welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Theneras Aeducan
Member
Real name : Simone
Aantal berichten : 36
IC posts : 8

Character sheet
Age: 25
Occupation: Occasional Thief
Residence : Navarre - Nordshal
Profiel bekijken

Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Empty Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz

op vr feb 02, 2018 7:52 pm

when I'm stealing
I second-guess myself
I have doubts
Het laatste bruine brood werd in de stoffen zak gelegd, waarna er een stevige knoop in gedraaid werd. Ze zaten wat krap bij kas en zijn vader had besloten om deze keer niet naar de lokale markt te gaan, maar naar de grote markt in D'auvignon, want misschien zouden ze daar meer verkopen. Het was een vrij lange tocht. Ze gingen eerst te paard richting een paar lokale schippers, om daarna mee te varen met een schipper. De schipper in kwestie was een oude kennis van zijn vader, en vriendelijk genoeg om toestemming te geven. Nu was het maar hopen dat het brood goed genoeg bleef en dat ze iets meer zouden verkopen dan gewoonlijk. Met een laatste blik op zijn moeder, hees de blondharige knul twee van de zakken over zijn schouder. De andere twee, die pakte zijn vader mee. Zijn moeder zo achterlaten was niet ideaal, maar de oudere buurvrouw van een aantal huizen verderop had hun op het hart gedrukt dat ze elke dag bij haar zo komen kijken.

Eenmaal buiten maakte hij twee zakken vast aan het zadel van de vosbruine merrie genaamd Mythal. Ze was van een groot ras, grof gebouwd en sterk. Haar brede witte bles liet haar linker maanoog beter uitkomen. De twee blauwe ogen van de jongen zelf keken onder het hoofd van het paard door, om te zien hoe ver zijn vader was. Ook hij had de twee zakken vast gemaakt aan een paard. Een bonte hengst, Thane genaamd. Een knikje van zijn vader, en ze stegen in het zadel.

De koude wind was vervelend, maar ach ze konden er niets aan doen behalve zich goed aankleden. De kraag van Theneras’ jas stond omhoog, om zo de meeste koude toch een beetje in toom te houden. Het was ongeveer een dag rijden naar de schipper die ze nodig hadden. En dan nog 2 a 3 dagen met de boot naar D'auvignon. De paarden lieten ze bij een boer achter, op het land, en zouden ze weer komen ophalen als ze terug gingen.
-
Koud en uitgewaaid kwamen ze aan op hun bestemming, nadat ze de paarden op het land van de boer hadden gezet (tegen een kleine betaling) gingen vader en zoon te voet verder richting de kennis. De naam van de man was niet blijven handen bij de jongeman, dus schipper of kennis bleef het tot hij anders zou opvangen. Theneras keek op vanuit zijn gedachtegang toen hij merkte dat één, ze waren gestopt met lopen en twee dat zijn vader naar iemand zwaaide.
Een oudere man met lichte rimpels en donkergrijs haar zwaaide terug en stapte op het tweetal af. Hij had een vriendelijk gezicht met een ietwat grote neus en een paar donkerblauwe pretogen. ‘Rob!’ Groette de man zijn vader vrolijk met een klap op zijn schouder. ‘You must be Theneras, nice to make your acquaintance.’ Na wat formeel handgeschud en een ‘ingelijks’ vanaf Then zijn kant, richtte de grijzende man zich weer op Roberto. ‘You haven’t changed one bit. How’s your wife?’ De oprechte bezorgdheid klonk door in zijn stem, maar de rest van het gesprek filterde de jongen uit. Het was nu al een paar jaar hetzelfde, en hij kende zijn vaders antwoorden naar hart.
Dus in plaats van zich in het gesprek te mengen, bekeek hij de boot. Ze was van goed hout gebouwd. Niet zo groot als de zeilboten en schepen die hij wel eens voorbij had zien komen, maar groot genoeg om 3 mensen en hun goederen te vervoeren. Er werd een hand op zijn schouder gelegd, zijn vaders hand, en met een hoofdwenk liepen ze de boot op. De vier zakken met brood zette ze in het laadruim.
-
Na 2 dagen en 5 uur reizen, kwam de stad D'auvignon in zicht. Theneras keek zijn ogen uit. De laatste keer dat hij hier, blijkbaar, was geweest –volgens de woorden van zijn vader die nu enthousiast aan het vertellen was over deze stad- was hij nog geen twee jaar oud geweest. Eenmaal in de haven, pakte ze de broodzakken eruit. Na een bedankje aan Garett, want zo heette de grijzende schipper was hem te oren gekomen, liepen de twee richting het marktplein. Het was hier groot. En druk. De huizen waren imposant. Alles was imposant aan deze stad. De klokkentoren, de muren.
Een hand om zijn arm, en vader trok zijn starende zoon mee de mensenmassa door naar een leegstaand plekje voor hun brood.
Eenmaal geïnstalleerd op hun plekje was het wachten, roepen, proberen niet te veel laten afdingen. Work as usual. Als alles vandaag goed ging met de verkoop, kon hij misschien wat extra kruiden en mint halen voor zijn moeder. En zo niet dan kwamen ze met lege handen, en hopelijk tóch iets meer geld dan dat ze nu hadden, thuis. Onder het verkopen van hun brood door, griste Theneras zo af en toe zeer stiekem een over heerlijke en zoete aardbei van hun buurvrouw weg als niemand keek. De meeste in het bakje waren toch al beurs doordat eerder het bakje omgegooid werd door een haastige klant. Dus zo erg was dit niet, toch? Toch? Jawel, het was wel erg. En dat wist hij ook wel. Zeker omdat hij nu niet stal voor extra geld of medicatie. De dame was een hardwerkend persoon zoals iedereen, maar die aardbeien waren lekker en slechte gewoontes, ingeroest mettertijd, waren hard af te leren. Of misschien was kattenkwaad uithalen af en toe wel leuk. Hier kende ze hem niet en hij kende de mensen niet. Het scheelde natuurlijk, dat hij hier onbekend was. Maar het schuldige geknaag bleef en dus hield hij zijn vingers bij zich.
@Kaz Brekker Hopelijk kun je er wat mee
MADE WITH ♥️ BY IVY

Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Empty Re: Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz

op za feb 03, 2018 12:52 am
Kaz Elias Brekker
Don't get attached.

Kaz had decided he didn't like the winter. Not one bit. It was cold, it made walking around unbearable with all the snow and his bad leg felt like it could freeze of any moment. So, he had decided to stay in one place. For now. Which would probably be two days before he grew restless and paranoid again and he would travel again. Sure, spring was just around the corner, right? Big cities never were his thing. It reminded him that there were eyes and ears everywhere, everyone could see him. A young man, limp, dressed all black and with a crow on his shoulder. What a sight to see. Even with the market today people surely would ask if he was a one-man circus. Kaz just ignored them, walking straight and not trying to be an inconvenience to anyone. Which seemed harder now with the market full up and running. So Kaz stayed out of the main streets, scurrying around small lanes and alleyways. This city couldn't be full of righteous and innocent people. It was too proseperous for that. Where one seed bloomed, another one was stolen to recreate the exact same effect.
Kaz walked an alleyway linear to one of the streets where the market took place. Looking sideways he tried to see anything peculiar. A movement out of place, a step to close towards a valuable object. But thus far, no luck. Until now. The young man halted, Kruge softly crowing, as if he was asking why Kaz had stopped. But he was it as clear as water. The young boy with the bread, he saw how he reached for the strawberries. And then another one, and another one. A smile tugged at Kaz his lips and he limped towards the boy, who was standing with his back towards him. Kaz leaned against the wall, observing him. He seemed reluctant, as if he didn't want to do it, but his cravings were too big. Kaz could work with that. ''So, you like strawberries, hm?'' He casually sai, crossing his arms. Kruge crowed again, hopping on his shoulder, watching. Kaz just smiled, waiting patiently.
Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Theneras Aeducan
Member
Real name : Simone
Aantal berichten : 36
IC posts : 8

Character sheet
Age: 25
Occupation: Occasional Thief
Residence : Navarre - Nordshal
Profiel bekijken

Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Empty Re: Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz

op di feb 06, 2018 1:56 pm

when I'm stealing
I second-guess myself
I have doubts
The blonde man jumped a bit, when he heard a voice behind him. Quickly he looked sideways at the woman next to him. Had she heard? He wasn't sure. She didn't show it if she had. If she had noticed him taking a few, she hadn't said anything. Maybe she would, later. When the market was less crowded. Or maybe she didn't care. He knew his dad had heard, saw it in they way his eyes had landed on him, in a brief warning to be more careful. His dad had even seen, but had turned a blind eye. There were worse things than stealing a few strawberries. If the woman would say anything, his father would probably make some nice excuse for it. He didn't approve of his actions but it wasn't something inexcusable like murder. And he didn't want to lose his only child over some bruised strawberries.Quickly the blonde young man gave the bread to the customer in front of him and put the money in their jar, before he slowly turned around. There, leaning against a wall was a man around his age. He was dressed in black, had black hair and a cane in one hand. On his shoulders was a black bird. A crow, most likely. Theneras looked over his shoulder at his dad, but it was relatively quiet now. Then again, the man who had spoken to him didn't stand too far off. With a small shrug he walked a bit closer to him and crossed his arms, unintentionally defensive in his body language. "Perhaps I do." was his hushed answer. "But why would you care?" Was what he asked after, without any malice. Maybe this man was a guard, but he didn't look like your average guard. So probably not. One could never be sure though. He pursed his lips a bit while lost in thought. "Sir, do you like bread?" where his next words, due to the fact that he didn't know what to say next. He could just walk back to his dad and their wooden stall, but wouldn't that look weird? Not that he cared what other people thought of him or.. Well, no. He did care, a little bit. And he wanted to know what this man his intentions where. And if he maybe wanted to buy one bread. Or a half. Or none. It was an easy train of thought after his.. Kind of weird question. This was why his dad did all the talking and business things with people. He himself was better at doing the practical things. Like carrying their stuff and saying how much each bread was for example.He turned his full attention back to the mysterious man in black. This man...  He could've ignored that he saw him taking a few strawberries, could've gone to the guards. Could've gone to the front of the little stalls and made a big scene. Could've done all those things and more. But instead he asked a question that could've been perceived as innocent, if you didn't know better. It was smart, he guessed, maybe people wouldn't linger and listen in. Or maybe they would and was that his plan all along, to draw attention. In any case, it wouldn't hurt to be a bit careful with his words and actions. Just to be safe. A fine, or worse, was something they, his family, couldn't afford. So just being his, sometimes awkward and nice, self would be best. He wasn't subtly being accused of theft. He was just having a normal conversation.

Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Empty Re: Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz

op di feb 06, 2018 2:56 pm
Kaz Elias Brekker
Don't get attached.

Kaz liked to be observant. Sure, he liked to be the middle of attention now and then, but if he always wanted to be the middle of the conversation, he would be a bad thief. Kaz had learned early on that you had to be silent, but noticeable. Someone who was too silent could maybe disappear faster, but would be distrusted quicker since they always seemed to be busy with something else. Someone who was loud, well, missing them in a conversation would immediately turn heads. So Kaz thought it would be the best to be in between. Add some valuable information to the conversation, meanwhile pat someone on the shoulder and steal their necklace. Easy as said. But Kaz wasn't looking for money or a fancy necklace. The boy who stood before him probably didn't even had anything that Kaz could redeem as valuable. They seemed like hard, honest workers, trying to make a living and struggling to pay the bills. Or was there more involved? Kaz squinted his eyes, trying to get ahold of the stranger in front of him. But maybe it was best to focus on other things now.
The young man softly chuckled at the answer, shaking his head slightly. ''Since you are selling something yourself, I believe you are familiar with how this economy works.'' Was his own, plain answer. He didn't say anything more, wanting to let the boy figure it out himself. Kaz raised an eyebrow then the next question was asked, not sure what he was going for. He shifted his shoulder a bit since it started to hurt, but kept leaning against the wall. ''I like bread which is made by honest men.'' He said, his eyes looking straight at the other. ''But it doesn't seem you are very honest now, are you?'' A sly smile tugged at his lips, his eyebrows raised as if he wanted to dare the one in front of him to talk back.He finally got off the wall, leaning on his cane to balance himself. ''It aren't just strawberries you steal, isn't it?'' Kaz said with a bit of a hushed tone, leaning forward to the young man. His eyes sparking with something that could only mean bad things. But Kaz only wanted to help, he only wanted to make sure this one in front of him could support his family, that they didn't need to live in poverty. That wasn't such a bad thing now, was it?
Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Theneras Aeducan
Member
Real name : Simone
Aantal berichten : 36
IC posts : 8

Character sheet
Age: 25
Occupation: Occasional Thief
Residence : Navarre - Nordshal
Profiel bekijken

Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Empty Re: Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz

op za feb 10, 2018 2:29 pm

when I'm stealing
I second-guess myself
I have doubts
He listened to the answer that the other gave. He cocked his head to the side just a bit and nodded. 'Yeah, i indeed do.' Was his short answer. He knew all too well. If you weren't born rich or in the right family, you had to work really hard and hope for the best. At least, wasn't that what he meant? Then came his question about the bread, and the black haired man's answer. Theneras was about to answer, but he recoiled at the other’s words. Had to bite on the inside of his cheek, as to stop himself from raising his voice and making a scene. ‘My dad’s an honest baker, an honest worker. So yes, I’m sure you’d like our bread.’ Where the words he got out through gnashing teeth. ‘And I am as honest as I can be.’ A harsh sigh escaped through flared nostrils. He was.. annoyed. ‘It’s not like I have a choice… most of the time.’ He did have a choice, but it’d mean his mom would get even sicker or worse, so it was really no choice at all. The dark haired man across from him leaned nearer, putting his weight on the cane in his hands. His voice was lowered and his next question was more of an accusation, insinuation. The blonde didn’t like the look that crossed the dark eyes of the other man. What was his deal? ‘It seems like you already know that answer.’ He said, while keeping eye contact. He didn’t know why, but denying it didn’t seem smart. Plus he wasn’t that good of a liar.. So it was probable that his 'companion' would see through right away. The black haired man seemed like the type who could read people easily. He didn't know if it was the case, of course, but he gave of that vibe. ‘So what’s it to you? Why do you care so much?’ Was the countered question. His heart was hammering away in his chest, a mild panic settling in his veins. It felt like a bad omen. It was probably the man in front of him, the look in his eyes that just screamed danger. The smartest course of action was telling him off, go back to work and ignore the eyes burning in his back. But he didn’t, he was simply too curious. It was a bad trait to have, sometimes. Like now. But he just wanted to know more.

Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Empty Re: Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz

op zo feb 18, 2018 9:31 am
Kaz Elias Brekker
Don't get attached.

The one before him was more persistant than Kaz had expected. Most country and farm boys were just people who did it for the rush and because they felt entitled to, since thye grew up poor and wanted to have the same riches as the people in the city. And why wait and earn it by honest work when you can just barge in, grab a golden cup or whatever was in your reach and sell it for so much more. The decision was easily made then, right? Kaz understood this, he knew most petty thieves and their morals. It was always their morals holding them back, because somewhere, deep down, they knew it was wrong. It didn't matter if it were golden coins or, in this case, strawberries, it was wrong and you could be caught. And then the entire adventure was over. Oh, Kaz remembered those days, when he was scared and lost on the street. Everytime his hand had reached for some food, he had heard that voice, telling him that he wasn't like that. But he had purged that voice, he had beaten it to the grounduntil it couldn't get back up again. Kaz had no morals, at least he wanted to believe that, and he would gladly corrupt others to do the same. And so he did.
Of course he knew the answer. Strawberries were just the tip of the iceberg. As soon as he would dive under, he would see how big the problems of this boy were. Kaz chuckled softly, shaking his head a little before answering. ''What if I told you, you can work for me, instead of stealing strawberries in the hopes you can save your family.'' He said with a soft tone, his eyes looking straight at the other man, as if he wanted to pierce him and turn him inside out. He wanted to know this boy. He had potential. Potential Kaz couldn't and wouldn't miss. ''I can assure you it pays better than selling bread on a market.'' He added, straightening his back.Of course this would be honest work, just as Kaz looked as trustworthy as ever. That was, if you didn't look long enough.
Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Theneras Aeducan
Member
Real name : Simone
Aantal berichten : 36
IC posts : 8

Character sheet
Age: 25
Occupation: Occasional Thief
Residence : Navarre - Nordshal
Profiel bekijken

Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Empty Re: Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz

op zo maa 25, 2018 8:38 pm

when I'm stealing
I second-guess myself
I have doubts
He kept his eyes trained on the male before him. Theneras pressed his lips together and waited him out. Waiting for an answer. The piercing gaze of the other guy didn't waver. They were like invisible laser beams, almost looking through him. "Work for you?" he echoed, a tad disbelieving and wary. The blonde Young Man clenched his jaw and looked at the ground for a moment, before looking back up. "Where.. He licked his dry, chapped lip, cleared his throat softly and started anew. "Where would i be working? And what kind of work are you offering? And how much will the pay be, on average?” He kept his voice low enough as to make sure they wouldn't be overheard. It sounded like a normal conversation about work related things, a business deal. But he was wary and the whole aura of the other man drew attention. His own Haggard looking demeanour not helping either. He shuffled from one foot to the other while awaiting the answers to his questions. He wanted to know about this sudden.. work opportunity. "Also, I have one last question. Why offer this job to me?"


// Mob Post en kinda short. Hopelijk kan je er wat mee.
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Empty Re: Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz

op ma apr 02, 2018 5:03 pm
Kaz Elias Brekker
Don't get attached.

He went for the bait. Wonderful. Kaz smiled broadly, a bit sinister but he tried to keep his friendly manners and nodded to the questions the man was asking. ''The right questions to ask.'' Kaz noted, straightening his back and looking around for a moment, wanting to be sure this conversation would be between them alone. He saw the worried look the father of the boy cast at him, but all Kaz did was raise an eyebrow and the man went back to his work. Good. They didn't need people around who would eavesdrop. Kaz put a hand on the shoulder of the other and led him away from the crowded street, a bit more into the alley Kaz had just appeared out of. Alright, time to give some answers.
''I'm offering you this job because I see so much more in you. You have potential. Do you want to waste that with selling bread on a market?'' A rhetoric question, yet he asked it. After that, he shrugged, getting back to the other questions. ''You can still do this job, but sometimes I just need a little more help with mine.'' Kaz started, looking over his shoulder once again, pleased to see that everyone seemed to have forgotten about them. He reached inside his coat, pulling out a sack which was full of gold. The coins he desperately hoarded but now seemed to give away so easily. If it meant he could get what he wanted, he would do it within a heartbeat. Another way to get satisfied. Even it was just for a little while. ''Consider this an act out of generosity.'' He spoke, handing the coins to the young man. ''That is, if you choose to accept.''
Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Gesponsorde inhoud

Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz Empty Re: Like two side to a coin, there are two sides to life | Kaz

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum