welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 330
IC posts : 65

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Het boeken-talk topic Empty Het boeken-talk topic

op di jan 30, 2018 4:17 pm
Heey ik vond gewoon dat dit topic een must is hier. In dit boeken-talk topic kunnen we het lekker hebben over de boeken die we lezen, hebben gelezen, elkaar boeken aanraden, etc.

Dus ik zelf heb net "Interview with the Vampire" uitgelezen, geschreven door Anne Rice en deze raad ik echt aan! I loved it. Nu ben ik begonnen in A Catcher in the Rye, deze lees ik voor school en, meh, ben bang dat ik hier heel moeilijk doorheen ga komen.

Verder, boeken die ik mensen echt aanraad: Half Bad by Sally Green (is een trilogie) en A Court of Thorns and Roses by Sarah J Maas (don't hesitate, just read)~

That's it for now.
Eideard Breckinridge
Member
Real name : Femke
Aantal berichten : 253
IC posts : 35

Character sheet
Age: 53 years
Occupation: Doctor
Residence : Mother's Heart
Profiel bekijken

Het boeken-talk topic Empty Re: Het boeken-talk topic

op di jan 30, 2018 6:35 pm
Disclaimer: Ik ben niet echt meer een grote lezer en ben niet bepaald avontuurlijk wat nieuwe boeken betreft, dus ik zal niet snel aangeraden boeken lezen of zelf boeken aanraden :'D

But my two cents:
Ik heb in december de volledige Engelstalige Sherlock Holmes collectie gekocht en I'm hooked. Beter dan de series die er op dit moment zijn, in my opinion (en dat zeg ik als fan van Elementary en BBC's Sherlock). Tot nu toe heb ik van die collectie The Hound of the Baskervilles (die had ik al, in het Nederlands), A Study in Scarlet en The Sign Of The Four gelezen, en nu ben ik bezig met A Scandal in Bohemia c:
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum