welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Daniel Miller
Member
Real name : trndsttr
Aantal berichten : 68
IC posts : 22

Character sheet
Age: 19 y/o
Occupation: Spy - Assistant
Residence : Falkreath, Skorravir
Profiel bekijken

I'll do it all again Empty I'll do it all again

op vr feb 02, 2018 7:00 pm

don't hate,
relate


Hij had besloten wat rond Navarre te lopen. Hij was wat meer aan de Noord-Oostelijke kant. Waar er een bos bevond en water. Dat was een tamelijk rustige plek. Behalve dat D’auvignon niet zo ver weg was van waar hij nu een wandeling aan het maken was. Gelukkig waren er niet veel mensen. De enige stemmen dat hij hoorde waren een paar kinderen die braaf het pad richting de plek liepen. Terwijl Daniel in zijn menselijke vorm door de beboste plek liep. Ver weg van het kleine paadje en ver weg van de mensen. Als iemand nog wist van wat er die nacht gebeurd was- dan kon hij wel gedag zeggen naar zijn vrijheid. Verschuilen en wegrennen kon hij ook niet altijd. Maar wat voor keuze had hij anders dan wel? Al twee personen wisten wie het vuur had aangestoken. En hun wisten wel wat ze met zulke informatie konden doen. Het zat alleen in hun voordeel.

Vandaar dat Daniel had besloten zich gedeisd te houden. Zo min mogelijk contact te maken met famielieleden of vrienden of überhaupt vreemdelingen. Wat best wel makkelijk was met zijn introverte gedrag. Maar soms kruiste hij paden met iemand. En soms lieten ze hem niet met rust.

+tag Rhaella Medici

x


So now you've done a little wrong and you need to be forgiven
I'll do it all again ZMZ8lRa
By the vicar and the company you keep
Rhaella Medici
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 113
IC posts : 71

Character sheet
Age: 24
Occupation: Firebender
Residence : The fields of Navarre
Profiel bekijken

I'll do it all again Empty Re: I'll do it all again

op za feb 03, 2018 1:00 pm


I rebuilt myself from the ashes
after you burned me alive with your cold words.

Haar donkerrode ogen dwalen af van boom naar boom, struik naar struik. Elk object goed in haarzelf opnemend. Het was niet de eerste keer dat ze zichzelf door de bossen van Navarre waande. En het zou ook zeker niet de laatste keer zijn. Dit was haar thuis. Het bos waar de meeste mensen zich niet durfde de laten zien. Het bos wat grotendeels verwoest was door haar vader. En als je goed zocht vond je op sommige plekken nog kilometers lange stukken met verwoest landschap. Ze had hem gehaat voor wat hij had gedaan, niet alleen voor het verbranden van het zo geliefde landschap, maar ook voor de dingen die hij haar had opgedragen. En nog steeds haatte ze hem. Het was een haat die de vlammen in haar alleen maar meer aanwakkerde. Het enige waar ze om had gevraagd was een beetje rust in haar leven. Maar rust was iets wat ze nooit zou krijgen. Niet zolang haar vader nog leefde.

Nu hij haar de laatste paar dagen met rust had gelaten had ze toch de kracht weer gevonden om naar buiten te gaan. Met haar mantel rond haar heen geslagen waant ze haar weg door het beboste gebied. Ze hield de omgeving hierbij nauwlettend in de gaten, maar voor het grootste gedeelte van haar tocht was ze alleen geweest. Of toch niet? Kort schoot een gedachten door haar hoofd, niet al te lang geleden wilde ze haar vader bezoeken in Nordshal. Of nouja, bezoeken kon je het niet noemen. Hij had het haar opgedragen dus ze gehoorzaanmde. Tijdens haar reis raakte ze verdwaald en uiteindelijk betrad ze het gebied van Falkreath. De gedachte dat ze dat bos nooit meer zou kunnen verlaten had haar een beklemmend gevoel gegeven. In tegenstellingen tot het bos van Navarre wist ze hier haar weg meestal wel te vinden. Ware het niet dat ze een ander paar voetstappen hoorde naderen. Van onder haar mantel legde ze haar hand op de dolk die ze bij zich had en stapte ze de schaduwen in. Haar vuurrode haar verbergend onder de mantel die ze droeg.

And without you, I can igniteYou are not thrown into the fire
You are the fire
Daniel Miller
Member
Real name : trndsttr
Aantal berichten : 68
IC posts : 22

Character sheet
Age: 19 y/o
Occupation: Spy - Assistant
Residence : Falkreath, Skorravir
Profiel bekijken

I'll do it all again Empty Re: I'll do it all again

op vr feb 09, 2018 9:16 pm
DANIEL MILLER
one day, they'll see
the throne was made for me

Het was niet dat hij persee wou doen alsof hij de aanwezigheid van iemand anders niet opgemerkt had. Het was gewoon dat hij nu niet echt zin had om een gesprek aan te gaan. Nadat Athena hem zulke zware trainingen gegeven had, en daarnaast nog de stress met Kaz, die hem blijkbaar ook al aangenomen had? Voor wat wist Daniel precies niet. Maar hij kon wel gauw iets van hem verwachten. Daar moest hij wel klaar voor zijn, of course.
Hij had besloten om zichzelf niet meer zo voor gek te zetten. Als een soort doelwit, een gratis hulpje dat je maar kon commanderen. Maar daarnaast  moest hij niet zo transparant doen en de volgende keer het gewoon ontkennen. Het was toch al een tijd geleden dat dat gebeurd was. Why even care?

Anyway, dat was nu niet het punt. Zijn punt was dat er iemand was. Hij wist nog niet waar. Maar de voetstappen waren duidelijk dichtbij. Toen hij wat sneller begon te lopen merkte hij eventueel een ander persoon, niet ver van hem vandaan. Hij kon niet echt vertellen wie of wat het was, aangezien diegene een mantel aan het dragen was. En een echte creep was hij niet echt. Dus again, het universum zat weer aan zijn kant, ugh. "What are you doing here? The path to D’auvignon is to the left." Vertelde hij de vreemdeling eventueel. Nogal onverwachts natuurlijk. En een tikkeltje ongemakkelijk, aangezien hij niet eens dacht om haar te begroeten. Maar hij vond het gewoonweg niet prettig als er iemand in zijn weg zat. Daarom was hij ook hier.

i'm running for the crown  .


So now you've done a little wrong and you need to be forgiven
I'll do it all again ZMZ8lRa
By the vicar and the company you keep
Rhaella Medici
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 113
IC posts : 71

Character sheet
Age: 24
Occupation: Firebender
Residence : The fields of Navarre
Profiel bekijken

I'll do it all again Empty Re: I'll do it all again

op zo maa 18, 2018 2:59 pm
I'll do it all again Kaderimg_by_ladyperfume-dc3p3dp

Rhaella Medici
She wears strength and darkness equally well
Hij was niet de eerste persoon die ze tegen zou komen in het bos. Op deze wegen krioelde het zo’n beetje van de reizigers en vreemdelingen. Het was zo’n beetje de drukstbezochte route en ook eigenlijk de enige route die je kon nemen mocht je je een weg willen banen naar Navarre of het zuiden. Een andere route zou door de bergen lopen wat veel te riskant was. Weerwolven terroriseerde namelijk het gebied van Navarre en Rhaella moest er niet aan denken om er eentje tegen te komen. Gelukkig voor haar lag haar kleine huis een eind weg van de drukbezochte route. Haar rode lokken worden overschaduwd door de mantal maar haar rode ogen wisten die van de jongen te vinden. Ze keek even op toen hij opmerkte dat het pad richting D’auvignon naar links was en kort kantelde ze haar gelaat dan ook. Wo says I am on my way towards the capital city, stranger? op een rustige toon beantwoorde ze zijn woorden. Ze had immers geen zin in drama. Al helemaal niet midden in het bos.

the girl has always been half goddess, half hell

You are not thrown into the fire
You are the fire
Gesponsorde inhoud

I'll do it all again Empty Re: I'll do it all again

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum