welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Crescent Morrigan
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 29
IC posts : 21

Character sheet
Age: 11 years
Occupation: Daughter of the lord
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Heavy stones fear no weather

op zo feb 04, 2018 12:47 pm
a bruise is a lesson and
each lesson makes us better
De havens was de plaats in Brightwater Keep waar ze het grootste deel van haar tijd rondhing. Eigenlijk was het geen plaats voor een meisje van elf, maar Crescent trok zich daar weinig van aan. De meeste zeemannen die hier wel vaker kwamen herkenden de kleine gestalte die zich tussen de werkende scheepslui doorwerkte al. Het meisje droeg altijd een achterlijke helm die een paar maten te groot was en een mantel die over de grond meesleepte. Mensen waren er wel achter gekomen dat ze het dochtertje van Asher Morrigan was, die samen met haar moeder in een villa in Brightwater Keep woonde. Haar vader was er bijna nooit, immers was hij de lord van Isla de Juegas. Over het algemeen lieten de mensen haar wel met rust, al waren er soms een aantal die mopperde dat een kind hier niet thuis hoorde.

Crescent kon er niets aan doen dat haar nieuwsgierigheid soms groter was dan haar verstand. Het bracht haar wel vaker in minder aangename situaties, maar ze kon zich over het algemeen prima redden. Vandaag had ze een schip zien aanmeren wat voor haar onbekend was. Het was niet echt een groot schip, in elk geval was er geen hele bemanning nodig om het stuk hout in beweging te houden. De lading was voor een deel uitgeladen en ze had de drang gehad om eens te gaan kijken wat door het scheepje vervoerd zou worden. Het meisje was dichterbij gekomen, keek kort rond of er niemand was die haar opmerkte en richtte zich vervolgens tot de lading. Ze schoof een doek aan de kant en leunde voorover om te kijken wat de inhoud van de kisten was.
notes: jasper first post
we can sail away tonight

on a sea of pure moonlight

we can navigate the stars

bring us back home
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum