welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Alaezna Nenetl
Member
Real name : Mimi
Aantal berichten : 38
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Codex Writer
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

All the light of moon and sun Empty All the light of moon and sun

op do feb 08, 2018 5:31 pm


Het was een lange reis terug geweest, maar eenmaal terug in de schaduwen van Nymmerwell's woud had ze zich weer op haar plek gevoeld, wat toch vreemd was gezien ze zich gebruikelijk nou ook niet thuis voelde hier. Maar als ze lang weg was geweest verwelkomde het oerwoud haar toch zoals geen andere plek dat kon doen. Vanaf hier was de reis naar Aztlan een korte trip die ze met gemak kon maken.

Eenmaal aangekomen in de hoofdstad bracht ze zichzelf met haar tas vol aantekeningen en geschriften naar het paleis. Hoewel ze zichzelf van weinig belang zag, vond ze het wel nuttig genoeg voor haar koningin om te weten dat ze terug was gekomen van haar reis. Ook al was de kleine formaliteit al een berg waar ze lichtelijk tegenop keek.

Met een kort knikje en uitleg aan de wachters stapte ze door, gevolgd door een van de wachters tot aan de grote zaal waar ze haar koningin kon vinden. In stilte bracht ze zichzelf door haar knieeën in een diepe buiging naar de vrouw toe, haar tas tegen haar buik aan drukkende. "Mijn koningin. Ik ben teruggekeerd uit Valyria." Sprak ze even op haar lip bijtende van de duidelijke trilling in haar stem terwijl ze haar ogen naar de grond gericht hielt.

-Zaleera <3

One day I will find the right words
and they will be simple

All the light of moon and sun U9PSJ1z
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

All the light of moon and sun Empty Re: All the light of moon and sun

op di feb 13, 2018 9:52 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Zaleera had altijd meer van haar vechttraining gehouden dan van alle formaliteiten die van een koningin verwacht werden. Ze kon beide, maar voorkeuren had iedereen. Toch was ze er altijd om vanaf haar troon naar haar volk te luisteren wanneer dit nodig was. Het mocht dan iets zijn wat zij niet verkoos boven het ander, maar het was een manier om mensen te helpen en het volk te tonen dat er iemand was die hen in goede banen zou leiden.

Met oprechte interesse keek ze op toen een bekende de open zaal binnen kwam lopen. Een van haar codex schrijfsters, degene die hun mythen en kennis vastlegde op papier zodat deze nooit verloren zouden gaan. Ze was naar Valyria vertrokken om haar kennis te verreiken en Zaleera voelde toch altijd een lichte opluchting wanneer er iemand van belang veilig terugkeerde naar Nymmerwell. Een lichte glimlach trok haar mondhoeken iets op toen Alaezna voor haar boog. "Heb je gevonden waarnaar je zocht?" vroeg ze aan de jonge vrouw. Zelf had ze als kind al interesse gehad in de codices en de verhalen die erin verteld werden, dus als Alaezna iets had gevonden dat haar aandacht had getrokken zou Zaleera dat met alle liefde aanhoren.


   
Zaleera Rayen, Queen of Nym
Alaezna Nenetl
Member
Real name : Mimi
Aantal berichten : 38
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Codex Writer
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

All the light of moon and sun Empty Re: All the light of moon and sun

op zo apr 01, 2018 10:46 pm


De relatief koele stenen leken een ijskou in haar benen door te dringen. Het was vreemd hoe iemand zoals zij die, ook al normaal stil, altijd met de juiste woorden klaarstond, compleet stil kon vallen bij het aanzicht van de koningin. Ze had niets gehad met de hogere hierachie in Valyria. Het had haar niets gedaan. Zelfs niet denkende aan hoe het ooit afstammelingen van haar koningshuis waren geweest. De Valyrians waren verraders van hun eigen geloof en hun troon. Ze waren net zo laag als ieder ander. Maar de jaguarqueen van Nymmerwell was een godin in zekere woorden. Het feit alleen al dat er ware intresse in haar woorden klonk toen ze vroeg of Alez gevonden had wat ze zocht liet haar hart bonsen in haar keel terwijl ze langzaam haar ogen opnieuw ophief om de vrouw aan te kijken voor enkele seconden voor ze deze opnieuw respectvol neersloeg. "Ja mijn koningin. Ik heb meerdere oude geschriften gevonden die op hun beurt toegevoegd kunnen worden aan onze collectie." Terwijl ze sprak gleed er een kleine glimlach over haar lippen denkende aan de enorme collecties die ze had gevonden en zeker wetende dat dit niet haar enige tripje naar het zandland van Valyria was geweest. Er was nog zoveel meer te leren buiten hun jungles. Zoveel wat nog zo onbekend leek te zijn, maar zo makkelijk te verkrijgen. Vele historische gebeurtenissen die voor ons tot dusverre onbekend waren en van ontschatbare waarde zijn voor de scholing van onze nabestaanden." Terwijl ze langzaam omhoog kwam hielt ze haar schoudertas op die volgepropt zat met de overgenomen geschriften en halve vertalingen. Ze had nog veel werk te doen. Maar het was het allemaal waard. "Als zoveel informatie te verkrijgen is in Valyria alleen. Durf ik niet te dromen wat voor geschriften er te vinden zijn in handelslanden zoals Rhoynar of Falkreath." Ze slikte even en keek weer omlaag. Wetende dat haar stem even uitgeschoten was in vreugde terwijl ze een stapje terug nam. Ze kon haar koningin niet nu al direct vragen of ze naar die landen kon reizen. Daarnaast was een land als Falkreath vele malen gevaarijker dan de zandzee van Valyria. Er zou meer beveiliging mee moeten, Alez kon dat simpelweg niet vragen van haar koningin. Niet zonder verdomd harde bewijzen dat het belangrijk was.

One day I will find the right words
and they will be simple

All the light of moon and sun U9PSJ1z
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

All the light of moon and sun Empty Re: All the light of moon and sun

op za apr 07, 2018 6:31 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Zaleera kon het niet laten licht te glimlachen toen Alaezna haar blik kort oprichtte naar haar toen ze had gevraagd of ze had gevonden waarnaar ze had gezocht, om deze vervolgens heel snel weer respectvol neer te slaan. Daarna begon de jonge vrouw met spreken en kwam haar passie voor het vak tevoorschijn. "Mooi, dat is goed nieuws," zei ze nadat Alzaena uitgesproken was. Het was heerlijk om te zien hoe iemand zo vol in zijn vak op ging. Misschien had zij er zelf ook ooit zo uitgezien als er voor haar niet al een uitgekerfd pad had bestaan. Ze had er vrede mee koningin te zijn van Nymmerwell en Aztlan, maar of ze het zelf had uitgekozen wanneer er haar helemaal niets was opgelegd vanaf haar geboorte, dat zou niemand ooit weten.

"Het is zeker interessant wat Valyria te bieden heeft, vooral vanwege onze geschiedenis," merkte ze op, doelend op het feit dat het ooit een Rayen was geweest die voor de familie der draken had gekozen en met hen was weggetrokken richting de woestijn. Heel Fallen Skies was verwikkeld in zulke historie, maar tussen Valyria en Nymmerwell hing iets dat heel ver terug ging. Alzaena merkte op dat er nog veel meer te vinden zou zijn in de andere koninkrijken. Zaleera knikte, haar lippen nog steeds gesierd met een glimlach om het enthousiasme waarmee haar het verhaal werd gebracht. "Wees niet bang om een gelijke zoektocht naar kennis aan te vragen, als koningin ben ik me ervan bewust hoeveel er nog te vinden is op andere plekken in de wereld. Zolang je maar voorzichtig bent met de kennis die je vergaart en jezelf," sprak ze kalm toen ze zag hoe de jonge vrouw zichzelf lichtelijk leek af te straffen voor haar enthousiaste houding.


   
Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Alaezna Nenetl
Member
Real name : Mimi
Aantal berichten : 38
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Codex Writer
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

All the light of moon and sun Empty Re: All the light of moon and sun

op zo apr 15, 2018 6:43 pm


Het gevoel van haar hart die in haar keel bonste was moeilijk te onderdrukken. Het was bijna misselijkmakend terwijl de zenuwen door haar lichaam gierde. Maar ze hielt zichzelf rustig en haar ademhaling onder controle terwijl ze aanhoorde wat de Queen tegen haar te zeggen had. Zodra ze dan ook iets van goedkeuring gaf voor een volgende expeditie schoot haar gezicht weer omhoog. Haar donkere ogen oplichtend bij het horen van de woorden terwijl ze even flink moest slikken zodat haar keel iets minder droog zou aanvoelen.

"Mijn koningin." Stamelde ze terwijl ze zichzelf zwaar moest inhouden van een brede grijns rond haar lippen laten komen terwijl ze iets omhoog kwam om haar aan te kijken met een rechte rug. "Het zou een eer zijn om in uw naam verder te trekken en informatie te verzamelen. Alles ten goede van Aztlan en Nymmerwell natuurlijk." Haar honger naar informatie was enkel in wil voor het goede van haar land. Ze had niets anders om voor te leven dan haar werk en haar koningin. Dus Zaleera zou nooit hoeven te vrezen dat ze de informatie voor andere dingen zou gebruiken dan hun eigen mensen meer over de wereld leren.

One day I will find the right words
and they will be simple

All the light of moon and sun U9PSJ1z
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

All the light of moon and sun Empty Re: All the light of moon and sun

op zo apr 22, 2018 8:17 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Haar goedkeuring viel Alaezna goed, aangezien de zenuwen die ze een moment geleden had uitgestraald verdwenen en ze opnieuw haar gezicht oprichtte. Zaleera had altijd geleerd om te proberen bruggen te bouwen over de kloof tussen de koninklijke familie en al het andere volk in Nymmerwell. Bruggen konden risico vormen, maar over het algemeen betekende het voornamelijk gelukkigere bewoners en mensen met een vurige loyaliteit. Als een koningin op een continent waar oorlogen geen onbekende verschijning waren was het goed om op zijn minst je eigen land achter je te hebben staan. "Ik zie er graag op toe dat dit zal gebeuren, het onderzoek komt Nymmerwell en Aztlan ten goede," verzekerde ze de jonge vrouw. Haar enthousiasme om de wereld te ontdekken deed haar denken aan haarzelf in tijden dat alle verantwoordelijkheid nog niet op haar schouders alleen had gelegen. Het pijnigde haar dat ze haar kinderen niet zo'n veilige jeugd kon bieden als haar ouders voor haar.


   
Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Alaezna Nenetl
Member
Real name : Mimi
Aantal berichten : 38
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Codex Writer
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

All the light of moon and sun Empty Re: All the light of moon and sun

op vr apr 27, 2018 8:50 pm


Haar bruine ogen bleven even vast gefocust op die van de queen. Terwijl ze haar opnieuw verzekerde dat ze wel degelijk wou dat Alez er op uit zou gaan. De wereld zou onderzoeken en vooral informatie zou terugbrengen die van uiterst belang zou kunnen zijn voor hun land. Gretig knikte de codex writer. Voor een halve seconde bijna vergetende dat ze tegenover haar queen stond voor haar grijns vervaagde en ze diep boog. "Dank u voor het vertrouwen. Ik zal u niet teleurstellen." Verzekerde ze haar direct en keek weer op naar haar. "Waar zou u als eerst willen dat ik heen ga? Falkreath nu het goede weer er weer aankomt om te zien hoe ze daar omgaan met het brengen van de zomer. Of wellicht Vanaheim? Er is zoveel nog onbekend over Vanaheim en vooral Mothers heart. Het zou een eer zijn om dat te kunnen onderzoeken." Ze slikte even te hard van stapel lopende en boog direct snel weer. Wetende dat ze velen malen meer sprak dan dat ze normaal deed. De schuld gevende aan de zenuwen.

One day I will find the right words
and they will be simple

All the light of moon and sun U9PSJ1z
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

All the light of moon and sun Empty Re: All the light of moon and sun

op di mei 01, 2018 1:39 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Het leek steeds een wisseling van enthousiasme en besef in welke omgeving ze zich bevond en wie er in haar bijzijn was. Zaleera keek geamuseerd toe hoe dit zich afspeelde voor haar troon. Al snel kwamen er enkele suggesties op tafel waar de vrouw nu heen zou kunnen gaan om haar queeste voor kennis voort te zetten. "Misschien is het verstandig te wachten met Falkreath tot daar echt de zomer is aangebroken, gezien de temperaturen die wij hier gewend zijn," stelde ze voor. Niet dat het ergens in Fallen Skies geheel veilig was, maar Falkreath's temperaturen waren als een sluipmoordenaar, zeker wanneer men deze niet gewend was. Zelf was zij op jongere leeftijd afgereisd naar alle landen in Fallen Skies, om de wereld te zien waarin ze leefde, om zich te laten zien aan de andere heersers. Naar haar herinneringen was alles beter te doen dan het koude noorden.


   
Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Alaezna Nenetl
Member
Real name : Mimi
Aantal berichten : 38
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Codex Writer
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

All the light of moon and sun Empty Re: All the light of moon and sun

op zo jun 10, 2018 2:23 pm


Haar Queen had gelijk, de winters in Falkreath waren streng en ze was de bittere kou niet gewend. Sterker nog, ze was niets gewend naast de heerlijke vochtige hitte van Nymmerwell. De droge hitte van Valyria had haar al doen opschrikken. Maar het was een goede realisatie. Het betekende dat ze meer van de wereld zou moeten zien om deze beter te kunnen begrijpen. Het was nu allemaal nog zo onbekend voor haar dat het bijna beangstigend was. Daarom greep ze even haar armen die ze over elkaar had geslagen vast en keek omhoog naar haar Queen. ”Ik zou.. juist graag in de ruwste maanden willen gaan.. Mensen in het noorden leven hun hele leven zo. Hoeveel zou ik kunnen leren in een zomer als winter nog nieteens in aantocht is? Hun manier van leven, voedsel opbergen en verzamelen.. Alles zou zoveel meer druk hebben in de koude maanden van het jaar.. Als u dat goedkeurt natuurlijk.” Ze knikte even hopend dat ze niet te zwaar had opgesproken maar een hoopvolle glinstering bleef in haar ogen. Ze zou nooit tegen de wens van haar queen ingaan. Maar ze kon nog altijd wel hopen.

One day I will find the right words
and they will be simple

All the light of moon and sun U9PSJ1z
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

All the light of moon and sun Empty Re: All the light of moon and sun

op di jun 12, 2018 6:12 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Als Alaezna ooit vervroegd aan haar einde zou komen, zou dat waarschijnlijk het gevolg zijn van haar nieuwsgierigheid die niet te stillen leek. Zaleera schudde haar hoofd lachend. "Ik denk niet dat ik je op andere gedachten kan brengen, maar wees alsjeblieft voorzichtig en ken je grenzen," merkte ze op. Ze zou het niet verbieden dat de jonge vrouw tijdens de wintermaanden naar Falkreath zou reizen, maar als haar iets zou gebeuren door de kou dan zou de dame voor haar daar zelf verantwoordelijkheid voor moeten dragen. Niet dat het haar totaal niks kon schelen, integendeel, maar als ze zich actief zorgen moest maken om het hele volk dan zou ze binnen een dag de handdoek in de ring gooien. De meesten waren gelukkig wel in staat zichzelf uit benarde situaties te redden.


   
Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Alaezna Nenetl
Member
Real name : Mimi
Aantal berichten : 38
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23 years old
Occupation: Codex Writer
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

All the light of moon and sun Empty Re: All the light of moon and sun

op wo jun 13, 2018 5:55 pm


Het antwoord van haar koningin kwam als een ware geruststelling. Liet haar even diep zuchtend adem halen voor ze snel haar rug rechtte en toeknikte. Natuurlijk wist ze dat de koningin haar nooit zou verbieden. Het was niet aan Zaleera om haar mensen tegen te houden, ook al kon ze ze alleen maar adviseren om niet te gaan. Toch voelde het als een ware geruststelling dat ze het ‘goedkeurde’ dat Alaezna op pad ging.. De reis die ze zou moeten uitstippelen zou meer dan een beetje zwaar worden. Ze zou via Rhoynar en door Vanaheim moeten trekken. Er zou geen wacht zijn die dom genoeg was om met haar mee te gaan zonder directe orders, wat betekende dat ze naar alle waarschijnlijkheid op zichzelf zou zijn. En dan moest ze in Falkreath nog maar welkom geheten worden ook. ”Ik zal zo snel mogelijk een Raaf uitsturen richting Skorravir met een verzoek of ik daar kan blijven. Dank u wel voor uw toestemming mijn koningin.” Sprak ze zorgvuldig terwijl ze boog voor haar en forceerde haar glimlach weg.

One day I will find the right words
and they will be simple

All the light of moon and sun U9PSJ1z
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

All the light of moon and sun Empty Re: All the light of moon and sun

op vr jun 22, 2018 8:07 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Het leek er niet op dat Alaezna lang zou blijven hangen voor haar volgende tocht. Zaleera knikte toen de vrouw aangaf dat ze een raaf zou sturen. "Ga dan nu, om alles af te handelen. Ik verwacht dat je af en toe een raaf stuurt om ons op de hoogte te houden," zei ze tegen de jonge vrouw. Op momenten als deze betrapte ze haarzelf er wel eens op om bezorgdheid te uiten die misschien beter was weggelegd voor haar kinderen. Wellicht was dat het ook wel. Ooit zouden zij ook willen reizen, de wereld willen zien. Als het aan haar lag gebeurde dat nog lang niet, maar een jonge geest echt tegenhouden, dat zou ze niet doen.


   
Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Gesponsorde inhoud

All the light of moon and sun Empty Re: All the light of moon and sun

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum