welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Camyla Vaele
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 27
IC posts : 18

Character sheet
Age: 61
Occupation: Vintner
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Save Water, Drink Wine (open)

op zo jan 28, 2018 6:44 pm
CAMYLA VAELE


Ondanks het feit dat ze niet in Brightwater Keep opgegroeid was noch vandaag kwam, voelde Camyla zich hier als een vis in het water. De stad en haar inwoners kende ze op haar duimpje en niets wat hier gebeurde ontging haar. Haar werkers fluisterden haar maar al te graag dingen toe die zo nu en dan van grote waarde waren. Zo had ze al een aantal noemenswaardige handelaren weten te ontmaskeren die niet altijd geheel binnen de lijntjes gekleurd hadden. Gelukkig stond daar vaak wel iets tegenover in de vorm van geld. Niet dat ze dat ooit tekort kwam, want kapitaal had ze genoeg.

De oudere vrouw stapte via de loopplank van een van haar schepen af. Ze had een bezoekje aan Cois geschonken om daar een flinke voorraad wijn in te slaan. De vele gasten die ze ontving in haar villa konden natuurlijk niet uitdrogen door een gebrek aan dit druivensapje. Daarnaast hield ze zelf ook wel van een glas. Volgens sommigen hield het je jeugdig en dat was wel iets wat haar aantrok. Terwijl haar dienaren bezig waren met het uitladen van het schip, bevond Camyla zich alweer richting haar vertrekken. Gelukkig stond paard en wagen al klaar voor haar die haar naar de villa zou brengen. Ze moest er niet aan denken om dat hele stuk te lopen.
Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op wo jan 31, 2018 12:22 amHet voelde altijd een beetje dubbel wanneer hij voor het eerst in tijden weer voet aan wal zette in Brightwater Keep. Hij was altijd ontzettend blij om zijn dochtertje weer te zien, al voelde het tevens behoorlijk slecht wanneer hij zag hoeveel ze alweer was gegroeid. Een extra indicatie van hoe weinig tijd hij wel niet aan zijn eigen familie besteedde. Het weerzien van Zypha ging daarnaast ook nooit geheel vlekkeloos. Het was alsof hij een mijnenveld opliep zodra het huis binnenkwam. Alles wat haar niet aanstond, kon regelrecht leiden naar een explosieve ruzie. Meestal had ze nog wel het geduld om te wachten tot Cres in bed lag.

Dat was dan ook de reden dat hij de thuisbasis grotendeels vermeed. Hij maakte er een punt van om zijn hele dag vol te plannen met arbitrair overleg en de rest van de tijd hing hij rond in de haven of in een van de taveernes in de stad. Vandaag was dan ook geen uitzondering. Hij had een meeting gehad met zijn cartograaf, waarbij ook een aantal biertjes achterover waren getikt. Over de jaren had hij echter ook een redelijke tolerantie opgebouwd, dus heel veel merkte hij niet van de effecten. Nadat de meeting ten einde was gelopen, was het de vraag waarmee hij zich nu weer bezig zou moeten houden. Op de schepen was het meeste werk al gedaan en het was - zelfs voor hem - nog een tikkeltje te vroeg om zich al lam te gaan zuipen in één van de kroegen.

Zijn redding kwam in de vorm van zijn eigen schoonmoeder. De vrouw stapte van één van haar schepen af en zocht direct de weg naar een koets die ongetwijfeld voor haar en voor haar alleen was geregeld. Bedenkelijk keek hij even naar de koets, zich afvragend of hij de rest van de middag bij Camyla zou kunnen slijten. Hij prefereerde het gezelschap van moeder immers aan dat van de dochter, als hij heel eerlijk was. Zonder er al te veel over na te denken, liep hij richting de koets. Eenmaal daar, stak hij zijn hand naar haar uit, om haar zo in de koets te kunnen helpen. Manieren had hij immers wel, soms. "Milady," zei hij, al klonk het een tikkeltje sarcastisch. Erg formeel was hij met Camyla niet meer.
Laatst aangepast door Asher Morrigan op do feb 01, 2018 4:37 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Camyla Vaele
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 27
IC posts : 18

Character sheet
Age: 61
Occupation: Vintner
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op wo jan 31, 2018 1:23 pm
CAMYLA VAELE


Camyla verheugde zich nu al om terug te zijn in haar stulpje waar er rust heerste. Aan boord van een schip was er weinig privacy en aan wal vaak nog minder. Tijdens de reis waren er constant mensen geweest die haar aandacht vroegen. Dienaren die om de paar minuten vroegen of het haar aan iets ontbrak, maar het enige waarin ze tekort schoot was rust. Rust en een kerel die haar zo nu en dan vasthield en haar beminnende woorden toefluisterde. Gelukkig was in deze wereld vrijwel alles te koop, zo ook liefde. Toch moest de dame discreet zijn en kon het zij zich niet veroorloven om betrapt te worden met betaalde liefde. In de jaren die ze hier had spendeert had ze een naam gemaakt en die hield ze graag zo onbevlekt mogelijk.

Eenmaal aangekomen bij haar rijtuig was het niet één van haar dienaren die haar een hand aanbood, maar haar de lord of Isla de Juegas, die eveneens de rol van schoonzoon vervulde. Gewillig nam ze zijn hand aan en stapte in. ”You coming?” zei ze, terwijl ze gebaarde naar de plek die naast haar vrij was. ”I need someone with a well developed taste and an opinion.” De relatie tussen haar en haar schoonzoon kon beschreven worden als een haat-liefde verhouding van haar kant. Asher was geen verkeerde jongen, maar had ook zo zijn gebreken. Een groot deel daarvan hadden ze gemeen en daarom vergaf ze het hem allemaal maar al te graag. Bovendien was Zypha niet de makkelijkste, iets wat waarvan ze haar man nog altijd graag de schuld van gaf.  
Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op do feb 01, 2018 8:06 pmIn eerste instantie wist hij niet echt of het een goed idee was om op Camyla af te stappen. Hij had de vrouw nooit goed kunnen peilen en als het erop aankwam, had hij geen enkel idee wat ze nou echt van hem vond. De verhalen over hem die haar via Zypha ter ore kwamen, waren vast niet al te positief en Asher durfde er ook niet op te hopen dat Camyla hem het voordeel van de twijfel zou gunnen. Ze leek op het type vrouw dat hem subtiel en in stilte zou verachten. Toch deed ze elke keer bijzonder vriendelijk tegen hem en Asher nam maar genoegen met wat hij kreeg.

Zijn hand werd gelukkig wel aangenomen en hij hielp haar het rijtuig in. Zoals hij ergens al had gehoopt, vroeg ze of hij ook van plan was om met haar mee te gaan. Iets dat hij maar al te graag deed. Geamuseerd trok hij een wenkbrauw omhoog toen ze hem liet weten dat hij iemand met goede smaak en een mening nodig had. "And that would be me?" reageerde hij op triomfantelijke toon, terwijl hij achter haar de koets in stapte. De deur van het rijtuig trok hij achter zich dicht, hij verwachtte immers niet dat er nog iemand achter hen aankwam. Of hij smaak had, was nog maar net de vraag. Asher besloot het maar als een compliment te zien. Hij keek haar aan terwijl hij naast haar kwam zitten. "An opinion on what, exactly?" Meningen had hij genoeg. Vooral na een halve fles rum.


Camyla Vaele
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 27
IC posts : 18

Character sheet
Age: 61
Occupation: Vintner
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op wo feb 07, 2018 10:18 am
CAMYLA VAELE


Asher liet zijn gezicht maar zelden zien in Brightwater Keep en dat terwijl hij hier zijn gezin had wonen. Dat hij hier liever niet kwam vanwege Zypha kon ze nog begrijpen, maar Crescent leed er erg onder. Vooral omdat haar relatie met moeder ook niet echt soepeltjes liep. Natuurlijk had Asher het ook wel druk als lord van Isla de Juegas. Die titel bracht veel verantwoordelijkheden met zich mee en vroeg veel tijd van je. Vaak zat hij maandenlang op zee en was hij vaak buiten de grenzen van Rhoynar te vinden.

Braaf kwam haar schoonzoon naast haar zitten. Hij reageerde ietwat verbaasd op haar woorden en vroeg zich af waarvoor ze hem exact nodig had. Camyla greens even flauwtjes. Ze had hem nodig om haar nieuw verkregen wijnen te proeven. Mochten ze niet in de smaak vallen dan konden ze van de lijst af en kon de desbetreffende wijnteler zwaaien naar een goede handelsdeal. De wijnen die in de smaak vielen zou ze op de markt brengen en doorverkopen naar andere delen van de wereld. De uitschieters hield ze liever voor zichzelf. ”Please tell me you drink wine.” Wijn was een veel geschonken drank in Rhoynar, maar niet iedereen hield van gegist druivensap. Vooral zeelui verkozen rum of andere sterk spraakwater. Ondertussen gebood de dame haar personeel om het rijtuig in beweging te brengen. De deuren werden gesloten en vlak daarna schoten ze weg richting haar villa. ”I bought some during my trip in Coïs and obviously before selling them to others, I need to try them first.” Dit proeven was toch wel het favoriete onderdeel van haar werkzaamheden.

Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op ma feb 12, 2018 6:17 pmHet fijne aan Camyla was dat ze wel wist wat er achter gesloten deuren speelde in de villa van Zypha en Asher, en ze koos er vervolgens alsnog voor om haar mond erover te houden. Tot op de dag voor vandaag had hij nog geen verantwoording af hoeven leggen aan zijn schoonmoeder voor wat er thuis allemaal gebeurde. Camyla wist immers ook wel dat Zypha niet altijd de makkelijkste was, al kon dat ook voor Asher zelf gelden.

Camyla greens even toen hij haar vroeg waarvoor hij dan wel niet nodig was. In zijn hoofd deed Camyla niet veel meer dan over de lokale bevolking oordelen terwijl ze aan haar wijntje zat, dus de kans was groot dat ze hem voor een van die twee dingen nodig had. Ergens vroeg ze zich af waarom ze Zypha niet bij dit soort dingen betrok, want de voorliefde voor wijn was wel zeker naar de volgende generatie overgeslagen. Toch vond Asher het niet zo erg om voor een paar uurtjes de brave schoonzoon te spelen. Camyla vroeg of hij wijn dronk, waarop hij het even niet kon laten om te grijnzen. Natuurlijk ging het over wijn. “Ocassionally,” antwoordde hij, al kon hij zich de laatste keer dat hij wijn had gedronken niet meer herinneren. Er waren nou eenmaal andere dingen die hij prefereerde. Rum had in veel gevallen toch wel zijn voorkeur. Het rijtuig kwam in beweging terwijl Camyla vertelde dat ze net het een en ander uit Cois gehaald had en van plan was om het te gaan proberen. Even week hij zijn blik af. “I don't really drink wine from Cois.” Asher vermeed het eiland en alles wat ermee te maken had als de pest en dan met name de wijn. Het was niet dat hij graag dwars wilde liggen op deze manier, maar hij weigerde simpelweg om het spul ook maar aan te raken.


Camyla Vaele
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 27
IC posts : 18

Character sheet
Age: 61
Occupation: Vintner
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op wo feb 21, 2018 5:40 pm
CAMYLA VAELE


Hoe de wijnen zouden smaken was altijd weer een verrassing. Één ding was meestal wel zeker; wijnproeven altijd resulteerde in een leuke avond. Nu was dat voor de meesten misschien moeilijk voor te stellen als je je schoonzoon daarvoor uitnodigde, maar alles was beter dan in je eentje zitten. Bovendien mocht ze Asher wel. Er was echter één probleempje, meneer was niet zo van de wijn. En vooral niet die uit Coïs. ”So your taste in liquor is as bad as your taste in women,” concludeerde ze zuchtend. Toen Asher haar dochter eeuwige trouw had beloofd was zij er allang van overtuigd dat dit niet het geval zou zijn. Het lag ook behoorlijk voor de hand. Door zijn functie was hij vrijwel altijd van huis. Door de grote hordes aan mannen die voet aan wal zetten in Isla de Juegas was er een ruime keuze aan plezierhuizen en courtisanes. Het was dus niet vreemd dat je op een gegeven moment je lusten buiten je huwelijk opzocht. Vooral als datzelfde huwelijk alles behalve over rozen ging. ”I guess I'll have to serve you rum then. You are lucky that I always have some for special occasions.” Haar voorkeur lag bij wijn, maar over het algemeen ging ieder alcoholhoudende versnapering er wel in.

Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op za maa 10, 2018 3:46 pmWijn stond toch wel onderaan zijn lijstje van favorieten wat alcoholische dranken betrof. Voor zijn schoonmoeder was het echter het totaal tegenovergestelde. Het was behoorlijk zeldzaam om haar zonder glas wijn in haar hand te zien, als je het hem vroeg. Natuurlijk was ze dan ook redelijk teleurgesteld toen hij haar liet weten dat hij het niet zo had op het alcoholische druivensapje, vooral niet wanneer het van het eiland kwam waar ze zojuist haar hele voorraad vanaf had gehaald. Hij was dan ook niet verrast toen ze hem niet-zo-subtiel besloot te beledigen. Geamuseerd trok hij een wenkbrauw omhoog. Als het iemand anders was geweest, was de opmerking hoogstwaarschijnlijk wat minder goed ontvangen.“That’s a peculiar thing to say to the the man that married your daughter,” reageerde hij met een lichte grijns op zijn gezicht. Hij wist wel dat ze waarschijnlijk meer doelde op het andere scala aan vrouwen waar hij zich naast zijn vrouw mee associeerde, maar dat was iets waar hij nog steeds niet hardop aan toe wilde geven. Niet aan zijn schoonmoeder. Wederom wist ze hem aan het glimlachen te krijgen toen ze zei dat ze hem dan wel rum zou serveren. Iets waar hij absoluut geen problemen mee had. “So I’m a special occasion now?” Hij zou zich bijna vereerd voelen als hij niet had geweten dat er honderden mensen waren die met wie ze de avond liever had besteed.
Camyla Vaele
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 27
IC posts : 18

Character sheet
Age: 61
Occupation: Vintner
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op za maa 10, 2018 4:47 pm
CAMYLA VAELE


Zoals het gezegde luidt: elk voordeel heeft zo zijn nadeel. Als Asher in plaats van wijn rum zou gaan drinken betekende dat natuurlijk dat er meer wijn voor haar was. Dat scheelde nog wel eens als er een wijntje zeer goed beviel en ze hem dus moest delen. In zo’n geval had ze de fles liever voor zichzelf. Asher reageerde ondertussen op haar opmerking en het deed haar even grijnzen. Camyla wist zelf ook wel dat Zypha niet de makkelijkste was. Niet dat hij daarmee vergeven was, maar ze begreep het. Camyla had tijdens haar eigen huwelijk ook heel wat pleziertjes buiten het huwelijk om gehad. Voornamelijk als haar man weer op reis was voor het een of ander. Aangaande van haar eerdere woorden vroeg Asher of hij nu een speciale gelegenheid was. Speciaal was hij zeker. ”Special occassion are occassions that don’t happen that often,” legde ze hem uit. ”And how often do you exactly visit your mother in law?” Het antwoord was zelden. Niet dat hij die verplichting ook had, want ze was maar zijn schoonmoeder. Het was al een wonder dat ze hem na het huwelijk nog een aantal keren tegen het lijf was gelopen. Inmiddels waren de twee al een behoorlijk eind op weg en hadden de drukke straten van de stad plaatsgemaakt voor de wat ruimere en minder drukke straten van de chique wijk waar haar villa zich bevond. ”Where are you staying?” vroeg ze aan haar schoonzoon. Niet bij Zypha gokte ze. De kans was groter dat hij in zijn schip zou verblijven waar dan toevallig ook een schone dame op hem te wachten lag. Immers vormden die geen gevaar meer op een schip als je eenmaal aangemeerd was.

Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op za maa 10, 2018 5:17 pmSoms had hij het gevoel dat hij meer weg had van Camyla dan Zypha zelf. Zypha was zachtaardig en welgemanierd aan de oppervlakte, maar had daaronder wel de geniepigheid van haar moeder. Asher en Camyla leken het leven en daarmee de regels allemaal wat minder serieus te nemen. Dat was waarschijnlijk hetgeen dat ervoor zorgde dat ze toch een beetje met elkaar op konden schieten. Toch was hij terughoudend in wat hij haar wel en niet vertelde. Het was immers toch Camyla’s dochter die hij op een vaste basis bedonderde en heel goed zou ze dat aan het eind van de dag niet opnemen. Gelukkig voor hem bleef het tot nu toe voornamelijk bij een slinkse opmerking of twee. Een mes in zijn rug of wat vergif in zijn glas verwachtte hij nog niet echt. Camyla legde hem uit dat het een speciale gelegenheid was gezien hij zijn schoonmoeder niet al te vaak bezocht. Woorden die ook met gemak van Zypha hadden kunnen komen, al klonken ze stukken luchtiger uit Camyla’s mond. Alsof ze het hem niet verweet. Zypha daarentegen kon op hele tirades gaan over hoe hij zijn gezicht nooit liet zien thuis. Ergens had ze ook wel gelijk, gezien hij daarmee ook zijn dochter vermeed. Iets dat hij eigenlijk niet had gewild. “I might visit you more than I do my wife,” biechtte hij even op in een vluchtig moment van eerlijkheid. Cres was de enige reden waarom hij nog naar huis kwam. Blijkbaar vond ze het amusant om over zijn niet zo ideale thuissituatie te praten, want nu vroeg ze hem waar hij verbleef. “Home,” gooide hij er als eerst uit, op een iets te defensieve toon. Hij realiseerde dat dat statement niet helemaal waar was, dus probeerde hij het naderhand wat bij te stellen. “Usually.” Cres had de eerste dag weer redelijk ingepraat op zijn schuldgevoel, dus had hij een redelijk aantal nachten in zijn eigen huis gespendeerd. De laatste nachten had hij echter weer wat vaker toevlucht gezocht in taveernes, waarna hij meestal in zijn eigen schip belandde of in het bed van een volkomen vreemdeling. “Everywhere and nowhere, really.” Van een vast adres was bijna niet meer te spreken.
Camyla Vaele
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 27
IC posts : 18

Character sheet
Age: 61
Occupation: Vintner
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op za maa 10, 2018 5:55 pm
CAMYLA VAELE


Toch kon ze zich het ergens ook wel voorstelde dat Asher verbleef in zijn eigen huis. Immers was Cres daar ook en die zou hem vast smeken om bij haar te blijven. Haar kleinkind begon regelmatig over haar vader en liet duidelijk weten hem vaak te missen. Asher biechtte op dat hij haar misschien wel vaker bezocht dan zijn vrouw en Camyla gniffelde even. Ergens kon ze zich het ook wel voorstellen dat haar aanwezigheid een stuk meer gewaardeerd werd dan die van Zypha. Op haar vraag waar hij verbleef antwoordde thuis en voegde enkele tellen later meestal er nog aan toe. Blijkbaar was vermoeden correct. ”As you know I have a huge villa where I live on my own.” Dit was niet geheel correct, want er verbleven ook nog een groot aantal personeelsleden, maar daar had je in principe weinig tot geen last van. ”If you are in need of a place to stay you are always more than welcome.” Het rijtuig vertraagde. Een teken dat ze landgoed opreden op weg naar de villa. Vlak voor de deur hielden ze halt en de deur werd voor hen geopend. ”Home sweet home,” glimlachte ze toen ze de koets was uitgestapt. Er ging niets boven haar eigen stekje.

Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op zo maa 11, 2018 3:58 pmOm een of andere reden keek Cres enorm tegen hem op. In haar ogen kon Asher niets verkeerd doen, iets dat de relatie tussen hem en Zypha ook niet echt ten goede kwam. Hun dochter zag haar moeder vaak als de boosdoener, gezien die meestal opdraaide voor het verantwoordelijke deel van de opvoeding. Asher was degene die haar meenam om leuke dingen te doen en haar overlaadde met cadeaus wanneer hij weer in Brightwater Keep was. De taakverdeling was dus niet bepaald eerlijk. Niet dat hij dat zelf echt doorhad. Asher kon een enigszins verbaasde uitdrukking niet onderdrukken toen ze hem liet weten dat dat hij welkom was in haar villa, mocht hij zijn gezin willen vermijden. “You’re seriously gonna help me avoid my wife?” Hij wist dat Camyla en Zypha niet al te best met elkaar op konden schieten, maar dit sloeg alles. Niet dat hij het aanbod niet waardeerde. “I might take you up on that offer, though.” Het was niet elke avond dat hij iemand vond waarmee hij de nacht wilde doorbrengen en om nou in zijn eentje op het schip te gaan slapen, was ook een beetje triest. Daarnaast zou de crew meteen weten van zijn huwelijkse problemen, iets waar hij ook niet echt op zat te wachten. Na een tijdje stond het rijtuig stil, waarop de deur voor hen geopend werd en Asher kon uitkijken op de immense villa die Camyla haar thuis noemde. Zijn schoonmoeder leek blij om weer thuis te zijn. Asher vroeg zich daarentegen af hoe snel iemand zich eenzaam zou gaan voelen wanneer ze in haar eentje in zo'n gigantisch huis woonde. “Time to put your rum to the test,” merkte hij toen op. Hij zou liegen als hij zei dat hij geen behoefte had aan een drankje. Brightwater Keep had nou eenmaal dat effect op hem.
Camyla Vaele
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 27
IC posts : 18

Character sheet
Age: 61
Occupation: Vintner
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op zo maa 11, 2018 8:22 pm
CAMYLA VAELE


Asher keek haar met grote verbazing aan na het horen van haar voorstel en vroeg zich hard op af of ze nou serieus hem wilde helpen met het ontwijken van zijn vrouw. Zelfs wilde ze het niet zo omschrijven, maar dat was min of meer wat er bedoeld werd. Eigenlijk wilde ze beide partijen helpen. Ze kon zich niet voorstellen dat hij het erg gezellig had bij Zypha thuis. Bovendien had dit ook weer een negatief effect of Crescent. Daarnaast wist zij ook wel dat hij niet in zijn eigen huis zou slapen, maar ergens in een herberg of op zijn schip, dus wat was het verschil. Ondanks zijn verbazing leek Asher haar voorstel te willen accepteren. Wie weet kwam hij ook niet veel verder vanavond na wat rum te hebben genuttigd. Op zo’n moment bofte hij maar met zijn gastvrije schoonmoeder.

Eenmaal uitgestapt uit haar rijwagen liep ze meteen richting de ingang van de villa. Haar personeel nam al gauw de taak op zich om de andere meegekomen rijtuigen op te laden. Camyla wist dat ze hen niet meer hoefde vertellen wat de bedoeling was en dat al gauw een rijke verscheidenheid aan wijnen klaargezet zouden worden. ”You have been here before, right?” Camyla was daar even niet meer zo zeker van. De bezoekjes aan Brighwater Keep waren al schaars, laat staan de bezoekjes aan zijn schoonmoeder. Camyla liep door de voordeur naar binnen die netjes werd opengedaan voor haar. ”Way better than a ship,” concludeerde ze terwijl ze in de richting van één van haar vele woonkamers liep. Hier had ze veel meer vrijheid.

Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op zo maa 11, 2018 10:06 pmErgens vroeg hij zich af of hij niet onbewust beland was in een of andere moeder-dochterruzie waar hij niets van wist. Misschien had Zypha weer iets geflikt waar Camyla niet blij mee was en hielp zijn schoonmoeder hem nu met zijn nachtelijke escapades om haar het leven zuur te maken. Hoewel Zypha hem niet echt graag thuis had, vond ze het wel belangrijk dat hij er zo nu en dan was voor Cres. Daarbij kwam het zijn vrouw ook niet ten goede als hij ’s nachts in bed belandde met een van haar vriendinnen. Roddels gingen snel rond en het gerucht dat haar echtgenoot met iedereen het bed deelde behalve haar maakte haar niet bepaald blij. Camyla leek zijn constante vreemdgaan echter niet erg te vinden.

Asher liep naast haar en nam haar netjes in de arm, terwijl haar dienaren ervoor zorgden dat ze allebei geen hand uit hoefden te steken. Het was het soort luxe dat je op lange termijn voor lief ging nemen. Op Isla de Juegas had hij amper dienaren in huis, gezien hij de privacy wel op prijs stelde. Hij moest er dan wel vaak aan wennen dat hij niet meer op zijn wenken bediend werd. Camyla vroeg of hij hier eerder was geweest, waar hij even afwezig op knikte. “I have,” mompelde hij, terwijl hij zijn ogen even uitkeek naar de villa. Het was immers al een tijdje geleden. Ze merkte op dat dit vele malen beter was dan een schip. “As a sailor I should probably disagree,” begon hij, terwijl hij met haar naar binnen liep. “But I really don’t.” Na maanden op zee te zijn geweest, was hij vaak weer blij om voet aan wal te kunnen zetten. Eenmaal in een van de woonkamers aangekomen, zocht hij een zitplaats op. Hij was zo onderhand wel benieuwd geraakt naar de rum.
Camyla Vaele
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 27
IC posts : 18

Character sheet
Age: 61
Occupation: Vintner
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Save Water, Drink Wine (open)

op za maa 17, 2018 9:43 pm
CAMYLA VAELE


Haar villa was vanzelfsprekend van alle gemakken voorzien. Een riante tuin met een grote verscheidenheid aan bloemen en planten waar ze vaak te vinden was. Binnenshuis had ze naast meerdere badkamers, slaapkamers en werkkamers ook nog een danszaal, spa en bibliotheek tot haar beschikking. Kortom, niet kwam haar te kort. Sinds een aantal jaren had ze ook nog eens het geluk dat al dit voor haar alleen was. Er was geen man meer in haar leven die zo nu en dan ruimte kwam opeisen. Zelf had ze er geen traan om gelaten toen haar man kwam te overlijden. Immers zaten er naar haar mening meer voordelen dan nadelen aan.

Zo behulpzaam als hij was hielp haar schoonzoon haar op weg naar de villa. Eenmaal aangekomen in één van de woonkamers zocht ze haar favoriete stoel op met uitzicht op de tuin. Ook Asher had ondertussen een plek gevonden op de bank. ”Wine please,” gebod ze een van haar dienaren die zojuist naar hun toegesneld. ”And for him some of that rum,” zei ze, terwijl ze naar Asher wenkte. De dame wist niet hoe snel ze de aan de slag moest gaan met deze orders. ”So, how is life in Isla de Juegas?” Het eiland was de plek waar haar schoonzoon de meeste tijd volbracht en waar hij de titel Lord droeg. Het was ook het eiland wat niet echt bekendstond als de meest idyllische plek op aarde en waar piraterij orde van de dag is. Bovendien schenen de nachten daar nog bruisender te zijn dan in Brightwater Keep.
Gesponsorde inhoud

Re: Save Water, Drink Wine (open)

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum