welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo mei 06, 2018 11:56 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Er was één ding waar Skaði spijt van had gekregen zodra de woorden over haar lippen waren gekomen, namelijk de verklaring dat ze van hem hield. Ze had geen idee waarom ze de woorden juist op dat moment had gezegd, waarom ze deze überhaupt had gezegd. De brunette voelde zich schuldig voor het verpesten van het moment wat voor even zo perfect had geleken. Hoe hij met een ontbijtje aan was komen zetten en daarna de manier waarop hij naar haar gekeken had. Nadat hij haar woorden had ontweken was ze dichtgeklapt en had hem met deze houding afgewezen. Het was het perfecte moment geweest, of tenminste, dat had het kunnen zijn. Hun nieuwe start.

Quasi-beledigd keek ze hem aan zodra hij haar uitmaakte voor een leugenaar. Ze wist van zichzelf dat ze inderdaad niet de meest voorzichtige persoon was, iets wat ze nooit echt had verborgen. Haar keuzes waren negen van de tien keer impulsief en gebaseerd op wat op dat moment het beste leek, met de toekomst hield ze vaak weinig rekening. Toch zou ze nooit zo roekeloos doen in de buurt van zijn keel met een mes. “I’m not a liar, I’m a very honest person.” De speelse grijns die rond haar lippen speelde vertelde toch eigenlijk wel iets heel anders. Niet dat ze alles bij elkaar loog, maar nog altijd om het feit dat ze hem wijs probeerde te maken dat ze altijd voorzichtig was. Omdat ze wel uren door zouden kunnen gaan besloot ze dat het tijd was om wat aan zijn baard te doen, immers moesten straks de spullen voor de reis nog worden ingepakt. Ze zou een aantal voorwerpen voor haar alchemy op moeten zoeken, gezien haar spullen verspreid over het hele huis waren geraakt. Skaði had zich op zijn schoot gewerkt en fatsoeneerde nog kort de jurk die ze op had getrokken in het proces – niet de meest handige kledingkeuze, maar goed. Ze pakte het mes in haar handen en bekeek zijn kaaklijn even, twijfelend waar ze moest gaan beginnen. Haar gedachten werden hardop uitgesproken terwijl ze met haar slanke vingers door zijn haren heen ging, iets wat een veel te vertrouwd gevoel leek, op de één of andere manier. De handen die op haar heupen rustte leken er perfect te passen en haar mondhoeken waren tevreden omhoog getrokken. Bij zijn woorden trok ze zichzelf iets meer terug zodat ze hem weer aan kon kijken, een geamuseerde blik in haar ogen. “Do you want me to sit on the edge of the tub, then?” vroeg ze hem terwijl ze hem afwachtend aankeek. Het zou haar verbazen als hij in zou stemmen met dat voorstel. “But maybe you should just try your best to sit still, we don’t have all the time of the world.” Plagend keek ze hem nog even aan, waarna ze zijn kin vastpakte en deze omhoog forceerde zodat ze verder kon gaan met zijn keel. Voorzichtig liet ze het mes langs zijn keel gaan, terwijl ze met uiterste preciezie de lengte van zijn baard wat terugdrong. Toen ze een stukje gedaan had trok ze zichzelf weer wat terug, om met haar vingers langs zijn kaaklijn en keel te strijken om zo de losse haartjes weg te poetsen. “I don’t want to make it too short though, I like your beard.” Met een onschuldige glimlach keek ze hem aan, dat was immers geen geheim.
notes: dress
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op ma mei 07, 2018 1:40 amAsher keek onschuldig weg toen ze hem een beledigde blik gaf. Hij had toch wel gelijk, al zou hij het op dit moment niet verder inwrijven. Het zou toch weinig zin hebben, want Skaði zou het ongetwijfeld blijven ontkennen, zoals ze nu al deed. Ze verzekerde hem er deze keer van dat ze geen leugenaar was, in tegendeel, ze was goudeerlijk. Daar moest hij dan wel weer mee eens zijn. Als er tussen hen tweeën namelijk iemand niet constant de waarheid sprak, was hij het wel. Gelukkig bleef meer dan de helft van zijn leugens vaak netjes onder de radar, dus heel veel zorgen hoefde hij zich wat dat betrof niet te maken. Nog niet.

Dat ze recht bovenop hem kwam zitten, had hij even niet aan zien komen. Het was dan ook een onaangename verrassing dat zijn hartslag ineens omhoog leek te schieten en hij bekropen werd door hetzelfde gevoel als vanochtend. Zijn handen eindigden onbewust op haar heupen om haar rondingen daar enigszins te verkennen en hij deed zijn best om zichzelf een halt toe te roepen. Zoals gewoonlijk liep zijn lichaam weer mijlenver voor op zijn gedachten en hij wilde liever geen herhaling van vanochtend. Hij had die drie godvergeten woorden namelijk nog steeds niet uit zijn mond weten te krijgen. En zolang dat niet gebeurde, was dit even geen optie. Bij gebrek aan beter ademde hij even diep uit, om haar vervolgens te vertellen dat ze het hem zo niet bepaald makkelijk maakte. Natuurlijk leek ze geamuseerd door de hele situatie. Zo onderhand was hij er namelijk ook wel achter dat ze het wel leuk vond om hem op deze manier het leven zuur te maken. Ze vroeg of hij wilde dat ze ergens anders ging zitten. Nee, maar het was waarschijnlijk wel een goed idee. Na al die jaren was zelfbeheersing nog steeds niet zijn sterkste kant. Toch beet hij even bedenkelijk op zijn lip en schudde zijn hoofd. Ze suggereerde dat hij zijn best maar moest doen om te blijven zitten, er was immers nog meer dan genoeg te doen voor morgen. Asher liet even een verslagen zucht horen. “Just make it quick,” mompelde hij, terwijl ze zijn kin vastpakte. De manier waarop ze zijn kaak omhoog forceerde, maakte het allemaal niet beter. Hij huiverde even toen hij het vlijmscherpe staal over zijn keel voelde gaan. Ondanks dat hij haar vertrouwde, voelde het niet bepaald geruststellend. Skaði leek behoorlijk gefocust op haar taak en dat wilde hij graag zo houden, dus hield hij voor het gemak maar even zijn mond. Uiteindelijk trok ze zich weer een beetje terug om haar werk te inspecteren en Asher kon het niet laten om opgelucht te zijn toen ze aangaf het er niet allemaal af te willen halen. “Good. I will look fourteen years old if you shave it all off,” liet hij haar weten. Hij kon zich eigenlijk niet herinneren wanneer hij voor het laatst compleet geschoren door het leven was gegaan. “Just do with it whatever you want. I’m all yours,” voegde hij eraan toe, niet wetend of die laatste drie woorden alleen op zijn baard duidden.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op do mei 10, 2018 1:28 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Met uiterste preciezie ging ze met het vlijmscherpe mes over zijn keel. Voor de zekerheid hield ze zijn kin vast, zodat hij geen onverwachtse bewegingen kon maken die haar op zouden schrikken. De brunette was er niet op uit om hem pijn te doen, dus nam ze het zekere maar voor het onzekere. Het duurde eventjes voordat ze een groot deel gedaan had, waarna ze zich terug trok om te kijken hoe het stond. Een kleine grijns kroop op haar gezicht, waarna ze hem vertelde dat ze niet van plan was de hele baard weg te halen. “A goodlooking fourteen year old, though,” merkte ze op waarna ze nog wat haartjes van zijn gezicht streek. Een geamuseerde blik verscheen in haar ogen toen hij haar vertelde dat ze ermee kon doen wat ze wilde. I’m all yours. Haar gezicht was nog altijd dichtbij die van hem en voor een kort moment voelde ze een drang naar boven komen borrelen, maar zo snel als deze gekomen was drukte ze het weer weg. “Be careful with what you say,” merkte ze grinnikend op terwijl ze zijn gezicht bijdraaide zodat ze aan de andere kant verder kon, iets wat ook niet lang duurde. Ze leek het onder de knie te krijgen en uiteindelijk trok ze zich definitief terug. “You look a bit more civilized now.” Het mes legde ze naast zich neer, terwijl ze haar ogen op zijn haar richtte, waar misschien ook nog wel wat af kon.
notes: dress
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op do mei 10, 2018 2:06 pmIn eerste instantie hield hij haar nauwlettend in de gaten, maar uiteindelijk realiseerde hij zich ook wel dat ze hem geen pijn zou doen. Niet expres, tenminste. Hij liet haar in stilte haar gang gaan en vond het op een gegeven moment bijna rustgevend. Bijna. Het feit dat ze zo op zijn schoot zat geparkeerd, was namelijk een beetje frustrerend. Hij keek haar even rechtstreeks aan terwijl ze naar haar werk keek en haar opmerking deed hem even grinniken. “That sounds wrong,” liet hij haar weten, terwijl hij even licht met zijn hoofd schudde. Hij had niet helemaal nagedacht over de consequenties van zijn volgende woorden. I’m all yours. Helemaal waar waren ze namelijk niet. Ze vertelde hem dan ook dat hij voorzichtig moest zijn met wat hij zei. Asher hield zich vervolgens wijselijk stil terwijl ze verder ging aan de andere kant van zijn gezicht. Toen ze klaar was streek hij even kort door zijn baard met zijn eigen hand om de lengte te checken en ergens was hij verbaasd om uit te vinden dat het allemaal in orde was. “I suppose a thank you is in order,” zei hij toen, waarna zijn hand weer naar beneden ging. Deze kwam 'per ongeluk' onder haar jurk terecht, op haar blote bovenbeen. Hij kon het namelijk niet laten.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op do mei 10, 2018 2:57 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Het was niet de eerste keer dat ze een mes gebruikte, maar wel de eerste keer dat ze deze gebruikte om iemands baard ermee te trimmen. Echter leek het haar steeds gemakkelijker af te gaan, waardoor het ook niet lang duurde voordat ze helemaal klaar was. Haar mondhoek trok speels omhoog bij zijn opmerkingen dat haar woorden nogal fout klonken, iets wat ze zelf ook pas gehoord had nadat ze waren uitgesproken. “You started it,” grijnsde ze terwijl ze het mes naast zich neerlegde, een teken dat ze klaar was. Zodra ze zijn hand op haar bovenbeen voelde keek ze hem vanonder haar wimpers aan. Ze kon er weinig aan doen dat hij, met zijn aanrakingen, haar hartslag op hol kon laten slaan. Ondanks dat ze hem eerder deze dag had afgewezen, voelde het alles behalve onaangenaam. Zacht beet ze dan ook op haar onderlip, een typisch trekje wat ze wel vaker vertoonde, zeker in dit soort situaties. “Am I only getting a ‘thank you’ from you today?” vroeg ze op een wat zachtere toon, immers was haar gezicht toch al dicht bij die van hem en waren er geen andere bronnen van geluid in het huis.
notes: dress
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op do mei 10, 2018 3:15 pmHet beeld van Skaði die Seton hardhandig in stukken hakte, kwam in eerste instantie vrij levendig voor zijn ogen hangen zodra ze het mes op had gepakt. Toch was ze een stuk voorzichtiger met hem, iets wat hij wel wist te waarderen. Hij zat er niet echt op te wachten dat ze hem opnieuw aan elkaar moest hechten. Het mes kwam uiteindelijk weer naast hen te liggen en Asher was zowaar blij met het behaalde resultaat. Misschien moest hij haar dit vaker laten doen. Ondertussen kon hij het niet laten om zijn hand onder haar jurk te laten verdwijnen. De blik die ze hem gaf maakte het allemaal niet veel makkelijker voor hem, vooral niet toen ze ook nog eens zachtjes op haar onderlip beet. Een trekje waar hij de afgelopen maanden erg van was komen te houden. Er was even een glimp van een grijns op zijn gezicht te zien toen ze vroeg of ze alleen een bedankje zou krijgen. “There is something else I can think of,” zei hij op een lage, zachte toon. Drie keer raden wat dat was. Hij overbrugde de korte afstand tussen hun gezichten en zette zijn lippen op de hare, terwijl zijn hand over haar bovenbeen omhoog streek. Hij kon geen genoeg van haar krijgen.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op do mei 10, 2018 4:17 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Bij het zien van het mes wat ze gebruikte voor het trimmen van zijn baard kon ze het niet helpen terug te denken aan de dingen die ze op hun kerfstok hadden. Het was die eerste dag al begonnen, met de moord op één van zijn kapiteins. Ze waren onbekenden geweest van elkaar, het was haar grote kans geweest om te ontsnappen, maar ze had het niet gedaan. Dan waren er nog de crewleden van Seton, waar ze ook mee hadden afgerekend in de taveerne. Ze kon zich nog herinneren hoe Asher zijn mensen het bevel had gegeven de straf uit te voeren nadat ze haar oordeel had uitgesproken. Ergens vroeg ze zich af of ze nog meer van dit soort dingen mee gingen maken. Het meest correcte duo waren ze in elk geval niet. Beide leken geen moeite te hebben met geweld en het maakte niet echt uit of dit nu tegen anderen of tegen elkaar was. De hand die subtiel op haar bovenbeen was geplaatst zorgde ervoor dat deze duistere gedachten weer wat wegebte en hij haar aandacht opeiste. Een vage grijns sierde haar lippen nog altijd, maar zwakte wat af toen hij zijn lippen op de hare plaatste. Vrijwel automatisch legde ze haar armen losjes over zijn schouder heen, waarna ze genoot van het gevoel om hem zo dicht bij haar te hebben. Het was nog altijd de vraag hoe ze zo verslaafd aan hem had kunnen raken.
notes: dress
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op do mei 10, 2018 4:50 pmHaar armen kwamen zachtjes over zijn schouders te liggen en zijn hartslag ging omhoog bij het idee dat ze hem weer toeliet. Na de talloze ruzies, na het ongemak van vanochtend. Het leek nu even niet meer uit te maken. Hij had zich ongetwijfeld ellendig gevoeld de afgelopen weken en had het gevoel gehad vast te zitten in een bodemloze put, maar op dit soort momenten leek het het allemaal waard te zijn. De vraag was alleen hoe lang ze dit vol zouden blijven houden. Na enkele seconden trok hij zich weer terug en kneep even zachtjes in de zachte huid van haar bovenbeen. Het liefst zou hij de jurk nu van haar lijf scheuren en haar meenemen naar de slaapkamer, maar hij wist zich in te houden. In stilte bestudeerde hij haar gezicht voor enkele seconden en vroeg zich af hoe het kon dat ze nog steeds hier was, bij hem. “I’m afraid we’re never going to get to packing like this,” zei hij zachtjes. Hij had het grootste deel van zijn spullen eigenlijk al klaarliggen, gezien hij eerst van plan was geweest zonder haar te vertrekken. Een gedachte die zijn maag een beetje om deed draaien. “Are you bringing the dress?” vroeg hij vervolgens met een grijns op zijn gezicht, terwijl zijn hand even over de stof streek. Hij wilde namelijk ook in Brightwater Keep met haar pronken, voor zover dat mogelijk was met Zypha in de buurt. Niet dat haar aanwezigheid hem echt tegen zou houden.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op do mei 10, 2018 7:53 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
En zelfs nu, na alles wat er de afgelopen weken gebeurd was, zorgde zijn aanwezigheid ervoor dat ze een vreemd gevoel in haar onderbuik kreeg. Opnieuw werd ze eraan herinnerd hoe gek ze op hem was, hoeveel ze om zijn gezelschap was gaan geven in haar periode op het eiland. Toen hij zich terug trok leunde ze lichtjes met haar voorhoofd tegen de zijne, terwijl ze haar mondhoek iets omhoog trok toen ze voelde hoe hij in haar bovenbeen kneep. Haar armen hingen nog altijd losjes over zijn schouders, terwijl de toppen van haar vingers tegen zijn rug aan rustte. Hij merkte op dat ze op deze manier nooit toe zouden komen aan het inpakken van hun spullen. “We’ll have enough time for that,” mompelde ze, nog altijd iets in de ban van het moment wat ze net hadden gedeeld. Uiteindelijk trok ze haar hoofd weer wat terug, maar ze bleef nog altijd op zijn schoot zitten. Bij zijn vraag of ze de jurk mee zou nemen keek ze kort naar beneden, hoe zijn vingers over de fijne stof streken. “If you want me to, I could, maybe.” Nog eventjes bleef ze zitten, waarna een zachte zucht over haar lippen rolde en ze zichzelf overeind hees. Kort bleef ze staan, om hem de gelegenheid te geven om ook overeind te komen, waarna ze met haar hand naar die van hem reikte.
notes: dress
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op do mei 10, 2018 9:12 pmAsher haalde diep adem terwijl hij haar even in stilte aankeek. Misschien zouden ze een dezer dagen weer in hun oude patroon terugvallen en elke avond opnieuw knallende ruzie hebben. Hun relatie was instabiel, op zijn minst, vandaar dat hij zoveel mogelijk waarde probeerde te hechten aan momenten zoals deze. Wie wist zou hij haar morgen niet meer zo in zijn armen kunnen houden als nu. Ze merkte op dat ze nog meer dan genoeg tijd zouden hebben om in te pakken, blijkbaar was hij niet de enige die van het moment wilde genieten. De afstand tussen hen werd weer groter, maar ze maakte nog geen aanstalten om van hem af te komen. Het antwoord op zijn vraag of ze de jurk mee zou nemen, deed hem even glimlachen. “I’d love to see you in it again,” zei hij, terwijl hij nog een blik over haar heen wierp. “You look phenomenal.” Skaði kwam uiteindelijk overeind en Asher volgde haar. Haar hand werd naar hem uitgereikt en deze pakte hij even vast. Hij voelde immers de constante neiging om haar op iedere manier aan te raken. “I’m gonna take a bath. Get rid of these loose hairs,” mompelde hij vervolgens. Vervolgens verscheen er een lichte grijns op zijn gezicht. “Wanna join?”


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op vr mei 11, 2018 1:11 am
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Een twinkeling was in haar ogen te zien toen hij bevestigde dat hij haar best nog eens in deze jurk wilde zien. Ze vroeg zich af wat hij van plan was, gezien het haar niet echt handig leek om in een jurk op zijn schip rond te lopen. Hij ging verder met het becomplimenteren van het kledingstuk wat ze droeg en een vage grijns kroop weer op haar gezicht. “Stop it, you’re going to make me blush.” Ze voelde aan de hitte op haar wangen dat ze dat al enigszins deed, te laat. Asher deelde mee dat hij een bad zou nemen, waarna hij vroeg of ze hem daar gezelschap zou komen houden. “I don’t know if..” ze staakte haar eigen woorden bij het aanblik van de grijns die op zijn gelaat te zien was, “if I would be able to get out of this dress by myself.” Haar mondhoek trok speels naar boven terwijl ze de keuze had gemaakt om haar zin af te breken en op een andere manier te vervolgen. Ze wist inderdaad niet of het wel zo’n goed idee was om bij hem in bad te kruipen, al was er niet echt iets anders wat ze liever zou willen doen. Het moment was perfect en ze genoot er met volle teugen van dat ze zo dicht bij hem kon zijn zonder heel specifiek op haar eigen woorden te moeten letten. Ruzie maken was vermoeiend en ze was blij dat het voor een keer goed leek te gaan. Dat wilde ze zo houden ook.
notes: dress
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op vr mei 11, 2018 1:35 amSkaði kon werkelijk alles aantrekken en hij zou haar hoogstwaarschijnlijk alsnog het mooiste wezen op aarde vinden, maar het feit dat ze zich vanavond volledig had uitgedost, puur en alleen voor hem, voelde toch bijzonder goed. Het was iets dat ze naar zijn mening wel vaker mocht doen, al waardeerde hij het ook enorm wanneer ze in niets anders dan zijn shirt door het huis paradeerde. Het leek zo natuurlijk en op dat soort momenten had hij het gevoel dat ze al jaren bij elkaar waren. Zijn complimenten werden haar te veel en ze vertelde hem dat hij moest stoppen. Te laat, want haar wangen waren al lichtelijk roodgekleurd. “Maybe that’s exactly what I’m trying to do,” liet hij haar grijnzend weten. Vervolgens kwam hij omhoog en gaf aan een bad te willen nemen. In een opwelling vroeg hij of ze mee zou willen, waarop ze in eerste instantie wat twijfelachtig reageerde. Net op tijd wist ze haar zin echter om te buigen. “I’m sure I’ll be able to help you with that,” reageerde hij, waarna hij langzaam aanstalten maakte om het bad te vullen en zich vervolgens richting Skaði te draaien om haar uit haar jurk te helpen. Hij liet zijn vingers even over haar ontblootte schouder gaan voordat hij de rits langzaam naar beneden trok. Verleiding was toch iets moeilijker te weerstaan wanneer het vlak voor je stond.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op vr mei 11, 2018 8:38 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
De brunette deed haar best om streng te klinken wanneer ze hem zei dat hij moest stoppen met het geven van complimenten, voordat ze nog zou gaan blozen. Echter voelde ze zelf ook wel dat haar wangen alweer iets aan het gloeien waren, een fenomeen wat alleen Asher teweeg leek te kunnen brengen. Normaal boeide het haar vrij weinig wat anderen van haar vonden, maar bij hem lag dat toch net een tikkeltje anders. Hij vertelde haar dat dat misschien wel precies zijn doel was geweest, waarop ze hem afkeurend aankeek, al was het wel duidelijk dat ze haar brede glimlach moest inhouden. Na nog eventjes te blijven zitten op zijn schoot was ze dan toch overeind gekomen, waarna hij vroeg of ze hem zou joinen in het bad. Skaði had het idee bijna afgewezen, maar besloot last minute om haar zin strategisch aan te passen, waardoor ze ingestemd had. Ze had geen idee of het verstandig was en of hij dingen van haar zou verwachten, maar er was ook een deel van haar die het alles behalve erg vond. Ze had zich niet voor niets zo uitgedost voor hem. Haar mondhoek trok lichjtes omhoog en ze draaide wat bij, om vervolgens haar ogen te sluiten toen hij de rits op een moordend tempo naar beneden trok. Langzaam liet ze de jurk over haar schouders glijden, waarna ze zich weer naar hem omdraaide en het kledingstuk op de grond liet zakken. Voor een moment haakte ze haar ogen in die van hem, om daarna langs hem heen te stappen en zich in het bad te laten zakken. Wie weet zou hij anders, als ze daar nog langer was blijven staan, weer de drang krijgen om impulsieve dingen te doen. Zin in een zelfde sfeer als deze ochtend had ze niet.
notes: dress
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op vr mei 11, 2018 10:27 pmSoms verbaasde hij zich over het effect dat hij op haar kon hebben. Ze was absoluut niet op haar mondje gevallen en zeker niet bang om hem op zijn plek te zetten wanneer dat nodig was, maar nu stond ze zowaar blozend voor hem. Ze leek ineens zo breekbaar en hij wist dat hij zo’n beetje de enige persoon was die haar zo zou mogen zien. Hij hoopte dan ook dat hij de enige zou blijven. Zijn mondhoeken waren bijna niet naar beneden te krijgen terwijl hij naar haar keek. Of het zo’n goed idee was om haar mee te vragen in bad viel te betwijfelen. Het kwam gevaarlijk dichtbij het scenario van vanochtend, maar Asher vond de verleiding maar moeilijk te weerstaan. Na het bad volgelopen te laten hebben, hielp hij haar langzaam uit haar jurk. Natuurlijk nam hij zijn tijd, hij wilde haar immers op elke manier mogelijk dwarszitten. Zodra ze zich omdraaide en de jurk de vloer raakte, verdween zijn kleine beetje geduld echter ook vrij snel. Zijn ogen werden naar beneden getrokken en hij voelde hoe zijn hart in zijn borstkas begon te bonken. Voor hij naar haar uit kon reiken, draaide ze zich alweer om en liet ze zich in het bad zakken. Asher keek haar even verbouwereerd na, voordat hij zelf ook in beweging kwam. Hij ontdeed zich van zijn kleren en voegde zich even later bij haar. Het water was behoorlijk warm en hij voelde zich dan ook meteen behoorlijk ontspannen. Een vermoeide zucht verliet zijn keel terwijl hij tegen de badrand aanleunde en zijn ogen even dichtdeed. “Is it too late to cancel everything and just stay here?” mompelde hij. Asher keek er niet bepaald naar uit om weer dagen vast te zitten op een schip en al helemaal niet om Zypha weer te moeten confronteren.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

op zo mei 13, 2018 4:47 pm
she's all alone in a sea of stars
and i would never grow tired of her
Het duurde eventjes voordat hij uitgevogeld leek te hebben hoe de rits op haar rug werkte, wat er alleen maar voor zorgde dat haar hartslag nog iets omhoog ging. Uiteindelijk kon ze zich weer omdraaien en zakte de jurk naar beneden. Haar ogen waren op die van hem gericht en ze zag hoe deze naar beneden afdwaalde. Misschien was de manier waarop ze hier voor hem stond nog net iets te confronterend, waardoor ze zichzelf al in het bad had laten zakken voordat hij een actie kon ondernemen. Kort keek ze nog zijn kant op, hij leek iets verbaasd te zijn, maar richtte haar ogen toen al snel weer op het stomende water. Ze hoopte dat hij het begreep.

Skaði kon het niet laten om toch nog zijn kant op te blikken toen hij zich ook ontdeed van zijn kleding. Ondertussen bonkte haar hart nog altijd in haar keel, terwijl ze haar rug lichtjes tegen de rand van het bad aan liet komen. Haar benen had ze wat opgetrokken, zodat er tegenover haar nog genoeg ruimte zou zijn voor hem om plaats te nemen. Terwijl hij zich tegenover haar liet zakken richtte ze haar ogen op haar knieën, waar het water lichtjes tegenaan klotste. Bij het horen van de zucht keek ze weer omhoog. “It probably is..” mompelde ze met een vage glimlach en ze snoof zachtjes, waarna ze haar vingers wat afwezig over het wateroppervlak liet gaan. “That one on your leg. It became a nasty scar.” Skaði keek hem vanonder haar wimpers aan, niet goed wetende wat ze anders moest doen. Het voelde gewoon nog een beetje onwennig, alle sprongen die ze vandaag hadden genomen.
notes: dress
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
Gesponsorde inhoud

[M] Heartstrings - Pagina 7 Empty Re: [M] Heartstrings

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum