welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Cat in a bag

op di feb 06, 2018 10:27 pm
Kaz Elias Brekker
Don't get attached.

Gods, was he really this stupid? Was he really going to do this? Apparently yes, because he was still making his way to the place people had told him he should go if he really wanted to do this. But the thought had stayed in his head for weeks now and he couldn't get it out. Sure, Kruge was a nice companion but Kaz knew that the creature was just a figment of his imagination and it wouldn't go away until he got to terms with what was actually turmoiling inside him. And at the moment Kaz didn't really had the time for that nor did he ever wanted feel anything again. He tried so hard to forget everything, but without a proper drink he made it a lot harder for himself. But Kaz rather had a clear head than actual memory loss, so he rolled with it. What else could he do? He just wanted a companion. It didn't matter if it was for the road or for at home. Wait. Kaz stopped dead in his tracks, realizing the flaw he had made in his plan. He had no home. Ah well. The young man shrugged and continue to walk towards his destination. That would just come in due time, sure there would be a nice villa in the woods somewhere that cried out for it's owner. Kaz would be happy to provide.
He crossed the streets and noticed he was almost at his destination. Would the person who would open look at him once and shut the door? Or would he simply not give fucks and let Kaz do whatever he wanted? Kaz had coin, surely that would be persuasive? The young man sighed as he stopped right before the door. Kruge softly crowed and hopped on his shoulder before Kaz lifted his cane and knocked three times on the door. Strict and hard because Kaz rather didn't want anyone to see him here. He just wanted to get the job done, but Kaz knew that it would get hard.


Helios

Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
avatar
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Cat in a bag

op di feb 06, 2018 11:14 pm
Helios
This was supposed to be MY game!
Het was wanneer Helios thuis was, dat hij tot rust wist te komen. Hij was de afgelopen tijd nogal on edge geweest, terwijl hij weg was geweest om gewoon wat rond te reizen. Hij had zijn huis in goede staat achtergelaten en was blij het zo ook weer te vinden. Hij had enkele creatures achtergelaten die hij had gesummoned, om de ongewenste personen uit de buurt van zijn huis te houden. Dat was goed gelukt, want toen hij thuis kwam en hij de deur naar binnen opende, werd hij verwelkomd door vrolijk gemiauw van een van zijn katten die via een raam naar binnen was geklommen. De man glimlacht en hurkte, de kat aaiend. Het was bij dieren dat hij opeens in een ander persoon veranderde. Dat opeens het monster als sneeuw voor de zon leek te verdwijnen. Zijn oren vingen echter iets aangenaams op; het geklop van meerdere, kleine hartjes. Hij volgde zijn kat, die haar weg baande door het huis en ergens onder een van de tafels hem toonde wat ze ter wereld had gebracht. Niet één, niet twee, maar ZES kleine schepsels prachtiger dan hij had kunnen bedenken. Hij grijnsde en hurkte voor ze. Well, ze waren al redelijk gegroeid, moest hij eerlijk toegeven.

Over de dagen had hij in de stad de paar kittens proberen te verkopen aan de mensen. Het waren mooie katten, al zei hij het zelf, en de kittens deden het goed onder de mensen. Hij had er ondertussen al twee verkocht, de andere vier begonnen ondertussen al spelenderwijs de kamer te verkennen die hij ze had gegeven. De man was bezig met een maaltijd -ahum..- toen hij plots geklop op de deur hoorde. Hij stopte direct en een diepe frons verscheen op zijn gezicht. Iemand aan zijn deur? Hmn. Hij liet de maaltijd voor wat ze was en stapte uit de kamer, de deur van de kamer achter zich dichttrekkend en richting zijn voordeur stappend. Rustig opende hij de deur, zijn donkere ogen vielen direct op de man die voor hem stond. "What do you want?" Geen hallo, geen gesprek over koetjes en kalfjes, hij wilde direct weten wat de man aan zijn deur wilde van Helios. Het was namelijk niet iedere dag.. dat iemand aan zijn deur klopte.


EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
avatar
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cat in a bag

op wo feb 07, 2018 3:44 pm
Kaz Elias Brekker
Don't get attached.

Degene die open deed was niet de vriendelijkste persoon op aarde. Ah, straight to the point. Mooi, daar hield Kaz wel van. Des te sneller zouden ze hier klaar zijn en des te sneller kon Kaz zichzelf gaan verachten voor dat hij dit werkelijk ging doen. Hij had andere dingen aan zijn hoofd, waarom werd hij in godsnaam gedreven door dit impuls? De jongeman duwde de gedachtes weg en leunde wat meer op zijn staf om zijn evenwicht te bewaren. ''I heard you were selling kittens the other day.'' Zei hij droogjes terwijl hij het oogcontact niet verbrak. Kruge volgde zijn voorbeeld en staarde de ander met zijn zwarte kraaloogjes aan. ''I'm interested.'' Dat was, als ze er nog waren en degene voor hem er niet plotseling zo erg van was gaan houden dat hij ze liever niet weg wilde doen. Kaz had het geld en een beestje om voor te zorgen zou wellicht kunnen helpen om zijn gedachtes van zich af te zetten. Die dingen waren voor hem de laatste tijd iets teveel aanwezig. Dus, wat zou er mis kunnen gaan?

Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
avatar
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Cat in a bag

op do feb 08, 2018 11:04 pm
Helios
This was supposed to be MY game!
Een zucht rolde over zijn lippen, terwijl zijn donkere ogen langs de man keken en de omgeving afgingen. Was he kidding right here? Wilde hij nou serieus een van zijn kittens adopteren? Hij knikte vervolgens, though, want er was niemand andes in de buurt. Hij kon geen hartslagen horen, naast de bekende hartslagen van de dieren in de omgeving en de persoon die nu voor hem stond. Helios stak firm zijn hand uit. "Helios is the name." Stelde hij zichzelf voor. "And I do have kittens. But.. you don't seem to me like the person who buys a cat." Hij haalde een wenkbrauw op. Don't get him wrong, maar de man voor hem zag er eerder uit als een schooier dan als een kattenliefhebber. Uiteindelijk zette de man een rustige stap achteruit, uit zijn deurpost, waarna hij met zijn hand gebaarde dat de man naar binnen mocht komen.

"I've got a few kittens left." Hij gaf niks om het feit dat hij de jongen nu vrij spel gaf in zijn huis en hij hield de jongen dan ook niet in de gaten. Er was immers niet heel veel in zijn huis wat het waard was om te stelen of mee te nemen. Op eten, dieren en de paar benodigde meubels na was het redelijk leeg. Hij was ook vaker van huis weg dan dat hij überhaupt thuis was eigenlijk en de man had het nut van een mooie inrichting nooit gesnapt. Zolang het maar.. comfortabel was, right? Hij stapte naar de kamer waarvan hij wist dat daar de kittens zich bevonden en stapte de ruimte binnen. Zijn blik gleed op de bundel kittens die in een mandje lagen te slapen. Hij besloot te zwijgen en zijn ogen op de jongen te richtte. Well, een uitleg was niet nodig zeker? De kittens waren immers vrij herkenbare dieren. Little balls of fluff, wie werd daar nou niet blij van?


EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
avatar
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cat in a bag

op vr feb 09, 2018 12:04 am
Kaz Elias Brekker
Don't get attached.

De ander voor hem leek niet erg hoog op van hem te hebben en even vroeg Kaz of hij misschien wist wie hij was. Maar maakte dat uit? Hij kwam eerlijk vragen om de beestjes te zien, het was niet alsof hij inbrak en ze stal. Alhoewel, misschien was dat beter geweest, dan hoefde hij al deze formaliteiten allemaal niet te doen. Kaz was sowieso al een erg informeel persoon, dus al deze gesprekjes waren nou niet bepaald zijn forté. Maar wanneer was praten nu wel iets waar hij goed in was? Wanneer er iets te verdienen viel, sure, maar voor de rest was hij nou niet bepaald gemakkelijk in de omgang. Kaz sloeg zijn hand in die van de ander, om hem zo snel mogelijk weer los te laten. Ondanks de handschoenen was hij er niet gemakkelijk mee. ''Kaz Brekker.'' Zei hij met dezelfde nukkige stem als zijn uitstraling. ''Yeah, well you don't look like my friendly neighbour from down the street either.''' Gromde hij vervolgens. Hij had geen zin in dit soort gezeik. Hij kwam hier om de kat te halen en weer weg te gaan, was dit zo moeilijk te begrijpen?
Kaz liep vervolgens achter Helios aan, zijn ogen gleden door het huis, onderzoekend maar niet opvallend. Nee, daar was hij nu niet voor, deze... ahum.. aardige jongeman had iets wat hij wilde en voor eens in een lange tijd was het niet geld. Daarbij was het huis nou niet heel erg.. smaakvol ingericht. Zeg maar gerust saai. Toen Kaz eenmaal de kamer in liep en zijn blauwe ogen op de bolletjes vacht vielen, leek zijn chagrijnige humeur als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Ze waren zo lief.. en schattig. Alles wat Kaz niet was en kon zijn. Kaz keek kort naar Helios, de stille vraag stellend of hij dichterbij mocht komen, voordat hij het daadwerkelijk deed en met veel moeite vervolgens door zijn knieën zakte, de schreeuwende pijn in zijn slechte been negerend. Oh nee, dit kon hij niet aan. Dit was zo puur en lief en zacht. Hij strekte zijn gehandschoende hand uit naar een kitten die het meest aan de buitenkant van de mand lag, maar raakte het beestje niet aan, bang om het wakker te maken. Slaap was immers essentieel voor kittens. ''How old are they?'' Vroeg hij daarom maar, terwijl zijn ogen over de bundeltjes vacht gleden.

Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
avatar
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Cat in a bag

op ma maa 19, 2018 1:11 pm
Helios
This was supposed to be MY game!
De man voor hem zag er alles behalve uit als een persoon die liefde zou kunnen hebben voor een kleine kitten, het soort dat hij hier probeerde te verkopen. Maar ach, in ieder persoon schuilde volgens Helios toch een liefhebber van dieren, niet waar? Wie kon er immers naar kittens kijken en vervolgens zeggen dat ze er alles behalve schattig uitzagen? Zelfs Helios smolt weg wanneer een van de kleine balletjes vacht zich naar hem toe bewoog, om met zijn snoet tegen zijn been aan te gaan liggen. De jongen merkte op dat hij ook niet bepaald uitzag als de vriendelijke buur. Hij snoof zacht en schudde licht lachend met zijn hoofd. "That's exactly why I don't have any neighbours." Bromde hij, maar uiteindelijk liet hij de jongen binnen en leidde hij hem naar de kamer waar de kittens zich bevonden.

Nadat hij ze had gevonden, had hij ze niet echt verplaatst. De moederkat had een perfecte plek uitgezocht om haar kleintjes te nestelen en dat wilde hij niet verstoren. Nadat hij de kamer was binnengewandeld, waren zijn donkerbruine ogen op de vreemdeling gericht, die zich nu bij de kittens neerzette en ze bijna aanraakte. Maar net niet. Alsof hij bang was hun heerlijke slaap te verstoren. Good. Dat was dus al een goed teken dat de jongen echt wilde geven om zo'n kleine bundel vacht. De vraag hoe oud de kittens waren kwam al snel en de man haalde kort zijn schouders wat op. "About twelve to thirteen weeks, I think. They're ready to leave their mother." Hij was er zelf niet bij toen de kittens geboren werden, dus hij zou het niet precies weten hoe oud ze waren. Maar ze waren oud genoeg om weg te kunnen, oud genoeg om een nieuw huis te vinden. En als ze dat niet vonden? Well, Helios had genoeg plek om ze te kunnen onderhouden. "You can wake them up, they already slept for close to the whole morning, if you want to pet them?" Hij sloeg zijn armen wat over elkaar en liet zijn blik afwijken van de jongen naar de kittens. De kittens die daar gezamenlijk heerlijk lagen te slapen. Wat een cuties.


EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
avatar
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cat in a bag

op ma apr 02, 2018 5:03 pm
Kaz Elias Brekker
Don't get attached.

Het was dat Kaz wist dat hij maar voor een van deze schattige bolletjes kon zorgen, anders had hij ze met alle liefde allemaal geadopteerd. Maar hij had Kruge al, al had die eigenlijk nauwelijks onderhoud nodig, en een kitten bracht al genoeg problemen met zich mee. Correctie: kon met zich mee brengen. Kaz begreep niet helemaal waarom hij zo tot ze aangetrokken was. Wellicht omdat ze compleet het tegenovergestelde van hem waren? Zacht, lief, schattig. Woorden die Kaz niet snel met zichzelf associeerde. Waarschijnlijk niemand niet. Maar nu zat hij hier toch, geknield en gebogen over de mand met al deze zachte pluizenbolletjes. Het was haast moeilijk om een keuze te maken. ''Wonderful.'' Mompelde Kaz, een van zijn mondhoeken lichtjes opgetrokken.
Hij keerde zijn hoofd richting Helios en knikte vervolgens bedenkelijk. Deze man wist vast waar hij het over had, dus Kaz vertrouwde hem. Zijn ogen dwaalden over de kleine katjes die nog onbezorgd laten te slapen. Toch werd zijn aandacht getrokken naar de kleinste van het stel die wat meer in het midden van de mand lag. Compleet zwart met een simpel wit vlekje op diens dij. Het was dat ene vlekje dat Kaz zijn hand liet uitsteken en het beestje heel voorzichtig oppakte. Het leek even te schrikken en piepte voorzichtig, waarna Kaz meteen half verstijfde, haast bang dat hij het pijn had gedaan. Maar toen het zich alleen maar verder opkrulde, bracht Kaz de kitten wat dichterbij. Zelfs door zijn handschoen heen voelde hij de warmte die het beestje afstraalde. ''How much are you asking?'' Was Kaz recht voor zijn raap terwijl hij met zijn andere hand de kitten zachtjes over diens kopje streelde. Als zijn hart kon smelten, had het dat ondertussen gedaan.

Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
avatar
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Re: Cat in a bag

op zo apr 08, 2018 4:00 pm
Helios
This was supposed to be MY game!
Hij keek toe terwijl de man voorzichtig een van de kittens aanraakte en deze optilde. Kort werd de stilte in de ruimte verbroken, toen de kitten gealarmeerd begon te piepen, maar toen deze realiseerde dat er niets ergs aan de hand was, leek het diertje zich in de handen van de jongen op te krullen. Het was bijna amusant om te zien hoe een stoere vent, met van die tatoeages, bijna leek te smelten toen hij de kitten eindelijk mocht aaien. Wat dieren toch bij de mens konden veroorzaken. Helios liet zijn blik van de jongen wegglijden naar de rest van de kittens, die zich nog even languit leken uit te rekken en - toen ze hadden ondervonden dat er niks ergs aan de hand was - gewoon verder gingen met hun middagdutje. Alsof ze al jaren geen slaap meer hadden gehad, terwijl ze al de hele ochtend lagen te pitten. Katten sliepen zoveel, maar hell, wanneer de zon onderging dan waren het voor een kort moment echte energiebolletjes. Katten waren dan ook vrij goede nachtdieren, iets wat Helios ergens nog niet zo erg was; als hij het 's nachts de hele nacht met zijn eigen gedachten opgescheept zat, dan zou zijn mental health daar waarschijnlijk niet veel beter op worden.

De vraag van de jongen, trok Helios' zijn aandacht weer. Bedenkelijk keek hij neer op de jongen, die de kitten nog steeds in zijn hand had. "How about two pieces of gold? To cover their costs?" Hij haalde zijn wenkbrauwen ietwat op. "They're healthy and if that kitten looks a bit like its mother, it'll be a good companion." Hij trok zijn mondhoeken wat op in een glimlach.


EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
avatar
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Cat in a bag

op do apr 26, 2018 12:06 pm
Kaz Elias Brekker
Don't get attached.

Kaz zijn aandacht was bij de kittens, maar hij was oplettend genoeg om zijn omgeving niet compleet te laten verdwijnen. Hij was in iemand anders zijn huis en hoewel hij deze keer had gevraagd om binnen te mogen en niet, zoals hij vaker deed, had ingebroken, kon Kaz ook wel raden dat Helios ook niet elke dag stond te popelen om iemand binnen te laten om naar een paar dieren te kunnen kijken. Daarbij was Kaz ook niet helemaal van de koetjes en kalfjes, en godzijdank Helios ook niet, en was hij liever sneller klaar dan dat hij buiten had staan wachten.

Twee goudstukken. Een prima prijs. Kaz knikte en legde de kitten voorzichtig weer terug in de mand, waar het verder ging met slapen alsof er nooit wat gebeurd was. ''Agreed.'' Antwoordde hij kort terwijl hij met wat moeite weer omhoog kwam, en waar zijn been duidelijk leek te maken dat het het fijn vond dat ze niet langer in de positie van net zaten, en in zijn binnenzak wat geld tevoorschijn graaide. De twee geldstukken lagen snel in zijn hand en hij reikte deze uit naar Helios. ''Do you mind if I pick him up later this week? I have some other business to attend to.'' Zaken die de ander niet boeide maar Kaz ook niet de tijd gaven aandacht te besteden aan de kitten die dat zo erg nodig had.

Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Gesponsorde inhoud

Re: Cat in a bag

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum