welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Daniel Miller
Member
Real name : trndsttr
Aantal berichten : 68
IC posts : 22

Character sheet
Age: 19 y/o
Occupation: Spy - Assistant
Residence : Falkreath, Skorravir
Profiel bekijken

Like fire Empty Like fire

op vr feb 02, 2018 11:31 am

don't hate,
relate


Eten was moeilijk te vinden. Tuurlijk ging hij van plek naar plek om als 'domme uil' een appel te stelen. Wat mensen hem noemden. Ze hadden ook geen flauw idee dat hij erachter zat. Of dat een mens zonet iets gestolen had. Shapeshifting werd met de dagen wat beter, en Daniel kon wel het nuttige ervan zien. Hij kon verre afstanden vliegen, hij kon dingen stelen en niemand zou het hem echt kwalijk nemen en plus- hij kon iemand slimmer af zijn dankzij zijn kleine, lenige lichaam en grote vleugels.
Maar er waren ook nadelen. Zoals onderschat worden door anderen - en laatst was hij bijna neer gehaald door een jager.-Wie jaagde nou op uilen?

Een verandering in temperatuur was er zeker. Nou, niet dat het voluit zomer was in Navarre. Maar vergeleken met dat hij in Falkreath was geen half uur geleden was het duidelijk dat hij gelijk opmerkte dat het tenminste 3 graden hoger was hier. Winter of niet.

Oké, hij was hier voor een doel. Hier - als hij het goed had - was het slachthuis een gemakkelijk doel. Het was winter, hoe ging hij nou jagen als alle dieren aan het slapen waren? Exactly. Daarom zat hij rustig op het dak van een huis tegenover het slachthuis. Nog steeds in zijn uilenvorm tot hij afwachtte tot de deur open ging zodat hij naar binnen kon schieten, een stuk vlees kon pakken en hem snel kon peren.

Het duurde een lange tien minuten, maar eindelijk liep iemand de deur uit. Meteen spreidde de uil zijn vleugels en vloog snel naar beneden. Richting de deur. Ja, dit ging perfect volgens plan. Hij zou eindelijk echt eten kunnen eten in plaats van gestolen brood en appels. Dit was zijn kans om voor de eerste keer dit jaar vlees tussen zijn kaken te krijgen.
Hij was er bijna - nog een paar centimeters en -

Boem.

Dat was het geluid van een grote, witte uil dat tegen een houten deur aanbotste. Hij had de afstand verkeerd uitgerekend. Duidelijk. Nu was hij niet alleen een verdachte sneeuwuil in Navarre. Nee, hij was nu ook al bekend als de uil die tegen allerlei dingen aanbotste. Langzaam gleed Daniel naar beneden. Op de grond. Hij gaf het op. Waarom zou hij ook zoveel moeite doen?

+tag Helios

x


So now you've done a little wrong and you need to be forgiven
Like fire ZMZ8lRa
By the vicar and the company you keep
Helios
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Like fire Empty Re: Like fire

op vr feb 02, 2018 2:39 pm
Like fire XbZzBJM
Helios
This was supposed to be MY game!
Verveeld als altijd, had de man zich verplaatst naar een van de steden waar hij nog niet eerder was geweest; Nordshal. Hij had besloten daar even een tijdje door te brengen, ergens een kamertje te huren of iets zoals dat en dan gewoon wat .. mensen leren kennen. Het was rustig vandaag in de straten van de stad en de man had niet echt veel te doen. De zon had zich verstopt achter de wolken, waardoor de plek nog kouder leek dan dat het al was. Het was immers winter in Nordshal en de rest van Fallen Skies, en alhoewel het niet precies zo koud was als in Falkreath, was het hier toch behoorlijk koud. Dat zorgde ervoor dat men liever binnenbleef dan naar buiten kwam, niemand wilde immers verkoudheid oplopen. De man zelf had er niet veel moeite mee; hij had het nooit koud, nooit warm. Dat was nog een effect van zijn vampier-zijn. Zijn lichaam voelde dan ook ten alle tijden vrij koud aan, zelfs op de heetste zomerdagen. Een zucht rolde over zijn lippen, terwijl hij zijn pas staakte en met zijn rug tegen een muur aan ging staan. Zijn donkere kijkers volgden de paar mensen die nog door de straat stapten, en vielen uiteindelijk op iets bijzonders. Een sneeuwuil? Hmn, hij had er al een tijd geen meer gezien. Hij bekeek het dier, keek toe hoe het uiteindelijk in beweging kwam. Met prachtige en krachtige witte vleugels, zoals iedere uil die had. Het dier leek echter alles slecht ingeschat te hebben, iets wat ongewoon was voor een sneeuwuil. Heck, een sneeuwuil kon zelfs een muis onder een dikke laag sneeuw detecteren, zo'n kleine inschatting zou zo'n dier normaliter wel gewoon kunnen maken.

De man grinnikte kort toen hij het door begon te hebben. Het was geen dier, nee, het moest wel een mens zijn. "You know, snow owls usually don't hunt on the food human's produce." Sprak hij, koeltjes. "You should practice a bit more." Hij haalde zijn schouders wat op. "That might make it more believable."


Like fire SU0US1V
EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
Daniel Miller
Member
Real name : trndsttr
Aantal berichten : 68
IC posts : 22

Character sheet
Age: 19 y/o
Occupation: Spy - Assistant
Residence : Falkreath, Skorravir
Profiel bekijken

Like fire Empty Re: Like fire

op vr feb 02, 2018 6:40 pm

don't hate,
relate


Langzaam stond hij weer op, zijn vleugels tegen de grond gedrukt om zijn lichaam op te hijsen. Maar werd al snel afgeleid door een plotselinge stem. "You know, snow owls usually don't hunt on the food human's produce." Daniel keek op en veranderde terug in zijn menselijke vorm. Zijn handen en knieën nogsteeds tegen de grond terwijl hij de vreemdeling aankeek. Oké, nou, nog een dag dat hij zichzelf voor schut gezet. En het was zeker niet slim om in zijn menselijke vorm te veranderen midden op straat. Maar er leken geen mensen buiten te zijn en degene voor hem had het al duidelijk gemaakt dat hij niet dom was. "You should practice a bit more. That might make it more believable." Vervolgde hij terwijl Daniel zich weer op twee voeten hees en neerkeek op de ander. Lang zijn had toch wel soms zijn voordelen, duidelijk. En bovendien, wat wist deze nou van shapeshifting? Hij had alles wel onder controle. "I wasn't exactly born an owl, you know?" Zei hij terug. Niet in de stemming om nog een vijand te maken. Hij had al genoeg aan zijn hoofd. Er wisten wel genoeg mensen over zijn geschiedenis met vuur - om specifiek te zijn -. "Besides," begon hij terwijl hij de ander aankeek. "Have you ever had any wings? It's a pain in the ass, honestly."

x


So now you've done a little wrong and you need to be forgiven
Like fire ZMZ8lRa
By the vicar and the company you keep
Helios
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Like fire Empty Re: Like fire

op vr feb 02, 2018 7:48 pm
Like fire XbZzBJM
Helios
This was supposed to be MY game!
Het duurde niet lang voordat de uil van gedaante veranderde en de shapeshifter vertoonde die hij was. Een jongen, niet ouder dan achttien jaar. Helios trok een wenkbrauw nieuwsgierig op en volgde de bewegingen van de jongeman. Hij hees zichzelf omhoog en Helios kon zien dat hij voor zijn leeftijd al best groot was. Iets wat niet echt als indrukwekkend werd gevonden door de donkerharige jongen, hij voelde zich niet snel geïntimideerd, om eerlijk toe te geven. De man grinnikte bij de woorden van de jongen. "That's a shame." Reageerde hij dan ook. "What a cool story that would be. An owl, shapeshifting into a human." Hij knikte wat in zichzelf. Dat zou immers een omgekeerde wereld zijn. Een wereld die wellicht niet bestond, maar heck, wie wist waren er wel echt dieren die zulk talent bezaten.

De jongen probeerde zichzelf te verdegigen, of althans, daar leek het op. Helios schudde met zijn hoofd, als een duidelijk nee. Hij had nog nooit eigen vleugels gehad, zou ze waarschijnlijk ook nooit in zijn leven ontwikkelen. Dat was highly unlikely. Hij kon echter wel monsters oproepen met vleugels, was dat iets? Hmn. Probably not. "Not really. I'd rather make other people fly, than fly myself." Zijn mondhoeken krulden omhoog in een ziekelijke grijns. Hij had een duistere humor, dat was zeker. Niet dat hij de krachten had om anderen ook daadwerkelijk te laten vliegen. De meesten.. vlogen voor een halve seconde, voordat ze te pletter vielen op de stenen onderaan de klif.


Like fire SU0US1V
EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
Daniel Miller
Member
Real name : trndsttr
Aantal berichten : 68
IC posts : 22

Character sheet
Age: 19 y/o
Occupation: Spy - Assistant
Residence : Falkreath, Skorravir
Profiel bekijken

Like fire Empty Re: Like fire

op za feb 03, 2018 10:09 am

don't hate,
relate


Zijn strategie was vinden wat de ander was- hoe hij reageerde en ook hoe snel. Zo kon hij weten hoe hij voorzichtig kon zijn en op welke touwen hij kon trekken. Zijn bruine ogen keken terug naar dat van de andere terwijl hij hem maar liet verderpraten. "That's a shame. What a cool story that would be. An owl, shapeshifting into a human." Zei hij vervolgens. Waardoor Daniel zijn schouders ophield. "Maybe it's just like that. Maybe I shift into a human instead of an owl. You're never sure these days." Antwoorde de jongen terug met een vastberaden knik. Zich maar mengend in het spel.
"Not really. I'd rather make other people fly, than fly myself." Nadat Daniel hem had gevraagd of hij vleugels had wou hij zichzelf slaan. Tuurlijk had de ander geen vleugels, was hij zo dom? "Makes sense." Stemde hij maar in. God, wat zou hij willen dat hij dan zo dood ging. Gewoon met Jedi powers de lucht in en gedropt worden. "No I mean.... I see your point. Humans are a pain in the ass too." Maakte hij maar zijn antwoord duidelijk. Ja, hij was zelf een mens, en hij spotte met zijn eigen soort. Maar wat was nieuw? Daarom haatte hij sociale interactie. Mensen waren zulke gecompliceerde wezens.

x


So now you've done a little wrong and you need to be forgiven
Like fire ZMZ8lRa
By the vicar and the company you keep
Helios
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Like fire Empty Re: Like fire

op za feb 03, 2018 1:41 pm
Like fire XbZzBJM
Helios
This was supposed to be MY game!
Hij haalde een wenkbrauw lichtelijk op bij de woorden van de jongen. Interesting. Maar daar geloofde hij uiteraard niks van, de persoon voor hem was gewoon mee aan het spelen. Which was fun and all, maar hij was beter in zijn eigen spel. Daarom was het ook zijn spel. Hij grinnikte. "I doubt that." Sprak hij. "Even a crow can be a better owl than you, to be honest." De man haalde zijn schouders wat op en verveeld liet hij zijn donkere kijkers neerdalen naar zijn handen, om even wat dirt onder zijn nagels vandaan te halen. Hij leunde nog steeds tegen de muur en leek precies heel erg verveeld te zijn op het moment. De jongen voor hem leek hem niet al teveel te interesseren. Het was immers nog maar een jong kind, probably een irritant jochie zelfs. En hij leek daar ook nog eens groot gelijk in te hebben. De jongen leek het eens te zijn met zijn statement. Mensen waren maar vervelend. Hij grijnsde breed en liet zijn blik weer op de jongen vallen. Hmn, was hij niet een beetje jong om nu al zo pessimistisch te denken over zijn eigen soort? "Humans are stupid." Sprak hij. "But I mean.. it's even worse to say that about your own kind. Do you think of yourself as a.. pain in the ass?" Hmmmn? Hij kon zeggen wat hij wilde over mensen; hij was er zelf geen meer. Zijn menselijkheid had hij al enige tijd geleden in een stoffig hoekje in zijn hart verstopt. Het kwam soms nog naar boven, maar het leek met de dag minder sterk te worden. Minder goed aanwezig. Hij vroeg zich af hoelang het zou duren voordat hij volledig in een monster veranderde. Hoelang het zou duren voordat de duistere kant de volledige controle over hem zou nemen en zijn oude ik nooit meer terug zou kunnen komen. Mistte hij zijn oude ik? Misschien. Misschien niet.


Like fire SU0US1V
EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
Daniel Miller
Member
Real name : trndsttr
Aantal berichten : 68
IC posts : 22

Character sheet
Age: 19 y/o
Occupation: Spy - Assistant
Residence : Falkreath, Skorravir
Profiel bekijken

Like fire Empty Re: Like fire

op vr feb 09, 2018 9:30 pm
DANIEL MILLER
one day, they'll see
the throne was made for me

Hij was niet makkelijk te... beledigen. Zeg maar. Nou, hij kon soms fel reageren wanneer ze iemand van wie hij hield, probeerden te kleineren. Maar voor zichzelf? Nee, de meeste dingen dat ze zeiden tegen hem was de waarheid. En daar kon hij zelf mee leven. Want, yeah, tell me something I don't know, right?

"I doubt that. Even a crow can be a better owl than you, to be honest." Eh, ja, where was the lie? Het was inderdaad zo, ondanks zijn jarenlange training. Maar ach, wat deed een kind zo jong en verwend met zulke krachten? "Everyone can be a better owl than me, at this point." Gaf hij eventueel toe. Hij was zeker moeilijk te beledigen. Naja, op een mentaal niveau dan maar.
"Humans are stupid. But I mean.. it's even worse to say that about your own kind. Do you think of yourself as a.. pain in the ass?" Daniel trok een wenkbrauw op. Wauw, deze was inderdaad niet bekend met hem. "I'm already a fucking burden to myself, let's not talk about the rest of humanity." Was zijn enige antwoord. En hij had vast gelijk ook. Mensen waren vermoeiend en dramatisch en vooral erg irritant. Wanneer hij geen gesprek aan wou. Moest er zeker een irritant iemand zijn pad kruisen. En nog durven met hem te praten ook. Al was hij niet echt bepaald 'gevaarlijk'. Ondanks het afbranden van zijn hele familie stamboom. Maar ach, hij was maar achttien. What puberty can do to you, right?

i'm running for the crown  .


So now you've done a little wrong and you need to be forgiven
Like fire ZMZ8lRa
By the vicar and the company you keep
Helios
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Like fire Empty Re: Like fire

op ma maa 19, 2018 1:09 pm
Like fire XbZzBJM
Helios
This was supposed to be MY game!
De knul die voor hem stond was hooguit 18 jaar oud - een leeftijd die wellicht niet veel afweek van de uiterlijke leeftijd van Helios, want men zou zelf bij de jongen denken dat hij begin twintiger jaren was. Echter was hier weinig van waar: hijzelf was eigenlijk al 26 jaar oud. Echter voelde hij zich veel ouder dan dat. Hij was veel wijzer dan dat. Er was inderdaad iets mis gegaan met de jongen toen hij nog maar 17 jaar oud was geweest. Iets wat hij tot op de dag van vandaag niet kan beschrijven, iets wat hij zelfs in zijn achterhoofd heeft verborgen. Hij wil niet meer nadenken over wie hij vroeger was, hij was nu wie hij was en die persoon was Helios. Zacht snoof de man toen de jongen voor hem een opmerking maakte dat iedereen vast een beter uil zou zijn dan hem. Bespeurde hij daar nou een laag zelfvertrouwen? Of vond de jongen voor hem het gewoon leuk om grappen te maken over zichzelf? Helios zag de humor daarvan niet in, maar dat was wellicht ook wel omdat hij zichzelf op handen droeg en dus vond dat hij heel wat was. Het gebeurde dan ook dat de donkerharige man zijn wenkbrauw licht optrok, toen de jongen verder sprak. Hij was al een burden voor zichzelf? Hmn, interesting. Of nou ja, interessant voor even, hij zou er waarschijnlijk net zo snel mee verveeld raken als met de rest van de wereld. ”So, tell me about that. Why do you see yourself as a burden?” Hij fronste. Het was niet iets dat hij vaak meemaakte, dat iemand zo laag over zichzelf leek te denken. Of nou ja, dat iemand zo dacht en dat ook nog eens uitsprak.

”Normally people think very highly of themselves.” Hij haalde zijn schouders wat op. Ach, de jongen voor hem leek ook niet bepaald het soort persoon die ergens ambitie voor zou hebben. Want wat deed hij anders hier? Mensen vervelen met zijn uilengedaante en vervolgens ook nog eens verschikkelijk hard falen en tegen een deur aan knallen. Dat zag je niet vaak.


Like fire SU0US1V
EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
Gesponsorde inhoud

Like fire Empty Re: Like fire

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum