welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Helios
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Hide & Seek Empty Hide & Seek

op za feb 03, 2018 5:14 pm
Hide & Seek 9YC2N1I
Stiles
We were young and reckless
Stiles was net van school terug gekomen. Hij had zijn tasje netjes op de gang gezet, waar zijn moeder wilde dat het stond en was naar de keuken gelopen. Hij was ondertussen al acht jaar oud, iets wat de jonge jongen als een ware mijlpaal zag. Nu mocht hij zelf naar buiten en met de kinderen in de buurt spelen, misschien mocht hij binnenkort zelfs tot later opblijven van zijn ouders! Hij zette zich neer aan de tafel, waar zijn moeder zojuist het bord met zijn lunch had neergezet. Ze vroeg hem hoe school ging, en hij gaf uitgebreid antwoord op haar vraag. Over hoe hij vandaag met zijn vrienden tijdens het speelkwartier tikkertje hadden gespeeld en hoe ze in de les veel tijd hadden besteed aan rekenen - en dat hij het daadwerkelijk begon te begrijpen. Met een grote glimlach at de jongen zijn lunch op, waarna hij zijn grote, bruine ogen op zijn moeder richtte. "Can I go outside? I want to see if Agatha is home!" Zijn moeder glimlachte naar hem en knikte. "But be home by six!" Sprak ze hem nog na, maar de jongen was al bij de deur en deed deze achter zijn rug dicht. Yes! Hij had Agatha leren kennen toen hij zes was, zij was toen acht geweest. Hoe? Nou ja, ze waren buren! Als zesjarige had hij het uiteraard heel erg vet en stoer gevonden dat hij een vriendin had gemaakt die maar liefst twee jaar ouder was geweest dan hem!

Hij stapte rechtstreeks richting het huis van Agatha en haar ouders en klopte vervolgens luid op de deur. In de hoop dat Agatha thuis was en iemand opendeed. Met een brede glimlach wachtte de jongen geduldig af. Het was vandaag een heerlijke dag, dus de jongen had gehoopt zijn buurmeisje te kunnen overtuigen met hem buiten te spelen.

& Agatha


Hide & Seek SU0US1V
EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
Agatha Morstan
Member
Real name : Femke
Aantal berichten : 31
IC posts : 13

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Sheriff
Residence : Travelling
Profiel bekijken

Hide & Seek Empty Re: Hide & Seek

op zo feb 11, 2018 2:43 pm

Life is infinitely stranger
than anything the mind can invent

Uiterst geconcentreerd stak de tienjarige Agatha de naald en draad door het stuk stof heen, maakte ze een lus en stak de naald een paar millimeter verder weer terug door de stof. Er verscheen een glimlach op haar gezicht toen ze het door haar gemaakte lijntje zag en ze keek even op naar haar moeder die naast haar zat. "Something like this, mum?" "You’re doing great, my dear." De glimlach op het gezicht van het jonge meisje werd zo mogelijk nog groter en ze ging meteen verder met haar kleine naaiwerkje. Ze keek even op toen ze plotseling geklop op de deur hoorde, maar haar moeder was al opgestaan. "I’ll go and take a look, but you can keep on practising if you want to." Agatha knikte instemmend en ging weer voorzichtig verder met haar naald en draad.

Toen Joan Morstan de deur opende zag ze meteen de grote glimlach van hun buurjongen en tevens één van Agatha’s beste vrienden. "Good day, Stiles! Have you come to get Agatha?" vroeg ze, terwijl Agatha haar oefenstof toch al maar aan de kant had gelegd en nieuwsgierig richting de inkomhal was gelopen.


Helios
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Hide & Seek Empty Re: Hide & Seek

op ma apr 02, 2018 4:28 pm
Hide & Seek 9YC2N1I
Stiles
We were young and reckless
Kalmpjes wachtte de jongen af tot de deur open ging, zijn bruine ogen hoopvol vooruit gericht. Boy, hij hoopte dat Agatha thuis was vandaag en niet nog op school zat ofzo, want hij had zin om iets leuks te doen! Uiteindelijk ging de deur open en in plaats van de verwachtte de persoon, stond daar diens moeder. Een glimlach vormde zich weer rond Stiles' zijn lippen bij het horen van haar woorden, terwijl hij zijn hoofd omhoog kantelde om de vrouw aan te kijken. Want dat was wel zo beleefd. "Hello miss Morstan! Yes, I have!" Sprak hij enthousiast, waarna zijn ogen langs haar door gleden, waar hij net een glimps zag van het meisje. Enthousiast zwaaide hij kort naar haar. Hopelijk had ze tijd en zin! "Would that be okay?" Hij keek vragend naar de moeder van Agatha. Oh, hij hoopte echt dat ze niet nog langer aan haar schoolwerk hoefde te besteden en dat ze met hem mee mocht gaan naar buiten!


Hide & Seek SU0US1V
EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
Agatha Morstan
Member
Real name : Femke
Aantal berichten : 31
IC posts : 13

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Sheriff
Residence : Travelling
Profiel bekijken

Hide & Seek Empty Re: Hide & Seek

op ma jun 18, 2018 9:26 am

Life is infinitely stranger
than anything the mind can invent

Agatha zwaaide vrolijk terug naar Stiles terwijl ze verder naar de deur liep. Ze hoorde de jongen nog net aan haar moeder vragen of het oké was als ze met hem mee zou gaan, waarop ze meteen ook haar moeder aankeek. "Please, mum, can I go?" vroeg ze smekend. "I can work on the cloth again this evening." Haar moeder, die maar al te goed wist dat het best zo zou kunnen zijn dat het naaiwerkje morgen pas weer opgepakt zou worden, deed even alsof ze diep moest nadenken. "Well… Alright then, off you go. But be home by dinner!" Agatha's glimlach werd zo mogelijk nog groter. "Thanks, mum! I promise I'll be back in time!" antwoordde het meisje enthousiast terug, waarna ze Stiles weer aankeek. "Let’s go!"


Gesponsorde inhoud

Hide & Seek Empty Re: Hide & Seek

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum