle ellende van de afgelopen tijd achter hen lag en voorlopig ook niet meer naar boven gehaald zou worden. Vergeven en vergeten was moeilijk voor hem, dus deed hij liever maar net alsof het allemaal nooit gebeurd was. Elke keer dat er een herinnering naar boven kwam over hun ontelbare ruzies, probeerde hij deze dan ook met man en macht weg te stoppen. Tot nu toe was het hem ook nog eens redelijk gelukt.

Toen hij verkondigde dat ze morgenvroeg al zouden vertrekken, keek ze hem even in stilte aan. Hij kon het niet laten om te denken dat ze er een probleem mee zou hebben. Het was ook wel een beetje kort dag. Haar uiteindelijke glimlach stelde hem echter alweer gerust. Skaði suggereerde dat ze na het eten hun spullen dan maar moesten pakken, waarop hij even knikte. Het was niet alsof hij ontzettend veel mee zou nemen. Met kleren, kaarten, navigatiemateriaal en de kat was het meeste al gezegd. “You looking forward to leaving?” vroeg hij haar, nadat hij nog wat lepels soep naar binnen had gewerkt. Asher zou liegen als hij zei dat hij niet een beetje nerveus was om haar mee op het schip te nemen. Het was immers de eerste keer dat hij een vrouw mee aan boord nam, iets dat over het algemeen niet echt gewaardeerd werd. Er was nog steeds een flink aantal mannen dat er heilig van overtuigd was dat vrouwen ongeluk brachten op zee en daarnaast zou het ook niet helemaal als eerlijk gezien worden. Als het even kon, wilde ieder bemanningslid namelijk wel hun eigen persoonlijke vrouwelijke gezelschap aan boord. Toch was het hem meer dan waard om haar mee aan boord te nemen.

Zijn aandacht werd getrokken door de kat die naast de tafel stond te schooien. Normaal had hij het dier al lang en breed aan de kant getrapt, maar Skaði had zich aan het beest gehecht, dus hield hij zich maar in. Hij stopte net een stukje brood in zijn mond toen ze hem vroeg waar ze op het schip zou slapen. “With me,” kwam er bijna meteen en iets te zelfverzekerd uit. Hij had er niet eens over nagedacht, hij had gewoonweg aangenomen dat ze een bed met hem zou delen. Hier in de villa deden ze namelijk ook niets anders. “Unless you desperately wanna spend some extra time with the crew.” Er verscheen een kleine grijns op zijn gezicht. Hij kon zich niet voorstellen dat ze benedendeks wilde slapen met de rest van de bemanning, maar als ze dat wilde, kon het zeker geregeld worden.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op do apr 05, 2018 11:42 am
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Ze moest het even laten bezinken dat ze morgenochtend op het dek van zijn schip zou staan en het ondertussen vertrouwde eiland te zien verdwijnen aan de horizon. Normaal hechtte ze zich niet aan plekken, maar op een vreemde manier was Isla de Juegas als haar thuis aan gaan voelen. De villa die ze op haar duimpje kende zou ze zeker gaan missen. Het bed waar ze samen in sliepen, de haard die elke avond werd aangestoken omdat ze liever niet in het donker ging slapen, de tafel waaraan ze nu hun eten naar binnen werkte. Vandaar dat ze hem dan ook eventjes in stilte aankeek, denkende aan alles wat ze achter zou laten. Vervolgens trok er toch nog een glimlach rond haar lippen, toen ze zich besefte dat er één ding was wat ze niet zou hoeven te missen. De persoon die ervoor had gezorgd dat ze zich thuis voelde en waarvan ze verzekerd was dat hij dit altijd zou kunnen doen, waar ze dan ook waren. Straks zouden ze hun spullen in gaan pakken en dan waren ze klaar om te gaan. Hij vroeg haar dan ook of ze er naar uitkeek om weg te gaan. “I’m looking forward to leaving with you.” Eventjes haakte ze haar ogen in de zijne, waarna ze zich weer tot haar soep richtte. Ze moest toegeven dat ze best honger had. Een goed teken, want dit was haar laatste kans om wat naar binnen te werken voordat ze zich op zee zouden wagen. Daar zou het voedsel een aanzienlijk lagere kwaliteit hebben.

Skaði merkte de witte kat niet eens meer op. Het beest was zo vaak in haar buurt dat het haar niet meer alarmeerde wanneer het in haar ooghoek rondbewoog. Haar gedachten waren naar iets anders afgedwaald, waardoor ze hem dan ook die ene vraag stelde. Want waar zou ze moeten gaan slapen als ze eenmaal aan boord was? Zou hij willen dat ze zich bij de rest van de crew zou voegen? Want dat zou niet meteen iets zijn waar ze naar uitkeek – al was het misschien wel eerlijker voor de rest. Op een antwoord hoefde ze niet lang te wachten. Met hem. Een geamuseerde grijns speelde rond haar lippen toen hij nog een andere suggestie maakte. “No thanks. I’d rather take the first option then.” Ze keek hem nog een beetje aan terwijl ze een stukje brood naar binnen werkte. “Is your bed big enough for two persons?” vroeg ze hem vervolgens. Ze had geen idee hoe de kamer van een kapitein eruit zag, immers had ze zelf nooit het voorrecht gehad om daar een kijkje te nemen.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma apr 09, 2018 2:52 amNa al die tijd op het eiland keek hij er wel weer naar uit om op zee te zijn, al was het maar voor even. De afstand van Isla de Juegas naar Brightwater Keep was geen grote en de reis zou dan ook maar enkele dagen duren. Wat dat betrof, was het een ideale proefrit voor Skaði. Hij had er ondertussen voor gezorgd dat hun reis niet tijdens de volle maan zou vallen, om verdere complicaties te voorkomen. Het leek hem namelijk allesbehalve wenselijk om een allesverslindende weerwolf aan boord te hebben. Hij moest alleen nog zien hoe ze dat probleem op zouden lossen wanneer ze eenmaal in de hoofdstad van Rhoynar aan waren gekomen. Maar goed, dat was een probleem voor later. Voor nu had hij er gewoon zin in om haar het schip te laten zien. En om eindelijk weer verenigd te worden met Cres. Na al die beloftes werd het namelijk hoog tijd.

Afscheid nemen van de villa kostte hem niet zo veel moeite meer. Hij was het gewend om constant van thuis te veranderen. Normaal spendeerde hij dan ook lang niet elke nacht op het eiland in zijn eigen bed, maar Skaði had daar toch wel verandering in gebracht. Even vroeg hij haar of ze er zin in had om te vertrekken. Aan de ene kant was ze zich hier wel duidelijk thuis gaan voelen, maar aan de andere kant had ze hier ook meer dan genoeg nare dingen meegemaakt. Hij kon het zich eventueel wel voorstellen dat ze zo onderhand wel klaar was met het eiland. Het antwoord dat ze hem gaf, deed hem opnieuw glimlachen. Het maakte niet uit waar ze waren, zolang ze elkaar maar hadden. Even werd hij afgeleid door de witte kat die Skaði in huis gehaald had, voordat hij weer naar haar opkeek toen ze een vraag stelde. Waar ze zou slapen. Wat het hem betrof, was er geen twijfel over mogelijk dat ze een bed zouden delen. De crew zou het hoogstwaarschijnlijk iets te leuk vinden om de nacht door te mogen brengen met wat vrouwelijk gezelschap. Grijnzend gaf ze aan dat ze dan toch liever voor de eerste optie ging. “I thought so,” reageerde hij, waarop hij nog een hap van zijn brood nam. Vervolgens maakte ze zich hardop druk of het bed wel groot genoeg zou zijn voor hen tweeën. Het antwoord was ja, al had hij het zeker niet erg gevonden om iets dichter tegen haar aan te moeten liggen. “I suppose we’ll find out tomorrow,” luidde zijn antwoord, gepaard met een subtiele grijns. “But it doesn’t really matter now, does it? You’re always lying on top of me anyway,” voegde hij er nonchalant aan toe. Het was zelden zo dat ze de volledige ruimte van het tweepersoonsbed daadwerkelijk gebruikten. Asher werkte vervolgens het laatste beetje soep naar binnen, voordat hij zijn kom een tweede maal vulde. Hij had behoorlijk honger gehad en het was waarschijnlijk de laatste keer deze week dat hij wat fatsoenlijks te eten zou krijgen. “Maybe I should get you to cook once we’re on board,” merkte hij op. Het smaakte hem bijzonder goed, beter dan de rotzooi die hij aan boord van het schip voorgeschoteld kreeg. Er waren nog een aantal dingen te doen voor morgenochtend. Er moest nog het een en ander ingepakt worden, hij wilde nog in bad nu het nog kon en het werd hoog tijd voor hem om zijn baard eindelijk eens te trimmen. Daarnaast wilde hij niet al te laat naar bed. Ze zouden vroeg uitvaren, en ochtenden waren nou eenmaal niet zijn sterkste punt.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op za apr 14, 2018 10:23 am
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
De eerste vraag was al naar boven gekomen. Want waar zou hij haar ’s nachts immers willen hebben. Het feit bleef dat hun relatie – of wat het ook was dat er tussen hen speelde, gezien ze er nog altijd geen label op hadden geplakt – best rocky was. Het ene moment konden ze niet van elkaar afblijven, zoals deze ochtend. Het andere moment hadden ze een felle ruzie, zoals de weken hiervoor. Skaði wist niet goed wat ze van hem moest verwachten op dit moment. Echter waren zijn woorden luid en duidelijk. Een zachte grinnik verliet haar keel terwijl ze hem scheef aankeek. Nee, ze had er weinig zin in om bij de rest van de crew te slapen. Vervolgens vroeg ze hem of het bed wel groot genoeg zou zijn, immers was het niet gewoon dat de kapitein een metgezel meenam, al zou hij vast niet de eerste zijn die dat deed. De brunette beet zachtjes op haar lip terwijl ze hem een speelse blik toewierp, alvorens ze zich weer eventjes op het eten richtte. “I can’t help that I got attached on my human pillow,” merkte ze met een kleine grijns op. “But it still has to be big enough, for when I roll of you if the ship starts rocking.” Ergens had ze niet het idee dat ze echt van hem af zou rollen, gezien ze zijn gewoel ook altijd doorstond.  


“I don’t want an angry cook to go after me because I stole his job,” zei ze met een kleine grimas rond haar lippen. Ze zou het niet erg vinden om hem elke dag haar recepten voor te schotelen, maar ze had er geen zin in om straks nog boze mensen achter zich aan te krijgen. Waarschijnlijk zou een deel van zijn crew het er al niet mee eens zijn dat hij een vrouw meenam aan boord, laat staan dat deze vrouw de baan van iemand anders op zou eisen. Skaði moest haar best doen om haar gedachten erbij te houden, gezien deze steeds af leken te dwalen naar morgen. Hoe zou het zijn om voor het eerst in maanden weer over de loopplank van een schip te wandelen? De vorige keer was het alles behalve haar vrije wil geweest om überhaupt de zee op te gaan, in tegenstelling tot nu. Terwijl ze weer wat soep op haar lepel werkte gingen haar ogen weer naar Asher. “You should let me shave your beard,” merkte ze vervolgens op terwijl ze de soep naar binnen werkte en kort met haar lepel tegen haar kom aantikte. “I mean, so I can make sure you won’t get rid of everything.” Het was geen geheim dat ze een fan was van de baard. Met een onschuldige glimlach keek ze hem aan, pretlichtjes in haar ogen.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo apr 15, 2018 3:16 pmHet was al een paar jaren geleden geweest dat hij voor het laatst een vrouw op het schip had toegelaten. De meningen onder de crew waren vaak verdeeld: een deel vond het compleet oneerlijk dat de regels niet altijd voor hem leken te gelden, het andere deel vond het absoluut niet erg om iets te hebben waar ze zo nu en dan naar konden kijken. Asher kon slechts hopen dat ze het breken van de regels van zijn kant niet al te zwaar op zouden nemen. Het was voor hem vanzelfsprekend dat ze bij hem zou slapen, al kwamen de bedenkingen nu pas opzetten. Hun relatie was nou eenmaal niet heel stabiel en hoewel hij het liever niet had, bestond er toch een redelijke kans dat er ergens aan boord weer een ruzie zou uitbreken. Hij was zich er echter wel van bewust dat ze ’s nachts elke keer weer iets van verzoening zochten, dus een groot probleem zou het hopelijk niet zijn. Haar volgende zorg kwam in de vorm van de grootte van het bed en hij liet haar weten dat dat niet zo’n probleem zou moeten zijn, gezien ze toch altijd pal bovenop hem eindigde. Even kantelde hij een mondhoek omhoog toen ze zei dat ze gehecht was geraakt aan haar menselijke kussen. “I’m reduced to being a pillow now?” vroeg hij op een geamuseerde toon. Hij grinnikte even toen ze zei dat het niet de bedoeling was dat ze van het bed af rolde tijdens slecht weer. “I’ll just hold you very tightly to make sure that won’t happen.”

Ondertussen hielp Asher zichzelf aan wat extra eten, gezien het hem allemaal wel goed smaakte. Opnieuw verscheen er een grijns op zijn gezicht toen Skaði opmerkte dat ze geen behoefte had aan een boze kok. “He’s pretty old, I’m sure you can outrun him,” reageerde hij, waarna hij weer wat soep naar binnen lepelde. Zijn verzoek was niet geheel serieus geweest, al zou hij het absoluut niet erg vinden om de kok te mogen lozen en Skaði vervolgens permanent bij hem op het schip te hebben. Zijn gedachten dwaalden tijdens het eten een beetje af, naar hoe de crew op haar zou reageren. Hoe ze het zou ervaren om na al die maanden weer een schip op te moeten, vooral nadat de laatste keer zo verschrikkelijk voor haar was geweest. Hij hielp zichzelf nogmaals aan een stukje brood toen ze opmerkte dat zij zijn baard wel onder handen wilde nemen. Even trok hij een wenkbrauw omhoog terwijl er een vrolijke grijns op zijn gezicht rustte. “I don’t know if I should trust you with a razor that close to my throat,” merkte hij op nonchalante toon op. Het was niet geheel serieus: als hij iemand moest vertrouwen, was zij het wel. Toch kon hij het niet laten om er een beetje paranoïde over te zijn.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op wo apr 18, 2018 11:44 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Aan de ene kant was ze als de dood om morgenochtend met hem mee te gaan naar de haven en daar de loopplank op te lopen. Ze zou alles wat ze was gaan beschouwen als haar veilige thuis achter moeten laten. De villa, het haardvuur, de slaapkamer waar ze de afgelopen maanden in had gelegen, het uitzicht van de heuvel. Uiteindelijk had ze wel geweten dat er een tijd zou gaan komen waarbij Asher de zee weer op moest. Immers had hij ook verantwoordelijkheden als Lord en kapitein. Aan de andere kant zou ze dan ook niets liever willen dan zijn hand vasthouden wanneer ze het schip op gingen, om dicht bij hem te blijven en er met hem het beste van te maken. Ze had zich waarschijnlijk geen raad geweten als hij haar echt hier achter had gelaten. “No, no that’s the wrong way of looking at it,” merkte ze met een kleine grijns op terwijl ze geamuseerd haar hoofd schudde. “You’re not reduced, you’re being promoted to one.” Bij zijn andere woorden kropen haar mondhoeken langzaam omhoog, terwijl ze haar lepel onderdompelde in de soep en deze wat omhoog hield. “I’m going to keep you on that.” Het was wel duidelijk dat ze ervan genoot om in zijn armen te slapen, al kon ze begrijpen dat het soms frustrerend moest zijn voor hem, gezien hij zo bewegelijk was in zijn slaap.

Het idee dat ze elke dag voor hem zou koken leek hem wel aan te staan, maar het leek haar niet zo’n goed plan om het baantje van de huidige kok in te pikken. “Yeah, I already see myself running around on your ship.” Lichtelijk sceptisch trok ze haar wenkbrauw een beetje op, waarna ze haar lepel door haar soep heen liet gaan. Ze zou zichzelf liever niet in zo’n situatie wagen. Een zachte glimlach speelde rond haar lippen toen hij zich hardop afvroeg of het wel zo verstandig was haar met een mes dicht bij zijn keel te laten. “Don’t you trust me?” vroeg ze terwijl ze een stukje brood pakte en deze kort in haar soep dipte, waarna ze het in haar mond stopte en hem vragend aankeek. “The only thing I could say is that I would really miss my cuddle buddy at night.” Voorzichtig keek ze naar hem op, waarna ze een zoveelste lepel uit haar soep kwam en de kom vervolgens oppakte, om het laatste beetje op te drinken. Vervolgens zette ze het weer neer en ging ze met haar hand langs haar mond. “When we get back to the island, I’ll make us more dinners like this.” Een belofte waar ze zich zeker aan wilde gaan houden, want dat betekende dat ze hier weer samen terug zouden komen – uiteindelijk.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op di apr 24, 2018 1:23 pmHeel veel zorgen maakte hij zich niet. De crew zou waarschijnlijk een poging doen om haar te provoceren, iets dat wellicht ook nog wel zou lukken gezien Skaði vrij licht ontvlambaar was. Toch was hij er zeker van dat ze zich wel kon redden. Als hij iets van haar wist, was het dat ze van zich af kon bijten. Dat had ze die allereerste dag al bewezen. Het was de reden geweest dat zijn aandacht überhaupt op haar was gevallen. Als ze niet zo’n scène had geschopt aan de haven die dag, hadden ze elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet. Dan had hij haar – en het vage gevoel dat ze hem bezorgde – nu moeten missen. Hij begreep niet echt wat hem bezielde. Wekenlang was hij boos op haar geweest en nu kon hij bijna niet stoppen met glimlachen. Elk woord dat ze sprak, deed zijn mondhoeken omhoogtrekken. Hij schudde zijn hoofd toen ze hem liet weten dat hij zijn status als haar menselijke kussen verkeerd bekeken had. Ergens wilde hij protesteren, maar hij zou liegen als hij zei dat hij het erg vond dat ze elke nacht haar weg naar hem toe vond. Het maakte hem niet uit dat hij op deze manier elke nacht een aantal keer wakker werd, zolang zij er maar was wanneer hij zijn ogen opende.

Om de huidige kok van zijn baan te beroven, leek haar niet zo’n strak plan. Hij grinnikte even om het beeld dat hij voor ogen kreeg: Skaði die achterna gerend werd op het dek door de oudere man. Ergens was het wel komisch, als je je niet bedacht dat hij haar waarschijnlijk echt wel wat aan wilde doen als ze zijn baan onder zijn neus vandaan haalde. Asher maakte de belofte aan zichzelf om haar dicht in de buurt te houden, gewoon voor de zekerheid. Hij zou het zichzelf niet vergeven als haar iets zou overkomen. Toen ze voorstelde om zijn baard onder handen te nemen, trok hij even een wenkbrauw op. Het was allemaal wel een beetje uit de hand gelopen de laatste tijd, dus heel veel kwaad kon het niet. Hij sprak zijn twijfels uit over hoe verstandig het was om iemand met een mes bij zijn keel te laten, waarop ze hem vroeg of hij haar niet vertrouwde, gepaard met het argument dat ze hem ’s nachts wel zou missen. “Cuddle buddy?” herhaalde hij geamuseerd. “Is that what we are to each other?” Het was iets waar ze het nooit echt over gehad hadden: wat het nou eigenlijk was tussen hen. Grotendeels omdat er niets kon zijn, hij was nog altijd getrouwd met iemand anders. Toch was het moeilijk te ontkennen dat ze veel meer waren dan gewoon twee mensen die het goed met elkaar konden vinden. Hij werkte nog een laatste stukje brood naar binnen, voordat Skadi’s stem de ruimte weer vulde. Hij keek haar even in stilte aan. “Might be a while before we get back,” liet hij haar vervolgens weten. Hij was er zo onderhand wel aan gewend om maanden van huis te zijn, iets dat voor Skaði misschien nog wel wennen zou worden. Asher duwde zijn lege soepkom wat naar achteren, als indicatie dat hij klaar was met eten. “So, you any good with a straight razor?” vroeg hij uiteindelijk. Erg veel zin in een kaaklijn vol scheerwondjes had hij namelijk niet.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op wo mei 02, 2018 11:31 am
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Eigenlijk had ze er niet eens bij stil gestaan dat ze hem zojuist haar cuddle buddy had genoemd. Haar wangen kleurden dan ook weer lichtelijk rood nadat hij geamuseerd haar woorden herhaalde en kort verbrak ze het oogcontact, om haar blik op het eten voor haar neus te richten. Haar ogen schoten weer omhoog toen hij zijn woorden vervolgde, met de vraag of dat was wat ze waren. Het was iets dat nooit hardop uitgesproken was. Tenminste, eerder deze ochtend had ze een poging gedaan tot, en dat was niet bepaald afgelopen zoals ze had gehoopt. “Maybe,” zei ze dan ook met een wat opgelaten glimlach, “you tell me what we are.” Ergens verwachtte ze niet dat hij er nu wel een goed antwoord voor zou hebben, gezien hij zich deze ochtend ook niet had kunnen uiten op die manier. Het voelde nog altijd naïef om te denken dat er ooit echt iets kon zijn tussen hen, ondanks dat ze zich geen raad zou weten mocht hij plots uit haar leven verdwijnen. De ring om zijn vinger bevestigde telkens weer dat hij van een ander was, iets wat misschien nog wel pijnlijker was dan de fysieke confrontaties die ze hadden gehad. Het besef dat hij nooit de hare zou zijn, omdat hij ergens in een ver oord zijn trouw had beloofd aan een ander. Bijna zou ze weer jaloers worden, maar zijn stem trok haar weer terug naar de realiteit.

Het zou een tijdje duren voordat ze weer terug op het eiland zouden zijn en daarmee zou ook haar belofte om vaker dit soort maaltijden voor hen te koken worden uitgesteld. “But we will be, eventually..” vulde ze hem aan op een wat zachtere toon, terwijl ze nog wat van het eten naar binnen werkte. Dit alles voelde plotseling zo huiselijk, alsof ze al jaren tegenover elkaar aan tafel zaten tijdens het avondeten. Ze rechtte haar rug en op hetzelfde moment duwde hij zijn lege soepkom van zich weg, waarna hij vroeg of ze goed was met een mesje. “I hope I am, but I’m confident in my own skills.” Met een geamuseerde grijns duwde ze haar stoel naar achter en kwam overeind, waarna haar ogen in de richting van de badkamer gingen. Het was misschien niet heel handig om het in deze kleding te doen, maar dat vergat ze voor het gemak maar even. “Take one of those chairs.” Skaði gebaarde naar één van de houten stoelen in de ruimte, waarna ze haar weg naar de badkamer vond. Daar eenmaal aangekomen zocht ze naar de juiste benodigdheden om zijn baard te trimmen. Een mesje en een bak met water om deze in schoon te maken. Rustig wachtte ze tot Asher en de stoel aan waren gekomen in de badkamer en hij erop plaats zou nemen. “I’ll be very, very careful,” zei ze, gevolgd door een zachte grinnik.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op wo mei 02, 2018 10:57 pmEr krulde even een geamuseerde grijns over zijn gezicht toen Skaði toch een soort van label op hun relatie had geplakt. Het was de eerste keer dat ze het onderwerp aansneden en Skaði leek direct een tikkeltje rood te kleuren.  Zodra hij de vraag stelde van wat er tussen hen was, had hij eigenlijk alweer spijt van die woorden. Wat het ook was, het was geen gesprek dat ze op dit moment zouden moeten hebben. Ze leken net uit een stormachtige periode te klimmen en om nu hun relatie te gaan zitten definiëren zou vast geen goede invloed hebben. Hij zou alles waarschijnlijk onderschatten, zoals hij vanochtend had gedaan, en daarmee zou hij haar waarschijnlijk opnieuw kwetsen. Iets dat hij de afgelopen tijd al vaak genoeg had gedaan.

Zoals hij ergens al verwacht had, werd de vraag naar hem toe gekeerd. Een vuil trucje wat ze wel vaker gebruikte, al kon hij het deze keer wel begrijpen. Ze wilde hoogstwaarschijnlijk geen herhaling van deze morgen. Toch bleef hij even stil, in de hoop dat hij een antwoord zou kunnen formuleren dat beide partijen enigszins tevreden kon houden. “Cuddle buddies sounds fine,” mompelde hij toen, waarna zijn ogen even naar de inhoud van zijn glas gingen. “For now.” Zijn antwoord bevatte de belofte van meer, al wist hij niet of hij dat ooit waar zou kunnen maken. Voor haar wilde hij het echter graag proberen. Op een zachtere toon vulde ze hem aan dat ze wel weer terug zouden komen hier, iets dat even een zwakke glimlach op zijn gezicht teweegbracht. “Already getting homesick before we even left?” merkte hij op. Ergens was hij blij met het miraculeuze feit dat hij haar hier thuis had laten voelen. Toch kampte hij zelf met de constante drang om van plek naar plek te gaan. Hij wilde koste wat het kost de deprimerende sleur ontlopen die bijna onvermijdelijk was wanneer je jezelf beperkte tot één plek. Of tot één iemand.

Uiteindelijk waren ze allebei uitgegeten en vertrok Skaði al naar de badkamer, op zoek naar een scheermes. Helemaal zeker van zijn zaak was hij niet, maar hij deed een poging haar te vertrouwen, iets dat hem nog redelijk leek te lukken. Per haar instructie nam hij een van de keukenstoelen mee naar de badkamer, waar hij rustig op ging zitten en toekeek hoe ze alle benodigdheden bij elkaar viste. Een sceptische grijns verscheen op zijn gezicht toen ze zei dat ze voorzichtig zou zijn. “When have you ever been careful?” reageerde hij met een opgetrokken wenkbrauw. Haar roekeloosheid was iets wat haar die eerste dag al gekenmerkt had. Niet dat hij het erg vond, het was immers die kant van haar geweest die zijn aandacht al die weken geleden had weten te trekken.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op do mei 03, 2018 3:40 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Zijn vraag of dit was wat ze van elkaar waren gingen haar gedachten weer kort terug naar eerder deze dag. Hoe ze verstrengeld in elkaar waren geraakt nadat hij haar een ontbijtje had gebracht. De manier waarop hij naar haar had gekeken had ervoor gezorgd dat haar hart sneller was gaan kloppen. Het was dezelfde manier waarop hij die ene avond had gekeken, toen het ook bijna tot een bepaald punt was gekomen. Op de één of andere manier leken ze niet verder te kunnen komen dan dat ene punt. De eerste keer werden ze op een ruwe wijze gestoord en dit keer was ze dichtgeklapt nadat hij die drie woorden niet terug kon zeggen. Het enige wat ze nodig had was een bevestiging dat hij niet uitgekeken zou raken op haar wanneer ze zichzelf zou openstellen voor hem. Die kleine verzekering dat hij niet was zoals elke andere man die haar op die manier had aangekeken, dat hij niet alleen om haar lichaam gaf, maar ook om wie ze was. Skaði had alles voor hem over, anders had ze het eiland allang verlaten. Hun relatie was niet altijd even rooskleurig geweest en er waren genoeg momenten waarop elk normaal persoon er een punt achter zette, maar ze leek het op de één of andere manier niet te kunnen.

Ergens was ze bang dat het gesprek weer een nare wending zou nemen nu ze op dit onderwerp waren uitgekomen. Ze was bang dat hij weer een norse blik op zijn gezicht zou toveren en het moment verpest zou worden, waarna ze weer in dezelfde sleur terecht zouden komen als de weken hiervoor. Hij mompelde dat het prima klonk, waarna ze haar blik ook maar naar beneden richtte. Voor een moment was er een verbaasde blik in haar ogen toen hij er nog twee woorden aan toevoegde. For now. Skaði keek hem kort aan, waarna ze besloot het te laten voor wat het was. De tijd zou het leren. Wie weet waren ze morgen wel klaar met elkaar en vertrok hij alsnog zonder haar, maar misschien pakte het allemaal wel heel anders uit. Haar mondhoeken trokken weer wat omhoog en ze haalde luchtig haar schouders op. “I don’t know, maybe, yes.” Haar ogen gingen kort de kamer door. Ze hadden veel meegemaakt in dit huis en ergens zou ze het wel gaan missen. Het was een plaats waar ze zich veilig was gaan voelen, een plaats die ze was gaan zien als haar thuis. Hun thuis. In dit huis was het allemaal begonnen en ergens was ze dan ook bang voor wat er zou gebeuren als ze zich naar zijn schip zouden verplaatsen. Haar onzekerheden probeerde ze echter verborgen te houden, ze wilde het moment niet weer verpesten.

Haar onzekerheden verdwenen toen ze waren uitgegeten en ze alvast naar de badkamer wandelde, om daar de benodigdheden te zoeken die ze zo ging gebruiken voor het trimmen van zijn baard. Ze had zich weer iets meer weten te ontspannen en keek geamuseerd toe hoe hij op de stoel ging zitten die hij mee had genomen vanuit de keuken. “I’m always careful,” merkte ze quasi-beledigd op terwijl een zachte grinnik haar mond verliet en ze kort naar het scheermes keek. Ze legde het mes naast zich neer en liet haar handen naar haar jurk gaan, die ze aan bijde kanten iets omhoog hees zodat haar blote benen zichtbaar waren, waarna ze zich op zijn schoot positioneerde. “That will do,” merkte ze op terwijl ze hem vanonder haar wimpers aankeek en zwakjes glimlachte. Vervolgens reikte ze weer naar het scheermes en kantelde ze haar hoofd een beetje, zijn baard bestuderend. “Where to start..” Ondertussen ging haar vrije hand door zijn lange haren heen, waarna deze langs zijn nek afdwaalde naar zijn kaaklijn, om vervolgens voorzichtig het mes omhoog te brengen en te beginnen met het bijwerken van zijn uit de klauwen gegroeide baard.
notes: dress
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo mei 06, 2018 3:02 amBipolair was een understatement. Het ene moment hadden ze knallende ruzie en het andere moment spraken ze tegen elkaar alsof ze een getrouwd koppel waren. Het maakte het moeilijk voor hem om vast te stellen wat ze nou waren. Dan kwam er ook nog het feit dat hij een buitenechtelijke affaire met haar had en ook dat maakte het allemaal niet makkelijker. Het definiëren van hun relatie was kortgezegd lastig en na vanochtend wilde hij ook zeker niet te hard van stapel lopen. Ze had gezegd dat ze van hem hield, iets dat bij hem als een sloopkogel had ingeslagen, voornamelijk omdat hij nog niet zover was. Hoe kon ze zoiets zeggen nadat ze wekenlang constant ruzie hadden gehad? Misschien was het feit dat ze die rampzalige weken overleefd hadden wel het bewijs dat hun relatie stand kon houden, ook door lastige tijden, al durfde hij het daar nu niet op te gokken. Wat als het altijd zo zou zijn? Hij zou haar absoluut niet kwijt willen, maar hij wist ook zeker dat hij zichzelf niet constant door een periode zoals de afgelopen weken wilde sleuren. Gedachten die hij allemaal voor zichzelf zou houden, om de vrede tussen hen maar te bewaren.

Met enige finesse, althans dat hoopte hij, wendde hij het gesprek af. Hij nam genoegen met het label dat ze op onserieuze manier aan hun relatie had gehangen, voor nu. Misschien zou het wel minder worden, misschien wel meer. Asher wist in ieder geval wel waar hij op hoopte, maar alleen de tijd zou een antwoord kunnen geven op de vraag of ze überhaupt nog een kans maakten. Even liet hij een glimp van een glimlach zien toen ze een soort van toegaf dat ze het hier toch wel zou missen. Asher was het daar niet volledig mee eens. Over de jaren heen leek de villa alleen nog maar meer vervelende herinneringen te huizen. Hij kon het lichaam van Seton dan ook nog praktisch zien liggen op de houten vloer in de woonkamer. Een beeld dat hij hoogstwaarschijnlijk nooit meer van zijn netvlies zou krijgen. De goede dingen die hier waren gebeurd, leken hem in de meeste gevallen totaal te ontgaan. Eenmaal in de badkamer aangekomen, had hij het gevoel de lading van hun vorige gesprek gedeeltelijk ontvlucht te zijn. Misschien dat ze het er ooit weer eens over zouden hebben, al was die kans klein. Het was hem met de tijd wel duidelijk geworden dat communicatie voor hen beiden niet bepaald een sterk punt was. Ze deden zich allebei graag sterker voor dan ze waren en uiteindelijk duwde dat hen richting hun eigen breekpunt. Even keek hij Skaði ongelovig aan toen ze durfde te pleiten dat ze altijd voorzichtig was. “Liar,” zei hij met een grijnsje. De eerste dag al had ze haar leven ongeveer tien keer op het spel gezet, dus voorzichtig kon hij haar zeker niet noemen. Misschien dat ze wat bedachtzamer zou zijn als het om hem ging, tenminste dat hoopte hij op dit moment. Zijn blik werd op haar jurk gefixeerd toen ze deze optilde om vervolgens op zijn schoot te komen zitten. Skaði zelf leek uiterst tevreden met deze positie, maar het intieme fysieke contact duwde Asher met gemak over het randje. Hij voelde zijn hartslag dan ook plotseling omhoogschieten en legde zijn handen intuïtief op haar heupen. Terwijl Skaði het mes weer oppakte en zich op zijn baard richtte, was Asher’s aandacht op iets volkomen anders gericht. Hardop vroeg ze zich af waar ze moest beginnen, waarna ze haar hand door zijn haar liet gaan. “You’re making it very hard for me to sit still right now,” liet hij haar op een lage, enigszins rauwe toon weten. Nu was het niet bepaald moeilijk om Asher op deze manier te prikkelen, maar Skaði leek haar best niet eens te hoeven doen.


Gesponsorde inhoud

[M] Heartstrings - Pagina 6 Empty Re: [M] Heartstrings

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum