welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Kallista Mevolent
Member
Real name : Ruka
Aantal berichten : 29
IC posts : 5

Character sheet
Age: 25
Occupation: Hunter
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Chasing the invisible |Helios| Empty Chasing the invisible |Helios|

op za feb 03, 2018 9:31 pm
HATE & MURDER
BY MINNIE OF BTN
Ze had rondgevraagd, maar er was niemand te vinden die ook maar iets wist van Kaz. Een zucht, waarom was het zo moeilijk om iemand te vinden en een mes door zijn hoofd te planten? Misschien kwam het omdat Kallista niet in stappen dacht, maar uit pure woede van plek naar plek walste. Was er iemand die haar in de weg stond, dan was ze niet bang om op de vuist te gaan. Maar het was niet altijd bij vuisten gebleven, enkele keren had zij moeten vechten voor haar leven omdat ze de verkeerde te pakken had. Tot noch toe had ze alles overleefd. Niet altijd zonder letsel en de littekens op haar lichaam van iemand die meer gevechten had gekend dan liefde. Na een dag door deze stad te hebben gelopen, was ze er klaar mee. Niemand wist iets of hij had al zijn sporen netjes uitgewist. Met een blik op oneindig was ze aan de bar gaan zitten. Haar ijsblauwe ogen starend naar de muur voor haar.
"Water" Zei ze tegen de barman en hoewel deze fronste over haar keuze, besloot hij er weinig woorden aan vuil te maken. Ze graaide wat munten uit haar jas en legde deze op de bar. Een zucht, nu ze zat had ze pas in de gaten hoe lang ze had rond gelopen. Enkele mensen zaten aan de bar, andere liepen dronken rond. Maar zijzelf had er weinig interesse in, er was maar een ding interessant in haar leven. Dat was Kaz, om hem te vermoorden wel te verstaan. De jaren dat ze door het land had gestruind hadden haar sterker gemaakt, agressiever en ze was uit het oog verloren hoe je een 'normaal' leven leidde. Niet dat ze er nog naar terug verlangde. Ze nam een nipje van haar water, haar lichte ogen hadden vluchtig de ruimte doorgekeken, maar waren nu op haar glas gevestigd. Kallista vroeg zichzelf af of hij ooit op ging geven. Ze wist van zichzelf dat ze dat niet ging doen. Ze wist niet hoe dichtbij ze soms was gekomen, hij was altijd te snel. Ze beet op haar lip, tikte ongeduldig op haar glas. Het liefst stond ze op om verder te gaan, maar ze moest haar lichaam het beetje rust geven wat het nodig had.  


Chasing the invisible |Helios| Ig3T7iY
Helios
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Chasing the invisible |Helios| Empty Re: Chasing the invisible |Helios|

op zo feb 04, 2018 10:23 pm
Chasing the invisible |Helios| XbZzBJM
Helios
This was supposed to be MY game!
Een glas. Twee glazen. Drie. Vier. Vijf. Het leek een eeuwigheid te duren, voordat zijn snak naar het drinken van bloed langzamerhand leek weg te ebben. Niet dat hij er zo'n haat tegen had; tegen hetgeen wat hij was. Nee. Hij vond het niet erg om het bloed van een ander te drinken, gaf er ook niks om als iemand stierf. Maar.. het ging niet weg. Het maakte niets uit hoeveel mensen hij vermoordde voor hun bloed, de snak ernaar ging niet weg en dat zou het nooit doen. Over de jaren heen leerde je het onder controle te houden, maar het zou nooit gestild kunnen worden. Niet volledig. Alcohol verminderde het en alhoewel hij er niet echt dronken van werd zoals een persoon, hielp het wel met zijn bloeddorst. Het was toen hij voor zijn zesde glas ging, dat iemand het idee in zijn hoofd had gehaald de man lastig te vallen. Een dronkaard die net door de deuren heen was gestapt en geweigerd was door de barman; met de reden dat hij al veel te veel op had en maar gewoon naar huis moest gaan. De barman schoof net het nieuwe glas op Helios af, toen de man had besloten dat híjzelf recht had op dat éne glas. Dankzij het feit dat de man zijn acties echter niet meer heel goed kon inschatten - vanwege al de alcohol die hij al in zich had - greep hij echter niet perfect naar het glas, waardoor het omschoot en de hele inhoud van zijn rum over Helios heen kwam.

Hij liet zijn ogen langzaam van de rum, zijn nu natte trui, naar de man glijden. Zoals elke dronkaard, werd de man plots ook nog eens kwaad op Helios. Iets waar de donkerharige jongen de afgelopen dagen niet zo goed meer tegen kon. Hij stond al scherp, voelde zich al redelijk on edge, waardoor de vuist die vervolgens in zijn gezicht belandde, iets in hem deed knappen. Hij schoot op van zijn barstoel en greep de man bij zijn kraag. De bartender probeerde het gevecht te sussen, maar het was niet mogelijk voor Helios om te stoppen. Hij gaf de man een flinke duw, waardoor deze recht over een tafel viel waar een bepaalde jongedame aan haar glas water zat.

// hope it's okay ~


Chasing the invisible |Helios| SU0US1V
EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
Kallista Mevolent
Member
Real name : Ruka
Aantal berichten : 29
IC posts : 5

Character sheet
Age: 25
Occupation: Hunter
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Chasing the invisible |Helios| Empty Re: Chasing the invisible |Helios|

op ma feb 05, 2018 10:15 am
HATE & MURDER
BY MINNIE OF BTN
Een zucht, terwijl ze een klein slokje van haar water nam. Het was verfrissend en ze wiegde het glas in haar hand. Waar was ze nog niet geweest? Maar ze kon zichzelf geen antwoord geven op die vraag. Niet enkel omdat ze het niet wist, maar ook omdat iets haar richting in kwam. Ze was in gedachte verzonken geweest en had niet geheel opgemerkt wat er gaande was. Maar uit reflex sprong het meisje niet weg, maar kwam omhoog. Ze ontweek hem, in een soepele beweging haalde ze uit; een vuist kwam in het gezicht van de man. Gekraak en het boze geroep werd hoger en meer pieperig terwijl hij zijn neus vast hield. Dat was zijn neus, Haar lichte ogen keken boos naar de man en vervolgens naar de kant waar de man vandaan kwam. De jongen die er stond was waarschijnlijk degene die in een gevecht met hem was gekomen. Een kleine geïrriteerde zucht, waarom had ze de man geslagen? Hij hield pijnlijk zijn neus vast, terwijl hij de ogen van Kallista zocht. Toen ze terug naar hem keek, leek hij weer nieuwe kracht te krijgen. In plaats van dat hij op de tafel bleef liggen, duwde hij zichzelf overeind. Maar hij was dronken en de vuist die haar kant uit kwam was langzamer dan ze had verwacht. De dame uitte haast een zucht terwijl ze zijn pols pakte om zijn hele lichaam naar haar toe te trekken, haar hoofd hoefde maar enkele centimeters vooruit te gaan in een krachtige beweging om de man een kopstoot te geven. Opnieuw gekreun vanuit de man, terwijl deze iets wat duizelig op de grond terecht kwam. Ze wist niet in hoeverre hij nu was uitgeschakeld of dat hij nu misschien probeerde naar de jongen over te gaan. Zelf pakte ze haar glas weer vast om een slokje te nemen, maar de tafel en stoel waar ze aan had gezeten waren gammeler dan ze al waren. De boze blik van de barman had ze nog niet in zichzelf opgenomen, ze keek enkel terug naar de jongen. Haar blik vertelde dat ze dit niet handig vond, maar op het punt om hem aan te vallen was ze niet. Kallista wist niet wat er was gebeurt, enkel dat ze de man waarschijnlijk een gebroken neus had geslagen. Oops, dacht ze zonder al teveel emotie.
"Hopelijk was hij degene die begon." Zei ze kalm en met haar hoofd naar de man gebaarde. Als er ook nog problemen kwamen met de jongen, dan was ze klaar om ook dat gevecht aan te gaan. 


Chasing the invisible |Helios| Ig3T7iY
Helios
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Chasing the invisible |Helios| Empty Re: Chasing the invisible |Helios|

op di feb 06, 2018 10:44 pm
Chasing the invisible |Helios| XbZzBJM
Helios
This was supposed to be MY game!
De man landde met een doffe plof op de tafel, gevolgd door een luide kreun en vervolgens gescheld. Echter was het niet Helios' zijn actie die voor het gescheld gezorgd had, of in ieder geval, niet voor het grootste gedeelte. De vrouw die aan de tafel had gezeten, leek snel genoeg te zijn geweest om de man die op haar tafel viel te ontwijken en hem bovendien een felle klap op zijn neus leek te geven. Oof, als dat niet gebruiken was, dan wist hij het ook niet meer. Hij moest toegeven, de vrouw zag er redelijk fierce uit. Interesting. Helios had zich volledig naar haar gedraaid nu, zijn hoofd iets kantelend, terwijl hij haar van top tot teen bekeek en zijn donkere ogen weer omhoog liet glijden om haar blik te ontvangen. Haar woorden waren interessant geweest voor de jongen die het heel leuk vond om anderen uit hun tent te jagen. Een grijns verscheen op zijn gezicht. "Well, what if I did start?" Zei hij, niet langer meer nadenkend over het feit dat zijn hele shirt ondertussen geruïneerd was door het feit dat het onder de rum zat. De man achter de bar zei iets, maar Helios hoorde hem niet. Zijn interesse lag nu bij de vrouw.

"I would not sit on that table again, who knows they'll make you may if it actually falls apart if you touch it." Hij haalde zijn schouders wat op en ging op zijn barstoel zitten. "Could I offer you a replacement-drink?" Vroeg hij, kijkend naar het glas dat met de klap op de tafel ook op de grond kapot leek te zijn gevallen. "I promise I'll behave." But he knew he would not behave.


Chasing the invisible |Helios| SU0US1V
EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
Kallista Mevolent
Member
Real name : Ruka
Aantal berichten : 29
IC posts : 5

Character sheet
Age: 25
Occupation: Hunter
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Chasing the invisible |Helios| Empty Re: Chasing the invisible |Helios|

op di feb 06, 2018 11:52 pm
HATE & MURDER
BY MINNIE OF BTN
Ze blies een pluk weg die voor haar ogen was gaan hangen. De man die ze op zijn neus had geslagen leek te zijn afgedropen. Gelukkig, ze had weinig zin om uit de bar gezet te worden. Niet dat het de eerste keer zou zijn geweest, Kallista kon door aanrakingen nogal snel uithalen. Maar mannen luisterde vaak ook niet naar een simpele 'nee'.
"Well, if you started it. It might just be that you just want to find another fight." ze haalde haar schouders kort op. Kallista was rustig, ondanks dat ze net iemand op zijn neus had geslagen. Een teken dat het meer uit gewoonte was dan uit woede.
Ze keek neer op de tafel toen de jongen sprak, hij had inderdaad gelijk, het zag er niet al te stevig uit. Niet dat het stevig was geweest om mee te beginnen. Daarbij had ze het geld niet eens om hen het meubilair terug te betalen. Nu pas merkte ze op dat enkele mannen haar nog steeds aan het aanstaren waren. Maar Kallista hoefde enkel haar blik naar hen te verplaatsen of ze deden alsof ze ergens anders naar keken. Een zucht, maar de woorden van de jongen deden haar opkijken. Een nieuw glas drinken, ze knikte met een kleine glimlach. Ze liep naar de bar toe om langs hem op de kruk te gaan zitten. Zijn woorden zorgde ervoor dat ze zijdelings naar hem keek.
"We will see." Was haar antwoord en ze bestelde opnieuw een water. "Kallista is my name." Ze keek hem nu aan. "So tell me, what was the fuzz about." Een kleine glimlach op haar lippen, het was altijd goed om te weten waarom je iemand een klap op zijn neus had gegeven.


Chasing the invisible |Helios| Ig3T7iY
Helios
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Chasing the invisible |Helios| Empty Re: Chasing the invisible |Helios|

op wo feb 07, 2018 11:13 pm
Chasing the invisible |Helios| XbZzBJM
Helios
This was supposed to be MY game!
De man was weer op zijn barstoel gaan zitten en had zijn blik op de vrouw gericht, nieuwsgierig of ze zich bij hem zou voegen of dat ze zou maken dat ze wegkwam. Je wist het maar nooit.. vrouwen, het ene moment waren ze vriendelijk, het andere moment haalden ze uit als een kat in het nauw. Of was dat gewoonweg het effect dat hij op sommigen had? Hmn. Perhaps. De donkerharige man grinnikte zacht bij haar woorden en schudde met zijn hoofd. Hij besloot wijs te zwijgen, want heck, Helios had altijd zin in een gevecht. Hij was altijd uit op een nieuw gevecht, of gewoonweg op het bloed onder andermans nagels vandaan halen. Een grijns vormde zich rond zijn lippen toen de vrouw besloot op zijn offer in te gaan en daadwerkelijk plaats nam op de stoel naast hem. Great! Company! Dat was altijd het leukst. Ze was hem voor met bestellen en bestelde een glas water. Oh. Saai. Hij liet zijn blik even op de vrouw vallen. "You don't drink?" Hij klonk bijna teleurgesteld, maar hij gaf er weinig om, eigenlijk. De man richtte zijn blik op de bartender. "You heard the woman, one water and two rums." Het water voor haar. De rum voor hem. Hij had het nodig, want zijn bloedlust was zojuist weer getriggerd. Goddamnit.

Kallista. Dat was haar naam. "Kallista.." hij liet de naam rustig over zijn tong glijden. "I go by the name Helios." Sprak hij koeltjes. Helios. That's who he was. Hij draaide zijn hoofd licht naar de vrouw en bekeek haar kort, in een poging de reden achter haar vraag af te wegen. "He was drunk. He threw rum over me and then got angry because he spilled it. He threw the first punch." Hij grijnsde. "And you see, throwing the first punch at me.. is in fact a mistake." A very big one. Dat de vrouw dat maar wist. De glazen werden voor de twee gezet en de donkerharige man schoof het glas water lichtelijk haar kant op, zodat ze het makkelijker kon bereiken. Waarna hij zijn richtte tot zijn eigen glas. Of zijn twee glazen, om precies te zijn. Wie betaalde, kreeg waarvoor hij betaalde. De bartender had ook zijn geld nodig, of course. Helios sloeg in een teug het glas achterover. Niet het meest elegantst, of iets waar hij als persoon trots op kan zijn. Het was eerder een teken van alcoholisme, maargoed, zij wist niet hoe lastig het was om iedere dag geconfronteerd te worden met mensen. En voornamelijk met hun bloed.

And god.. did she smell good.


Chasing the invisible |Helios| SU0US1V
EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
Kallista Mevolent
Member
Real name : Ruka
Aantal berichten : 29
IC posts : 5

Character sheet
Age: 25
Occupation: Hunter
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Chasing the invisible |Helios| Empty Re: Chasing the invisible |Helios|

op vr feb 09, 2018 10:22 am
HATE & MURDER
BY MINNIE OF BTN
De vraag deed haar even vragend naar hem opkijken. Het zorgde ervoor dat ze enkele tellen nadacht, did she drink? Niet veel, moest ze toegeven en even keek ze naar de drank die achter de bar stond.
"Not much." Gaf ze toe, haar ogen vonden die van hem weer. Drank maakte je vreemd en het was niet handig in een gevecht. "I will take something after the water." Haar stem zacht, een kleine glimlach op haar gezicht. Niet dat het veel uitmaakte, een drankje zorgde er niet voor dat ze iets voelde. Zelf bestelde hij rum, twee zelfs? Even keek ze hem aan, iets onderzoekend. Zijn geur, hij was niet menselijk. Hoewel Kallista dacht menselijk te zijn, had zijzelf dierlijk bloed door haar aderen stromen, monsterlijk zelfs. Het zorgde ervoor dat ze krachtiger was dan de meeste mensen en haar zintuigen haast dierlijk waren. Maar ondanks dat had ze nog geen heftige veranderingen meegemaakt.
Hij stelde zichzelf voor als Helios en vriendelijk glimlachte ze hem toe. Hoe lang geleden was het geweest dat ze met andere gepraat had over... Niks? Lang geleden, dat was zeker. Haar enige focus had gelegen op het zoeken, maar ze moest toegeven dat dit een fijne verandering was. Haar gedachte verzetten was voor vanavond geen ramp, ze moest toch rusten. Het water werd naar haar toe geschoven en haar slanke vingers klemde zich om het glas heen. Ze luisterde naar het verhaal, de man was dronken geweest. Hoewel ze dat geloofde, vroeg ze zich af of hij dat zelf ook niet enigszins was. Vervolgens gaf hij aan niet de eerste klap te hebben gegeven en dat zoiets een fout was. Even keek ze terug naar haar glas.
Kallista was niet van plan om hem een klap te geven, maar zelf was ze ook iemand die het lastig vond om niet terug te vechten. Dus ze begreep het ergens wel.
"Fair enough." Een kleine glimlach. Het duurde even voordat ze haar mond opende, ze was iets in gedachte verzonken geweest. Nu pas leek ze zichzelf daar bewust van te zijn. Ze was zo slecht in dit soort gesprekken en ze keek weer naar hem, wat te zeggen? Kom je hier vaker? Nee, ze was totaal niet van plan om ook maar iets in die richting te zeggen.
"So, you like to fight? I'm up for a fight, not till the dead ofcourse. But maybe to get rid of some extra energy?" Ze wist niet of het hem kon helpen, misschien was hij al rustig genoeg. Maar ze kon het altijd aangeven, ze had genoeg training gehad om monsters te jagen, ze had de snelheid, dus misschien konden ze sparren.
"


Chasing the invisible |Helios| Ig3T7iY
Helios
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Chasing the invisible |Helios| Empty Re: Chasing the invisible |Helios|

op ma maa 19, 2018 1:10 pm
Chasing the invisible |Helios| XbZzBJM
Helios
This was supposed to be MY game!
De vrouw naast hem rook interessant. Niet compleet menselijk, maar ook niet alsof ze een weerwolf of een vampier was. Er was iets anders aan deze persoon en Helios kon niet direct zijn vingers erop leggen wat het was. Het interesseerde hem echter, want ieder nieuw ding dat hij tegen kwam, trok de man zijn aandacht. I mean, hij moest toch wat met zijn eeuwige leven, niet waar? Zijn aandacht werd al snel op zijn alcohol gericht, aangezien hij niet langer wilde denken aan de geur die de vrouw met zich meedroeg. Want je kon er veel over zeggen, maar het was een heerlijke geur. En als vampier zijnde.. zou hij bijna verleid worden om zijn tanden in haar vlees te boren. Let’s not go there, today. Het eerste glas was binnen enkele seconden leeg, waarna hij het met een klap terug op de bar zette. Zijn blik werd uiteindelijk haar kant op gericht, toen ze zei dat ze hierna iets anders zou nemen dan water. Nonchalant haalde hij zijn schouders wat op. ”You do you.” Sprak hij. Het zou hem weinig uitmaken of ze alcohol dronk of gewoon enkel water dronk, heck, als ze enkel water dronk betekende dat indirect toch dat er meer alcohol voor hem over zou blijven? Des te beter. De vrouw naast hem viel stil en zo bleef hij ook rustig. Hij dronk van zijn tweede glas, maar iets minder snel dan dat hij het eerste glas naar binnen had gewerkt. Hij wilde ook niet dat de bartender hem vertelde dat hij geen alcohol meer geserveerd kreeg, ‘omdat hij al teveel had gehad’, want in het geval van Helios bestond er niet zoiets als teveel. Hij voelde er toch amper wat van.

En toen kwam er een vraag waar hij toch even een grote slok bij naar binnen moest werken. Goddamn. Meende ze dat? Hij liet zijn donkerbruine ogen op haar vallen en bekeek haar vervolgens even van top tot teen, waarna hij zacht lachte. ”That’s a joke, right?” Sprak hij. Hij schudde vervolgens duidelijk zijn hoofd. ”Let’s not go there, I would not be able to stop.” En dat was de waarheid. De brute waarheid. Wanneer er eenmaal bloed gespild werd, bestond er de mogelijkheid dat hij niet meer kon stoppen in het gevecht. Helios stond er immers bekend om - of althans, dat wilde hij geloven, in werkelijk kende zowat niemand hem - dat hij niet kon stoppen wanneer hij die ene knop had omgeslagen. Nu was hij nog oké. Nog niet compleet het monster dat hij werkelijk waar was.


Chasing the invisible |Helios| SU0US1V
EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
Gesponsorde inhoud

Chasing the invisible |Helios| Empty Re: Chasing the invisible |Helios|

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum