welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Simone
Aantal berichten : 32
IC posts : 6

Character sheet
Age: 25
Occupation: Occasional Thief
Residence : Navarre - Nordshal
Profiel bekijken

Lopen voor lyme

op vr feb 02, 2018 11:23 pm
heya iedereen.
Ik hoop dat ik dit hier mag plaatsen en dat het goed staat en alles.. zo niet dan hoor en of merk ik dat wel.

Ik weet, ik ben er pas 24 uur (ongeveer) en jullie kennen mij nog niet zo goed tot helemaal niet; maar ik dacht, weetje ik zet dit hier ook gewoon neer want niet geschoten is altijd mis. Ik twijfelde nog even of ik dit hier wel zou plaatsen omdat ik zo nieuw ben. Maar ik doe het toch ;'D

Allright!

In April gaan familie en vrienden voor mij lopen bij het wandel en hardloop evenement lopen voor lyme. Ik ben namelijk een chronisch lyme patiente. De behandelingen en medicijnen van mij, en vele anderen, worden niet vergoed. De klachten kunnen wisselend zijn maar bij mij is het vooral pees-en gewrichts pijn, vaak hoofdpijn en zeer hevige vermoeidheid. Er is ook een flyer voor mijn team gemaakt, deze zal ik hieronder het bericht neerzetten.

Het doel van dit alles , dit evenement / deze actie, is geld inzamelen en meer (h)erkenning rondom deze ziekte te krijgen. Het is een ziekte die door veel Nederlandse artsen onderschat wordt. Bij mij is er 3 jaar over heen gegaan tot ik een diagnose kreeg (iets wat nog relatief kort is, begreep ik van lotgenoten.) Steeds werd er tegen mij gezegd dat het tussen mijn oren zat. De tests die ze hier in nl doen voor lyme, zijn niet betrouwbaar genoeg en er kwam steeds niets uit. Ik ben dan, een stuk later, ook hier in Nederland door een Nederlandse arts in Duitsland getest met verschillende testen en die waren wel positief.

Als iemand de onderstaande flyer wilt delen op social media oid of wilt ophangen, graag <3
De flyers staat openbaar op mijn fb: https://www.facebook.com/simoneverver

En doneren / Sponsoren ook graag natuurlijk, als je iets kan missen. Doneren kan al vanaf 1 euro. (kan indien gewenst ook anoniem)
Het doneren gaat via de website, die ik onder de flyer zal zetten. En je doneert een van de lopers, en het geld komt dan direct naar mij. Dus niet eerst naar een groot bedrijf of dat de helft naar iemand anders gaat.

Voor vragen of andere shizzle mag je hier reageren of mij een pb'tje sturen.
Meer informatie staat ook hier: http://www.lopenvoorlyme.nl/

Flyer en link:
avatar
Member
Real name : Nath
Aantal berichten : 325
IC posts : 61

Character sheet
Age: 22
Occupation: Kingsguard
Residence : Navarre, D'auvignon.
Profiel bekijken

Re: Lopen voor lyme

op za feb 03, 2018 3:32 pm
Oh dit vind ik wel een erg goed initiatief! Zelf doe ik veel aan hardlopen, dus ik zal kijken of ik mee kan doen aan de loop & dus wat geld kan inzamelen ^^


"I breathe in my courage and exhale my fear"
avatar
Member
Real name : Simone
Aantal berichten : 32
IC posts : 6

Character sheet
Age: 25
Occupation: Occasional Thief
Residence : Navarre - Nordshal
Profiel bekijken

Re: Lopen voor lyme

op za feb 03, 2018 8:07 pm
@Nath; Oh dat vind ik echt heel lief <3
Als je echt mee wilt doen moet je het maar laten weten! Dan zou je evt nog in mijn team kunnen/mogen x3 En anders zijn er sws nog mensen/teams die lopers zoeken! Het is wel 15 euro per loper/hardloper, zodat de mensen die dit regelen, de EHBO en zorg dingetjes voor alle lopers kunnen regelen en het gebied langs het meer kunnen afhuren enzo ^^
Ik geloof dat ik laatst op hun fb las dat de inschrijvingen voor lopers/team 14 feb sluit. En als je nog meer wilt weten kan je ze altijd benaderen via FB: https://www.facebook.com/lopenvoorlyme/ of via email evt. Want hun zijn beter in uitleggen en alles dan ik xD
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum