welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op za feb 10, 2018 5:57 pm
fiercer than fire
Bijna. Bijna voelde het als een dreigement. Net niet. Hij zei dat hij niet haar vijand was en ze bleef hem aankijken, even voorzichtig met haar tanden over haar onderlip gaande. Nee, ze zag hem ook niet als haar vijand. Ze was helemaal niet van plan om hem tot haar vijand te maken. In tegendeel - ze wilde hem aan haar kant hebben. Ze wilde weten wat hem zo sterk maakte. Ze wilde… Ze wilde elke manier om te overleven in haar positie aannemen. En hij leek een gouden kans, iets wat ieder in haar positie had aangegrepen. “I have no intention of being your enemy. Quite the opposite,” sprak ze daarom, licht fronsend en haar hoofd een tikje scheef houdende, terwijl ze duidelijk diep in gedachten verkeerde.
De gast had hem pissig gekregen. Een lichte glimlach sierde haar lippen toen hij dat zei. Mannen… Verschrikkelijk. Hij merkte op hoe niemand gealarmeerd had geleken en ze hief een wenkbrauw. “I didn’t end up as a Commander just because I’m a good fighter,” besloot ze te zeggen. Maar, er was een kans geweest dat ze niet de enige was. Zij had weinig kwaads in de zin - wie weet hoe dat zou zijn voor een ander.

Hij kwam wel… heel dichtbij. Onmiddellijk richtte de Commander haar blik naar beneden, in een bijna onderdanige houding. Opnieuw, dit was een situatie waarin ze maar zelden verkeerde en het duurde enige momenten voor ze zichzelf bij elkaar had geraapt en haar zekere houding terug kon nemen. “And I’m trying to help myself too.” De woorden klonken bijna streng, terwijl ze even zuchtte. “If I get challenged by someone of your strength and lose, it might be the end of Vanaheim.” Opnieuw beet de brunette op haar lip. Het zou ook haar einde zijn. Je kon het haar moeilijk kwalijk nemen dat ze wilde weten wat er aan de hand was met deze man en of er een mogelijkheid was dat zij hetzelfde zou kunnen bereiken. Al was ze onderhand van het idee af dat het mogelijk toch een goede trainer was geweest. Ze had geen idee wat ze nu moest denken… Misschien een vreemd soort potion? Waarschijnlijk niet.
tag: mr danger
notes: ♥️


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
Reyes Reighaillach
Member
Real name : Bubbles
Aantal berichten : 48
IC posts : 33

Character sheet
Age: No comment
Occupation: Freelance consultant
Residence : None
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op za feb 10, 2018 6:23 pmLIGHT IS EASY TO LOVE


Hij hoorde haar woorden aan… zwijgend, zelf de innige stilte omarmend. Even… heel even… moest hij de gedachte van zich af zetten hoe zoet ze rook en hoe zacht haar oorschelp voelde onder zijn lippen als hij sprak…
Onopvallend slikte hij. Focus. Discipline. Controle.
Inmiddels hing hij in de steun die zijn arm recht boven haar kruin hem gaf. Haar lichaamswarmte was… aangenaam. Zelfs zonder concentreren kon hij de slagen van haar hart in zijn oren horen natrillen toen deze iets versnelden nadat hij verder voorover gebogen was. Focus…
Met moeite wist hij de hongerige blik uit zijn ogen te horen toen hij haar onverstoord bleef bestuderen, waar zij haar ogen juist even had neergeslagen.
Pas toen hij haar redenatie achter al haar voorgaande woorden en handelingen hoorde, leek iets in zijn uitdrukking te veranderen… Hij begreep het. Ze wilde alleen zichzelf en haar positie beschermen. Dus dat was waarom ze hem wenste uit te pluizen. Niet omdat hij een mogelijk gevaar vormde, maar zodat ze de kracht naar eigen hand kon zetten. Begrijpelijke, rationele keuze, zeker voor een leider, al besefte hij zich tegelijkertijd dat de jonge vrouw waarschijnlijk geen weet had welke duisternis werkelijk achter de kracht schuilging die training en wijsheid oversteeg. Welk wild beest in hem sluimerde…
Het bleef stil. Lang… stil. Geen seconde had zijn blik zich echter afgewend, waardoor het haast de rillingen langs je rug deed lopen…

Uiteindelijk boog hij traag iets terug. “In most cases, this would be the moment I told you that if you really want to help yourself, you should get as far away from me as you possibly can.” Zijn ogen grepen de hare. “But… you’re right. You’re not the Commander just because you know your way around a sword. I have to respect that, so I will give you a choice, that is… if you keep whatever I will tell you between us, of course.” Uiteraard had hij geen garantie of ze zich aan haar woord zou houden. In werkelijkheid deed het er weinig toe, aangezien maar een enkeling haar überhaupt zou geloven als ze daarover uit de school zou klappen zonder bewijs. Bedachtzaam beet hij op zijn onderlip en zweeg nog even… “I will tell you my… secret. If you’re not scared to death by then and still wish to use that power for yourself, I will grant your wish and give it to you. If not… you never met me and we will go our separate ways.” lichtte hij de keuze die hij haar bereid was te geven toe. Met zijn arm duwde hij zich af tegen de omheining om weer recht te staan.


SHOW ME YOUR DARKNESS...
Chain of fools - Pagina 2 NCPBBgZ
|| theme ||
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op za feb 10, 2018 6:44 pm
fiercer than fire
Hij zou haar respecteren en haar vertellen wat zijn geheim was. Haar ogen vergrootten zich in opwinding, waarna ze glimlachte. Ze had geen idee, was zich onbewust van wat deze jongeman haar zou vertellen. Ze had haar hele leven in Vanaheim doorgebracht en had eigenlijk nooit iets bovennatuurlijks meegemaakt. 99% van de tijd waren het rumoeren, valse nog wel, wanneer er gesproken werd over een heks of vampier hier. Het was enkel omdat ze diegene niet mochten, of omdat diegene een vreemd hoofd had, dat het gezegd werd. Ze geloofde dat het allemaal nep was, dat het enige bovennatuurlijke was wat Mother hen zou bieden. En dat zou misschien niet eens meer in haar leven gebeuren. Nee, de jonge vrouw had geen idee wat te verwachten, maar ze was ergens een beetje bang voor wat het zou zijn. Ergens, diep van binnen. Een gevoel wat zich eigenlijk altijd in haar binnenste bevond, slechts de reden ervor veranderde zo nu en dan.

I have no reason to lie.” Wat het ook was - wat hij haar ook zou vertellen, ze had hem liever aan haar kant dan als haar vijand. Dus, zijn woorden zouden tussen hen blijven. “So, yes. I will keep your secret.” Onvrijwillig bewoog ze een beetje naar voren toen hij zich naar achteren duwde. Ze duwde zichzelf gauw genoeg terug tegen het hek en schudde haar hoofd even. “I don’t think this is the place to discuss anything serious, though. I’d say we could grab a horse and head to Mother’s Watch,” sprak ze bedachtzaam. Mother’s Watch: één van de weinige plekken in Vanaheim waar echte huizen stonden, er niet op gebouwd om verhuizingen te ondergaan. Enkel het bestuur woonde daar. Dus, eigenlijk bijna niemand.
tag: mr danger
notes: ♥️


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
Reyes Reighaillach
Member
Real name : Bubbles
Aantal berichten : 48
IC posts : 33

Character sheet
Age: No comment
Occupation: Freelance consultant
Residence : None
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op za feb 10, 2018 8:12 pmLIGHT IS EASY TO LOVE


Kort had hij geknikt op haar woorden die suggereerden dat zijn geheim veilig bij haar was. Oh boy… She really had no clue what she was in for, had she? Mentaal bereidde hij zich al voor op het gesprek wat zou komen en het onvermijdelijke afscheid dat zou volgen. Want zeg nou zelf: Wie zou ooit vrijwillig voor een leven als het zijne kiezen? Commander of niet. Buiten… hemzelf dan. Al was het ook daar de vraag in hoeverre het werkelijk een vrije keuze was geweest. You’re chosen by His Holiness. It’s an honor you can’t refuse, son. In de indringende stilte van gitzwarte nachten, kon hij het zijn vader nog weleens horen zeggen, ergens diep verborgen in zijn sluimerende herinneringen aan vergane tijden…
Een zwakke glimlach sierde zijn gelaat bij haar belofte. “Much appreciated.” Zijn ogen vonden de hare weer toen ze verder sprak. “Hm… I agree. We do not wish to… disturb your guests either.” Aangezien hij geen zekerheid had over hoe (vocaal) ze precies zou reageren op zijn onthulling, konden ze inderdaad misschien beter het zekere voor het onzekere nemen en een meer… afgelegen plek opzoeken. Although that would make one hell of a party… “I usually travel by foot, so if you’re willing to share a horse with me, that’d be great.” glimlachte hij zacht. “I… should probably get my shirt back as well.” concludeerde hij er vrij snel achteraan, met een vluchtige blik op zijn nog altijd ontblote bovenlijf. “Unless.. you prefer it this way of course…” Hij had het niet kunnen laten. Ietwat ondeugend had hij langzaam… weer opgekeken…


SHOW ME YOUR DARKNESS...
Chain of fools - Pagina 2 NCPBBgZ
|| theme ||
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op za feb 10, 2018 8:32 pm
fiercer than fire
Een zucht klonk toen de jongeman sprak over zijn shirt. “Don’t get too cocky now or you’ll lose all your charm,” sprak ze, een keer met haar ogen rollend, al verraadde haar opgetrokken mondhoek dat ze toch lichtelijk geamuseerd was. “You can go pick up your shirt, I’ll go get my horse. I’m sure Adlo can handle both of us.” Adloquium was één van haar betere paarden en eigenlijk de enige die ze gebruikte, tenzij ze de snelheid van een ander nodig had. Voor simpele tripjes van the Watch naar het Hart, was Adlo zeker het beste geschikt. Vooral aangezien het paard geen zak gaf om de herrie in het dorp, ze stond er maar een beetje bij te kijken. “Try not to flee. I’ll meet you at the front gate.” Ze zuchtte een keer. Als hij er nu vandoor zou gaan, zou ze hem vinden en aan z’n kraag meesleuren. Als hij een shirt aan had, tenminste.

Op de rug van het witte paard zat ze dan, terwijl deze een keer een zacht hinnikend geluid maakte, ongeduldig omdat haar eigenaar nu op haar rug zat, maar ze nog niet echt in beweging waren gekomen. Het dier was duidelijk energiek genoeg om een goede reis naar the Watch te maken. Zelfs al was het geen enorm lange rit, was het toch fijn om je dier in topconditie te hebben. Ze was er met haar hoofd vast en zeker niet helemaal bij, dus een luisterend paard was absoluut welkom.
Nee, haar gedachten waren bij de jongeman die ze eerder had ontmoet. Ze hoopte dat hij zijn woord zou houden en echt zou opdagen, want zin om op zoek te gaan en hem bij de kraag te vatten, had ze niet. Maar, ze moest weten wat het was. Al helemaal nu hij zo… vaag had geklonken. Hij liet het lijken op een enorm geheim, iets anders dan speciale trainingen, of zelfs n illegaal potion of waar ze ook aan denken kon. Dit kon dus nog wel eens interessant worden.
tag: mr danger
notes: ♥️


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
Reyes Reighaillach
Member
Real name : Bubbles
Aantal berichten : 48
IC posts : 33

Character sheet
Age: No comment
Occupation: Freelance consultant
Residence : None
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op za feb 10, 2018 9:07 pmLIGHT IS EASY TO LOVE


Wat was dat? Dat geluid…? Het was een geluid wat zelden op die manier te horen was: een lach. Zijn lach… Zijn… oprechte lach, als reactie op haar strenge woorden die zijn kleine uitdaging compleet van tafel veegden. Zelf overduidelijk geamuseerd, grijnsde hij haar even toe. Was it wrong that he thought her quick, snappy remarks were kinda… sexy? Probably. Especially considering the current… circumstances. Did he care though? Not likely…
“Duly noted, …Commander.” lispelde hij zacht. De grijns versmalde even bij de woorden over het paard. Ja… qua kracht zou het inderdaad vast prima gaan. Maar…
Wijselijk hield hij zijn mond en had enkel geknikt. Toen ze hem op het hart drukte niet te vluchten, wierp hij haar nog een raadselachtige blik toe. “Until we meet again…” had hij slechts gesproken voor hij plots in beweging kwam en binnen de kortste keren al uit het zicht verdwenen was, alsof… hij er nooit geweest was.

Niet direct had hij zich laten zien. Voornamelijk omdat de zoektocht naar zijn shirt nog een bijzondere uitdaging had gebleken in het feestgedruis. Gelukkig had hij zich met het leegdrinken van een glas, uit de menigte weten te bevrijden, met shirt. Daar had hij haar opgewacht… ongeveer vijf minuten voor haar bij de poort arriverend. Vanuit de schaduwen sloeg hij haar gade, hoe ze op het sneeuwwitte paard was gezeten… Nu. Nu kon hij haar nog een gunst bewijzen door ongezien de poort uit te glippen en zich de komende vijftig jaar hier niet meer te laten zien. Nu… was misschien wel haar enige kans om na vanavond nog een sterfelijk, maar normaal genoeg leven te leiden en niet voor een onmogelijke keus gesteld te worden. Nu… “Commander.” Maar zijn benen en lippen waren hem voor geweest, zich aan zijn belofte houdend. Direct schoot zijn blik van haar naar het rijdier wat acuut onrustig hinnikte. Hoe getraind ook, alsof een slang op het pad van de merrie was geworpen, deinsde ze geschrokken achteruit. Exact de reden waarom Reyes gewoonlijk te voet reisde… Desalniettemin was hij kalm naar voren gestapt, ietwat links aanhoudend zodat hij het paard niet recht tegemoet liep, om een minder grote dreiging te ogen. Aan zijn roofdier-achtige geur kon hij helaas weinig veranderen, dus zat er niets anders op dan het dier behoedzaam te benaderen.
Pas toen zijn grote hand zacht… bijna… teder de bles van het paard aanraakte, leek ze iets te kalmeren. Toch wat het hoofd wantrouwig met hem meegedraaid toen hij daarop langs de flank liep om achter Lexa in het zadel te klimmen. Eén hand legde zich lichtjes op haar middel voor steun. De ander greep het zadel zelf vast. “Let’s go.” mompelde hij gedempt.SHOW ME YOUR DARKNESS...
Chain of fools - Pagina 2 NCPBBgZ
|| theme ||
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op za feb 10, 2018 9:20 pm
fiercer than fire
Hij was zowaar echt op komen dagen. De reactie die het paard op hem had was opmerkelijk, gezien het dier nooit zo reageerde op vreemdelingen. In tegendeel, zelfs. Ze was het dier al een keer kwijt geraakt omdat het op iemand af was gelopen, die leuk had gedacht het mee te kunnen nemen. Zo gemakkelijk was het. Maar, op Reyes reageerde ze heel anders. Bijna alsof… Alsof het een roofdier was. Lexa schudde haar hoofd even. Het lag vast gewoon aan de drukte van de menigte - het was oké. Het paard leek immers alweer enigszins te kalmeren en stond toe dat Reyes achterop klom. Lexa rechtte haar rug en slikte een keer toen ze zijn hand op haar zij voelde, een keer zuchtend. Natuurlijk was hij niet aan paarden gewend en moesten ze er één delen. Ahem. Kwam goed. Zonder te veel te wachten gaf ze aan dat het paard moest gaan lopen. “Make sure not to fall.” Het paard bewoog zich na deze woorden steeds sneller en sneller, om in een galop te gaan zodra het dorp verlaten was.

Hoe lang het precies had geduurd wist ze niet, maar ze was er zeker van dat het feest nog in gang was toen ze aankwamen bij haar voordeur, waar ze in een soepele beweging van het paard stapte. Het was… heel anders van Mother’s Heart. Het was verlaten, niemand te bekennen. Waarschijnlijk waren de enkele bewoners op het feest of bezig met whatever, terwijl de werkers lagen te slapen om de volgende dag weer een zware dag te hebben. Ze bond het paard vast voor de deur, wetende dat iemand daar wel voor zou zorgen zodra deze het zou zien. “Most people never get to see this place,” merkte ze op. Maar, ze had weinig zin gehad om ergens een kamer te regelen in Mother’s Heart. Soms vond ze het wel jammer - Mother’s Heart was altijd haar thuis geweest. Maar, dit werkte ook.

Ze opende de voordeur en stapte naar binnen, even met haar hand door haar bruine haar gaande. “Don’t pay attention to my pet if she shows up,” besloot ze te zeggen. De Mountain Lion was slechts een maand of vijf oud nu, misschien zes, dus het was nog een vrolijk, jong ding die weinig verkeerds zag in vreemdelingen. Toch schrokken velen als de grote kat ineens om het hoekje kwam zetten, dus hoopte ze dat deze gewoon ergens rustig zou blijven liggen voor een keer. Vast niet. “Do you want anything to drink?” Niet dat ze heel veel had. Waarschijnlijk een fles alcohol en… water?
tag: mr danger
notes: ♥️


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
Reyes Reighaillach
Member
Real name : Bubbles
Aantal berichten : 48
IC posts : 33

Character sheet
Age: No comment
Occupation: Freelance consultant
Residence : None
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op za feb 10, 2018 10:26 pmLIGHT IS EASY TO LOVE


Voor een minuut of twee was het goed gegaan voor het paard toch wat begon te bokken. Uit een reflex was zijn grip op haar middel daarbij iets verstevigd. Hij snoof zacht als ingehouden lach bij haar opmerking. “I’ll try. If this…” Be a good boy now Reyes… For once. “…lovely creature… won’t throw me off first.” In gedachten beloofde hij het paard een rijkelijke bos wortelen als ze hen zonder al te veel protest naar Mother’s Watch wilde brengen, een plek waar hij ook genoeg over had gehoord, maar nooit eerder de eer had verdiend het ook daadwerkelijk te bezoeken. Ergens was hij daarom op zijn zachtst gezegd verrast dat Lexa had voorgesteld hem juist daar van alle plekken heen te brengen. Hopelijk betrof het geen al te heilige plek waar zijn verdoemde ziel acuut een einde aan zou maken, alweer. Dat was… hoogstens onbeleefd, zoals hij ooit bij een Valyriaanse tempel had gemerkt. Oeps… Wist hij veel dat de aanwezige priester een slecht hart én een neus voor het bovennatuurlijke had, in de helse zin van het woord.
Father Lorenzio, may he rest in peace.

Toen ze eenmaal bij hun bestemming waren aangekomen, was hij soepel na haar afgestegen, vriendelijk geholpen door de merrie die duidelijk niet kon wachten hem van haar majestueuze rug af te werken. En hij kon zweren dat het beest hem nog geamuseerd aankeek ook toen hij net aan zijn evenwicht wist te behouden zodra zijn voeten de grond raakten… Als zoete wraak had hij onopvallend zijn dodelijke hoektanden even aan haar laten verschijnen, alvorens hij braafjes achter Lexa aan naar binnen liep, het arme paard in shock achterlatend. Eigen schuld. “I’m honored you’re taking me here then.” reageerde hij op haar woorden, met oprecht ontzag voor de plek. “This is… some place for an afterparty.” voegde hij er droog aan toe, voornamelijk om zijn eigen, lichtelijke spanning te maskeren. Het was niet iedere dag dat hij op dergelijke wijze zijn ware gezicht aan een mens liet zien… De laatste keer was… zeker zo’n twaalf jaar geleden nu.

Binnen liet hij zijn blik nieuwsgierig dwalen, haar onderwijl aanhorend. “Your… pet?” Een aantal seconden streken voorbij… “Ah… Mountain Lion.” concludeerde hij toen zonder het dier ook maar gezien te hebben… wat… misschien wat vreemd was… Oh. Right. “So I heard. Fascinating animals.” Nice save. Op de één of andere manier verbaasde het hem weinig dat Lexa juist zo’n dier als huisdier had... Zijn ogen waren terug gegaan naar haar bij het aanbod. “I think… we could both use a drink.” Liquid courage. They were surely gonna need that in the very nearby future. “I’ll have anything you’re having. Thanks.” Als je smaakpapillen soms dagelijks niet de meest smaakvolle bloedsoorten te verwerken kregen, konden ze verder verrassend veel hebben, zo had hij inmiddels gemerkt. En dus was Reyes verre van kieskeurig als het op andere soorten vloeistoffen aankwam. Ondertussen ging hij zelf schaamteloos op onderzoek uit in de ruimte… “So, this is the famous Mother’s Watch? Incredible… My mother would’ve killed to visit this place, even just once.”


SHOW ME YOUR DARKNESS...
Chain of fools - Pagina 2 NCPBBgZ
|| theme ||
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op zo feb 11, 2018 11:47 am
fiercer than fire
I’ll shoot the first idiot who decides to try and throw a party here. Vanaheim is enough of a loud mess,” verzuchtte de vrouw. Ja… Mother’s Heart was lang niet altijd de rustigste plek op de wereld. The Watch, daarentegen, was altijd stil en kalm. Het was iets waar zij af en toe naar verlangde, dus ze was blij een veilige plek te hebben om zich terug te trekken. Liever dat dan ‘s nachts het bos in, waar je nog wel eens een nachtmerrie wakker kon maken.

Wodka it is. De vrouw schonk twee glazen vol - zeg maar het dubbele van wat je normaal in een glas kreeg, om beide glazen in één hand te nemen en de fles in de andere mee te nemen de slaapkamer in, waar ze het op het bijtafeltje zette. “Feel free to sit anywhere,” sprak ze. Nee, niet de woonkamer. Ze bracht eigenlijk vrij weinig tijd door in de woonkamer. In de slaapkamer stond een enorm Queen sized bed met een grote, zachte vacht eroverheen. Aan de kant stond een bank, met een andere vacht erover. De woonkamer was er meer voor de sier - ze ging eigenlijk altijd hierheen.
Ze plofte neer op het bed en keek Reyes met opgeheven wenkbrauwen aan. “Mother’s Watch really isn’t anything special. It’s mostly… Quiet,” besloot ze te zeggen, nog in een reactie op wat hij over zijn moeder had gezegd. Ze begreep het niet zo - waarom wilden mensen hierheen? Het was… Saai. Mensen waren te nieuwsgierig. Niet dat zij daar wat van kon zeggen.
tag: mr danger
notes: ♥️


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
Reyes Reighaillach
Member
Real name : Bubbles
Aantal berichten : 48
IC posts : 33

Character sheet
Age: No comment
Occupation: Freelance consultant
Residence : None
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op zo feb 11, 2018 12:19 pmLIGHT IS EASY TO LOVE


Zwijgend was hij haar gevolgd, onderwijl zijn ogen goed de kost gevend. Hierdoor had hij pas vrij laat door waar ze uiteindelijk uitkwamen en- Oh… Dit was… interessant. Met een lichte knipper keek hij even naar het grote bed, voor hij zijn blik verder door de ruimte liet gaan. Van de dingen die je niet verwachtte zomaar mee te maken, was een avond met de Commander van Vanaheim doorbrengen in haar eigen slaapkamer voor hem er zeker één van. Hm… Zonder de juiste context kon dat wel heel dubieus klinken…
Hij had geknikt op haar uitnodiging plaats te nemen, maar… bleef eigenwijs door de ruimte struinen, de kleine snuisterijen en voorwerpen die er te vinden waren met een vluchtige observatie bekijkend. In zijn wandeling had hij het glas dankbaar opgepakt en bracht het direct naar zijn lippen voor een slok. “Silence… can be welcoming sometimes.” reageerde hij zacht en bedenkelijk op haar woorden. Hierna had hij even gezwegen voor hij tenslotte haar kant op was gekomen en vlak voor haar bleef staan, nog altijd diezelfde nieuwsgierigheid in zijn onderzoekende blik welke zich zonder enige twijfel in de hare boorde. “Tell you what… How about.. a question for a question? You can ask me anything you like about my power or… anything else for that matter and I promise to answer truthfully, if… you do the same for me when it’s my turn to ask you a question.” stelde hij toen voor met een halve glimlach om zijn lippen.


SHOW ME YOUR DARKNESS...
Chain of fools - Pagina 2 NCPBBgZ
|| theme ||
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op zo feb 11, 2018 12:35 pm
fiercer than fire
Een vraag voor een vraag? Lexa fronste even. “I doubt there’s much interesting I can tell you,” begon ze. Ze nam aan dat hij niet stom genoeg was om te vragen om Vanaheimse belangrijkheden, dingen die ze niet zou kunnen vertellen. “But, I’ll answer what I can.” Daar zou hij het maar mee moeten doen. Ze verwachtte niet dat hij veel interessants te weten zou komen en zo wel, verdiende hij dat wel na de antwoorden die hij haar geven zou. Hopelijk, tenminste. Maar, ze verwachtte niet dat hij hier gekomen was om vervolgens haar vragen alsnog te ontwijken.
Over vragen gesproken… Nu zat ze hier, haar mond vol tanden. Een zeldzaam gevoel voor de brunette. Maar, nu het zo dichtbij was, wist ze niet goed wat ze wel en niet wilde weten. “Let’s start easy,” sprak ze kalm, een glimlach op haar gezicht trekkende. “How old are you exactly?” vroeg ze - gewoon omdat ze het nog niet wist, omdat het een belangrijk detail was. Hoe lang had iemand getraind, hoe veel jaren ervaring had deze? Wist zij veel.
tag: mr danger
notes: ♥️


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
Reyes Reighaillach
Member
Real name : Bubbles
Aantal berichten : 48
IC posts : 33

Character sheet
Age: No comment
Occupation: Freelance consultant
Residence : None
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op zo feb 11, 2018 12:59 pmLIGHT IS EASY TO LOVE


Nonchalant haalde hij zijn schouders even op. “Maybe I’m not looking for something interesting. Maybe… I just want to get to know you better.” mompelde hij raadselachtig. Goedkeuring viel op zijn gezicht te lezen toen ze akkoord ging met zijn voorstel. Uitstekend… Verwachtend dat zij de eerste vraag zou stellen, had hij de afstand tussen hen weer vergroot door richting de bank te lopen. Ondertussen zette hij het glas opnieuw aan zijn lippen. Net toen hij een goede slok had willen nemen, klonk daar… haar vraag. Oh damn… He almost did a spit take there. Easy? Well… she was in for a treat then... Zichzelf vlug herstellende, had hij even grijnzend over zijn schouder geblikt. “Part of me is tempted to let you guess, but… let’s not go there. That will take… ages.” Pun intended. Met een diepe zucht liet hij zijn lange lijf op de bank zakken en maakte het zich gemakkelijk, alsof ze zo iedere avond zaten te praten. De stilte bewust latend voortduren om de onderliggende, wederzijdse spanning nog wat meer op te bouwen, deed hij een tweede poging voor een slok, zich even voor de geest halend hoe het ooit ook alweer had gevoeld hoe het goedje in zijn keel brandde…
“Alas… I can’t answer that question with full certainty, since… the truth is that I don’t remember how old I am exactly.” begon hij tenslotte aan een antwoord. “But… if I have to guess… I’d say I must be a few… centuries old by now, at least.” Ieder rationeel denkend mens zou nu waarschijnlijk direct zijn gezicht inspecteren om een hint te vinden dat hij maar een grapje maakte, maar… hier was niets van spot te vinden. Hij had naar waarheid geantwoord. Haar de kans gevend deze informatie te verwerken, of ze het nou geloofde of niet, was hij hierna even stil gebleven… “Do you think I’m crazy now..?” was uiteindelijk zijn wedervraag nu het zijn beurt was geweest.


SHOW ME YOUR DARKNESS...
Chain of fools - Pagina 2 NCPBBgZ
|| theme ||
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op zo feb 11, 2018 1:13 pm
fiercer than fire
Ze verwachtte een antwoord als, wat, ‘achtentwintig’? Toen hij wat langer over antwoorden deed, ging de gedachte van het meisje zelfs naar in de dertig. Wist zij veel, ze kon niet goed leeftijden schatten. Hij had een wat oudere blik in zijn ogen, maar zijn lijf kon duidelijk voor onder de dertig door. Een lastige. Wist zij veel dat ze er compleet naast zat.
En zelfs toen zijn antwoord klonk, hief ze een wenkbrauw. Ze leunde wat naar achteren en nam een slok van haar glas. Ging hij haar hier echt in de maling zitten nemen? Dat was bijna onmogelijk, of niet? Waarom zou hij helemaal hierheen komen, om vervolgens geen vraag serieus te beantwoorden? Vooral een simpele als deze, slechts gesteld uit interesse. “Do you know the definition of a century?” Ze hief haar wenkbrauwen en slaakte een zucht. Retorische vraag. “Yes, I do,” antwoordde ze vervolgens. “People don’t live for centuries. What’s the deal with that?” Een vraag die zowel kon doelen op ‘waarom zou je daarover liegen?’ en, in het zeldzame geval dat hij de waarheid spreken zou, ‘hoe?’.
tag: mr grandpa
notes: ♥️


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
Reyes Reighaillach
Member
Real name : Bubbles
Aantal berichten : 48
IC posts : 33

Character sheet
Age: No comment
Occupation: Freelance consultant
Residence : None
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op di feb 13, 2018 10:26 amLIGHT IS EASY TO LOVE


Een kalme glimlach stond op zijn gezicht bij haar eerste reactie. Geduldig nam hij een slokje en wachtte af… Een zachte lach rolde over zijn lippen bij haar antwoord op zijn vraag. Dat… viel te verwachten. En als hij compleet eerlijk tegen zichzelf was, deed eeuwen aaneen verslijten ook hier en daar wat met je brein… Maar in dit geval waren zijn gedachten kraakhelder geweest.
Bij haar nieuwe vraag, was hij iets rechter op gaan zitten. “You’re absolutely right.” antwoordde hij. “Then again… I’m not… 'people'.” Voor een moment liet hij de stilte overheersen, een nieuwe slok nemend en zijn ogen goed de kost gevend op haar gelaat. Op dit soort momenten zou hij haast wensen dat hij Brann’s krachten bezat, zodat hij in ieder geval een idee had wat er nu door het hoofd van de fascinerende brunette ging. “What is your biggest fear right now?” vroeg hij tenslotte, zich braaf aan zijn beurt houdend. Ondanks dat de vraag een zeer persoonlijke was, had hij het met een vrij neutraal gezicht gesteld, alsof… iets dergelijks als angsten slechts een normaal onderdeel van zijn leven uitmaakte tegenwoordig. Tja… Als je zelf een wezen belichaamde wat werd gevreesd in verhalen, wat werd gebruikt als dreigmiddel om kleine kinderen zoet te houden en wat the bad guy portretteerde in heldhaftige legendes, kwam er vanzelf een punt in je leven waarop je een schild ontwikkelde voor de blikken vol doodsangst die enkel in je passeren al je kant op werden geworpen… Ongenoegen had simpelweg plaatsgemaakt voor onverschilligheid en gezonde voorzichtigheid om niet bij een onbewaakt moment plotsklaps op de brandstapel te belanden. De hele reden waarom hij nu de complete waarheid niet zomaar in één keer in haar gezicht gooide…


SHOW ME YOUR DARKNESS...
Chain of fools - Pagina 2 NCPBBgZ
|| theme ||
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

op za feb 17, 2018 12:10 pm
fiercer than fire
Kon hij nog iets vager zijn? Een zucht verliet de lippen van de jonge vrouw, terwijl haar blik zich weer op de man focuste. Hij was geen ‘people’, zei hij. Wat was hij dan? Een frons sierde haar gelaat en ze schudde haar hoofd eventjes, duidelijk niet helemaal meer bij. Wat een vreemde man had ze toch in haar kamer weten te krijgen.
Haar grootste angst was zijn volgende vraag, één die ze simpel kon beantwoorden. “To see my life’s work go to waste,” sprak ze. “To lose my place as Commander and know that the next doesn’t share my views and beliefs, ruining the future I have planned for Her.” Ieder die wist hoe de Commander tot Commander was bekroond, was waarschijnlijk niet verbaasd dat haar grootste dromen en angsten te maken hadden met het land. Het was waarom ze een goede Commander was, immers. “Everything I’ve done will be lost if that happens.” En het kon zomaar gebeuren. Daarom was ze zo nieuwsgierig geweest naar wat de man te zeggen had.
What is yours?” Waarschijnlijk niet de vraag die hij verwachtte, but hey. Still interesting.
tag: mr danger
notes: ♥️Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
Gesponsorde inhoud

Chain of fools - Pagina 2 Empty Re: Chain of fools

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum