welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : SnowFlake
Aantal berichten : 200
IC posts : 57

Character sheet
Age: unknown
Occupation: Assassin - Huntress
Residence : the forest of everywhere
Profiel bekijken

curiosity killed the cat

op zo feb 04, 2018 7:18 pm


The evening was calm for most of the people. In the beginning the same for Athena but that was cut short. It all began after watching the sky.

The sky was dark. Grey clouds  kept the sun away. The wind made sure most of the people stayed inside. Keeping sure they stayed away from the cold, happy to stay where the warmth could be found. Athena was one of the few people who were outside. Being a vampire is it’s perks. The fact that is was rather dark made her annoyed. Especially because Hades wasn’t by her side.  The woman didn’t keep a look of the surroundings. She was just to deep in thoughts. It was then also very stupid to walk through a dark. And being ambushed.

Blood was everywhere. A Ginger Haired woman holding a dagger in her right hand. 7 dead men surrounding her. Her breachting was heavy and unsteady. Her eyes were ice cold but it was clear that she was hurt. She hadn’t gotten any blood, meaning the healing will take slower. A groan of hurt escaped her lips. With her glowing ruby red eyes she leaned against the wall. Keeping herself steady while walking to one of the dead bodies. Drinking from a dead one was nasty. She didn’t like the taste at all even he only died few minutes ago. Dead is dead. Against her better judgement she bowed over one body ready to sink her teeths in his neck. It were a grunt that made her stop, immediately pulling her dagger in front of her. Ready to protect herself. There stood a man, with a crossbow and another dead body with an arrow in him. Did that man just safe her… why?! Ah he probably don’t even know who she was. Nobody does actually, she always made sure the traces of dead bodys would never point to her.

“You…” she huffed out of breath, letting herself fall down. trying to catch her breath.

ERZA
//
avatar
Member
Real name : Bubbles
Aantal berichten : 27
IC posts : 11

Character sheet
Age: 32
Occupation: Professor & Alchemist
Residence : Nowhere
Profiel bekijken

Re: curiosity killed the cat

op zo feb 04, 2018 8:22 pm


“And that, gentlemen, is why you should never… ever… insult a Valyrian belly dancer. Even by accident.” Bulderend gelach, als de denderende donder, steeg op rondom hem. “Cheers to that!” Het groepje vreemden wat zich inmiddels rond hem had verzameld in de donkerbruine kroeg, proosten de bierkroezen nog eens flink voor al even ruime slokken werden genomen. Het schuim bleef halverwege in hun verwilderde baarden achter. Nog net wist Ezra te voorkomen zich in een eigen slok drinken te verslikken toen één van hen hem iets te amicaal en ruw op de schouder klopte, als bedankje voor het verhaal. “Great story, professor. Makes me want to go back to Valyria some time.” De grijns op het gezicht van de ander werd speels beantwoord met één van hemzelf waarbij rechte, witte tanden zich even ontblootten. “When you do, send the dancers my regards. Promised to return myself some day…” De eigenwijze blik die in zijn diepbruine ogen, als vloeibaar karamel, schemerde zei daarbij al genoeg... In één teug leegde hij hierna het restant van het rijkelijke glas, aangemoedigd door de omringende menigte. Ondertussen had hij zijn lange, breedgeschouderde lijf soepel overeind gehesen.
Bij de laatste druppel, belandde het glas met een ferme klap terug op tafel. Om het af te maken, boog hij grijnzend voorover en nam het korte applaus in ontvangst. “It has been a true pleasure drinking with such fine company. And with that, I bid you farewell. Until we meet again.” sloot hij de spontane, nietszeggende dronkenpraat van eerder af, wat ooit begonnen was als slechts een snelle lunch onderweg. Het was een… vloeibare lunch geworden. Een tikje wankel op zijn benen nu, maar nog scherp genoeg van geest, gooide hij zijn tas nonchalant over een schouder en wandelde glimlachend de kroeg uit, de inmiddels rustige straten op.

Buiten stond het reusachtige, bruine paard met aangespannen wagen nog altijd ongeduldig op hem te wachten. “I know. I know.” mompelde hij, in gedachten tegen het dier, maar in de oren van de toevallige passant meer tegen zichzelf. “Sorry to keep you waiting. To Sunfall it is.” Net op het moment dat hij lenig op de bok wilde springen, hoorde hij in een zijstraat niet ver bij hem vandaan een symfonie van stemmen, maar niet in positieve zin… Hm? Bar fight gone bad? Who knows. Hoogstwaarschijnlijk geen ongewoon aangezicht in deze streken. Een moment had hij geaarzeld om gewoon weg te rijden. Het was niet bepaald zijn plaats in te grijpen en hij was inmiddels al aardig achter op schema geraakt…
Maar zoals altijd won zijn nieuwsgierigheid en lust voor avontuur het van zijn gewoon verstand. Met een zucht door deze gewaarwording, liet hij zich weer van de wagen zakken. Met de tas over één schouder geslagen, liep hij met afgemeten voorzichtigheid richting de geluiden verderop… om daar een waar bloedbad tegen te komen. Wat…? Met een zeker ongeloof nam hij het uitzicht in zich op. Bloed… warm en dampend in de vochtige, koude avondlucht. De wolken grijs, wat het contrast met de kleur van de vloeistof nog heviger deed worden. Al even rode lokken in het midden ervan. Een dolk in zijn… nee… háár handen. Eén vrouw, een groep mannen. Het was… op zijn zachtst gezegd verbazingwekkend te noemen dat zij van allen nog recht stond, maar haar oppervlakkige ademhaling en blik logen er niet om. Een nieuwe tegenstander die ze met daadkracht te lijf ging. Hij zag het… zwijgend aan, bedenkelijk, niet zeker wetend wat zich precies had voltrokken wat tot het slagveld aan zijn voeten had geleid. Moest hij handelen? Maar hoe en… voor wie precies? Zij was alleen, maar de anderen leken juist geen schijn van kans te maken. Dit alles leek in sneltreinvaart te veranderen toen het tij plotseling keerde en meer personen uit de schaduwen naar voren schoten, tot de tanden toe bewapend. Het was meer uit instinct en impuls dan iets anders, dat zijn benen zijn brein al voor waren en hem resoluut terug leidden naar de wagen om zijn tas vliegensvlug te verwisselen voor zijn kruisboog.
Met het wapen stevig gespannen, haastte hij zich terug naar de straat… waar hij kort als aan de grond genageld bleef staan bij het zien van de nu neergehurkte vrouw. Haar tanden vlijmscherp en zichtbaar, klaar om zich in de vlezige hals van een prooi te stoten. Vampier. De conclusie was snel gemaakt. Ongeveer even snel was het besef van een onvoorzien gevaar wat met het eigen mes geheven binnen enkele seconden de rug van de vrouw zou doorboren en openrijten. Gegrepen door haar prooi, leek de vampier zelf het echter niet in de gaten te hebben… Uit een reflex… liet hij los. Nog in dezelfde paar seconden doorboorde een pijl de hals van haar belager, welke met een verraste pijnkreet voor haar voeten ter aarde stortte.
Verslagen keek Ezra naar het lichaam wat door zijn toedoen ineen was gezakt, nog half verwerkend wat zich in de tijd van slechts enkele minuten allemaal had voltrokken… Hierna liet hij de boog… langzaam zakken. De twee bruine ogen, nu enigszins verhuld achter een losse pluk gitzwart haar, gleden van de vele lichamen naar de vrouw… Een moment van ijzige stilte, tot zij deze doorbrak. “I’m no threat to you, as long as you’re no threat to me.” sprak hij toen duidelijk en kalm. Desalniettemin nog ietwat op zijn hoede, net zoals zij dat overduidelijk was, had hij een enkele stap in haar richting gedaan. “You can’t stay here. If they find you like this, you’ll be hunted down by many more.” In de verte waren al geluiden van oproer te horen. Het leek slechts een kwestie van minuten of korter voor het bloedbad ontdekt zou worden... “Follow me.” klonk het daarom kort voor hij het risico nam haar zijn rug toe te draaien en zich terug te haasten naar de wagen. In een enkele sprong was hij al op de bok gezeten, teugels in de ene hand, kruisboog in de andere. Zijn hoofd draaide zich nog achterom om te kijken of ze hem was gevolgd. Het was wellicht haar enige kans op ontsnapping…


robb stark


avatar
Member
Real name : SnowFlake
Aantal berichten : 200
IC posts : 57

Character sheet
Age: unknown
Occupation: Assassin - Huntress
Residence : the forest of everywhere
Profiel bekijken

Re: curiosity killed the cat

op zo feb 04, 2018 10:15 pm
curiosity killed the cat


It wasn’t something she expected but it hadn’t surprised her either. A good of 7 men surrounding her. One of them she knew all to well. The man had a big and very dirty mouth. Touching every waitress that passed him. Not one girl dared pass him. It annoyed the ginger haired woman very much.Men will always be pigs.So Without any fear - something she doesn’t even know- Athena had walked to the man. Grabbed a fist full of his hair and slammed his face very hard against the table. Saying he should keep his hands to himself. The man was alone so a big fat cowered. Without any words the woman had walked out of the inn.

So no, it wasn’t a surprise seeing the same man with his gang. It had been clear he would search for her one day. The problem was the fact that she was weaker. It were already a week or two that she had drank some blood. Two men came at her. The first she dodge easily. She grabbed the other mans his arm throwing him over her body on the ground and breaking his arm. She had to dodge the first man his knife But got stabbed in the stomach from another person.  With a short his she took the knife out of her stomach and stabbed in that man his eye, pulling back and stabbing in the other pushing him away from her. The body fell on the ground, blood gushing out of his eyes. The one with the broken arm tried to get her with his unharmed hand. Before he could do anything she slit his throat.

Two were down. 5 more to go. She stepped aside just in time from one of them, just getting a cut on her cheek and ear.  While huffing Athena grabbed his arm before he could pull it away. Taking her own dagger from out of her boot she cut his ear of then rammed the dagger in his heart. Someone tackled her to the ground. Slamming her elbow against his nose, made him lose his grip on her. Giving the woman the chance to push him of her. Kicking his head so hard against the wall next to her. without any hesitation she ran at the last three. While running she had thrown her dagger in the heart at the man on the left. Leaving only two. She jumped on the right one knocking him down on the ground put was thrown  of him because of the other man. Landing on the ground put pushed herself up quick enough to dodge a hit.

Full soaked in blood the woman with ruby red eyes smirked cruel and wicked. She loved to fight. She ran again at one of the last to man. With one hard kick in the stomach the man went flying through the air right against the wall. Killing him immediately from the force. The last one standing stabbed her in the back. Growling annoyed at the man she grabbed his throat. Pulling him up from the ground and squeezing his throat kept him from doing much more. Losing his life very slowly.
Athena was tired and hurt. It did hurt everywhere since her adrenaline was gone. Her legs trembling like her body was to heavy to keep up. After being interupted of drinking some blood the woman looked up, putting her dagger in front of her. While rolling at his words Athena succeeded at standing up again. With her wobbly legs she pushed herself to follow the man. Not even having time of looking more closely at him. “Stupid pigs” cursed the woman at all the dead men when getting herself in the carriage. For the first few minutes the woman kept quiet. Her ruby red eyes watching everywhere except the young man herself.  Breathing was hard and painful, so talking would only be worse. “ thanks” a mere whisper but just loud enough for the man to understand. Hades would be close, the woman could feel the creature getting closer but still keeping his distance to stay hidden. A small smile graced her lips.

avatar
Member
Real name : Bubbles
Aantal berichten : 27
IC posts : 11

Character sheet
Age: 32
Occupation: Professor & Alchemist
Residence : Nowhere
Profiel bekijken

Re: curiosity killed the cat

op ma feb 05, 2018 6:20 pm


Een gevoel van opluchting trok door zijn lijf toen hij haar aan zag komen… al besefte hij zich tegelijkertijd dat dit hen beiden in de problemen zou brengen en hem medeplichtig zou maken aan… wat zich daar ook had voltrokken. Agatha would eat him alive for this… Oké, slechte woordkeuze in deze situatie misschien... Hoe dan ook was er nu geen weg meer terug, tenzij hij bereid was haar over te laten aan de bloeddorstige dorpelingen, maar genoeg bloed had al gevloeid vandaag.
Zodra de vrouw de wagen bereikt had, stak hij daarom hulpvaardig een hand uit en tilde haar zonder al te veel moeite naast hem op de bok. Vlug nam hij hierop de mantel van zijn eigen schouders, om deze beschermend over de hare te draperen en daarmee het bloed op haar kleren en in haar lange lokken te verhullen. Een kleine glimlach speelde om zijn lippen bij het gefluisterde bedankje. “Don’t thank me just yet…” Met een knikje duidde hij de schreeuwende menigte in de verte aan om zijn woorden te ondersteunen.
Nog geen seconde later klonk het vlug knallen van de teugels om het paard aan te sporen in volle galop door de smalle straten, hobbelend over de ongelijke stenen, weg te stuiven.
Terwijl de wagen gevaarlijk heen en weer zwiepte langs een aangrenzende klif, maakten ze hun weg richting de lager gelegen delen nabij de kust. De kruisboog lag vertrouwd weer bij zijn voeten, zodat hij zijn nu vrije hand nonchalant naar haar uit kon houden. “By the way: Ezra. Nice to meet you, although… I wish it were under different circumstances.” stelde hij zich beleefd voor, met een kurkdroge ondertoon als de Valyriaanse woestijnen. Snel had hij haar de hand geschud, voelend hoe ijskoud deze was, voor hij zich weer geheel op de veel te dunne stroken weg focuste.

Zodra ze Brightwater Keep verder achter zich hadden gelaten, was ook de dreiging op mogelijke achtervolgingen afgenomen. Voor de zekerheid had hij meerdere malen nog een vluchtige blik achterom geworpen, voor hij tenslotte de wagen een aangrenzende bomenrij instuurde. Het mocht het woord “bos” net niet dragen, maar het was voldoende om hen voor ongewenste ogen te beschutten. Hier liet hij het paard langzaamaan tot stilstand komen. Het klateren van een smal beekje had de doorslag gegeven om halt te houden. “Here we are.” Soepel was de zwartharige man daarop naar beneden gesprongen, keurig op beide benen landend, waarna hij achterom naar haar kant was gelopen. “Come on…” Voorzichtig hadden zijn handen zich lichtjes op haar slanke middel gelegd om haar in een vloeiende beweging van de wagen te tillen en op eigen benen neer te zetten. Haar met één arm ondersteunend, liet hij haar tenslotte op een rots bij het beekje neerzakken. “That was quite the trouble you got yourself into…” mompelde hij terwijl hij zelf nog even terug gelopen was naar zijn rollend huis op wielen om daar zijn tas vandaan te plukken. Rommelend in zijn voorraad, wandelde hij in een kalme pas terug naar haar om zich daar op een omgevallen boomstam neer te zetten. Uit de tas toverde hij een houten vijzel, verscheidene kruiden en een schone doek tevoorschijn. De doek werd haar na een vluchtige onderdompeling in het koele water aangereikt. De kruiden werd zorgvuldig bekeken in een korte afweging voor hij er drie uitkoos en deze met de vijzel begon fijn te stampen.  


robb stark


avatar
Member
Real name : SnowFlake
Aantal berichten : 200
IC posts : 57

Character sheet
Age: unknown
Occupation: Assassin - Huntress
Residence : the forest of everywhere
Profiel bekijken

Re: curiosity killed the cat

op ma feb 05, 2018 7:40 pm
Topic Titel/QuoteBlood was seeping out of her stomach and probably her back too. She doesn’t remember where they got a few hits on her. her whole body hurts like hell. Now that she didn’t have to fight for her life she felt everything. Her blood rushing through her body. The wounds pulsing painfully, reminding her every second of the fight. Not that she minded. It had been a while since she got hurt in a fight. It did surprise her that a man that doesn’t know her, helps her.  She looked away from the man, not knowing how to act. Altho she looked up when he had put his cape around her.

With a jolt the carriage moved. Putting distance from them and the men who all lay dead in a side street.  With her right hand she kept pressure on the wound in her stomach. While doing that she kept a lookout, seeing a glimpse of Hades made her even more relaxed. Now that the creature has returned nobody would come close again. She would die for the monster, and the monster for her. You have demons that would kill you the moment you give them a chance. Hades isn’t one of those. The monster is a demon of a higher rank. So loyalty is something the demon values very much.

A grins spread on her face while shaking his hand. “Nice to meet you Erza, i’m Athena. Don’t worry about it tho. I had worse introduction in my life” shrugging her shoulders, or at least tried to but had to stop from pain rushing through her body. An annoyed huffed was heard from the woman. Irritated at the wounds. The man took her by surprise when he pulled her gently from the carriage. But after years of living and acting, kept her from showing anything of surprise. The woman sighed of relief after sitting against a rock “ah…. it didn’t surprise me, i knew the pig would come with the others. Men don’t like to be a laughing stock because of a woman. Something about men and their dignity i guess?” A teasing smile on her lips. "I just didn't know when."

 With curiosity in her eyes, Athena stayed silence while watching of what his plans were. After seeing the herbs she knew it. “ I don’t need so much.” Her voice soft and a bit out of breath. “ I heal fast enough. Normally it would only take a few hours. But with the fact that i haven’t fed for a while it will take a bit longer it seem.”  A mistake that won’t be made again. “I am curious tho, why helping me. “ An eyebrow was pulled up, her still red eyes twinkling with amusement. “I mean most people rather stay safe, and to be blunt you have those looks too” He has a handsome face. A vibe of a gentle and soft man. So it was hard to believe he killed a man for an unknown woman.
avatar
Member
Real name : Bubbles
Aantal berichten : 27
IC posts : 11

Character sheet
Age: 32
Occupation: Professor & Alchemist
Residence : Nowhere
Profiel bekijken

Re: curiosity killed the cat

op ma feb 05, 2018 8:19 pm

Staande bij de wagen, had hij kort over zijn schouder geblikt bij haar verklaring voor het gevecht. “Ah… Damn that manly pride.” grijnsde hij kort voor hij bij haar was gaan zitten. “What exactly did you do to the guy then? Taking the intensity of the fight into account, it almost looked like you insulted his very… manhood.” De eigenwijze en ietwat ondeugende uitdrukking die wederom bij die woorden op zijn gezicht verscheen, sprak boekdelen waar hij precies op duidde…
Onder het fijn malen van de kruiden had hij kort opgeblikt toen ze verder sprak, daarbij een speelse, zwarte lok voor zijn doordringende, donkere ogen wegblazend. “On it. In my experience, vampires need about 64 percent of the normal dosage used for humans.” bevestigde hij haar woorden met een kort knikje. Gecontroleerd goot hij er een exact uitgemeten hoeveelheid water uit de beek bij en roerde net zolang tot een pasta-achtige substantie ontstond. “This will stop the bleeding and prevent the wounds from getting infected. If you need to feed, I could hunt some prey for you while you rest.” Hierna had hij zich weer zwijgend op zijn werk gefocust. Opgaand in zijn eigen bezigheden, was de volgende vraag hem bijna ontgaan. Zodra de woorden echter tot hem doordringen, speelde een kleine glimlach om zijn lippen welke bescheiden kuiltjes in zijn wangen achterliet. “Perhaps... I’m not exactly like most people then...” mompelde hij in eerste instantie raadselachtig. Toen het geneeskrachtige goedje klaar was, richtte zijn hoofd zich weer op. “However, you are right about something: Usually… I don’t interfere. But it was clear you needed help. My conscience wouldn’t take it if I just left you there… alone.” Voorzichtig begon hij de zalf op enkele wonden te smeren, beginnend bij haar benen. “Vampire, human, elf, werewolf… It’s all the same to me when someone is in need.” voegde hij er nog aan toe, zijn aangename, sonore stem nu gereduceerd tot een fluistering.
avatar
Member
Real name : SnowFlake
Aantal berichten : 200
IC posts : 57

Character sheet
Age: unknown
Occupation: Assassin - Huntress
Residence : the forest of everywhere
Profiel bekijken

Re: curiosity killed the cat

op di feb 06, 2018 10:16 am
Topic Titel/QuoteThe sky seemed to get darker with the minute. The woman was gazing at the sky, watching it changed from a light color to the dark. It was the pain that pulled her back from the sky, now watching the man. It won’t be long before Hades would join them, probably feeling guilty of leaving her behind, and getting hurt while he left. The woman laughed softly while shaking her had. “Nothing much, the fact that that man thought he could just grab every waitress that got close to him, made me annoyed. I couldn't even get my goddamn drink because they that to pass that pig” Just thinking about made the woman rather irritated and huffing. “

“So without warning I just slammed his head against the table. I think i broke his nose too.” A smile on her face, her mood changing drastically just by remember how she felt after slamming that big head on the table. “Not that it matters much, his head was already ugly before i did that.” She let her head lean against the rock behind her. Closing her red eyes for only a few seconds. Keeping her breath steady would help the healing process. The fact that he knew how much to give a vampire made her frown. “ I hope your not one of those Vampire wannabe” It doesn’t fit his character, but you never know. People that don’t know her would think she was in innocent young female. Which she wasn’t. “Because i can kill you without even touching you” A chilly warning. Just making clear that she wasn’t weak even when wounded.

“Drinking from animals? No thank you those taste very nasty. You think i live so long by drinking from Animals? Your mistaken. I can handle a few more hours without blood, don’t worry about it.” The vampire could just jump him and drink from his blood, but something was stopping her. Maybe it was because he did safe her life that she kept to herself. She tilt her head to the side, watching the man closely Especially those dimples. They are rather cute on him. Content with those thoughts she looked away, a smile playing on her lips. “hm… a soft one, very cute but one day it will get you killed” Rescuing the wrong people can definitely get him killed. Not flinching when he cleaned her wounds. The woman could do that too! While crossing her arms over each other the woman seemed to huff. Not liking the fact that someone else had to care for her. “ Do you only travel around” Curious she watched the carriage. Erza was human, that she could smell. Delicious blood. Probably more than normal, as it has been a long time she fed again. “Tell me Erza” Her voice soft and serene. “ What do you want in return. For saving my life” It was clear that the woman didn’t like to be in debt, especially not a human at that.


avatar
Member
Real name : Bubbles
Aantal berichten : 27
IC posts : 11

Character sheet
Age: 32
Occupation: Professor & Alchemist
Residence : Nowhere
Profiel bekijken

Re: curiosity killed the cat

op wo feb 07, 2018 11:00 pm

Hij trok langzaam een donkere wenkbrauw op bij de omschrijving wat zich had voltrokken voor de man zich op de roodharige vampier had gestort, met een heel gevolg in zijn kielzog. “I… see.” Geen oordeel verder, maar wel enige, zichtbare verbazing. “It seems manly pride is even a dangerous thing now...” Hij had pas weer kort opgekeken bij haar woorden rond zijn… motieven. “Close… but no. I’m an alchemist. Making mixtures and medicine is kinda… my thing, you could say. So it’s truly my pleasure.” reageerde hij met een kalme glimlach en een gezonde dosis zelfspot. De daaropvolgende waarschuwing liet zijn handen kort stilvallen… “Oh, I’m well aware of that, Athena.” mompelde hij echter onverstoord. Hij had geen intentie haar schade toe te brengen. Als hij dat wel had gewild, had hij haar gemakkelijk aan de stormende meute over kunnen laten. Bovendien had ze hem inmiddels ook geen reden gegeven waarom hij uit zelfverdediging of andere redenen een gevaar voor haar zou moeten vormen, al zou ook hij zonder enige aanraking dit wel degelijk kunnen zijn… Die woorden hield hij echter wijselijk achterwege om haar aangewakkerde wantrouwen niet te voeden.

Een zachte, aangename lach ontsnapte zijn zachte lippen bij de felle reactie rond het drinken van dierenbloed. “Can’t say I’ve tasted either, so I will just have to take your word for it.” mompelde hij droog en lichtelijk geamuseerd. Geconcentreerd ging hij ondertussen verder met het aanbrengen van de zalf. Het was hem daarbij niet ontgaan hoe haar spieren zich even aanspanden… Langzame, voorspelbare bewegingen dan maar… “Hm… a soft one, very cute but one day it will get you killed.” “Perhaps…” Een zachte, geduldige glimlach speelde even om zijn lippen. “But if I wasn’t, you probably would've been dead by now, so I guess I’ll take my chances.” Zijn diepbruine ogen schoten even op toen ze haar armen over elkaar sloeg. “Relax… I have to administer the ointment myself for the right dosage. I’ll be done in no time.” Gelukkig leek ze het onderwerp zelf al te laten rusten door hem een vraag te stellen. Hij knikte. “I travel… with a purpose. I sell books and manuscripts.” Ter bevestiging blikte hij even naar de stampvolle wagen. “And besides that… I teach. I’m an alchemy and literature professor.” Hierna zweeg hij weer, zelf de stilte niet derend, tot zij deze opnieuw doorbrak. “What I want in return?” Daar had hij niet bij stilgestaan, aangezien hij eigenlijk überhaupt niets terug verwachtte, maar nu ze de vraag toch stelde… nam hij zijn tijd het in overweging te nemen… “For you to not harm and or kill me, would be nice.” concludeerde hij tenslotte met een eigenwijze grijns, waarna hij zich terugtrok. “There. All done. Try to rest. Then you should be up and running in no time.” Daarop was hij opgestaan om zich een meter verder op zijn knieën bij het beekje neer te laten zakken. Door zijn handen tot een kom te vormen, liet hij er wat van het frisse water inlopen, om dit vervolgens over zijn eigen gezicht te spoelen en zich op te frissen. De druppels gleden verder via zijn hals en maakte de kraag van zijn shirt vochtig. Hierna ging hij nonchalant met een hand door zijn warrige lokken en nam een slokje. “And you? Do you… travel?” vroeg hij zonder op te kijken.
avatar
Member
Real name : SnowFlake
Aantal berichten : 200
IC posts : 57

Character sheet
Age: unknown
Occupation: Assassin - Huntress
Residence : the forest of everywhere
Profiel bekijken

Re: curiosity killed the cat

op do feb 08, 2018 1:38 pm
Some people are meant to be broken. Imperfect. ChaoticThe woman only grins. Manly pride wasn’t completely dangerous, only for the pigs like the dead ones in the city. The man had it seen coming. Humans like those don’t deserve to live any longer. It was getting darker with the second. Meaning it would be harder to see for the man before her. The woman herself could easily see in the dark. While he was busy with her wounds Athena looked more closely had him. His hair that seemed to go in waves in the same direction. His hair was a dark brown, his eyes matching it.

“Ah, i guess i can live with that.” Spoke the woman with a soft voice. She was completely than how she usually was. It would be because he did safe her. The vampire could be cruel but she still respect the person if he saved her. Human or werewolf it didn’t matter. She did gave him a warning, making sure that he knew not to cross her. Looking around it was clear they were a good distance from the city. Away from the cliff and closer to the forest. A path in between. The ground was uneven. Hurting her ass with the little stones. A unexpected giggle escaped her throat. “ I would be really creeped out if you did taste animal blood like a vampire.” Shaking her head with those images in her head. “ As that is coming from me it means it would be really bad.”

“Touché, you got my there softy” the nickname will stick to him like glue. The woman have survived the ambush, only with more scratches and big wounds then now. A vampire wasn’t killed that easily thank god. Meaning she could always get her revenge. The woman had an eternity to plan and attack. She watched him with narrowed eyes. “ i am relaxed! Do you rather have that my reflexes kicks in meaning me kicking you a few meters away?” A sweet innocent smile shown to him, the ruby red eyes instead stood rather chilly. The wounds already look less painful.  The self healing was to slow. When they part Athena would go after a human. Already getting hungry with those thoughts in her mind. “Your job sounds rather boring and awfully plain” where is the fun in just selling books? Nothing that’s for sure

“For you to not harm and or kill me, would be nice.”  It stayed silence for a few seconds. The only thing she did was looking rather skeptical at him. “ Not harming you…. You really do think of me that low” Content after he was done with her wounds. “ Rest is for the weak, softy. “ a dangerous smile on her face. Soon a timber wolf appeared in front of them. Ignoring the human the animal walked to athena licking her face and laying next to her, being the lazy demon he is. “you will make it up to me” This time she spoke to the wolf and patting his head to annoy it. The ginger haired woman looked up. “ yeah, i’m not someone who likes to stay at one place. I do have a few houses around, but never stay to long. If you have lived as long as i you will know it’s better not staying at one place” winking at him while looking straight at him.

The woman took her dagger and scratched the wolf gently. Blood dripping on the silver of her weapon. She let the drop of blood slide in a small bottle of glas. For only a few seconds the bottle was put in her pocket. After good 5 minutes she pulled her hand out again, not with the bottle instead with a necklace of red stone. “Here…” she gave reached her hand out to him “It’s a drop of blood from Hades here turned into a crystal.” The woman began to explain. “ I don’t like being in debt with someone, especially not a human. The necklace will glow bright when someone has bad intentions towards you. Also if you are in danger just rub it the crystal three times with your dumb and i Hades here will know and will appear next to you in need.” It was dangerous to give a drop of blood from Hades. The creature was a demon not a pet. Luckily the demon disguised as a wolf accepted it for now. “You don’t have to were it, doubt you are a necklace kind of person. As long as you have it somewhere on your body it should work” with a soft shrug of her shoulders she mumbled. Not liking how nice she spoke.
le necklace: https://imgur.com/kWAQfb2
Gesponsorde inhoud

Re: curiosity killed the cat

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum